• Từ tập 182, chương trình Tâm Sự Kinh Doanh chính thức đổi tên thành Tri Kỷ Cảm Xúc. Kênh Youtube: https://youtube.com/Web5Ngay

 • Tôi sinh ra và lớn lên ở Việt Nam nhưng hiện đang sinh sống và làm việc tại Úc. Hiện tại tôi là cố vấn cho chính phủ Úc về Digital Strategy. Hơn 20 năm làm việc ở nhiều nơi trên thế giới, tôi tích lũy được một số bài học và câu chuyện thú vị. Kênh HIEU.TV là nơi tôi lưu giữ và chia sẻ lại những câu chuyện đó.

  CÁC TRANG WEB CỦA HIEU TV:
  🌏 Website: https://hieu.tv
  📖 Khoá học đầu tư tôi đang dạy: https://hieu.tv/khoahocdautu

  📺 Youtube: https://youtube.com/hieunn
  ✍️ Blog: https://ngochieu.com
  👤 Facebook: https://fb.com/ngochieu
  📸 Instagram: https://instagr.am/ngochieu

 • Liệu pháp viết - Writing therapy là phương pháp sử dụng công cụ giấy và bút để cân bằng cảm xúc, hàn gắn tổn thương quá khứ, xử lý vấn đề cũng như phát triển sức khỏe tinh thần. Năm 2019, Dự án “Viết Chữa Lành” được mở với với mong muốn cung cấp một phương pháp đơn giản mà hiệu quả để nâng cao và hỗ trợ sức khỏe tinh thần của người Việt.
  Các khoá học của dự án: https://www.vietchualanh.vn/khoa-hoc
  Fanpage dự án: https://www.facebook.com/vietchualanh
  Email dự án: [email protected]

 • Hello cậu
  Cảm ơn cậu đã ghé nghe mấy podcast ngớ ngẩn của tớ^^
  Kết nối với tớ qua
  FB: https://www.facebook.com/randomnessofthuan
  IG: https://www.instagram.com/tptnhungg/
  Tiktok: @thepodcastofthuan

 • “Đi cà phê không?” “Tối nay đi uống nhé?” Vietcetera tin rằng: gặp nhau và gọi một món đồ uống chính là tạo ra không gian để bạn và người khác kết nối. Món đồ uống khác nhau cũng đại diện cho những tính cách khác nhau. Vì thế, cứ mỗi tuần, chúng tôi sẽ mời một vị khách tới studio cùng uống và trò chuyện về cuộc sống, về những gì xảy ra gần đây với họ, như những người bạn cũ. Bạn sẽ gọi món gì?

 • Oddly normal podcast - Bình thường một cách bất thường.

 • Let's start with why!

  Chào cậu,
  Chúng mình là "Vì sao thế nhỉ!". Đây là chuỗi Minipodcast thường bắt đầu bằng những câu hỏi "Vì sao...?" dựa trên phương pháp First Principles Thinking - Tư duy Nguyên bản. Từ đó mang lại cho cậu những góc nhìn đa chiều về nhiều vấn đề khác nhau trong cuộc sống để có một tinh thần sống thật sự.

  Cảm ơn sự quan tâm và ủng hộ của các cậu rất nhiều!
  Thân mến,
  Vì sao thế nhỉ!

 • Chào các bạn, mình là Sun. Các bạn đang lắng nghe Sunhuyn Podcast.
  Nếu có những ngày cảm thấy chênh vênh hãy quay về đây và yêu lấy chính mình. Cùng lắng nghe và thấu hiểu.

  Kết nối với Sun:
  ➫ Youtube: www.youtube.com/c/Sunhuyn95/
  ➫ Instagram: https://www.instagram.com/sunhuyn/

 • Đắp Chăn Nằm Nghe Tun Kể là series podcast đầu tiên của Tun, nơi Tun và các bạn có thể trải lòng với nhau về những điều mệt mỏi trong cuộc sống, cùng cho nhau những lời khuyên hay ho, cùng chữa lành những tổn thương, đỗ vỡ để trái tim tụi mình một lần nữa được ngập tràn yêu thương. Tun hy vọng những chia sẻ của mình có thể mang lại những giây phút thư thái, dễ chịu cho bạn trước khi đi ngủ.

 • Đây là kênh Podcast chính thức của Nguyễn Hữu Trí.

  Hiện tại anh là một thầy giáo, youtuber, đồng thời là CEO, trực tiếp giảng dạy các khóa học kỹ năng tại học viện AYP. Thông tin thêm về anh và học viện, các bạn xem tại website: ayp.vn. Hãy đăng kí kênh và thường xuyên tương tác với anh những chủ đề bạn muốn anh chia sẻ nhé!

  Hotline CSKH: 0983393342

 • Kênh Podcast chính thức của 𝐁𝐄𝐓𝐓𝐄𝐑 𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐎𝐍 - chia sẻ kiến thức, kỹ năng cuộc sống, phát triển bản thân, cùng bạn trở thành phiên bản tốt hơn mỗi ngày
  ------------------
  ‣ Youtube: https://www.youtube.com/c/BetterVersionVN
  ‣ Fanpape: https://www.facebook.com/betterversion.vn
  ‣ Instagram: https://www.instagram.com/better.version__/
  ‣ Email: [email protected]

 • Thầy Minh Niệm & Cộng đồng Thiền Chữa lành Miền Tỉnh Thức thực hiện dự án vì cộng đồng, hoàn toàn phi lợi nhuận.Đây là kênh chính thống và duy nhất của Thầy Minh Niệm do đội ngũ phụng sự quản lýQuý vị có thể chia sẻ cho bạn bè và người thân, nhưng nếu với mục đích khác thì phải xin phép trước. Hoàn toàn không được sao chép.-----------------------Các kênh phát sóng chính thức:- Facebook: https://fb.com/minhniem.org- YouTube: https://youtube.com/minhniem- Apple Podcast: https://apple.co/3KcNxW0- Spotify: https://sptfy.com/MZMK- Soundcloud: https://soundcloud.com/minhniem

 • The Money Date là buổi hẹn hò thân mật về một chủ đề vốn dĩ rất khô khan và khó nuốt - tài chính cá nhân. Thế nhưng, sự căng não trong cuộc trò chuyện này sẽ không đến từ số má, mà đến từ những trò chơi điện tử được host và khách mời chơi trong quá trình họ chia sẻ cách kiếm tiền, tiêu tiền, và làm thế nào để tiền đẻ ra tiền.

 • This podcast is for English learners who want to practice their listening comprehension in a natural way. In each episode, an American speaker talks about different topics without reading a script. He speaks in a natural way, with native words and phrases, but he speaks a little more slowly and clearly than other native speakers. Each episode includes the transcript, which you can use to help you understand the speaker. If you want my advanced podcast episodes and my specialized training, then join my membership on Patreon: https://www.patreon.com/listeningtime

 • Podcast về bài học cuộc sống, phát triển bản thân và Chủ nghĩa tối giản. Podcast được host bởi Chi Nguyễn, Tiến sĩ Giáo dục tại Mỹ, blogger, và tác giả "Một Cuốn Sách về Chủ Nghĩa Tối Giản"A light-hearted podcast about life lessons, personal development, and minimalism. This podcast is hosted by Chi Nguyen, Ph.D. in Education, Blogger, and Author of "A Book about Minimalism"http://thepresentwriter.com Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/thepresentwriter/support

 • Every weekday, TED Talks Daily brings you the latest talks in audio. Join host and journalist Elise Hu for thought-provoking ideas on every subject imaginable — from Artificial Intelligence to Zoology, and everything in between — given by the world's leading thinkers and creators. With TED Talks Daily, find some space in your day to change your perspectives, ignite your curiosity, and learn something new.

 • Cảm ơn các bạn đã đến với Giang Ơi Radio, mình là Giang và ở đây mình tản mạn về chuyện làm người lớn.

 • Want to look at the world from alternative standpoints? This podcast might be for you. From psychology, philosophy, book reviews, finance to everyday struggles, I will take you through a journey full of stories and examples, coming from my own self and the others. Come along!

  Connect with me:
  http://fb.com/duythanhish
  http://instagr.am/duythanhish
  http://youtube.com/duythanhish
  http://duythanhnguyen.com

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. Your weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • Podcast của một Gen Z kể những câu chuyện đời thường và bàn luận về những vấn đề Gen Z tuổi "tập lớn" thường gặp phải. Một nơi để Gen Z kể, Gen Z nghe.

  Tìm hiểu về host:
  Facebook: https://www.facebook.com/hoangphuonglinh2001/
  Instagram: https://www.instagram.com/hplinhhh/
  Youtube: https://www.youtube.com/c/hoangphuonglinh/

 • Podcast chính thức của chuyên mục "Kể Cho Tôi Nghe", thực hiện bởi Radio Người Giữ Kỉ Niệm. Nơi lắng nghe, chia sẻ tâm tư của tất cả những tâm hồn giàu xúc cảm.

  Nếu bạn đồng cảm với những chia sẻ của chúng mình, hãy ủng hộ Radio Người Giữ Kỉ Niệm chút kinh phí nhỏ để mua những tách cafe tại: https://www.buymeacoffee.com/radiongkn

 • Yêu Lành là sự kết hợp giữa “yêu” và “yên lành”. Trong yêu có yên, trong yên có lành. Yêu sao để chữa lành cho chính bản thân mình và những người xung quanh. Podcast Yêu Lành sẽ cùng bạn đi qua những giai đoạn của tình yêu với đủ các cung bậc cảm xúc.

 • Chào các bạn đến với ngôi nhà của Nhi với đầy yêu thương và chia sẻ. Nhi Le Podcast được sáng lập với mục tiêu chia sẻ những kinh nghiệm sống đồng thời góp phần nâng cao kiến thức cho những bạn trẻ.

  Gửi câu hỏi cho Nhi: https://tinyurl.com/pt8sk5cf

  Kết nối với Nhi:
  + Youtube: NHI LE
  + Spotify: NHI LE
  + TikTok: nhile_anne / nhi_le_youtube
  + Instagram: nhile_anne
  + Facebook: https://facebook.com/nhile.sg
  + Fanpage: https://facebook.com/AnneNhiLe
  + Facebook Group: (Nhi's House )
  https://facebook.com/groups/nhihouse

 • Mây là đám mây hoặc May trong tiếng Anh là tháng 5. Có thể là tháng 5 trong 12 tháng hoặc là “tháng năm” của thời gian. Tất cả tuỳ theo cách bạn hiểu, theo góc nhìn của bạn. Mây Podcast ra đời với mục đích chữa lành, cùng trò chuyện, chia sẻ quan điểm của chúng ta về cuộc sống xung quanh. Hãy lắng nghe lời nhắc nhở thầm lặng của trái tim sau một ngày dài tất bật bạn đã bỏ quên nó. Ở đây là một thế giới của riêng bạn, chỉ bạn có quyền chiêm nghiệm, định đoạt, tưởng tượng ra những điều “điên rồ" của bạn. Chào mừng bạn đã đến với Mây Poscast!! https://anchor.fm/ng-khnh-vn

 • Kênh Podcast chính thức của Spiderum - cộng đồng viết với tên gọi thân thương "Động Nhện" - địa bàn hoạt động của 50.000 thành viên, những người đã và đang tiếp tục đóng góp hơn 40.000 bài viết tại website spiderum.com Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/spiderum/support

 • | Vui Khỏe~Chủ Động~Tích Cực |

  https://prime.changngocgia.com
  https://www.facebook.com/TS.VoDinhTri


 • Podcast Đừng Chạy Theo Số Đông—mảnh vườn xanh tốt giúp bạn giành giật lại chủ quyền bản thể, năng lực lý trí, tình yêu, đam mê, sức mạnh, ý nghĩa cuộc đời...

  FB cá nhân: https://www.facebook.com/kientranhandbook

  Sách Đừng Chạy Theo Số Đông (412 trang) đã phát hành trên Tiki:
  https://tiki.vn/dung-chay-theo-so-dong-cuon-sach-ban-can-doc-truoc-khi-qua-muon-p52597663.html

  Ebook Đừng Chạy Theo Số Đông (FULL) miễn phí, và các sách khác có thể download tại
  www.kientran.org

 • Tải ứng dụng Fonos tại đây: https://fonos.link/PodcastFonos

  Chào mừng bạn đã tới với podcast Thư Viện Sách Nói!

  Tại podcast này, chúng tôi giới thiệu Phần mở đầu và Chương 1 của những sách nói đặc sắc được lựa chọn bởi Fonos - Ứng dụng phát triển bản thân với hơn 13.000 nội dung phong phú: Sách nói có bản quyền, Podcast, Tóm tắt sách, Thiền định, Ebook, Truyện Ngủ, Nhạc chủ đề, Truyện thiếu nhi.

  Thông qua podcast Thư Viện Sách Nói, bạn có thể tiếp cận với cuốn sách mà mình yêu thích, đồng thời có thêm những kiến thức mới để phát triển bản thân, xây đắp kỹ năng - tư duy và hướng tới một cuộc sống tích cực.

  Podcast được phát sóng đều đặn mỗi ngày. Để nghe toàn bộ nội dung của các sách nói trong podcast này, hãy tải ngay ứng dụng Fonos trên App Store hoặc Google Play.

 • Thích Nhất Hạnh Podcast by Thanh Hiên
  Sách Nói và Pháp Thoại của Thiền Sư Thích Nhất Hạnh
  “Âm thanh cũng là một trong những phương tiện để hành đạo.” – Thiền Sư Thích Nhất Hạnh
  “Tôi mong dùng biển âm thanh / Để nói lên những từ ngữ tuyệt vời / Ngợi ca Biển Đức của Thế Tôn / Trong quá khứ, hiện tại và tương lai.” – Đức Phổ Hiền Bồ Tát

 • Podcast Bạn Thân Bản Thân là “bảng chỉ đường” mà Vietcetera và thầy Minh Niệm muốn gửi gắm đến những ai đang trong hành trình Bỏ - Đi - Tìm lại chính mình. Chúng mình hy vọng rằng ở phía cuối hành trình đó, mỗi người trong chúng ta sẽ trở thành bạn thân với bản thân của chúng mình. 

 • Xin chào, anh là Huỳnh Duy Khương, người sáng lập và dẫn dắt khoá huấn luyện Public Speaking và Underground Leader. Nơi giúp những bạn trẻ vượt qua sự tự ti, rụt rè để thể hiện tiếng nói của bản thân và sống cuộc đời theo định nghĩa riêng của mình.

 • Xin chào các bạn hữu! Chào mừng các bạn đã đến với kênh Podcast của Thai Pham. Tôi tốt nghiệp MBA tại University of Hawaii – Hoa Kì, và hiện đang là doanh nhân, người sáng lập Happy Live – công ty chuyên về đầu tư, đào tạo & huấn luyện về đầu tư và kiến tạo xây dựng doanh nghiệp. Tôi rất mong kênh Podcast này có thể giúp các bạn trong việc phát triển cá nhân và công việc kinh doanh của bạn. Hãy share cho bạn bè và người thân của bạn cùng được học hỏi và giao lưu nhé.Email: [email protected]: www.facebook.com/KBA.phamYoutube: bit.ly/kenh_Thai_Pham Podcast: anchor.fm/thai

 • Series podcast tập hợp những cuộc trò chuyện với các khách mời về công việc chuyên môn của họ, với mong muốn chia sẻ những góc nhìn thực tế và đa dạng về lĩnh vực truyền thông sáng tạo tại Việt Nam. Các kỳ podcast được đăng tải vào mỗi tối thứ Năm cách tuần.

  ⭐️ Youtube: https://www.youtube.com/meomeotalks
  ⭐️ Facebook: https://www.fb.com/meomeotalks
  ⭐️ Instagram: https://www.instagram.com/meomeotalks/

 • Kênh Radio hàng tuần về Văn học Việt Nam và thế giới trên các nền tảng Soundcloud, Spotify, Youtube, Apple Podcasts và Google Podcasts.

 • Mình là Linh (và có tên gọi khác là Monet). Mình ở đây với các câu chuyện, tâm sự đời thường và những phương pháp, kinh nghiệm thực tiễn của mình trên hành trình tìm cách làm quen, làm lành, làm bạn với bản thân.Confession xả nỗi lòng của bạn (mình hứa là đọc hết): https://forms.gle/4BW5WVCSEnX84XeVASách, khóa học, dịch vụ & các sản phẩm đã đồng hành cùng mình: http://beacons.ai/monetstalk(đây là link affiliate, nếu bạn phát sinh giao dịch, mình sẽ nhận được hoa hồng nhưng điều đó hoàn toàn không ảnh hưởng đến số tiền bạn phải bỏ ra)Cảm ơn vì đã donate và support mình duy trì kênh nhé!

 • In the third season of her podcast, Dua Lipa: At Your Service, pop powerhouse Dua Lipa has candid, uplifting and insightful conversations with the people who inspire her most about topics like reinvention, sex and relationships, psychedelics, and more. Season Three will include conversations with internationally renowned artists, thought leaders and cultural icons.

  Season Three of At Your Service will also invite listeners to explore the vast landscape of human experiences, and celebrates the power in sharing stories and insights into the world around us. Following Season Three's premiere with Chicken Shop Date host Amelia Dimoldenberg, Dua will welcome an extraordinary lineup of guests including BLACKPINK's Jennie Kim, renowned relationship expert Esther Perel, star of Netflix's You and podcaster Penn Badgley, drag icon Sasha Velour, and the incomparable Billie Eilish. New episodes of At Your Service will be released every Friday at 12pm UK time.

  The Dua Lipa: At Your Service podcast is the sweeping companion piece to Dua's Service95 newsletter, a global style, culture, and society editorial platform created to help the reader make sense of the world.

 • KÊNH ĐỌC TRUYỆN CỔ TÍCH CHO TRẺ EM - CẬP NHẬT VÀO 9H TỐI CÁC NGÀY THỨ 3,5,7 VÀ CHỦ NHẬT
  Truy cập fanpage của chương trình tại https://bit.ly/2XxVIXa

 • Cảm ơn mọi người đã ghé chơi! Đây là nơi mình chia sẻ những câu chuyện hàng ngày bé thôi, nhưng hy vọng có ích cho chính bản thân mình hoặc ai đó cần ^^
  Và .. mình cũng rất vui nếu được nghe câu chuyện của bạn, kể cùng mình ở đây nhé: [email protected]

 • Let’s learn both the Chinese language and Chinese culture through Slow Chinese Podcast.
  In this podcast, short stories/news/articles in different levels are told in very slow and clear Mandarin Chinese.
  Video and Script PDF with Pinyin/English/Chinese/Thai are available.
  Improving your Chinese reading, listening and speaking by practicing with it again and again!
  Instagram/Youtube/Wechat Channel/Facebook page: Chinesewithmei

 • "IELTS Speaking for Success" is a podcast where a native English speaker answers IELTS speaking test questions. Every Monday Maria and Rory come together to discuss latest IELTS Speaking topics, go over useful vocabulary, grammar, and provide model answers and vocabulary to help you on your way to improving your general spoken English as well as achieving a higher band in your exam, all while having fun!

  Our website: https://successwithielts.com
  Transcripts: https://successwithielts.com/podcast#transcripts

 • It’s time to embark on a journey through history with "Oh What A Time…" a comedy history podcast hosted by renowned comedians Elis James and Tom Craine along with award winning podcaster Chris Scull. 
  Tackling a brand new subject each week, (from ‘childhood’ to ‘a life at sea’, ‘marriage’ to ‘holidays’) your hosts will dive into the very weirdest and worst that history has to offer, in an effort to answer the question… "Was the past as awful as it sounds?"
  You can get in touch with the show by emailing: [email protected]
  And you can support the show, get bonus episodes and extended ones by becoming an OWAT: FULL TIMER via a subscription: ohwhatatime.com

 • 在多国生活过的两个女生的漫谈节目。
  聊东西方文化,也聊很多东西!
  每个月第一个星期日更新。
  适合中高级汉语水平的学生收听,我的Patreon提供免费学习资料。
  YouTube: Candice X Mandarin
  Instagram: CandiceXMandarin2022
  Free study materials please visit Patreon: https://www.patreon.com/candicex

 • Xin chào tất cả mọi người, mình là Hêu, cảm ơn mọi người đã ở đây và lắng nghe những câu chuyện mà mình kể ^^
  Mình là một cô gái bình thường, mong muốn được lớn lên cùng các bạn, mình đang trên hành trình phát triển bản thân và mong muốn được học hỏi nhiều điều tốt đẹp để dần dần hoàn thiện. Và ở đây, mình có thể chia sẻ mọi suy nghĩ, những câu chuyện mà mình đã học được, và đã trải qua.
  Các bạn có thể kết nối với mình qua:
  Facebook: https://www.facebook.com/nttramngoccc/
  Instagram: https://www.instagram.com/nttramngocc/
  Tiktok: https://www.tiktok.com/@heu.56mm
  Gmail: [email protected]

 • The latest from Israel and Gaza and all the top stories from BBC News. Twice a day on weekdays, daily at weekends and special episodes. Reports and analysis from around the world.

 • Mỗi tuần, Vietcetera lại có những cuộc gặp gỡ với các nhà lãnh đạo doanh nghiệp mang theo các nhân tố đổi mới từ công nghệ, tổ chức, quy mô, chiến lược kinh doanh,… Và tại đây, host và khách mời sẽ bàn về những hoạch định trong tương lai, làm sao để xây dựng và quản lý đội ngũ nhân sự của mình theo những cấp độ khác nhau.

 • On the Easy German podcast, we discuss topics from Germany and around the world, explain words and expressions and answer your questions. Members get full transcripts, our exclusive vocabulary helper and bonus content for each episode. Learn more at easygerman.fm

 • Welcome to the RealLife English podcast! For over 10 years, RealLife English has helped millions of learners just like you from virtually every country to go beyond the classroom and live, speak and master English in the Real World. We’ve been able to do this through our unique method: The RealLife Way, which consists of three simple, but powerful components:

  Mindset: How to think like a successful English speaker
  Method: How to live, speak and master English in the Real World
  Mastery: How to become a confident Global Citizen

  In this podcast, you will listen to fun and dynamic English conversations with me and other experienced fluency coaches. These lessons are designed to help you become a confident, natural English speaker AND Global Citizen.

  You will learn:

  - The vocabulary, phrasal verbs, idioms, and slang that you ACTUALLY need to know
  - How to understand fast-spoken English from various native and advanced non-native fluency coaches
  - Native pronunciation and Connected Speech (How natives reduce, cut and connect the sounds)

  And so much more!

  By the way, to get the best experience with our podcast, we highly recommend you listen to it on the RealLife English App. With every episode you get a full, interactive transcript and vocabulary definitions. That way, you won’t miss a single thing! Just search for RealLife English in your favorite app store.

  Subscribe to this podcast so you don’t miss a single new episode. Aww yeah!

  Download the App:
  https://reallifeglobal.com/app/

 • Comedians Maisie Adam and Suzi Ruffell embrace the FIFA Women's World Cup, dissecting matches, sharing predictions and following the buzz around the big tournament in the only way they know how. 
   
  Whether you're a die-hard fan like Maisie or new to football like Suzi, this is an inclusive podcast, breaking barriers one episode at a time.  
   
  For questions or comments, email us at [email protected] - we'd love to hear from you. This is a Vibrant Production. 
  For sales, advertising and general enquiries: [email protected]

 • Podcast dành cho ai chỉ nghe chứ ít khi coi video như mình !!!
  Link youtube chính chủ: https://www.youtube.com/c/TunaGamingvn/videos
  Kênh podcast này đến từ 1 bạn tự nhận là fan của chú Tuân thôi nha mn !!!
  Chúc mọi người nghe podcast vui vẻ !!!

 • Chào mừng bạn đến với kênh Podcast của Thái Vân Linh. Hy vọng chúng ta sẽ học hỏi và phát triển cùng nhau.
  Linh đã có hơn 23 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực tài chính, tiếp thị và vận hành. Linh có niềm đam mê muốn giúp mọi người khám phá trọn vẹn tiềm năng của họ bằng cách cung cấp các công cụ và cảm hứng để làm điều đó. Hiện tại, Linh là Nhà sáng lập và Giám đốc điều hành của Skills Bridge, một công ty tư vấn tập trung vào đào tạo và phát triển các kỹ năng, cũng như cung cấp các dịch vụ tiếp thị và xây dựng thương hiệu.
  Để liên hệ hợp tác, bạn vui lòng gửi email đến [email protected].

 • Cởi Mở là một cuộc bàn luận vô cùng đời thường về những chủ đề mà mọi người luôn "tránh né" từ bao đời như tình dục, giới tính, sức khỏe sinh sản,... Đã đến lúc ta bình thường hóa việc bàn luận về những điều mang tính bản năng mà ai cũng làm và quan tâm này.

 • Dẫn dắt bởi Quốc Khánh, Nhà sáng lập của Vietsuccess, The Quoc Khanh Show là những cuộc trò chuyện với khách mời là những nhân vật có tầm ảnh hưởng, đạt thành công nhất định trong lĩnh vực của họ, hoặc những nhà tiên phong với những ý tưởng đột phá đang trên hành trình tạo nên sự thay đổi. Video full và trích đoạn video của series có thể được xem trên các kênh mạng xã hội của VIETSUCCESS như Youtube, Facebook, Instgram, Tiktok, và Linkedin.

 • Kênh Podcast chính thức của Dan Foolish chia sẻ và bàn luận về cuộc sống. Các bạn tham khảo, lắng nghe và cùng cảm nhận nhé!

  CÁC TRANG WEB CỦA DAN FOOLISH:

  Facebook: https://fb.com/danfoolish
  Tiktok: https://www.tiktok.com/@dan.foolish

 • Có thể không phải những thứ bạn thường nghe
  Perhaps not the stuff you usually hear

  IG: instagram.com/the.tri.way

 • Learn English now with a proven method that's fast, effective, and enjoyable. Speak English with ESLPod.com will improve your English listening and speaking faster than any other approach. These daily and cultural English lessons are brought to you by Dr. Lucy Tse and Dr. Jeff McQuillan, former professors of applied linguistics and education. Join more than 15 million people in 189 countries who have learned English with ESLPod.com. Want to improve your English even faster? Become an Unlimited English member and get more than 1,800 lessons, or subscribe directly on Apple Podcasts to get three new lessons each week. Go to www.ESLPod.com for more information.

 • ChinesePod makes learning Mandarin fun and easy. It isn't your typical language learning resource - we think you'll be entertained as well!

  If you’re just trying to learn some survival Chinese or looking to start a lifelong relationship with the language, this ChinesePod - Beginner Level Podcast Channel is where to start.

  Expand your Mandarin Chinese learning experience by also SUBSCRIBING to ChinesePod - Intermediate and ChinesePod - Advanced Podcast channels.

  For more lessons, go to www.chinesepod.com and take us for a spin.

 • Đắc nhân tâm – How to win friends and Influence People của Dale Carnegie là quyển sách nổi tiếng nhất, bán chạy nhất và có tầm ảnh hưởng nhất của mọi thời đại. Tác phẩm đã được chuyển ngữ sang hầu hết các thứ tiếng trên thế giới và có mặt ở hàng trăm quốc gia. Đây là quyển sách duy nhất về thể loại self-help liên tục đứng đầu danh mục sách bán chạy nhất (Best-seller) do The New York Times bình chọn suốt 10 năm liền.
  Nghe bản FULL tại: voiz.vn/download
  Facebook: www.facebook.com/VoizFM

 • Learn German in coffee-break lessons from the Radio Lingua Network. In each lesson we'll focus on the language you need to know and before long you'll be making yourself understood with native German speakers.

  386357


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Xin chào người bạn của tớ, cảm ơn cậu vì đã có mặt ở đây, đã luôn yêu quý và ủng hộ tớ. Thật vui khi ngày hôm nay chúng ta có thể tìm thấy nhau trong cuộc sống đầy tấp nập này!
  Những chiếc podcast xinh đẹp này của tớ sẽ không phải là những điều gì đó quá lớn lao mà nó chỉ là sự giản dị, mộc mạc nhất của tớ. Mong rằng những chiếc podcast ấy sẽ giúp tâm hồn và trái tim cậu được xoa dịu và nâng niu nhé!
  Các cậu có thể tìm thấy tớ ở đây nha:
  Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085642730631
  Instagram: https://www.instagram.com/podcastcualuy/
  TikTok: Podcast của Luy

 • Tin ngắn về thị trường và những nhận định, phân tích đến từ nhà báo Vũ Kim Hạnh

 • Con người và vũ trụ: một podcast về cuộc sống, thông qua lăng kính của tâm lý, triết học, nghệ thuật, và khoa học tâm linh.

  Podcast được host bởi Hà Minh, thạc sĩ truyền thông, content creator, và tác giả sách.

 • Build your English vocabulary in six minutes. Every Monday join two of our presenters and hear about different ways to develop your vocabulary knowledge and skills.

 • Amateur Psychology là một podcast về khoa học xã hội, bằng cách sử dụng tâm lý học qua các nghiên cứu và lý thuyết được chứng minh bằng các thí nghiệm khoa học, Amateur Psychology sẽ giải mã những hiện tượng tâm lý học trong đời sống hằng ngày một cách khoa học và dễ dàng ứng dụng vào cuộc sống. Thông qua sự hiểu biết về tâm lý học, giúp các bạn có thể hiểu để tận hưởng một cuộc sống vui vẻ.
  Mua sách Hành tinh của một kẻ nghĩ nhiều: https://shope.ee/6zsvhicPg4
  Website: https://amateurpsychologytaymohocdoibangtamlyhoc.com/

 • Tổng hợp những bài luyện nghe Tiếng Anh ngắn dễ hiểu được thiết kế phù hợp với người mới bắt đầu. Tất cả các bài nghe được thu âm bởi thầy Callum Nguyen [facebook.com/callum.nguyen]. Bạn có thể học thử & đăng ký khóa học Luyện nói hay của thầy trên Edumall (https://bit.ly/CN-Edumall) hoặc Unica (https://bit.ly/CNUnica)Đừng quên ghé thăm website english-learning.net và nguyencanhtuan.com để học thêm thật nhiều kiến thức Tiếng Anh mỗi ngày nhé

 • 💰 Ủng Hộ Tôi MoMo: 0962220749❤️ Các bạn có thể ủng hộ chúng mình, để chúng mình có thêm chút kinh phí và động lực, ngồi biên tập audio cho các bạn nghe nó hay hơn.❤️ Cảm ơn các bạn:Dang Thi Thu PhuongHuynh Minh HaiNguyen Thi HueNguyen Hieu CuongNguyen Thi My DungBui Thanh Tung🎧 Bạn nên dùng Headphone hoặc Tai Nghe để nghe truyện! Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/truyenma/support

 • Join Matt Abrahams, a lecturer of Strategic Communication at Stanford Graduate School of Business, as he sits down with experts in the field to discuss real-world challenges.

  How do I send my message clearly when put on the spot? How do I write emails to get my point across? How can I easily convey complex information? How do I manage my reputation? Whether you’re giving a toast or presenting in a meeting, communication is critical to success in business and in life.

  Think Fast, Talk Smart provides the tools, techniques, and best practices to help you communicate more effectively.

 • America's Top Paranormal Podcaster interviews the best known names in the paranormal about UFOs, Ghosts, Bigfoot, and everything paranormal! Guests have included Josh Gates, Chip Coffey, George Noory and the biggest names in paranormal studies. This feed reflects the last 90 days of content, The Paranormal Podcast has been in production since 2005 with over 690 episodes. Hosted by Jim Harold.

 • Podcast Báo Tuổi Trẻ - Nơi bạn không cần phải đọc, nhưng lại có vô vàn thứ để nghe và cảm nhận.

 • The Mindset Mentor™ podcast is designed for anyone desiring motivation, direction, and focus in life. Host Rob Dial has amassed a passionate following of over 3 million social media followers, including business professionals, entrepreneurs, and small business owners with his expertise and passion for helping motivate people to become the best version of themselves.
  In this podcast, Rob blends neurology, neurobiology, psychology, early childhood development, cognitive behavioral therapy so that you can understand the way your brain and body work together, because when you understand yourself, it makes it much easier to make a plan to change and succeed. When you master your mindset, you master your life.
  Over the past 15 years, he has studied with some of the greatest thought leaders of our time like Tony Robbins, Ram Dass, Dr. Joe Dispenza, Jay Shetty, Andrew Huberman and many more.
  If you're ready to take your life to the next level, are searching for more purpose or you just need extra inspiration or motivation, tune in to The Mindset Mentor Podcast.
  Follow Rob on Instagram @RobDialJr https://www.instagram.com/robdialjr/

 • Sách nói Chứng Khoán - Đầu Tư - Tài Chính - Kinh Doanh.
  Sách nói sưu tầm - Phi lợi nhuận.
  Yêu cầu thêm sách nói tại https://sachnoitaichinh.wordpress.com

 • Join How to Be a Better Human as we take a look within and beyond ourselves.

  How to Be a Better Human isn’t your average self improvement podcast. Each week join comedian Chris Duffy in conversation with guests and past speakers as they uncover sharp insights and give clear takeaways on how YOU can be a better human.

  From your work to your home and your head to your heart, How to Be a Better Human looks in unexpected places for new ways to improve and show up for one another. Inspired by the popular series of the same name on TED’s Ideas blog, How to Be a Better Human will help you become a better person from the comfort of your own headphones.

 • Chào đón bạn đến với Podcast "Học tiếng Trung cùng Wang Long - Learn Chinese with Wang Long"
  Nơi mà mỗi ngày bạn dành ra ít phút nghe những kiến thức, những chia sẻ, những trích dẫn trong sách, những câu chuyện... về văn hóa, lịch sử, phong tục tập quán, cuộc sống hàng ngày của người dân Trung Quốc.
  Nhằm đem lại giá trị cho chính bạn bằng những kiến thức tích lũy và những trải nghiệm để giúp chúng ta thành công hơn trong cuộc sống và tạo dựng giá trị cho bản thân.
  Cảm ơn bạn đã đến đây!

  Các bạn cần thông tin sách có thể liên hệ với mình qua facebook.com/wangjunlong666 hoặc zalo 0386668836 nha

 • Learning a language is hard, but Easy Stories in English makes it easy! Ariel Goodbody introduces each story, explaining difficult vocabulary and talking about their life. Thanks to their high energy and clear pronunciation, the stories are entertaining and simple to understand.

  Whether you’re a beginner, intermediate or advanced learner, there’s something for everyone. The stories cover a wide range of genres, such as fairy tales, myths and legends, drama, comedy, romance, horror, science fiction and action. There is a balance of children’s stories, as well as more mature themes for adults. While listening to the stories, you can read the transcript at EasyStoriesInEnglish.com and get both reading practice and listening practice. With enough time, you’ll find that your reading and writing skills improve as well.

  Ariel Goodbody has a strong background in linguistics and language acquisition, and they base the podcast on Stephen Krashen’s theory of comprehensible input. Ariel changes the level of grammar to suit each level, but prioritise comprehension and good storytelling over anything else. Vocabulary is described using paraphrase, cultural references, pictures, intonation and sound effects. British culture, especially English culture, is naturally introduced throughout the episodes.

  Ariel also has experience in theatre, and treats every episode like an audiobook performance. With character voices, dramatic timing and a range of accents, adults and kids alike will soon forget that they’re ‘learning’ at all!

  Some of the most well-known stories from the podcast are: the Doggo and Kitty stories, Grimm Brothers’ Fairy Tales, The Very Hungry Dragon, Sleeping Beauty, The Perfect Pet, Goldilocks and the Three Bears, Why Blood is Red, Saint George and the Dragon and Pioneers of the Continuum. Many stories are adapted from famous authors, such as Edgar Allan Poe, Hans Christian Andersen, Isaac Asimov, Josef Čapek, Margery Williams and Ryuunosuke Akutagawa.

  Ariel studied linguistics at the University of Cambridge and started teaching in 2018. As a language teacher, they use comprehensible input techniques such as TPRS and story listening. In 2021 they published a series of graded readers. These easy readers allow fans to get their favourite stories in a physical format.

  Apprendre l’anglais facilement avec des contes de fées et histoires racontés en anglais britannique. Méthode pour étudier les vocabulaires, la prononciation, la grammaire et la lecture en anglais. Les livres audio en anglais pour les niveaux débutant, intermédiaire et avancé.

  Einfach Britisches Englisch lernen mit Märchen und Geschichten. Methode, um Vokabeln, Aussprache, Grammatik und Lesen auf Englisch zu studieren. Hörbücher auf Englisch für Anfänger und Fortgeschrittene.

  Imparare l'inglese facilmente con fiabe e storie in inglese britannico. Metodo per studiare vocabolario, pronuncia, grammatica e lettura in inglese. Audiolibri in inglese per i livelli principiante, intermedio e avanzato.

  Aprender inglés fácilmente con cuentos de hadas e historias en inglés británico. Método para estudiar vocabulario, pronunciación, gramática y lectura en inglés. Audiolibros en inglés para todos los niveles: principiante, intermedio y avanzado.

  童話、メルヘン、物語でイギリス英語を学ぶことがやさしくさせるイージー・ストーリーズ・イン・イングリッシュ。アリエル・グッドボディはきれいなブリティッシュイングリッシュの発音で新しい単語を説明して、毎週のストーリーを語る。初級、中級、上級の生徒にむかうオーディオブックで英語文法や英語読書をアップさせる勉強取材。

  通过英国英语的童话故事和故事轻松学习英语。学习英语的词汇、发音、语法和阅读。为初学者、中级和高级学生提供英语的有声读物。

  Легко изучать английский язык с помощью сказок и историй на британском английском. Методика изучения словарного запаса, произношения, грамматики и чтения на английском языке. Аудиокниги на английском языке для начинающих, студентов среднего уровня и продвинутых студентов.

  تعلم الإنجليزية بسهولة مع القصص الخرافية والحكايات باللغة الإنجليزية البريطانية. طريقة لدراسة المفردات والنطق والقواعد والقراءة باللغة الإنجليزية. كتب مسموعة باللغة الإنجليزية للمبتدئين والمتوسطين والمتقدمين.

 • Series podcast chia sẻ góc nhìn thực tế về tài chính của người trẻ. Giúp bạn quản lý "Đồng ra" và bảo vệ "Đồng vào".

 • MaoMi Chinese is a podcast and website for Mandarin Chinese learners made by a professional Chinese teacher as well as a Chinese learner - to get the best of both perspectives. We share tips and provide listening practice for intermediate+ learners.

 • 你好!这里是“说中文”播客,我是大鹏。这个播客的目的是为了帮大家更有趣儿地学习中文。我们的重点是听力、发音和常用语。希望这个播客可以给你带来快乐,播客中见!More on Our Home Page: https://sites.google.com/view/speak-chinese-with-dapeng

 • Kênh Podcast chia sẻ kiến thức để học cách độc lập tài chính và quản lý tài sản bền vững. Những tâm sự này của Trịnh Công Hòa xuất phát từ những trải nghiệm chân thật của mình. Hòa hy vọng rằng giúp ích cho các bạn một điều nhỏ nhoi nào đó để các bạn hiểu rõ về tiền bạc, cách sử dụng tiền bạc và làm cho cuộc sống của bạn luôn tốt hơn
  Chúc các bạn luôn vui vẻ và hành phúc trong cuộc sống.
  Liên hệ:
  Email:[email protected]
  Zalo: 0944 325 488
  Tìm hiểu thêm về Hòa: https://tiencuatoi.vn/trinhconghoa

 • Gen Z Truyền là một chương trình mượn tarot để trò chuyện với Gen Z. Mỗi tập, chúng mình sẽ mời một Gen Z đến để "chọn tụ" và khám phá sự nghiệp, tình duyên cùng tính cách của họ. Thông qua năng lượng vũ trụ, những góc nhìn khách mời chưa kể trên mạng xã hội sẽ dần được khai phá.

 • Giới thiệu những Sách nói hay nhất, bán chạy nhất trên ứng dụng Voiz FM - Ứng dụng với hơn 2,000 tựa sách nói 100% Bản quyền, như Đắc Nhân Tâm, Muôn Kiếp Nhân Sinh, 7 Thói quen hiệu quả,...
  Tải ứng dụng để có trải nghiệm nghe tốt nhất: voiz.vn/download

 • This is where I share personal experiences and learnings on entrepreneurship, personal development, and life in general through my journey traveling, living, working, and learning around the world, just to be a better person.

  Đây là nơi Phi chia sẻ trải nghiệm và bài học cá nhân mà Phi Vân học được về kinh doanh, phát triển bản thân và trở thành chính mình, trên hành trình sống, làm việc, học tập tại hơn 120 quốc gia và sẽ không dừng lại.

 • TED-Ed's commitment to creating lessons worth sharing is an extension of TED's mission of spreading great ideas. Within TED-Ed's growing library of TED-Ed animations, you will find carefully curated educational videos, many of which represent collaborations between talented educators and animators nominated through the TED-Ed website (ed.ted.com).

 • Podcast Dế Mèn Du Ký là những câu chuyện trên hành trình "đi để trưởng thành" của một travel vlogger.

 • Truyện Ma không chỉ có nghĩa là Truyện về MA mà còn có nghĩa là Truyện về Tâm Ma. Những Kỳ Án có thật do Tâm Ma mà ra sẽ được kể trên Kênh Truyện Ma Bẻ Lái (vào lúc 19 giờ thứ 7 hàng tuần).
  Youtube: https://www.youtube.com/truyenmabelai
  Email: [email protected]
  Mời mình ly cafe nếu bạn cảm thấy hài lòng :
  -Momo 0776771282
  -Tk 19038373479010 Techcombank tên chủ tk Đ.H.M
  -Paypal https://paypal.me/matruyen

 • Are you looking for a new and fun way to learn American English? Come hang out with Lindsay and Michelle from Boston and New York City and have fun while you improve your English listening skills! We are an English as a Second Language (ESL) podcast for intermediate to advanced English learners around the world. We will show you how to use everyday English vocabulary and natural idioms, expressions, and phrasal verbs and how to make small talk in American English. We will also give you special tips on American culture, customs, etiquette, and how to speak with Americans as well as conversation and commentary on study tips, business English, life in America and Boston and New York, how to apply to university in the US, dating, travel, food and more. You'll get TOEFL, IELTS, and TOEIC help also from The Examiner of Excellence, Jessica Beck. This podcast is for adult students who are professionals and university students as well as ESL teachers. Join the community to learn to speak American English like a native! Connection NOT Perfection!

 • A podcast for Intermediate to Advanced English Learners. Thinking is an incredibly important step on the road fluency, and we aim to help you achieve this by discussing topics ranging from politics and economics, to philosophy and science. Learn new vocabulary, listen to native level English, and test your comprehension! Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/thinking-english/support

 • Bít Tất là podcast nghe xong Biết Tuốt. Nếu có gợi ý chủ đề cho Bít Tất, hãy gửi email về [email protected].

 • Spotlight is an audio program for learning English. It uses a special method of broadcasting that makes it easier to understand for listeners worldwide.

  If you want to try faster programs, please subscribe to our Spotlight Advanced podcast (https://www.spreaker.com/show/spotlight-english-advanced)

  This show is part of the Spreaker Prime Network, if you are interested in advertising on this podcast, contact us at https://www.spreaker.com/show/4065149/advertisement

 • Nếu bạn đang cố gắng nghĩ theo cách riêng của mình để học tiếng Anh thì bạn đã làm sai.

  Học tiếng Anh như bạn đã học tiếng Việt: bằng cách nghe rất nhiều từ đó. (Ít nhất cũng có một ý tưởng mơ hồ về ý nghĩa của nó!)

  Hàng nghìn Cụm từ tiếng Anh, cùng với bản dịch tiếng Việt, được trình bày trực tiếp trong đầu bạn: từ thực tiễn, triết học đến tán tỉnh.

  Chỉ là cụm từ, không có phụ!

  Hãy vượt xa những điều cơ bản về tiếng Anh để không chỉ giao tiếp mà còn thực sự trở thành một người thú vị bằng tiếng Anh.

  Là một công cụ chỉ có âm thanh để học tiếng Anh, đây là người bạn đồng hành tuyệt vời khi lái xe, đi bộ hoặc làm việc nhà.

  Podcast này là sự bổ sung hoàn hảo cho việc học ngôn ngữ hiện tại của bạn, cho dù bạn đang sử dụng một ứng dụng như DuoLingo hay đang đăng ký một lớp học tiếng Anh.

  Nếu bạn là người mới bắt đầu, chúng tôi khuyên bạn nên sử dụng công cụ này cùng với khóa học giới thiệu tiếng Anh tốt.

  Công cụ tăng tốc học tiếng Anh được tạo ra bởi những người yêu thích ngôn ngữ và du khách thế giới vì tình yêu ngôn ngữ!

  Mỗi tập phim đều có sẵn phụ đề. (Nếu trình phát podcast của bạn hỗ trợ nó.)

 • Learning English is tough stuff, but we’re here to help every step of the way. This podcast is for English language learners who want to improve their lives by becoming fluent in English. Our high-quality lessons are free, fun and taught by our expert hosts. Listening to Culips is like sitting in on an interesting chat between good friends. Your fluency, listening skills, vocabulary, and pronunciation will improve naturally as you get to know our hosts and learn about interesting topics and trends in Canada and around the world. Get awesome at English, with Culips!


 • 有时候,喜欢一首歌,不是歌唱的多好听,而是因为歌词写得像自己。音乐这东西,开心时入耳,伤心时入心。快乐的时候,你听的是音乐,伤心的时候,开始懂得了歌词。爱上一首歌,是因为歌词某句话,但真正原因不是歌词那句话,而是在你生命中那些关于自己故事。

 • Chào mừng các anh chị và các bạn đã đến với Tram Nguyen English Podcast.
  Tại Podcast này mọi người có thể tìm được các câu chuyện luyện nghe Tiếng Anh song ngữ Anh - Việt, các kinh nghiệm học Tiếng Anh Trâm đã tích lũy được trong suốt 10 năm đi dạy của mình.
  . . . . . .
  Các khóa học Tiếng Anh mà Trâm và đội ngũ của mình đang giảng dạy:
  📖 Khóa học Tiếng Anh giao tiếp trực tuyến dành cho Người Lớn và Trẻ Em, đăng ký tư vấn và học thử miễn phí tại đây: https://bit.ly/DangKyKhoaHocTNE-PC

  Tập mới sẽ được phát sóng vào tối thứ 5 hàng tuần nhé mọi người.

 • Welcome to the Real English Conversations podcast - the top-rated English educational podcast designed to help intermediate to advanced-level learners worldwide improve their listening, fluency, and communication skills for real-life situations.

  Our conversational and professional American English content covers a wide range of expressions, phrasal verbs, and vocabulary to help you interact with English in a meaningful way. Our authentic and engaging teaching methodology ensures that learning is both fun and effective.

  With Real English Conversations, you can take your language skills to the next level and achieve your personal and professional goals. Our podcast is tailored to your needs, making it easy to improve your proficiency and gain the confidence to communicate with ease in English.

  Join our community of English learners today and start your journey towards communication confidence with the Real English Conversations podcast!

 • このチャンネルでは、日本語でいろいろなテーマについて話します!

 • Từ những ý tưởng tưởng chừng như bất khả thi, từ sự non nớt và ít kinh nghiệm, mỗi người đã bắt đầu từ số 0 tròn trĩnh để đạt được những thành tựu đáng tự hào. Đằng sau bước khởi đầu đầy ngoạn mục đó là gì, họ có nhân vật nào truyền cảm hứng, câu chuyện thử thách và khó khăn nào khiến họ nhớ mãi, là bài học cho thành công của hiện tại? Mọi thứ đều được bắt đầu từ số 0, tất cả sẽ được bắt đầu với Chapter 0.

 • The American English Podcast teaches the language and culture of the United States. Through common expressions, pronunciation tips and interesting cultural snippets or stories, I hope to keep this fun, useful and interesting! All bonus material can be accessed at http://americanenglishpodcast.com/

 • Stoopkid Stories is a compilation of fun and exciting stories written by Melissa Victor. We follow 7 characters every episode as they face a new adventure and will have to overcome different obstacles dealing with their friends, family, school, and community. These stories are perfect for children ages 5 and up. I hope that you will enjoy these stories and that they will be a great way for you to start conversations with the children in your life. To connect and join the #StoopkidCrew follow along on IG ,Twitter and Facebook @stoopkidstories.  Welcome to the Stoopkid Crew⭐️

 • Đây là tác phẩm do Giáo sư John Vũ - Nguyên Phong viết từ năm 2017 và hoàn tất đầu năm 2020 ghi lại những câu chuyện, trải nghiệm tiền kiếp kỳ lạ từ nhiều kiếp sống của người bạn tâm giao lâu năm, ông Thomas – một nhà kinh doanh tài chính nổi tiếng ở New York. Những câu chuyện chưa từng tiết lộ này sẽ giúp mọi người trên thế giới chiêm nghiệm, khám phá các quy luật về luật Nhân quả và Luân hồi của vũ trụ giữa lúc trái đất đang gặp nhiều tai ương, biến động, khủng hoảng từng ngày.
  Bản FULL tại Voiz FM - Ứng dụng Sách nói và Podcast hàng đầu Việt Nam.
  Tải ứng dụng: voiz.vn/download

 • My name is Jay Shetty, and my purpose is to make wisdom go viral. I’m fortunate to have fascinating conversations with the most insightful people in the world, and on my podcast, I’m sharing those conversations with you. New episodes Mondays and Fridays. Please rate and review the podcast if you enjoy it. Live life today ON PURPOSE.

 • Huberman Lab discusses neuroscience — how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.
  Andrew Huberman, Ph.D., is a neuroscientist and tenured professor in the department of neurobiology, and by courtesy, psychiatry and behavioral sciences at Stanford School of Medicine. He has made numerous significant contributions to the fields of brain development, brain function and neural plasticity, which is the ability of our nervous system to rewire and learn new behaviors, skills and cognitive functioning. 
  Huberman is a McKnight Foundation and Pew Foundation Fellow and was awarded the Cogan Award, given to the scientist making the most significant discoveries in the study of vision, in 2017. His lab’s most recent work focuses on the influence of vision and respiration on human performance and brain states such as fear and courage. He also works on neural regeneration and directs a clinical trial to promote visual restoration in diseases that cause blindness. Huberman is also actively involved in developing tools now in use by the elite military in the U.S. and Canada, athletes, and technology industries to optimize performance in high stress environments, enhance neural plasticity, mitigate stress and optimize sleep.  
  Work from the Huberman Laboratory at Stanford School of Medicine has been published in top journals including Nature, Science and Cell and has been featured in TIME, BBC, Scientific American, Discover and other top media outlets. 
  In 2021, Dr. Huberman launched the Huberman Lab podcast. The podcast is frequently ranked in the top 5 of all podcasts globally and is often ranked #1 in the categories of Science, Education, and Health & Fitness.

 • **Formerly Anna with 2Ns Business English Podcast**

  A Business English podcast for international professionals who lack confidence communicating in English but want to work hard to improve.

  The 20-minute episodes are focused on practical tips and guidance to deal with common problems you have communicating in English at work.

  The style is conversational and professional and it's designed for intermediate levels and above.

  Thousands of listeners from across the world say they love the podcast because it is clear, to the point and the topics are really interesting.

  My name is Anna and I'm from UK. I'm an experienced Business English Coach based in Madrid, Spain. I offer a personalised 1:1 language coaching programme called Communication Accelerator.

  If you want more information about my 1:1 coaching programme, send me an email with subject "I'm interested" to [email protected].

  You can find me on Instagram at @annabusinessenglish

 • Learn English Vocabulary is a short format podcast that teaches English vocabulary! To read the transcript and complete interactive activities, visit www.learnenglishvocabulary.co.uk

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro and Sabrina Tavernise. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Listen to this podcast in New York Times Audio, our new iOS app for news subscribers. Download now at nytimes.com/audioapp

 • Xin chào ! Tôi là Phiêu..
  Nếu bạn chót nghe, hy vọng nó đem lại cho bạn điều gì đó !
  Liên hệ :
  - IG : phieuphuc
  - Tiktok channel : Phiêu nói Nhiều
  - Donate để ủng hộ tôi : 0935288388 (Momo)
  #podcast #phieunoinhieu

 • Kênh Radio online này là để hàng ngày chia sẻ với các bạn các bài nói chuyện tâm sự hàng ngày về Kinh doanh và Phát triển con người. Tôi là Phạm Thành Long, luật sư Doanh nghiệp, nhà đào tạo trong lĩnh vực phát triển con người.

 • Tune into our award-winning podcast, Lingokids: Stories for Kids. Discover rich storytelling combined with traditional learning and modern skills for kids.

  For ad-free listening, exclusive content, and early access to new shows and episodes, join Lingokids Plus on Apple Podcasts. With your Lingokids Plus membership, you'll get an unlimited, all-access pass to the Lingokids app and podcasts—only available on Apple Podcasts.

  Questions? Contact us at [email protected]. Follow @lingokids on YouTube, Instagram, and Facebook. www.lingokids.com 💙

 • Learning English programs use a limited vocabulary and short sentences. They are read at a slower pace than VOA's other English broadcasts. Our broadcasts were formerly known as Special English.

 • Chia sẽ những bản nhạc không lời với tần số tích cực giúp ích cho cuộc sống tốt đẹp hơn

 • The daily drama of money and work from the BBC.

 • Tại https://bongda668.com chuyên gia dự đoán bóng đá, nhận định trận đấu, phân tích soi kèo nhà cái chính xác và nhanh chóng nhất, lịch thi đấu bóng đá hôm nay, lịch trực tiếp bóng đá hàng ngày cùng nhiều dữ liệu thống kê kết hợp công nghệ trí tuệ nhân tạo AI.

 • 🇬🇧 I'm Michael Lavers and this podcast will help you improve your English. I'm an online English teacher for students learning as a second language. In this podcast, I answer your questions about learning and help you achieve your goals in British English. Once a month I talk to a teacher or expert on topics related to language.

 • Every week, we look at a different everyday English phrase or piece of slang in this fun three-minute programme. From BBC World Service

 • 茶歇中文播客为中级中文学习者量身定制,用 “可理解输入法” 聊各种话题,包括中国文化,社会,语言学习技巧,等等。不管你是出于兴趣自学中文,还是准备来中国旅游,或者为了准备HSK考试,茶歇中文播客都能帮助你。

  TeaTime Chinese podcast is a popular Mandarin language podcast designed specifically for intermediate-level learners. It uses the "Comprehensible Input" method and covers a wide range of topics, including Chinese culture, society, and language learning tips. Whether you are learning Chinese just for fun, planning to travel in China, or preparing for HSK exams, TeaTime Chinese podcast is a fantastic resource.

 • Xin chào mọi người, mình là Chi, hay còn gọi là Mỹ Anh. Cuối cùng thì sau bao lần hứa hẹn, Chi đã quyết định không lười biếng nữa và bắt tay vào làm kênh spotify của mình. Kênh này được mở ra để nhẹ nhàng chia sẻ về mọi thứ trong hành trình của bản thân, góc nhìn, niềm tin của Chi, nhằm mục đích trò chuyện, và hy vọng bằng cách nào đó sẽ giúp đỡ, đồng hành cùng những ai đang cần tới nó. Các bạn có thể ủng hộ mình tại đây: https://paypal.me/chidepapillon

 • Những cuộc trò chuyện với các nhà lãnh đạo doanh nghiệp, nhà khởi nghiệp xoay quanh mô hình kinh doanh, kinh nghiệm quản trị, khởi nghiệp... Series này có phiên bản Video full và trích đoạn trên các nền tảng mạng xã hội của VIETSUCCESS như Youtube, Facebook, Tiktok, Instagram và Linkedin.
  Các tập cũ của podcast Vietsuccess Business cũng sẽ được đăng tải trên đây.

 • A Weekly Dose of Idioms
  Learn Something New Every Day.

 • Listen to Short English Conversations with Dialogue Frog!

  Enjoy short and real English conversations to practice English listening, speaking and pronunciation.

  Subscribe for weekly updates!

  Visit our website at dialoguefrog.com for more English speaking and listening practice with episode transcripts, vocabulary lists and extra content.

  Ranked in the Best 10 English Conversation Podcasts by FeedSpot!

  Each episode of Dialogue Frog is a real conversation between two people. You will hear common English expressions and phrases, natural pauses, and mistakes, as well as a lot of jokes, puns and humor. These are all natural parts of a fluent English conversation.

  Listen and repeat short natural English conversations and improve your English fluency.

 • It’s 1995 and Carole Fisher is a high-flying divorcee looking for love in Las Vegas. It’s slim pickings in the medical community she works in. But then Bob comes to town. Bob Bierenbaum is a plastic surgeon who flies planes and speaks several languages. Her mom loves that he’s Jewish - but there’s something off about him. He’s perfect on paper but he’s quick to anger and he never talks about his ex-wife. Who, it turns out, is missing and presumed dead.

  After Carole and Bob break up she tells her friend Mindy all about Bob’s wife and his bizarre behavior. You see, Mindy dated Bob too, in fact a lot of women in Vegas dated Bob and they all have their own strange stories to tell. Before too long they form a club dedicated to bitching about Bob, eating noodles and figuring out what happened to his wife, Gail.

  In this riveting nine part series, Carole Fisher uncovers the truth of Gail Katz’s death, the systems that failed her and all the girlfriends that brought her justice.

 • This show publishes 'Repeat After Me' IELTS Speaking lessons. All speaking scripts are written by active examiners, and all questions are taken from real exams. For full lessons, visit: http://www.ieltsspeakingblog.com

  Contact Ryan at [email protected]

 • Die Maus zum immer wieder hören. Jeden Tag mit einer neuen Folge, die eine Stunde lang ist. Mit dabei viel Lach- und Sachgeschichten, viel Musik und natürlich mit der Maus und dem Elefanten.

 • Podcast Thầy Thích Trúc Thái Minh là nơi quý Phật tử và các bạn có thể tìm được lời giải đáp về mọi vấn đề trong cuộc sống như: Tình yêu - Gia đình, Sức khỏe, Công danh - Sự nghiệp,... dưới góc nhìn Phật giáo.
  Qua đó, chúng ta sẽ biết cách ứng dụng Phật Pháp vào đời sống, giải quyết những bất như ý, tháo gỡ các vướng mắc đang gặp phải và chuyển hóa khổ đau.

 • Việt Nam Marketing là nội dung bàn về Marketing chuyên sâu gắn chặt với các bài toán Kinh doanh thực tế của Doanh nghiệp, qua các chia sẻ đa chiều từ các khách mời là các Giám đốc cấp cao tại các Doanh nghiệp hàng đầu Việt Nam. Từ đó, có thể giúp các Business leaders, Founders, những chuyên gia Marketing có những góc nhìn toàn diện để ra quyết định về các hoạt động Marketing trong doanh nghiệp.Những kiến thức được chia sẻ không chỉ về ý tưởng mà còn thông tin & dữ liệu; nghiên cứu không chỉ người tiêu dùng mà còn thị trường và ngành hàng, xu hướng, nhận thức.

 • Nghe sách nói giúp cải thiện độ chính xác và lưu loát của việc đọc và nói. Bạn có thể để ý và học theo cách kể kể chuyện phát âm.

 • Thông tin chính trị, kinh tế, văn hóa, thể thao trực tiếp và liên tục trên RFI

 • 机会总是留给有准备的人!
  Cơ hội chỉ dành cho những ai có sự chuẩn bị.
  ---------------------------
  BẠN CÓ THỂ TÌM MÌNH Ở ?!?
  My Instagram | Tiktok | Spotify: Yangdexin
  My Facebook : Dương Tâm (https://www.facebook.com/duongtamtlu)

  © Copyrights by Yangdexin.

 • Những bản audio về sống tích cực, thiện lành, yêu thương từ Lê Đỗ Quỳnh Hương và MayQ Team.

 • Cởi Mở Happy Hour là podcast xoay quanh đề tài nightlife. Nơi Dustin, Minh Trang và Bartender Leo cùng nhau bóc tách mọi khía cạnh của văn hóa đi bar, bên những ly cocktail hấp dẫn.

 • “Tiếng nói bên ngoài đều là tài liệu tham khảo.”

  I will be truly delighted to receive all such contributions as well as collaboration invitations via:

  1. Email: [email protected]
  2. IG account: normal_ize (or h.van_ir)

  I would also greatly appreciate it if you could buy me a coffee, representing both encouragement and your great support for my podcast episodes, via:

  https://www.buymeacoffee.com/fleurvanesa

  I’m here, listening to all of you. ❤️

 • Get ready for the week with this mini-meditation podcast, hosted by Headspace meditation and mindfulness teacher, Dora Kamau. Rushing headfirst into Monday can feel scary, but it doesn’t have to be! There’s a full week ahead. In each episode, Dora will help you reframe your thinking about Sunday Scaries and lead you through a guided meditation to put those thoughts into action.

 • Với các chuyên mục chính lần đầu tiên có trên VOV: "Trước giờ mở cửa", "Dòng chảy kinh tế", "Tuyên chiến với gian lận thương mại" thường xuyên cập nhật tin tức, vấn đề, sự kiện về tài chính, kinh tế, ...Hãy search "VOV" trên ứng dụng để nghe các kênh khác của VOV Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/vov1kd/support

 • Nơi chia sẻ những bài thuyết giảng của quý sư thầy thuộc Phật Giáo Việt Nam

 • Learn English grammar in six minutes. Every Tuesday join two of our presenters and learn a new key area of grammar.Our presenters include Finn, Emma, Rob, Neil, Sophie and Alice.

 • 5W1H là podcast được dẫn dắt bởi Nhà báo Vũ Kim Hạnh trò chuyện cùng khách mời là lãnh đạo doanh nghiệp hoặc tổ chức dẫn đầu Việt Nam trong nhiều lĩnh vực để trả lời cho các câu hỏi trong 5W1H: Who, What, When, Where, Why và How. Từ những cuộc trò chuyện này, người nghe có thể biết thêm về nhân vật khách mời về lịch sử thành công và tầm nhìn của họ và qua đó học hỏi được kinh nghiệm Sống-Làm việc-Lãnh đạo từ họ.

 • Postcast chia sẻ những cuốn sách hay . Bao gồm các cuốn sách về các thể loại : truyện , kĩ năng sống , kiến thức xã hội .... giúp bạn trau dồi kiến thức , kĩ năng và giải trí thư giãn .
  Nếu thấy kênh hay và thú vị , Hãy giúp đỡ kênh ngày càng phát triển bằng cách donate : PayPal : [email protected]
  Payoneer : 48770911
  Ngân hàng BIDV : Số tài khoản : 63210000534116 ( PHAM DAC BINH )

 • 5 Minute Chinese is a weekly podcast show that talks about all things in life in authentic yet comprehensible Mandarin. As a high school Mandarin teacher and language enthusiast, I explore fun, real-life experiences in the Mandarin language that you can relate, understand, learn and enjoy! Scripts and useful expressions can be found in the description of each Mandarin episode. I hope I can help you have more fun learning Chinese. If you have any questions or suggestions, you can email me at [email protected]

  Best, 
  The Lone Mandarin Teacher

 • Best-selling author Matthew Syed explores the ideas that shape our lives with stories of seeing the world differently.

 • Whatever your business conundrum, there’s a TED Talk for that—whether you want to learn how to land that promotion, set smart goals, undo injustice at work, or unlock the next big innovation. Every Monday, host Modupe Akinola of Columbia Business School presents the most powerful and surprising ideas that illuminate the business world. After the talk, you'll get a mini-lesson from Modupe on how to apply the ideas in your own life. Because business evolves every day, and our ideas about it should, too.

 • 안녕하세요! Hello, welcome to Choisusu's podcast 🥳
  You want to listen to Korean podcasts but have trouble with vocabulary and grammar? This podcast is for you! You will find useful vocabulary and grammar for beginners. It is easy to listen to and covers a variety of topics with fun! 😊

  🎬Watch this podcast on my YouTube : https://www.youtube.com/@choisusu

 • emma prefers to share her thoughts with a microphone rather than a physical human being, so thank god she has a podcast. recorded from the comfort of her bed...and some other fun places, emma talks at length about whatever is on her mind every week. anything really does go on this podcast. sometimes philosophy, sometimes a random story from 10 years ago, sometimes advice, sometimes fun interviews, and sometimes nothing at all. you never know what you are going to get, but that’s what keeps it interesting. new episodes every thursday and sunday, video available only on spotify.

 • Study English conversation skills with one of YouTube's most popular English as a Second (or third!) Language teachers, Rachel of Rachel's English. Most beneficial for intermediate to advanced students, Rachel's specialty is the nuance and musicality of spoken English. Learn about English stress, sounds, and melodies, in addition to American slang, idioms, phrasal verbs, vocabulary, common phrases, culture, and more! Each episode is a CONVERSATION, so join the conversation now and learn how to communicate naturally in English.

 • Wie schafft man eine Millionen Abos auf YouTube? In der Podcast-Serie „Meine YouTube Story“ trifft Georg Nolte, Pressesprecher von YouTube im deutschsprachigen Raum, auf erfolgreiche YouTube Creator und spricht mit ihnen über ihre Anfänge, die Geheimnisse hinter ihrem Erfolg und ihre Tipps und Tricks für Anfänger. Sina Stieding, bei YouTube Trends & Culture Managerin, verrät zusammen mit Creatorn die neusten Trends in ihrem "Trends Talk".

 • Dù chúng ta là ai, dù chúng ta làm nghề gì, dân tộc nào, tôn giáo ra sao đi chăng nữa thì chúng ta chỉ có một cuộc đời để sống. Chúng ta không được chọn hoàn cảnh khi sinh ra, nhưng được quyền tạo dựng một nhân cách sống. Nên bạn chọn sống một cuộc đời như thế nào là do chính mình! Tôi mong muốn cống hiến và lan tỏa giá trị của con đường này đến nhiều người hơn nữa, để mỗi ngày còn được sống đều tràn đầy những niềm vui và ý nghĩa. Hãy chung tay lan tỏa để cùng nhau xây dựng một gia đình lớn - Cộng đồng sống Tử Tế và cống hiến hết mình. Đó cũng là sứ mệnh của tôi.

 • Luke's English Podcast is an award-winning podcast for learners of English. Listen, learn and have fun while picking up natural British English as it really is spoken. http://teacherluke.co.uk

  Sign up to LEP Premium on Acast+ and add the premium episodes to a podcast app on your phone. https://plus.acast.com/s/teacherluke.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Chào mừng các bạn đến với Podcast về Phật học – Bánh Xe Luân Hồi.

  Kênh podcast của mình sẽ đăng tải những bài giảng, lời dạy của các vị Thiền Sư, đặc biệt là Thiền Sư Thích Nhất Hạnh, một người mà mình cực kỳ quý mến và hết lòng ngưỡng mộ. Khi tìm kiếm các bài giảng của Thiền Sư trên các nền tảng podcast thì mình không thấy có kênh nào chia sẻ. Chính vì thế, với mong muốn các lời dạy, pháp thoại của Thiền Sư được lan toả mạnh mẽ đến người Việt Nam trong và ngoài nước . . .
  -Mình mong những gì mình góp nhặt đây sẽ gúp bạn được ít nhiều gì đó, chỉ vậy thôi ...

  https://linktr.ee/banhxeluanhoi

 • Take a seat at the table and learn about the biggest stories in financial markets, the economy and business. Each week our editors and correspondents explore how economics influences the world we live in and share their insights across a range of topics. From inflation and recession risk to all things crypto and even the commercial success of K-pop, we have you covered. Published every Thursday.


  Sign up for Economist Podcasts+ now and get 50% off your subscription with our limited time offer. You will not be charged until Economist Podcasts+ launches.

  Sign up at www.economist.com/podcastsplus-moneytalks

  If you’re already a subscriber to The Economist, you’ll have full access to all our shows as part of your subscription.


  For more information about Economist Podcasts+, including how to get access, please visit our FAQs page at https://myaccount.economist.com/s/article/What-is-Economist-Podcasts.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • ChinesePod makes learning Mandarin fun and easy. It isn't your typical language learning resource - we think you'll be entertained as well!

  In this Advanced Level Podcast Feed, lessons are the black-belt of ChinesePod - You can already speak circles around your friends, but are looking for “complete” fluency Chinese.

  Expand your Mandarin Chinese learning experience by also SUBSCRIBING to ChinesePod - Beginner and ChinesePod - Intermediate Podcast channels.

  For a more in depth Mandarin Language learning, go to www.chinesepod.com and take us for a spin.

 • Speak English powerfully using the Effortless English system. Learn English with AJ Hoge, "The World's #1 English Teacher".

  Learn tips and strategies to improve your spoken English. Learn English vocabulary. Learn about American English and American culture.

  Be a successful English speaker and international leader!

 • Deepen your language skills and knowledge of the French-speaking world through fascinating true stories in easy-to-follow French, with added English for context. From Duolingo, the world's #1 way to learn a language. Hosted by Ngofeen Mputubwele.

 • Tổng hợp những vụ án, câu chuyện có thật về góc tối của cuộc sống
  Email podcast: [email protected]
  Email cá nhân: [email protected]
  Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/vn/podcast/id1578771532
  Spotify: https://open.spotify.com/show/2y2kqzbNLdqoPRDpyZKTzG
  Nếu có điều kiện các bạn có thể donate cho podcast qua:
  Techcombank
  CTK Vũ Mạnh Hùng
  Số TK: 19050034362015

 • Công cụ "Tầm soát cổ phiếu" tại: https://trolydautu.com

 • Our universe is a wild and wonderful place. Join NASA astronauts, scientists and engineers on a new adventure each episode — all you need is your curiosity! First time space explorers welcome.

 • ChinesePod makes learning Mandarin fun and easy!

  In this Intermediate Level Podcast Feed, explore broader contexts and applications of frequently used expressions needed to navigate comfortably in a Mandarin speaking environment. Deepen your knowledge on current affairs while learning and increase your confidence level in speaking Chinese.

  Expand your Mandarin Chinese learning experience by also SUBSCRIBING to ChinesePod - Beginner and ChinesePod - Advanced Podcast channels.

  For a more in depth Mandarin Language learning, go to www.chinesepod.com and take us for a spin.

 • 一个人睡前听。【一个人听的晚安电台】

 • Get a daily burst of global illumination from The Economist’s worldwide network of correspondents as they dig past the headlines to get to the stories beneath—and to stories that aren’t making headlines, but should be. Published daily, our reporters provide a unique perspective on an expansive range of geopolitical issues and events shaping the world.


  Sign up for Economist Podcasts+ now and get 50% off your subscription with our limited time offer. You will not be charged until Economist Podcasts+ launches. Visit http://www.economist.com/podcastsplus-intelligence to join.

  If you’re already a subscriber to The Economist, you’ll have full access to all our shows as part of your subscription.


  For more information about Economist Podcasts+, including how to get access, please visit our FAQs page at https://myaccount.economist.com/s/article/What-is-Economist-Podcasts


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • "Úm ba la, thế giới mở ra" là kênh thông tin dành cho trẻ em từ 4 đến 12 tuổi với đa dạng các chủ đề từ động vật, côn trùng, hiện tượng tự nhiên, các kì quan, các lễ hội, các đất nước...trên toàn thế giới.

  Hi vọng UBLTGMR sẽ cung cấp cho các em nhiều kiến thức thú vị và trở thành người bạn thân thiết của trẻ em Việt Nam trên hành trình tìm hiểu, khám phá thế giới và cuộc sống muôn màu.

  Chương trình được phát sóng trên các nền tảng:
  🌸Spotify: https://bit.ly/ubltgmr-spotify
  🌸Apple Podcast: https://bit.ly/ubltgmr-applepodcast
  🌸FB: https://www.facebook.com/umbalathegioimora

 • Exploring the biggest questions of our time with the help of the world's greatest thinkers. Host Manoush Zomorodi inspires us to learn more about the world, our communities, and most importantly, ourselves.

  Get more brainy miscellany with TED Radio Hour+. Your subscription supports the show and unlocks a sponsor-free feed. Learn more at plus.npr.org/ted

 • LSTG - LESS IS MORE.
  Chúng ta thật ra cần rất ít để sống hạnh phúc. Tất cả nằm trong đầu ta, trong cách ta suy nghĩ.
  - Marcus Aurelius -
  ***********************

  😀Ủng hộ kênh qua số TK : 103869406992 - VietinBank - Le Quang Quy
  😀Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/ivyquang86
  😀Cảm ơn các bạn đã lắng nghe.

  ***********************

 • Sit down with author and podcaster Steven Johnson to hear from leading thinkers and creators from around the world. The TED Interview is a space for guests to further delve into their groundbreaking work, give us a peek into how they discover and explore fascinating ideas, and, in some cases, even defend their thinking. This season, we’re looking at the future of intelligence. Ponder how we can train ourselves to see into the future with Jane McGonigal, find the humanities in science with Chanda Prescod-Weinstein, and listen in on the thought processes of Pulitzer prize-winning novelist Jennifer Egan. Welcome to your front-row seat to great conversations with the world’s brightest minds.

 • 日本語教師のあかねです。日本人です。YouTube【あかね的日本語教室】で日本語や日本文化に関する動画を配信しています。
  このPodcastは日本語を勉強する人のためのPodcastです。
  Podcastを続けるために、サポートしてもらえたら嬉しいです!
  Please support me → https://www.patreon.com/akanesensei
  Script→http://akanesenseijp.com/

 • Series podcast đồng hành cùng bạn đi vào giấc ngủ ngon. Tại đây chúng mình có:

  💤 Sleepy Sounds - Nhạc nhẹ, âm thanh tự nhiên ru bạn vào giấc mộng
  💤 Bedtime Story - Những câu chuyện kể đưa bạn tới thế giới mới
  💤 BedTalk - Những cuộc trò chuyện đầy thú vị trước giờ đi ngủ

  Podcast sẽ được phát sóng hàng ngày, trừ thứ 6 và thứ 7 tại Spotify, Apple Podcast, Google Podcast và SoundCloud.

  📍 Kết nối với Trại Cải Tạo Giấc Ngủ tại:
  📧 [email protected]
  🌐Fanpage Trại Cải Tạo Giấc Ngủ
  🧑‍🤝‍🧑Cộng đồng Biết Thế Đi Ngủ Sớm

 • Chương trình mang đến những kiến thức đầu tư đúng đắn, có giá trị từ các chuyên gia giàu kinh nghiệm giúp người xem xây dựng hành trình đầu tư phù hợp và bền vững.

 • Learn Chinese with Free Podcasts
  Whether you are student or a seasoned speaker, our lessons offer something for everyone. We incorporate culture and current issues into each episode to give the most informative, both linguistically and culturally, podcasts possible.
  For those of you with just the plane ride to prepare, check our survival phrase series at ChineseClass101.com. One of these phrases just might turn your trip into the best one ever!

 • Weißt du’s schon? ist ein Podcast-Quiz für die ganze Familie (besonders geeignet für Kinder im Vor- und Grundschulalter). Wer wissen will, was Wechselschneider, Verwirrklinger oder Nichtzillionen sind, muss gut zuhören! In jeder Folge sind kleine und große Hinweise versteckt – am Ende kommt die Lösung. Viel Spaß beim Zuhören, Rätseln und Lernen!

 • Kênh podcast cập nhật tin tức, chia sẻ những câu chuyện về marketing và xây dựng thương hiệu tại Việt Nam. Podcast được phát hành hàng tuần bởi Brands Vietnam.

 • We all want to get to the next level of our career, but so many of us get stuck. Longtime leadership coach Muriel Wilkins takes you inside real-life leadership coaching sessions with high performers working to overcome professional challenges and grow as leaders. Listen in on real conversations and leave with new insights and practical guidance for your own career.

  The views expressed on this podcast are those of its hosts, guests, and callers, and not those of Harvard Business Review.

 • If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

 • This is a Japanese podcast for the beginner-intermediate Japanese learners.

  I will mainly use grammar from Genki 1-textbook and some from Genki 2.

  Therefore, this podcast is perfect for those who have started learning Japanese maybe just a couple of months or years ago.

  By listening to native Japanese, you can enhance your listening and speaking level rapidly.

  I also teach Japanese on Italki. You can find me and book lessons with me!

  https://www.italki.com/teacher/5800129/japanese

 • Vietnam is forecasted to be one of the fastest-growing economies in Southeast Asia and the world. To understand the dynamics behind Vietnam’s miracle growth, Vietcetera meets with business leaders every week to discuss the country’s future growth prospects. We also learn how they build and manage teams and why they think innovation will be key to Vietnam’s role in the world order. You can find more information for this Podcast at https://vietcetera.com/en

 • Các chương trình thời sự trực tiếp trong ngày. Thời sự sáng: 6h00-6h30. Thời sự trưa: 12h00-13h00. Thời sự chiều: 18h00-19h00.Search "VOV" trên ứng dụng để nghe nhiều kênh khác của VOV. Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/vov1thoisu0/support

 • A Japanese teacher talks in Japanese. As a teacher, I try to speak in not too difficult but not too easy Japanese.
  日本語を勉強している人のための日本語トーク!日本語教師の友が、難しすぎない簡単すぎない、ちょうどいい日本語で話します。

  Any levels of Japanese learners are welcome to this Podcast. Each title has a number from N1 to N5, which shows JLPT level.
  タイトルのN1〜N5の数字はJLPTのレベルです。
  応援はこちらまで↓
  https://www.paypal.me/ltjtomo/
  意見、感想、トピックのリクエストetc
  [email protected]
  https://twitter.com/L_T_I_J
  https://www.instagram.com/lets_talk_in_Japanese
  script
  http://ruby-s.net

 • Are you struggling to find good listening material for learning Chinese? Are you tired of robotic and boring textbook audio? Chillchat is the answer for you! Our podcasts not only cover vocabulary and grammar, but we also talk about culture, trends, and other useful topics. With our fun and relaxing conversations, Chinese learning is a breeze! You can DOWNLOAD the transcript + study material at: https://www.buymeacoffee.com/chillingchinese

 • Whether it’s your first job or a fresh start, “New Here” is the young professional's guide to work — and how to make it work for you. Every Wednesday, join host Elainy Mata in conversation with career experts and friends as they share stories, tips, and advice that will help you build a meaningful career on your own terms. Have a career question? Let us know at [email protected].

 • Harvard Business School professors discuss and debate current events that sit at the crossroads of business and culture. Youngme Moon, Mihir Desai, and Felix Oberholzer-Gee engage in a spirited discussion on a range of topics torn from the headlines — from Facebook, to free trade, to the #MeToo movement. Informed by their unique expertise as professors at one of the world’s leading business schools, their takes are always surprising, unconventional, and insightful.

 • Qua nghe câu chuyện của Tâm, du học sinh tại một trường đại học ở Nhật Bản, các bạn có thể học mẫu câu hữu ích và tìm hiểu văn hoá Nhật Bản. NHK, đài phát thanh truyền hình công cộng của Nhật Bản, cung cấp miễn phí chương trình học tiếng Nhật qua podcast. nhk.jp/lesson

 • Podcast Trở về quá khứ với Sử Việt mang đến những câu chuyện lịch sử Việt Nam có thật. Bác Hồ đã có dạy "Mỗi ngày một câu chuyện biết Sử, thêm lòng yêu nước." Kênh Trở về quá khứ với Sử Việt giúp người Việt hiểu thêm và biết được những câu chuyện từ thời xa xưa và hành trình mà ông cha ta phải trải qua mang lại bình yên cho đất nước hiện nay.

 • We’re all imperfect. On this podcast, founder of The Resilience Project Hugh van Cuylenburg, his good friend Ryan Shelton, and only one of their brothers, Josh van Cuylenburg, talks to a variety of interesting people who vulnerably share their own struggles and imperfections, or expertly pass on their wisdom on the subject of imperfection. Whether it’s in The Vulnerabilitea House, The Academy of Imperfection, or with our very own psychologist, Dr Emily, The Imperfects are here to find some valuable takeaways we can all apply to our own imperfect lives.

 • Favorite quiet time collection to snuggle in as an inspirational journey to lull your little ones to calm their mind and restore their energy. Curated and read by Little Nona’s cutest voice.

  To watch the video story check on our Youtube channel : Arunika Mieko

  To request stories send a message to: [email protected] 🍄✨

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Step into the Lo-Fi Lounge – your daily retreat to mind-blowing, chill, and cool vibes. Immerse yourself in enchanting LoFi melodies that bring relaxation, calmness, and good vibes to your day. Whether you're a seasoned listener or new to the Lounge, join our community for a journey to unwind, destress, and stay vibing. Subscribe now and make every day a little more enchanting with the LoFi Lounge. Don't forget to rate our show—it really helps me understand if you're enjoying the content.

  Become Premium for an ADS-Free Experience:
  https://lofilounge.supercast.com

  Join Our Community and Follow Our Blog:
  https://lofilounge.show

  For Inquiries, reach us at:
  [email protected]

 • Chương trình mở ra những câu chuyện trong cuộc đời các doanh nhân Việt Nam: chuyện làm ăn, chuyện gia đình, chuyện thành công, chuyện thất bại, chuyện vui, chuyện buồn. Doanh Nhân Kể sẽ đem lại cho thính giả những trải nghiệm mới cho một vấn đề có thể không mới, đưa bạn tiếp cận với thế giới thương trường vốn khốc liệt và cũng không thiếu những điều thú vị.

 • Vincent Radio là nơi mà mình cùng các bạn chia sẻ, tìm hiểu về vấn đề của chính mình. Các vấn đề đó có thể là mọi chủ đề mà bạn quan tâm như sức khỏe tâm lý, sức khỏe thể chất, kiến thức khoa học, kĩ năng mềm,... dưới góc nhìn của người trẻ còn nhiều va vấp. Để chúng mình cùng yêu lấy chính bản thân và tốt hơn mỗi ngày.

  Nghe thêm nhiều khác series của in-your-sight tại: https://beacons.ai/weare.inyoursight
  Creator: Vincent
  Mọi liên hệ hợp tác hay góp ý phát triển, vui lòng liên hệ: [email protected] | 058.437.5900

 • Kênh chuyên tổng hợp các câu chuyện ma kinh dị, chuyện tâm linh sưu tầm, Chúc các bạn có thời gian giải trí vui vẻ!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Interviews, news and analysis of the day’s global events.

 • Do you want to get a band 7 on the IELTS exam? IELTS exam preparation doesn’t have to be hard or boring! It can be fun! Aubrey and Jessica from All Ears English are back with a new way to help you achieve the IELTS score you need for the General or the Academic exam! We’ll give you IELTS strategies, practice, tips, tricks, and secrets using real English examples. We’ll show you how to take control of the Speaking Section by reducing anxiety, panic, and fear. You’ll learn what to do when your mind goes blank, how to organize your thoughts and how to use intonation, English pronunciation and native English vocabulary such as phrasal verbs and idioms to impress the Examiner. You’ll find out which grammar points you should use in the Speaking Test and which ones you should avoid to get a band 7. You’ll also get guidance on how to prepare for Writing Task 1 and Writing Task 2 with help on the opinion essay, graphs and charts, and the argument or discursive essay. You’ll get tips on how to succeed with IELTS listening comprehension strategies and how to get the highest possible score on the reading test. You’ll find out how to use practice tests to get the maximum score increase to go from a 5 or 6 to a 7 or higher. We’ll show you the common mistakes that most students make on test day, what to expect on the day of the exam, and how the exam is structured. You’ll get the best possible resource recommendations from Jessica Beck who has taught IELTS for more than 14 years.

 • Beginner friendly if listened to in order! For anyone interested in an educational podcast about philosophy where you don't need to be a graduate-level philosopher to understand it. In chronological order, the thinkers and ideas that forged the world we live in are broken down and explained.

 • A few years ago I was a broke, university dropout, at 18 I built an industry leading social media marketing company, and at 27 I resigned as CEO. At 28 I co-founded Flight Story – a marketing and communications company, and thirdweb - a software platform, making it easy to build web3 applications. I then launched private equity fund, Flight Fund, to accelerate the next generation of European unicorns. During this time I I decided to launch 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of providing an unfiltered journey into the remarkable stories and untold dimensions of the world’s most influential people, experts and thinkers. Thank you for listening.
  My New Book: https://g2ul0.app.link/DOAC
  IG: https://www.instagram.com/steven
  LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123

 • Dramas for English language learners from BBC World Service. Improve your English with retellings of stories classic and new. Each episode is between 6 and 10 minutes long.

 • News Review shows you how to use the language from the latest news stories in your everyday English. Published every Tuesday by BBC Learning English.

 • It’s an IV-drip for your ears! Brain Leak brings Jacksepticeye (Seán McLoughlin) and Ethan Nestor together for a funny, off-kilter and wildly irreverent deep-dive into their brains - even the slimy bits. No topic is too taboo, no subject too out of bounds, no question too dumb...let the word vomit flow!

 • Chào mọi người đến với kênh của mình. Mình tên là Yuzan. Mình quyết định làm kênh Podcast này nhằm mục đích chia sẻ những kiến thức tiếng Trung hữu ích mình đã được học. Mong được mọi người đón nhận ạ. Nếu mọi người có góp ý gì thì đừng ngần ngại bình luận bên dưới để mình tiếp tục cải thiện và cố gắng ạ. Bây giờ, hãy cùng học tiếng Trung với mình nha.

 • Kênh chia sẻ những câu chuyện ý nghĩa, những bài học quý báu giúp các bạn có những giây phút thư giãn, thoải mái và cùng suy ngẫm, chiêm nghiệm cuộc sống để học tập, rèn luyện giúp bản thân tốt hơn mỗi ngày!

  Kênh podcast được cung cấp bởi kênh YouTube Tu Thân.

 • Forward Vietnam Podcast là nơi chia sẻ tới cộng đồng những bài học về công việc, tài chính, kinh doanh công nghệ và cuộc sống của các bạn trẻ từ Việt Nam.

 • Would you like to speak English with an RP British English accent. This podcast provides pronunciation practice and tips and tricks to improve your spoken English.

 • Wanna see a trick? Give us any topic and we can tie it back to the economy. At Planet Money, we explore the forces that shape our lives and bring you along for the ride. Don't just understand the economy – understand the world.

  Wanna go deeper? Subscribe to Planet Money+ and get sponsor-free episodes of Planet Money, The Indicator, and Planet Money Summer School. Plus access to bonus content. It's a new way to support the show you love. Learn more at plus.npr.org/planetmoney

 • Kênh Podcast chính thức của Dự án Nghiên cứu Quốc tế (http://nghiencuuquocte.org/), dành cho các thính giả quan tâm về các vấn đề thời sự quốc tế.