Hungary – New podcasts

 • Award-winning BBC journalist Andrew Gold interviews deep and quirky outsiders, such as a Westboro Baptist Church defector and a female Mormon psychopath. Joining the mix are such celebrated thought leaders as feminist Helen Lewis, Lord Daniel Finkelstein and free speech advocate Andrew Doyle.

  The aim is to surprise you with a totally different story every time in this 2x Apple Noteworthy show. One week, we're in a Michigan prison with a man who accidentally killed his girlfriend in a botched suicide, the next we're in Australia with the Coffin Confessor, and then we're in the Andes with a plane-crash survivor who had to eat his friends. The only thing that links them all is their place On the Edge. 

  This is for fans of Louis Theroux, Joe Rogan and Adam Buxton. New episodes every Monday.

 • Három NBA geek barát elmélkedése az aktuális és a régi idők NBA-jéről, sztorikról, fizetésekről és csapatstrukturákról, fantasy játékokról és még sok minden másról.

 • A Lead Yourself mozgalom - szolgálj, vezess, mutass példát - alapítójaként már több, mint 1.5 éve készítek interjúkat, sikeres, értéket teremtő vállalkozókkal, sportolókkal, művészekkel. Mindezt azért teszem, mert szeretném, hogy a fiatalok lássanak minél több inspiráló, lelkesítő példát, amit követhetnek. Már több, mint 80 interjút készítettem, olyan legendákkal, mint: Kósa Erika, Kulcsár Tibor, Király Viktor, Gundel Takács Gábor, Kautzky Armand, Pistyur Veronika, Peller Mariann és még sokan mások.🔴Fiatal vállalkozóként nekem is komoly kihívást jelentett mentorokat, példaképeket találni (főleg itthon). Hiszek abban, hogy mindenkinek szüksége van egy kis segítségre és útmutatásra. Én ebben is igyekszem segíteni neked🙂Remélem tudok neked is értéket adni😊Szolgálj, vezess, mutass példát🚀

 • A LeaderShape az MCC Vezetőképző Akadémiájának podcastje. Házigazdája Porkoláb Imre, az Akadémia igazgatója, vendégeink pedig olyan tapasztalt szakemberek, akik azt vizsgálják, hogyan válhat valaki kiemelkedő vezetővé. Beszélgetéseink során arra keressük a választ, hogyan érhető el a tartós csúcsteljesítmény napjaink dinamikusan változó kiszámíthatatlan világában.

 • Ismert magyar zenészek mesélnek arról az évről, amikor minden megváltozott.

 • The classic story of Sir Percy Blakeney and his alter ego, the Scarlet Pimpernel. A great adventure, set during the French Revolution. (Summary by Karen Savage)

 • Szeretek játékokról beszélgetni, és néha napján megvan a saját véleményem egy-egy, a gaming világban történt dologról, viszont a harmincas éveimben járva kevesen maradtak körülöttem, akikkel el tudnék merülni ezen témákban,
  Ezért jött létre a soloQ podcast, hogy legyen egy hely ahol mesélhetek az általam kedvelt játékokról, vagy épp elmondhassam a véleméynemet.
  A podcast célja inkább ismeretterjesztés, mintsem vélemény formálás. Többnyire indie játékokról, játékfejlesztésről, fejlesztő cégekről, vagy épp játék rendsezrekről fogok beszélni.
  Köszönöm ha itt vagy, és hallgatod a gondolataim!

 • Turizmus, vendéglátás. Statisztikák, számok, trendek. Mostantól itt, a Turizmus.com podcast-ban.

 • Aktuális gazdasági témák érthetően, hogy ne kávézaccból történő jóslás alapján kelljen befektetned.

 • Sokak számára a fejlődés szintlépéssel jár. Ilyenkor egy új szintre lépsz, ami egyszerre ismeretlen és izgalmas. Ebben a podcastban olyan vendégekkel beszélgetünk, akik nagyon sokszor léptek már szintet és mindannyian tudunk tanulni tőlük. Milyen témákat érintünk? Karrier, vállalkozás, önismeret, egészség, produktivitás - mindent, ami nemcsak minket, hanem téged is érdekelhet. A legfontosabb célunk az, hogy az inspiráló történetekkel és gyakorlati lépésekkel segítsünk Neked is szintet lépni az életed különböző területein. A szintlépésben útitársaid lesznek Bolya Imre és Dallos Zoltán.

 • Valószínűleg mindenki ismer a szűkebb vagy tágabb környezetében onkológiai beteget. Azt járom körbe ebben a podcastban, hogy hogyan hat a beteg pszichés állapota a betegség kimenetelére, mennyire fontos a mentális jóllét ebben a helyzetben.

 • A Naprakész podcast adásaiban szakértői segítséggel alaposan körbejárjuk a napelem rendszerekkel kapcsolatos kérdéseket, érdekességeket, kihívásokat és tévhiteket.
  A Gershoj Energia kft. dán tulajdonú napelem rendszerek tervezésére és kivitelezésére szakosodott vállalat.

 • Kontextwechsel zeigt Menschen im Tech Bereich in verschiedenen Kontexten. Die Gastgeberin Franzi Geiger befragt wechselnde Gäste nicht nur zu ihrem technischen Wissen, sondern auch zu ihren Interessen abseits der Arbeit.

 • A Beertalk az Emarsys budapesti irodájában dolgozó szoftverfejlesztők privát podcastjaként indult a covid idején. Célja a közösség és a tudásmegosztás fenntartása volt. Egy ponton úgy éreztük, hogy szeretnénk ezt megosztani másokkal is így alakult meg az Emarsys Craftlab égisze alatt a craftBeertalk.

  Kiváncsi vagy, hogy hogyan kapcsolódik a szoftverfejlesztéshez négy alapértékünk a Passion-Impact-Communication-Judgement? Fogj egy sört, ülj le közénk es hallgasd meg!

 • Sziasztok!

  Ez itt az FSTech csatorna, ahol a filmezés/videózás során fellelhető technikákat tesztelem és mutatom be Nektek!

  A csatornát egy oktató helynek gondolom, ahol segítek eligazodni a filmezéshez/videózáshoz fellelhető technikák sokaságában!

 • Join us for interesting conversations about technology and the business of IT.

 • Egy realista pszichológus és egy megszállott mentálos lelkes vitarovata, a lélek rejtekeiről, a boldogság kereséséről és útjaink kihívásairól. Koloszár Szonja és Gilányi Attila inspiráló beszélgetései minden héten.

  www.gilanyiattila.com
  www.meghallgatunk.online

 • This is a Japanese podcast for the beginner-intermediate Japanese learners.

  I will mainly use grammar from Genki 1-textbook and some from Genki 2.

  Therefore, this podcast is perfect for those who have started learning Japanese maybe just a couple of months or years ago.

  By listening to native Japanese, you can enhance your listening and speaking level rapidly.

  I also teach Japanese on Italki. You can find me and book lessons with me!

  https://www.italki.com/teacher/5800129/japanese