• Alles wat eindigt, laat iets na: een erfenis. Maar veel erfenissen worden niet aangekondigd in donkere kamertjes. Veel erfenissen staan niet helder opgelijst op wit papier. Deze erfenissen sluimeren, in onze genen, in de manier waarop we tegen onze kinderen praten, waarop we verliefd worden, in de kansen die iemand krijgt (of niet krijgt), in de personen die we kiezen om ons land te besturen. Mirke, Nele en Siona van AudioCollectief SCHIK volgen mensen die worstelen met de gevolgen van een nalatenschap, en daar iets aan proberen te doen.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bijgestaan door een fraai kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan en Jeff elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.

 • Elke werkdag, om 7 uur, een nieuwspodcast van De Tijd met de 7 punten die u moet weten om uw dag met voorsprong te starten. Onze blik op de zaken, met host Bert Rymen.

 • Maandelijkse podcast met een overzicht en bespreking van het wetenschaps- en technologienieuws van de afgelopen maand.

  Gepresenteerd door Lieven Scheire, met Hetty Helsmoortel, Jeroen Baert, Els Aerts, Bart Van Peer, Peter Berx, Marian Verhelst, Kurt Beheydt en Natha Kerkhofs.

 • In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie. Met Alexander Lippeveld en Lise Bonduelle.

 • Gratuitement et tous les jours, écoutez le replay en podcast des Grosses Têtes ainsi que des bonus et des archives. Cette émission mythique est diffusée du lundi au vendredi de 15h30 à 18h sur RTL, avec Laurent Ruquier. Entouré de ses fidèles Grosses Têtes, il imprime sa marque à ce programme culte de la radio tout en restant fidèle à ses fondamentaux. Pour plus de contenus des Grosses Têtes, retrouvez l'historique sur RTL.fr et l'application RTL.

 • Het is 1628: het vlaggenschip Batavia begint aan haar lange reis naar het Oosten. De mensen aan boord bidden om een veilige vaart. Maar dat is buiten één man gerekend.

  Batavia vertelt het waargebeurde verhaal van de gruwelijkste scheepsreis uit de geschiedenis. Een ongelooflijk audio-epos over verraad, wreedheden en vriendschap.
  Zeil mee met de Batavia en ontdek hoe gekrenkte eer en ongebreideld winstbejag alles op de klippen doen lopen. Volg het gruwelijke schrikbewind van psychopaat Hieronymus Corneliszoon en zijn handlangers vanaf de eerste rij. En sluit je aan bij de dappere enkelingen die in opstand komen.

  Batavia is een Hollywoodfilm in luistervorm met een ijzersterke internationale cast. Je herkent onder meer Jan Decleir, Raymond Thiry, Jonas Vermeulen, Martin Schwab, Robby Cleiren, Teun Luijkx, Bart Hollanders, Joke Emmers en vele anderen. Productie: Het Geluidshuis.

 • In de wekelijkse podcast 'Welcome to the AA' gaat comedian Alex Agnew samen met partner in crime Andries Beckers op zoek naar mensen of onderwerpen die deel uitmaken van hun leefwereld. Elke week ontvangen ze gasten uit binnen- en buitenland en bespreken ze de stand van alles wat hen aanbelangt!

 • Zelfs als je niet van opera houdt zindert de naam van Maria Callas na. La divina, een wereldster die met haar oeverloze gedrevenheid generaties in beweging zet. Cara Van der Auwera zong als kind aria’s met La Callas in haar oor, de haren glad gestreken en lippen zo rood als die van een diva. Vanuit de coulissen reflecteert ze nu over de indrukken die Callas heeft nagelaten op haar toenmalige zangdocente Mireille Capelle, medestudente sopraan Hendrickje Van Kerckhove, haar echtgenoot operaregisseur Guy Joosten en vele anderen. Zijn er nog diva's? Cara zocht ernaar, tot in een sterrenkeuken.

 • Gilles De Coster, Filip Joos, Sam Kerkhofs en Daan Heymans bespreken de voetbalactualiteit. Het kwartet brengt na elk voetbalweekend de bal aan het rollen over wat hen is opgevallen: in het voetbal en in het leven. Want wie alleen iets van voetbal kent, kent niets van voetbal. 90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports.


 • Laura en Silke speculeren op een onverantwoorde manier over onopgeloste moordzaken.

 • PODCAST - Jonas, Filip, Benjamin en Laurent duiken als gepassioneerde geschiedenisliefhebbers diep in het verleden, om het heden te begrijpen. Deze historische podcast - over oude beschavingen, recente wereldconflicten en alles daartussenin - serveert met veel enthousiasme heldere verhalen en kritische inzichten op maat van iedereen die geschiedenis wil (her)ontdekken. Geen debat te complex, geen huisje te heilig. Volg de reeks ook op Facebook en Instagram.

 • Elke ochtend nadat iemand uitgeschakeld werd in De Slimste Mens Ter Wereld, ontvangt Pieterjan Marchand die onfortuinlijke afvaller. Samen blikken ze terug op zijn/haar deelname en de leukste momenten van de avond ervoor.

 • Denk je bij een mandoline alleen maar aan een groenterasp? Begin je al te zweten bij woorden als sonate, scherzo of symfonie? Clara De Decker en Sander De Keere maken je wegwijs. Om beurt kiezen ze een klassiek muziekstuk dat je minstens één keer gehoord moet hebben. Voor moeilijke woorden is er een alarmknop en voor Sander die nogal graag uitweidt een timer. Klassieke muziek niets voor jou? Toch wel!

 • Wekelijkse panelpodcast over beleggen waarin Tomas De Soete en Ellen Vermorgen de beursweek fileren samen met beleggingspecialisten, een urgente vraag van een luisteraar beantwoorden en de portefeuille van een bekende belegger dissecteren: triple bill beleggen! De Beursvoyeurs, dat is beleggen zonder taboes.

  Elke woensdag om 17u!

 • Was het moord? Of was het een ongeluk? En is de beschuldigde op dat bankje wel écht schuldig? Pieter Huyberechts, Marc Klifman en Cedric Lagast, misdaadreporters bij het Nieuwsblad, nemen je mee naar het hof van assisen. Bij de start van een proces duiken ze in het dossier, reconstrueren ze het onderzoek en leggen ze het verhaal van de beschuldigde op de rooster. Afspraak bij de start van elke spraakmakende zaak, op je favoriete podcastkanaal.

 • China is niet weg te slaan uit het nieuws. Maar kennen we het land echt? Begrijpen we hoe de Chinezen denken, wat ze willen, hoe het eraan toegaat in de Chinese samenleving én welke invloed dat heeft op ons leven? VRT NWS-experts Veerle De Vos en Tom Van de Weghe zoeken het uit in de maandelijkse podcast 'China voorbij de muur'.

 • Kerstmis vieren is het leukste dat er is! Maar hoe doe je dat als je op twee plaatsen tegelijkertijd moet zijn? En elke week je valiezen pakken… word je dat na een tijd niet beu? In SPLIT praat Emma Bale met twee bekende gasten over hoe zij de scheiding van hun ouders hebben ervaren. Ze delen niet enkel een lekker stuk taart, maar ook verhalen over een scheiding tijdens de lockdown, een ‘wisseloutfit’, verjaren in Nigeria, een mislukt Story-interview én een lied dat gaat over meer dan een dikke, dode kat.

 • De redactie van Het Kwartier kiest elke weekdag 3 onderwerpen uit de brede actualiteit. Lode Roels en Sofie Vander Donckt vertellen met de hulp van experts hoe die nieuwsverhalen in elkaar zitten, zodat je erover kunt meepraten.

 • Johan Op de Beeck vertelt meesterlijk het fascinerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de wereldgeschiedenis. Om één van bekendste mannen in de wereldpolitiek te worden, moest de kleine man uit Corsica heel wat overwinnen. Veld- en moordaanslagen, maar ook liefdesverdriet.
  Bij het de boeken 'Napoleon' Deel 1 en Deel 2 van Johan Op de Beeck.

 • Heb jij je al eens afgevraagd of we mensen onzichtbaar kunnen maken? Of Latijn leren tijdverspilling is? Of je voor eeuwig samen zal blijven met je lief? Topprofessoren uit de Vlaamse Universiteiten geven een antwoord op al deze vragen en nog veel meer via deze gratis colleges.

  Heb jij ook een vraag voor ons? Bel dan naar 0480 60 82 11 en laat een berichtje achter op onze voicemail.

  Wil jij ons meehelpen om onze podcast beter te maken? Vul dan onze enquête in: https://forms.gle/KRrLFZthjGikNCis7.

  Deze podcast is Creative Commons (CC BY). Deel onze podcast dus zo veel als je wil, maar vergeet onze naam zeker niet te vermelden.

 • De Kroongetuigen is een documentairereeks over waargebeurde verhalen. Iedere aflevering belicht een spraakmakend misdaaddossier uit de moderne Vlaamse geschiedenis op basis van getuigenverklaringen van de toenmalige speurders en betrokkenen. 

 • Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.

 • "Wacht even Jeroen, hier is toch even niet alles wat het lijkt." Het is een zinnetje dat je in deze podcast wel vaker zal horen. Want in de politiek is niet altijd alles wat het lijkt. Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van het Nieuwsblad, vertelt je in haar eigen stijl hoe de vork nu écht in de steel zit bij de discussie van de week. Ze biedt inzicht in hoe politici denken, en wat er gefluisterd wordt in de coulissen van de kabinetten en het parlement. De voorzet wordt gegeven door Jeroen Roppe, haar ex-buurman en favoriete discussiepartner bij een goed glas bier of wijn. Hij zorgt voor de drank, zij zorgt voor de quotes. Elke donderdag, in het Punt van Van Impe.

 • Thomas Smolders, blogger en auteur – gekend van Computer Club, gaat in gesprek met experts en gaat op zoek naar antwoorden over jouw data en privacy.

  Deze gesponsorde podcast wordt u aangeboden door Ads & Data
  Meer info vind je op dsxtr.standaard.be

 • Hoe is het om gevangen te zitten? Wanneer weet je dat je moet scheiden? Klopt het dat veel ceo’s narcisten zijn? Hoe ongezond is eenzaamheid? En waarom schreef de filosoof Montaigne zo vaak over zijn scheten? Sofie Lemaire en haar team gaan op zoek naar antwoorden op grote en minder grote levensvragen.

 • 'Alles goed?' Hoe vaak stellen we die vraag niet aan mensen die we tegenkomen? Vaak is niet alles goed, maar antwoorden we gewoon ‘ja, ja en met jou’ omdat het zo ‘hoort’. Maar wat als we nu gewoon eens zouden stoppen met die nonsense en gewoon zouden zeggen waar het op staat, wat ons wakker houdt en stress bezorgt?
  In deze podcast geeft Evy Gruyaert deze achteloos gestelde vraag wat meer body. Ze duikt in de jungle van het leven en haalt er één thema uit waar ze zich in verdiept. Dat doet ze niet alleen, maar samen met een expert ter zake, met jou én één van haar podcastvrienden.

 • Wiwa en Freddy gooien elke aflevering muntjes in een jukebox in ruil voor nummers, waar ze wat over willen vertellen. Elke aflevering krijgen ook de luisteraars één kwartje, want deze oude mannen zijn de beroerdste niet.


  🎧 Playlist met alle kwartjes.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Huberman Lab discusses neuroscience — how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.
  Andrew Huberman, Ph.D., is a neuroscientist and tenured professor in the department of neurobiology, and by courtesy, psychiatry and behavioral sciences at Stanford School of Medicine. He has made numerous significant contributions to the fields of brain development, brain function and neural plasticity, which is the ability of our nervous system to rewire and learn new behaviors, skills and cognitive functioning. 
  Huberman is a McKnight Foundation and Pew Foundation Fellow and was awarded the Cogan Award, given to the scientist making the most significant discoveries in the study of vision, in 2017. His lab’s most recent work focuses on the influence of vision and respiration on human performance and brain states such as fear and courage. He also works on neural regeneration and directs a clinical trial to promote visual restoration in diseases that cause blindness. Huberman is also actively involved in developing tools now in use by the elite military in the U.S. and Canada, athletes, and technology industries to optimize performance in high stress environments, enhance neural plasticity, mitigate stress and optimize sleep.  
  Work from the Huberman Laboratory at Stanford School of Medicine has been published in top journals including Nature, Science and Cell and has been featured in TIME, BBC, Scientific American, Discover and other top media outlets. 
  In 2021, Dr. Huberman launched the Huberman Lab podcast. The podcast is frequently ranked in the top 5 of all podcasts globally and is often ranked #1 in the categories of Science, Education, and Health & Fitness.

 • 5 Heures vous fixe un rendez-vous quotidien. Au menu : les critiques des sorties cinéma, une sélection des films, documentaires et séries disponibles en streaming, des incursions dans la BD, les indispensables découvertes musicales et l’actualité des concerts. Le tout avec l'inimitable ton " 5 Heures " de Rudy Léonet et Hugues Dayez.

  Cinéma, musique, streaming, concert, BD, les frères Dardenne, Jean Dujardin, Benoit Poelvoorde, Jamie Lee Curtis, Christian Bale, Léa Seydoux, Laure Calamy, Damien Chazelle, Cate Blanchett, Pierfrancesco Favino, Lukas Dhont, Grégory Gadebois, Isabelle Huppert, Emmanuelle Nicot, François Damiens, le Festival du Film fantastique de Bruxelles, le Festival international du film francophone de Namur, Rock Werchter, la Mostra de Venise, le Festival de Cannes, Pukkelpop, le Festival de Berlin, Nuits bota, le Grand Prix d’Angoulême, le Festival ANIMA, AB, Trix, Cirque Royal, Michel Polnareff, Jean-Jacques Goldman, Depeche Mode, Arno, Ron Howard, Jeff Bridges, Michel Berger, George Michael, Billy Joel, Cerrone, Hugues Aufray, Queen, Daan, Madness, Bruce Springsteen, David Bowie, Pink Floyd, Irene Cara, Fleetwood Mac, Elton John, Eddy Mitchell, Whitney Houston, U2, The Sparks, Ryuichi Sakamoto, Morrissey, Mike Oldfield, Shania Twain, Pet Shop Boys, Paul McCartney, OMD, Brian Eno, Milos Forman, Muse, Jacques et Thomas Dutronc, George Clooney, Karin Viard, -M-, Shawn Mendes, Arctic Monkeys, Stephen King, Kid Cudi, Garou, Christine and the Queens, Ours, Ed Sheeran, Elsa Zylberstein, Tove Lo, Axelle Red, Carly Rae Jepsen, Pitbull, Cristina Aguilera, Red Hot Chili Peppers, The Police, Roÿksopp, Francis Veber, Michel Ocelot, Sébastien Tellier, Dix pour cent, Ellie Goulding, Javier Bardem, Lana Del Rey, Gorillaz, Air, Guillermo Del Toro, The Crown, Tim Burton, Jean-Michel Jarre, Pharrell Williams, Clara Luciani, James Cameron, Tom Hanks, Fabrice Luchini, Sam Mendes, Brendan Fraser, Hilary Swank, Liam Neeson, Clovis Cornillac, Birdy, Jain, Skrillex, François Ozon, Joe Dassin, Natasha St Pier, Mylène Farmer, Danny Elfman, Vincent Niclo, Desireless, Philippe Katerine, Sheila, Nicole Rieu, Chilly Gonzales, Le Palmashow,Hope Tala, Pomme, Smile, White Noise, Poppy Fusée, Green Book, Goldie Boutilier, Tamino, Le cœur noir des forêts, Triangle of Sadness, Ruben Ostlund, Suki Waterhouse, The Routes, le Petit Nicolas, Rebel, Jeffrey Dahmer, Viola Davis, L’origine du mal, American Girl, Girl in Red, Fabrice Caro, Gaz Coombes, Wet Leg, Men I Trust, The Watcher, Des gens bien, Au revoir là-haut, M Pokora, Inside man, Jenny Alien, Aimé Simone, Beabadoobee, Timothee Chalamet, Flavien Berger, Zaho de Sagazan, Ada Oda, Wednesday, Harry et Meghan, Bolis Pupul, Glass Onion, M83, Argentina 1985, L.E.J, Kid Laroi, Caroline Polachek, Riopy, Yves Tumor, Labrinth…

  Rejoignez la page Facebook de l'émission

  Suivez Rudy Léonet sur Twitter

   

   

   

 • Découvrez l’Histoire de France et du monde avec l’historienne Virginie Girod dans cette nouvelle saison du podcast "Au cœur de l’Histoire". Embarquez pour un voyage dans le temps inédit sur fond de musiques originales, pour une immersion totale à la manière de la fiction audio. 

  Au-delà des rois et reines de France sur lesquels elle pose un regard neuf, Virginie Girod met en lumière des personnages historiques moins connus mais tout aussi influents, qu’ils soient artistes, scientifiques ou politiques. De Napoléon à Christian Dior en passant par Mère Teresa, partez à la rencontre des figures inspirantes de l’Antiquité, du Moyen-Âge, de la Renaissance ainsi que de l’époque contemporaine. 

  Retrouvez du lundi au jeudi deux grands récits en deux parties. Et pour aller plus loin, Virginie Girod reçoit chaque vendredi pour une interview un invité historien, chercheur, journaliste ou encore archéologue, qui vient apporter son éclairage historique sur une question d’actualité ou sur l’un des sujets de la semaine. "Au Cœur de l’Histoire" est une production Europe 1 Studio. 

  Personnages historiques abordés : Marie Bonaparte, Néron, Ramsès II, Christophe Colomb, Leni Riefenstahl, Colette, Frida Kahlo, Charles Darwin, Anne Bonny, François Vatel, Albert Einstein, Sissi l'Impératrice, Robert Capa, Madame de Pompadour, Nellie Bly, Spartacus, Magda Goebbels, Rodin, Jean-Martin Charcot, Andy Warhol, Furcy, Irène Joliot-Curie, Grace Kelly, Napoléon Ier et bien d'autres ! 

  Sujets couverts dans les interviews : histoire de l'avortement, histoire des pandémies, histoire du voile, histoire du bonnet phrygien, histoire du Père Noël, histoire de l'uniforme scolaire, histoire de la BD, nourriture et pouvoir, Ã©tude du crâne d'Hitler, les actrices du IIIe Reich, la chute de l'Empire romain, les gladiateurs de l'Antiquité, les femmes et le voyage. 

  "Au cœur de l'Histoire" s'adresse aux passionnés d'histoire mais aussi à ceux qui cherchent à apprendre l'Histoire facilement. Que vous souhaitiez renforcer votre culture générale, ou réviser une leçon d'histoire vue en cours sans passer par les manuels scolaires, ce podcast est fait pour vous. Pour aider les élèves en préparation du brevet ou du bac d'Histoire-Géographie, "Au cœur de l'Histoire" aborde à travers les destins de divers personnages les grands chapitres du programme scolaire de Troisième ainsi que du programme scolaire de Terminale : Révolution française ; Première Guerre mondiale ; régimes totalitaires dans l'Europe de l'entre-deux-guerres ; Seconde Guerre mondiale, Régime de Vichy, Collaboration et Résistance ; création de l'Union Européenne… Plus vivants que les fiches de révision, les récits historiques de Virginie Girod vous permettront de mémoriser par l'écoute les enjeux des conflits qui ont marqué la France et l'Europe et d'avoir en tête des exemples de personnages qui y sont reliés.

 • A middle-aged electrician is murdered in a quiet Amsterdam suburb. The case leads to a web of drugs, money laundering and state-sponsored assassinations that stretches from Dublin to Dubai. At the center is a cocaine super cartel that is revolutionising the global drugs market. Financial Times investigative reporter Miles Johnson exposes the ever-fuzzier line between criminals and legitimate business people and between governments and gangsters.

 • Chaque jour, retrouvez l'actu résumée et expliquée en dix minutes, par HugoDécrypte.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Eén straathoek. Drie waargebeurde verhalen in de Antwerpse Joodse wijk. Een tunnelroof op een bank in 2019. Een aanslag op een Joodse jeugdbeweging in 1980. En een kleutertje dat in 1942 op miraculeuze wijze aan deportatie ontsnapt. Een podcast over de lagen van de geschiedenis. Over het wonderlijk verbonden zijn van alles. En over de kunst van het verdwijnen, voor even of voor altijd. Een co-productie van VRT MAX & MartHa!tentatief

 • Vlaanderens bekendste francofiel Bart Van Loo vertelt het spannende ontstaan van de Lage Landen. Wat blijkt? We zijn een Bourgondische uitvinding. Een wonderlijke en gevaarlijke reis langs brandstapels, feestelijke banketten, de pest, riddertoernooien, Jeanne d’Arc en de wereldberoemde schilderijen van Jan van Eyck.

 • My name is Jay Shetty, and my purpose is to make wisdom go viral. I’m fortunate to have fascinating conversations with the most insightful people in the world, and on my podcast, I’m sharing those conversations with you. New episodes Mondays and Fridays. Please rate and review the podcast if you enjoy it. Live life today ON PURPOSE.

 • Wij zijn Kristof en Ewoud, redacteurs van het Nieuwsblad, en wij vinden één ding verschrikkelijk: te veel betalen. Of het nu in de supermarkt is, of voor een lening bij de bank, of aan die haaien van energieleveranciers: niemand wil erop gelegd worden. Toch gebeurt het, veel te vaak. Daarom maken wij deze podcast: om aan iedereen te laten weten waar je wordt bestolen, en hoe je zélf geld kan besparen. Niet op de rug van de brave medemens natuurlijk, wel op die van de grote bedrijven. Die hebben toch veel te veel. 

 • L’Heure H, c’est l’heure cruciale : celle qui fait basculer le destin et qui vous plonge dans l’aventure et l’inconnu. Chaque après-midi, Jean-Louis Lahaye vous raconte des histoires criminelles, des affaires mystérieuses, des grandes découvertes et des exploits où l’homme se surpasse. Revivez toutes ces destinées qui ont basculé à L’Heure H.

  Laissez-vous emporter dans les sombres histoires criminelles belges proches de chez vous, en provinces de Hainaut, Liège ou Anvers… Suivez les enquêtes qui ont permis l’arrestation de ces empoisonneuses, voleurs ou tueurs en série, en passant par le médiatique enlèvement de Paul Vanden Boeynants, le meurtrier fou Nestor Pirotte, la bande à Bonnot et tant d’autres.

  Au-delà de ces histoires haletantes, Jean-Louis Lahaye nous livre les incroyables destinées de personnages historiques emblématiques, qui ont marqué leur époque, de la Préhistoire à nos jours : Lucy l’australopithèque, le tombeau du Christ, Néron, Jeanne d’Arc, Jacques de Molay et les Templiers, Catherine de Médicis, Nostradamus, l’homme au masque de fer, Marie-Antoinette, Napoléon Bonaparte, Raspoutine, le tsar Nicolas II, la reine Astrid, Simone de Beauvoir…

  Pénétrez les sombres affaires ésotériques et légendaires, en démêlant la vérité historique du mythe, telles que le poltergeist d’Enfield, le fantôme de la Dame blanche, l’abominable Homme des neiges, la bête du Gévaudan, les sorcières de Salem, la comtesse sanglante Elisabeth Bathory, la poupée Annabelle, la légende du Hollandais volant…

  Revivez les événements qui ont marqué la grande Histoire comme la prise de la Bastille, la bataille de Little Bighorn, Jack l’éventreur, les 24h du Mans, Apollo 13, l’assassinat de JFK ou celui de Lincoln. Mais percez aussi les nombreux mystères qui ont jalonné la petite Histoire : les naufragés de l'île de Tromelin, la colonie disparue de Roanoke, les disparus d’Eilean Mor ou du col Dyatlov, le trésor de l’abbé Saunière ou encore la lobotomisation de Rosemary Kennedy.

  Plongez dans drames qui ont marqué notre époque entre catastrophes et épidémies : l’incendie de Notre-Dame, le crash du vol Fuerza Uraguaya 571, Woodstock 1999, la catastrophe nucléaire de Tchernobyl, Guernica, la peste noire, la course au sérum en Alaska…

  L’Heure H, c’est aussi une fenêtre sur les aventures parfois méconnues ou destins tragiques de nos contemporains qu’ils soient artistes, scientifiques, romanciers ou sportifs : Charlie Chaplin, James Bond, Victor Hugo, Niki Lauda, Gucci, Georges Simenon, Elizabeth II, Mozart, Versace, Boris Vian, l’espion qui a piégé Hitler, Marie Shelley, Philippe de Dieuleveult, Simone Veil, Diego Maradona, Mohamed Ali, Agatha Christie, Oscar Wilde, les Beatles, Elvis Presley, Charles Dickens, Françoise Sagan, Jane Austen, Rosa Luxemburg, Arsène Lupin, James Dean, Marilyn Monroe, George Sand, Van Gogh, Léon Trotski…

  Mais aussi, les faits marquants et acteurs de notre société : l’arnaqueur de Tinder, l’affaire OJ Simpson, les premiers McDonald, le scandale VA-OM, la création d’Harry Potter, le premier grand concert de Johnny Hallyday, l’invention accidentelle du LSD, l’affaire Charles Manson... 

  Retrouvez 5 histoires inédites tous les lundis. Apprenez, revivez, découvrez, rêvez, vibrez, frissonnez mais surtout laissez-vous guidez par la voix de Jean-Louis Lahaye.

 • Smoke Screen is an investigative documentary series on people with complex motives and morals. Follow characters on the fringes of society — con artists, cult leaders, corrupt politicians — as they seduce their marks and bend communities to their will. Join us as we unravel their stories and bring justice to the people they’ve deceived.

  SEASON 8: My Fugitive Dad
  Ashley’s Dad was her favorite person in the world. He drove fast cars and sold them for a living. He was a scratch golfer and the love of her Mum’s life. Ashley thought she knew him better than anyone. But at 38, she found out he wasn’t who he said he was. Inspired by his favorite movie the Thomas Crown Affair, he had pulled off a robbery in Cleveland then disappeared. It turns out he evaded the authorities for half a century, living in their sleepy Massachusetts town.

  His secret upended his family’s life, but another family’s too. Because from the moment this 20-year-old vault teller escaped with $215,000 in 1969, Deputy U.S. Marshal John Elliott made it his life’s mission to bring him to justice. After he retired, his son even took up his mantle. For this six episode podcast, host Jonathan Hirsch teams up with Ashley Randele to unravel the mystery of how her Dad got away with it, and ultimately, why he left behind everyone and everything to start over.

  Unlock all episodes of Smoke Screen, ad-free, by subscribing to The Binge. Plus, get binge access to brand new stories dropping on the first of every month. Just click ‘Subscribe’ on the top of the Smoke Screen show page on Apple Podcasts or visit GetTheBinge.com to get access wherever you listen.

  SEASON 7: Betrayal on the Bayou
  For almost two decades, DEA Special Agent Chad Scott ruled the streets just North of New Orleans. He controlled a network of snitches by convincing people he arrested to work for him as informants. Chad would stop at nothing to put drug dealers behind bars. His successes won awards at the DEA, but his willingness to bend the rules earned him a terrifying reputation on the streets. Some called him the Golden Boy. Others called him the White Devil. But when one of guys on Chad's team is caught dealing drugs, Chad’s life is overturned. His right-hand men betray him and confess everything to the FBI. Investigators go over his career with a fine-toothed comb, asking the question: is Chad Scott the greatest DEA Agent in the South, or is he a criminal? 

  SEASON 6: Just Say You're Sorry
  Texas Ranger James Holland is celebrated as the ‘serial killer whisperer’, solving dozens of murders through his legendary interrogation skills. But how far does he go to get confessions? And has he put innocent people in prison along the way? Smoke Screen: Just Say You're Sorry uses shocking police tapes to reveal the psychological drama behind one murder case, and uncovers something rotten at the heart of the justice system.

  SEASON 5: Deadly Cure
  Smoke Screen: Deadly Cure is a podcast about a family on the fringe who convinced tens of thousands of people across the globe to buy a miracle liquid made of poison, the international conspiracy they ignited, and the people who fought to take them down. Produced in collaboration with Bloomberg.

  SEASON 4: Puppy Kingpin
  Americans are used to being on the lookout for a scam, but authorities are warning of a new kind of fraud. Puppy Kingpin shines a spotlight on Jolyn Noethe, a secretive businesswoman from Iowa who is accused of laundering puppies much like drug money. Investigative reporter Alex Schuman exposes the scheme and an underground part of the industry bringing us the pets we love.

  SEASON 3: The Sellout
  SEASON 2: I Am Rama
  SEASON 1: Fake Priest

 • De Ideale Wereld bestaat 10 jaar. En in plaats van dat te vieren, hebben we een podcast gemaakt. Want naast een laag stof, is er achter de schermen van DIW ook een berg goede verhalen blijven liggen. Gastvrouw Lieselot Boens vraagt de pieren uit de neuzen van de drie presentatoren en heel wat (ex-) medewerkers van het satireprogramma. Het resultaat is een uiterst verteerbare mix van al dan niet gênante anekdotes over afgaan, terug opstaan, stemmetjeshumor, garderobe-fails en het aantal kakapipi-moppen dat een meerwaardezoeker kan verdragen. 
  Ontdek ook alle sketches bij de podcast op VRT MAX.

 • Conteur hors pair, Christophe Hondelatte tient les auditeurs en haleine avec ses récits ciselés et captivants. Faits divers, parcours singuliers et portraits de personnalités... Il remet en perspective et raconte les histoires qui ont fasciné les Français avant de les disséquer en compagnie de ses invités. Découvrez chaque jour un nouveau récit en avant-première, des archives et des séries thématiques inédites avec l’abonnement "Hondelatte raconte Premium". Pour en savoir plus, rendez-vous sur votre application Apple podcasts.

 • In de Sjotcast deelt voetbaljournalist Yanko Beeckman verhalen over het leven van de jonge journalist in de voetbalwereld, versterkt door de ervaren rotten van de voetbalredactie. Hun motto? Liever een straf verhaal dan slappe analyse. Tweewekelijks op donderdag krijgt Yanko de versterking van niemand minder dan Frank Raes en Franky Van der Elst. Ook niet slecht.

 • Dit zijn de Wilde Eeuwen. Een podcast over het ontstaan van een Europese beschaving, over krijgsheren en troubadours, over koningen en filosofen, over pestepidemieën en ketterijen. 

  In acht afleveringen vertelt Hendrik Spiering dat de Middeleeuwen echt geen richtingloze rotzooi waren, zoals vaak te zien in films en geschiedenisboeken. Het was geen wrede tijd vol wraakzuchtige heersers en mensen in lompen, en evenmin een harmonische tijd van vrome christenen en tevreden boeren. Integendeel, aan de hand van acht verhalen uit originele middeleeuwse bronnen schetst Wilde Eeuwen een betekenisvolle tijd, vol groeiende orde en cultuur.

 • De Insider is een korte, krachtige duik in het nieuws. Elke weekdag vertelt een Nieuwsblad-reporter wat we nu moeten denken van het verhaal van de dag. 

  Deze podcast is een productie van Nieuwsblad, in samenwerking met Nostalgie en GVA. De montage gebeurt door House of Media. 

 • Weet jij waarom we kussen? Of waarom er overal in Vlaanderen sanseveria’s op de vensterbanken staan? Of hoe lang wij al ‘BOE’ roepen naar slechte optredens? Sofie Lemaire verrast je met ‘Snelle geschiedenis’, een podcast over onbekende, historische verhalen waarvan je denkt: ‘En waarom wist ik dat niet eerder’?

 • Historians Tom Holland and Dominic Sandbrook are interrogating the past, and attempting to de-tangle the present.


  They question the nature of Greatness, why the West no longer has civil wars and whether Richard Nixon was more like Caligula or Claudius. 
   

  They're distilling the entirety of human history, or, as much as they can fit into about fifty minutes.


  Join The Rest Is History Club (www.restishistorypod.com) for ad-free listening to the full archive, weekly bonus episodes, live streamed shows and access to an exclusive chatroom community.


  Here are some of our favourite episodes to get you started:


  WATERGATE/NIXON apple.co/3JrVl5h

  ALEXANDER THE GREAT apple.co/3Q4FaNk

  HARDCORE HISTORY'S DAN CARLIN apple.co/3vqkGa3

  PUTIN & RUSSIA apple.co/3zMtLfX

 • Tous les matins, Jean-Guillaume Santi reçoit un journaliste de la rédaction du "Monde" pour bien comprendre les grands enjeux de l'actualité.

  Pour soutenir notre podcast et notre rédaction, abonnez-vous sur abopodcast.lemonde.fr

 • Du lundi au vendredi, Philippe Caverivière pose son oeil aiguisé sur l’actualité et offre aux auditeurs une chronique piquante et incisive.

 • Elke dag behandelt Sporza Daily één prangende sportvraag met expertise.

 • Vous avez toujours rêvé de connaître les péripéties secrètes du couple de vos bruyants voisins, ce qui a transformé la personnalité de votre cousin, la raison pour laquelle votre collègue n'arrive plus à faire confiance à personne. Chaque semaine, Transfert vous raconte une histoire vraie, excitante, prenante, émouvante, et en creux le monde moderne et ceux qui l'habitent.

  Et avec Transfert Club, profitez deux fois par mois d'encore plus de Transfert. S'abonner, c'est avoir droit à un épisode supplémentaire avec une histoire inédite, et à un format exclusif: les coulisses de vos épisodes préférés et le retour de celles et ceux venus raconter leurs histoires, qui viennent dévoiler ce qui s'est passé depuis. Pour s'abonner à Transfert Club: https://www.slate.fr/transfertclub

  Transfert est un podcast produit par Slate Podcasts.
  Direction éditoriale: Christophe Carron
  Direction de la production: Sarah Koskievic
  Direction artistique et musicale: Benjamin Saeptem Hours
  Production éditoriale: Sarah Koskievic et Benjamin Saeptem Hours

 • Een podcast voor wielerkijkers. Met voor- en nabeschouwingen, interviews en gezelligheid. Het Rode Lantaarn peloton: Tim de Gier, Jonne Seriese, Maike van Leeuwen, Frank Heinen, Benja Bruijning en Bram Tankink.

 • There’s a reason the History Channel has produced hundreds of documentaries about Hitler but only a few about Dwight D. Eisenhower. Bad guys (and gals) are eternally fascinating. Behind the Bastards dives in past the Cliffs Notes of the worst humans in history and exposes the bizarre realities of their lives. Listeners will learn about the young adult novels that helped Hitler form his monstrous ideology, the founder of Blackwater’s insane quest to build his own Air Force, the bizarre lives of the sons and daughters of dictators and Saddam Hussein’s side career as a trashy romance novelist.

 • A rundown of the most important global business stories you need to know for the coming day, from the newsroom of the Financial Times. Available every weekday morning.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Johan Op de Beeck brengt het stormachtige verhaal van de Franse Revolutie: van de bestorming van de Bastille in 1789 tot de staatsgreep van Napoleon in 1799, van het nobele devies ' Liberté, Égalité, Fraternité’ tot de bloeddorstige terreur, van revolutionairen die naar de macht grepen maar vaak zelf onder de guillotine belandden.

 • Pierre Bellemare comme vous ne l’avez jamais entendu ! C’est la promesse de ce nouveau podcast imaginé à partir des archives exceptionnelles du Service Patrimoine Sonore d’Europe 1.

  Affaires criminelles, true crime, crimes, enquêtes : Pierre Bellemare est le pionnier des grands conteurs de récits radiophoniques. Dans les années 70, cette voix culte d’Europe 1 a tenu en haleine les auditeurs avec ses histoires extraordinaires. Des histoires vraies de crimes en tout genre, crapuleux, familiaux, inexpliqués nous campent des personnages effrayants, bizarres ou fous. Des phrases à couper le souffle, des silences lourds de suspense, un univers de polar saisissant et puissant. 

  Avec un son remasterisé et un habillage modernisé, plongez ou replongez dans les grands récits extraordinaires de Pierre Bellemare.

 • Mijn mama, Arlette, is 75 en weet dat ze niet meer zal genezen van kanker. In deze podcast voer ik, Evi Hanssen, de laatste gesprekken met mijn moeder. Over ziekte. Over doodgaan. Maar vooral: over het leven.

 • Vragen stellen over kleine dingen in een grote wereld.

 • Maître Marc Geiger est avocat pénaliste au barreau de Carpentras. Vous pouvez le retrouver régulièrement aux côtés de Faustine Bollaert dans Ça commence aujourd’hui sur France 2. Sa bienveillance, son humanité en font une personnalité à part dans le monde judiciaire. 

  Un jeudi sur deux à partir du 30 novembre, retrouvez Marc Geiger et ses invités. 10 invités, 10 épisodes pour mettre en lumière de terribles affaires de guet-apens. Des scénarios qui font froid dans le dos, des plans que les agresseurs (des proches ou des inconnus) mettent placidement à exécution, des victimes meurtries dans leur chair et qui mettront des années à se reconstruire physiquement et psychologiquement. 

 •  Bienvenue sur Coran de TON Cœur, le podcast qui t’aide à reconnecter ton cœur à ton Coran. 
  Ces moments de sérénité sont animés par Oustadha Zaynab, enseignante de Coran passionnée et interne en médecine générale. 
   Ici, on redonne chaque semaine un nouveau souffle à divers pans de ta vie au regard de ton Coran. 


 • Je kent haar misschien van Radio Mama: de podcast over ouder zijn van jonge kindjes. Kristien Wollants is terug met een gloednieuwe podcast. In "Uit mijn Hoofd" gaat ze samen met haar gasten op zoek naar de balans tussen geest en lichaam. Heb jij ook soms last van een vol hoofd? Luister vooral mee!

 • Iemand zo uitzonderlijks. Iemand met een straf levensverhaal. Iemand zo doorleefd. Iemand zo ongewoon. In elk geval: iemand die ons zo erg kon boeien dat we zijn of haar verhaal met je willen delen.

 • Chaque semaine, Déclic – Le Tournant questionne les grandes bascules auxquelles notre monde est confronté. Urgence écologique, transition énergétique, réchauffement climatique, boom de l’Intelligence artificielle, nouveau rapport au travail, bouleversements géopolitiques…

  Pour chaque numéro, une questions concrète : Demain, tous en voiture électrique ? Est-ce la fin du néolibéralisme ? C’est quoi la biodiversité ? L’énergie nucléaire a-t-elle encore un avenir ? ChatGPT va-t-il changer nos vies ? Est-on condamnés à être ballotés de crise en crise ? Le futur sera-t-il low-tech ? Comment travailler notre robustesse, notre résilience ? Vers un burn-out des humains et des écosystèmes ?

 • Hier hing een schilderij vertelt het verhaal van een controversiële roofkunstzaak rond een topstuk uit het Stedelijk Museum Amsterdam. Het schilderij, een Kandinsky ter waarde van 60 miljoen euro, is overhandigd aan de erfgenamen van een Joodse vluchteling. Is dat terecht? Pieter van Os en Emmie Kollau zoeken naar een antwoord in een achtdelige podcast over nazi-roofkunst, nationaal schuldgevoel en exorbitante prijsstijgingen op de kunstmarkt. 

  Iedere woensdag verschijnt een nieuwe aflevering. Meer informatie: nrc.nl/schilderij

 • Les grandes affaires, les aventures et les procès qui ont marqué les cinquante dernières années. Rendez-vous sur l'application Radio France pour découvrir tous les autres épisodes.

 • Du lundi au vendredi de 14h30 à 15h30, Jean-Alphonse Richard nous plonge dans les arcanes de la police et de la justice. Entouré de spécialistes, archives sonores, protagonistes et grands témoins à l’appui, il rouvre les enquêtes des plus grandes affaires judiciaires.

  Retrouvez tous les jours en podcast, le décryptage d'une grande affaire criminelle, d'un crime ou d'une énigme judiciaire.

 • Le Brief, de L’Echo
  7 infos, dès 7h. Prenez de l’avance avec le podcast quotidien de L’Echo.

  Ce que vous devez savoir avant de démarrer la journée, on vous le sert au creux de l’oreille, chaque matin dès 7h. Le Brief, un podcast éclairant, avec l’essentiel de l’info business, entreprendre, investir et politique. Signé L’Echo.

  Retrouvez tous les podcasts de L'Echo sur lecho.be/podcast

  Journalistes : Sung-Shim Courier, Guillaume Cordeaux et Laurent Fabri
  Production : Nicolas Becquet et Nicolas Baudoux
  Musique : Théo Boulenger
  Illustration : Marie-Anne Dozo et Matteas Praet

 • Tijdens de true crime podcast Ontvoerd duiken Kevin van den Berg en Maya Noordam wekelijks in een geruchtmakende ontvoering die wereldwijd voor opschudding heeft gezorgd.

  Verhaal, edit en ingesproken door: Kevin van den Berg en Maya Noordam

  Adverteren in onze podcast? Neem contact op via [email protected]

  Volg ons op Instagram: @ontvoerddepodcast

  Voor deze podcast hebben we gebruik gemaakt van bronnen uit het publieke domein.

  De verhalen kunnen als schokkend worden ervaren.

 • In Touché neemt Friedl' Lesage de tijd voor een goed gesprek met een veelzeggende gast over leven en werk, schoonheid en troost, succes en twijfel. Over dromen die zijn uitgekomen en wensen die zijn blijven liggen. Over winst en verlies, over memorabele momenten en vergeten gebeurtenissen. Over eros en thanatos. Over de dingen die het leven de moeite waard maken. Kortom, over alles wat een mens kan raken.
  De muziek, gekozen door de gast zelf, is hierbij de toegangspoort.

 • Dennis van den Buijs duikt in de wereld van nepnieuws en online bedrog, samen met factcheckers, experten en luisteraars.
  Of het nu gaat over de oorlog in Oekraïne, de verkiezingen in Amerika, klimaatverandering of de coronapandemie: elk verhaal z’n complot lijkt het wel. Fakenews, misleiding en propaganda waren nog nooit zo zichtbaar: op sociale media, in onze mailbox of via berichtjes op je smartphone waarin gehengeld wordt naar data en je geldbuidel.
  Maar wat is nu echt en wat niet? Hoe weet je dat? Wat is de technologie en het doel erachter? En waarom zijn we zo vatbaar voor oplichting en nepverhalen?

 • Cedric Lagast, reporter bij het Nieuwsblad en bekend van de true crime-podcast De Stemmen van Assisen, duikt elke zomer in de archieven van Justitie. Daarin liggen dossiers van zeer oude moordzaken, die meer dan 100 jaar geleden tot spraakmakende processen leidden. In deze podcast brengen we die verhalen weer tot leven.
  Dit podcastkanaal is een bundeling van de afleveringen die ook als zomerreeks verschenen in ‘De Stemmen van Assisen’.

 • Boek, documentaire of podcast? Voorproevers maakt een eigenzinnige keuze uit het non-fictie aanbod. Verwonderd en met open blik praten we met makers en besprekers over mens en maatschappij, geschiedenis en wetenschap.

 • The latest from Israel and Gaza and all the top stories from BBC News. Twice a day on weekdays, daily at weekends and special episodes. Reports and analysis from around the world.

 • vier-nul is de voetbalpodcast van VTM, waarin 4 voetbalkenners elke maandagmiddag het voorbije voetbalweekend bespreken: VTM-sportgezicht Aster Nzeyimana strooit er met voorzetten, analist Marc Degryse goochelt met scherpe meningen, ex-keeper Frank Boeckx countert met zijn voetbalkennis en verhalen uit de kleedkamer, en voetbaljournalist Jarno Bertho werkt af met zijn unieke feitjes.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro and Sabrina Tavernise. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Listen to this podcast in New York Times Audio, our new iOS app for news subscribers. Download now at nytimes.com/audioapp

 • De la Préhistoire aux révolutions du vingtième siècle, en passant par l’Antiquité, le Moyen Âge ou le siècle des Lumières, Laurent Dehossay et ses invités voyagent sur la ligne du temps pour analyser les grandes étapes qui ont conduit au monde d’aujourd’hui.

  Humanisme, guerres, arts et sciences, économie, gastronomie : l’histoire se raconte en partant sur les traces de celles et ceux qui ont façonné notre présent : Cléopâtre, Olympe de Gouge, Napoléon, Churchill, Edith Cavell …

  Le passé nous éclaire sur les questions d’actualité : genre et sexualité, féminisme, environnement, rapports entre Orient et Occident …

  Apprendre pour comprendre.

  Cette semaine, on parcourt les portraits entre autres  de Ma Rainey, la mère du blues ou Raoul Saccoroti, un autre Arsène Lupin ou encore  Flora Tristan, femme de lettres  et militante socialiste

 • Omdat je dacht dat je al alles wist over alles en iedereen, stellen Kawtar & Keyaert 22 minuten lang Stomme Vragen. Over serieuze en minder serieuze onderwerpen en mensen.

 • A few years ago I was a broke, university dropout, at 18 I built an industry leading social media marketing company, and at 27 I resigned as CEO. At 28 I co-founded Flight Story – a marketing and communications company, and thirdweb - a software platform, making it easy to build web3 applications. I then launched private equity fund, Flight Fund, to accelerate the next generation of European unicorns. During this time I I decided to launch 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of providing an unfiltered journey into the remarkable stories and untold dimensions of the world’s most influential people, experts and thinkers. Thank you for listening.
  My New Book: https://g2ul0.app.link/DOAC
  IG: https://www.instagram.com/steven
  LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123

 • Gewone mensen op een bijzonder moment in hun leven: voor deze reeks ‘Momentopnames’ kregen ze voor enkele weken een opnametoestel met zich mee. Stuk voor stuk registreerden ze zelf hun verhaal. Podcastmaker Jeroen Franssens goot het in afleveringen van telkens een twintigtal minuten. Een reeks over liefde, leed en menselijke veerkracht.

  ‘Momentopnames’ is een podcastreeks van De Morgen en kwam tot stand mede dankzij de hulp van Ben Venesoen, VAF/Mediafonds en de Vlaamse Gemeenschap.

 • Chaque samedi dans "Entrez Dans L'Histoire", Lorànt Deutsch nous fait voyager dans le temps et trace avec sa faconde inimitable le portrait d’une grande figure de l’Histoire 

 • Meesterverteller Johan Op de Beeck doet het levensverhaal van De Zonnekoning uit de doeken. Verwacht u aan een weergaloos verhaal, vol van anekdotes, soms smakelijk, soms bijzonder onsmakelijk en gruwelijk. Op vijfjarige leeftijd werd Louis koning, en zou dat 72 jaar lang blijven. Hij was de uitvinder van het absolutisme: de totale macht bij de gratie van God. Zijn symbool was dan ook de zon, die alles verlicht en waarvan iedereen afhankelijk is.


 • Een verzameling van de leukste sport podcasts van het land!

 • L’émission qui dit tout haut ce que le monde du foot pense tout bas ! L’« After Foot », émission de foot la plus puissante en France, entame sa 18e saison !
  « Génération After », émission composée de chroniqueurs qui ont grandi avec l’After, vous accompagne de 20h00 à 22h00. Avec Nicolas Jamain en chef d’orchestre, entouré de Kevin Diaz, Walid Acherchour, Ricardo Faty, Simon Dutin, Jimmy Braun et Sofiane Zouaoui.
  Au programme, des débats passionnés, de nombreux invités et de nouvelles chroniques.
  De 22h00 à minuit, place à la version originelle et historique de l’After autour de Gilbert Brisbois, Daniel Riolo, Stéphane Guy et Florent Gautreau. Les soirs de Ligue des Champions, Jérôme Rothen et Emmanuel Petit viennent renforcer l’équipe.
  Les soirs de matches, Nicolas Vilas et Houssem Loussaïef sont aux commandes de l’After Live, le nouveau rendez-vous qui réinvente le commentaire de match: au 3216, surs les réseaux sociaux ou le chat Youtube, venez participer.
  C'est toujours Thibaut Giangrande pilote l’After Foot le samedi soir.

 • Somnifère est un podcast en deux parties à écouter sous la couette : d'abord une courte séance de relaxation (voyage sonore, méditation, détente du corps...), suivie d'une histoire à dormir debout (nouvelle, roman, conte...) pour tomber dans les bras de Morphée. Installez-vous confortablement, fermez les yeux et laissez-vous guider...

  · “L’imaginaire en suspension comme sur un nuage, les auditeurs atteignent enfin la stratosphère pour un paisible sommeil.”
  - Télérama

  · "Vous avez du mal à trouver le sommeil ? Ce podcast est fait pour vous. Eteignez la lumière, fermez  les yeux et laissez-vous porter… (...) Le plus compliqué sera de choisir une histoire et de ne pas s’endormir avant la fin."
  - L'Obs

  · "Un podcast providentiel pour tous les insomniaques (...) en deux parties à écouter au lit"
  - France Inter

  · "Comme son nom l’indique, ce podcast est une véritable invitation au sommeil apaisé. (...) d’abord, une courte séance de relaxation suivie d’une jolie histoire pour se préparer à rêver"
  - Elle

  · "(...)le podcast Somnifère propose de vous accompagner dans la nuit, avec lenteur et douceur. Chaque séance  commence par une phase de relaxation, où s’invite détente, visualisation  et méditation. Rien de tel pour nous mettre dans une ambiance auditive moelleuse…  S'ensuit une jolie histoire (nouvelle, récit) pour allumer la machine à  rêves.''
  - Marie Claire

  · "Relaxant et soporifique (...) ça marche : difficile d'aller jusqu'au bout sans se sentir partir dans le sommeil !"
  - Femme Actuelle

  · “Parmi les podcasts pour mieux dormir il y en a un qui marche très bien, c'est "Somnifère". (...) il y a un moment de relaxation et ensuite l'histoire commence...”
  - France 5, Le Mag de la Santé

  · "Votre esprit attend en vain les brumes du sommeil ? Écoutez la voix profonde de Morphée (...) De quoi bâiller comme un bébé et sombrer avant la fin !''
  - Holi /Psychologies Magazine

  · "Ça marche ! Les épisodes durent entre 20 et 40 minutes et commencent toujours par une séance de relaxation. (...) la plupart du temps, on s'endort avant [la fin de l'histoire]"
  - Doctissimo

  · "Enfilez votre pyjama et installez-vous confortablement sous la couette.  Les rideaux sont fermés, la lumière est tamisée, ça y est ! Vous êtes  prêts à écouter Somnifère et à rejoindre les bras de Morphée."
  - RTBF

  Bonne nuit !

  Pour me contacter : [email protected]

 • Eigenzinnige gesprekken over welzijn en een goe leven. We willen jullie nieuwsgierigheid prikkelen over onderwerpen die ons leven beter maken. We challengen de status quo en de regeltjes die de maatschappij vormgeeft. Want enkel wijzelf beslissen hoe we leven en samen met experten die de juiste info geven kunnen we die keuzes maken.
  -
  Volg ons op sociale media https://www.instagram.com/zonderzeverpodcast/
  -
  Zonder Zever steunen? Deel de aflevering of koop een koffietje via â https://www.buymeacoffee.com/zonderzever
  -
  Adverteren in Zonder Zever? Stuur ons een mail naar [email protected]

 • Bent u het versteende debat van gelijkhebbers van links en rechts beu? Voelt u ook de noodzaak aan van een pragmatische politiek, wars van extremisme en populisme? Zoekt u ook naar oplossingen voor de uitdagingen waar onze samenleving voor staat? Met Over Morgen bieden Rik Torfs en Pieter Marechal u een verfrissend manifest voor de toekomst.

 •  
  Le podcast qui place la foi, l'islam, au coeur du développement personnel. Le podcast pour les mamans musulmanes, qui ont l'impression de se sacrifier pour leur famille, au point de s'oublier... Le podcast pour toutes les femmes musulmanes qui ont l'impression de stagner dans leur vie, dans leur foi, et qui veulent se reprendre en main, avancer, être plus sereine et épanouie au quotidien, tout en préparant leur Au-delà...
  Je suis Oumeyma et ma vie a été bouleversé lorsque ma mère est morte a seulement 52 ans d'un cancer du colon. Mais ce qui devait être le pire jour de ma vie a été le plus beau, car sa mort a été merveilleuse... Et si toi aussi tu œuvrais pour préparer ta mort ? Et si le bonheur appartenait à ceux qui se lèvent pour le Fajr ? 

  Mon livre, dans lequel je raconte la merveilleuse mort d'Oumi, est enfin disponible sur Amazon ❤ !   
  ➡➡➡ http://www.amazon.fr/dp/B093B2L2FV/ref=nosim?tag=miraclefajr-21   (http://www.amazon.fr/dp/B093B2L2FV/ref=nosim?tag=miraclefajr-21) 

  TON DERNIER REGARD : Et si le jour de ta mort devenait le plus beau jour de ta vie ?  
   Tu peux télécharger un extrait de mon livre gratuitement et découvrir la réaction inspirante de ma chère Oumi face à l’annonce de son cancer :  

  ➡➡➡ https://miracle-fajr-routine.systeme.io/extrait-livre  (https://miracle-fajr-routine.systeme.io/Extrait-livre) 

  Tu peux aussi télécharger le Guide du Miracle Fajr : 

  ➡➡➡ https://miracle-fajr-routine.systeme.io/guide-mfr  (https://miracle-fajr-routine.systeme.io/guide-mfr) 

  Pour recevoir la Bulle de sérénité du lundi : 

  https://miracle-fajr-routine.systeme.io/lettre-du-fajr 

  Retrouve moi sur instagram : 
  https://www.instagram.com/miraclefajr_/ (https://www.instagram.com/miraclefajr_/)   


 • BLISS-Stories est le Podcast décomplexé de témoignages sur la grossesse et l'accouchement. Des histoires réelles, fortes, émouvantes et fascinantes, à partager sans modération ⚡🎧⚡

 • Bedrijven en organisaties zoeken antwoorden op de digitalisering die om ons heen raast. In deze reeks podcasts gaan we met EY op zoek naar oplossingen, valkuilen en nieuwe businessmodellen die onze maatschappij fundamenteel veranderen.

 • Onbespreekbaar droomt wakker te worden in een wereld waar mentale gezondheid bespreekbaar is. Via podcasts, content, events, een boek en veel meer proberen @nicolas.mako en @jef.eagl een impact te maken voor mentaal welzijn.

 • The Jeroen Leenders Experience is een uniek en terugkerend stand- upcomedy- evenement van Jeroen Leenders. Meerdere keren per maand creëert hij een volledig nieuw uur comedy in collaboratie met het publiek. Een mix van improv en inhoudelijke humor. Op regelmatige basis doet dit event Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht aan. Meer info op www.jeroenleenders.be

 • La plus célèbre émission du monde judiciaire est désormais disponible en podcast. Avec Dominique Rizet, l’expert du programme depuis sa création, plongez au cœur des enquêtes de Faites entrer l’accusé.

 • Franck Ferrand raconte l’Histoire avec un enthousiasme et un talent plébiscités par les auditeurs de Radio Classique. Son émission podcastable est téléchargée et écoutée par plus de 4 millions d’auditeurs chaque mois.
  Pour ne rater aucun épisode de Franck Ferrand raconte, n'hésitez pas à vous abonner.

 • Liggen er twee Duitse soldaten begraven onder het meer van Keerbergen?
  Waar is de beker gebleven van Europacup 2 die KV Mechelen won in 1988?
  Wie heeft Tina Turner opgepikt toen ze stond te liften op de Brusselse ring?

  De Mysteriejagers van radio2 gaan op zoek naar antwoorden op deze en nog veel meer onverklaarbare mysteries in Vlaanderen.

 • Toutes les deux semaines, Guigui pop reçoit un invité pour une interview guidée par des paroles de chanson.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Laurent Gerra pastiche avec malice les déclarations chocs et les tics des célébrités. Avec sa complice, Mademoiselle Jade, les séances de travail ne sont jamais tristes.

 • Tous les jours, Faustine Bollaert accueille dans Ça commence aujourd'hui des hommes et des femmes qui évoquent des événements marquants de leur existence, pour permettre à d'autres d'avancer dans leur parcours, avec la présence éclairante de nos experts - avocat, psychiatre, psychologue, nutritionniste... : un rendez-vous positif et optimiste.

 • Christophe kreeg zijn hiv-diagnose 2 jaar geleden, Laurence 16 jaar. Wat is er veranderd in die periode? Blijf je altijd besmettelijk? Vertel je over je hiv-status op een eerste date? Wat als je zwanger én positief bent? Waarom voelen mensen met hiv zich zo schuldig? Hoe geraken we af van het stigma? En zal er ooit een vaccin of genezingsmiddel komen? Wie de diagnose van hiv krijgt, zit met vragen. Een massa vragen! Christophe en Laurence gaan op zoek naar antwoorden. Onderweg vertellen ze over hun eigen ervaringen.

 • Kerstverhalen en wintersprookjes: de kerstpodcast van dit jaar. Stap in de betoverende wereld van de winter en kerst met onze sprankelende kinderkerstpodcast! Luister naar hartverwarmende verhalen, vrolijke liedjes en magische avonturen die de magie van het seizoen tot leven brengen. Laat je kinderen meeslepen door de gezellige sfeer terwijl ze lachen, leren en genieten van speciale momenten. Met o.a. Gerda Havertong, Willem Voogd, Nina Pierson en vele anderen.

 • Petit podcast pour muscler notre esprit critique face au discours politique et médiatique. 

 • Pour comprendre pourquoi vous ressentez ce que vous ressentez, et d'où viennent les émotions que vous éprouvez. Un lundi sur deux, plongez dans votre jungle intérieure, et apprenez à mieux y naviguer grâce à des expert(e)s et des histoires. Un podcast produit par Louie Media.

  ---

  Si vous aimez Emotions et pour ne rater aucun nouvel épisode, n'oubliez pas de vous abonner sur la plateforme de votre choix.

  Suivez Louie sur Facebook, Instagram et Twitter

  Vous ne recevez pas encore notre newsletter ? Inscrivez-vous ici


  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • True stories for English speakers learning Spanish. From the makers of Duolingo, the most popular language-learning app, comes a new podcast that delivers fascinating real-life stories in easy-to-understand Spanish with English narration. These are not language lessons; they’re life lessons through language. Hosted by Martina Castro, co-founder of NPR’s Radio Ambulante.

 • Caroline Roux, du lundi au jeudi et Axel de Tarlé les vendredis et samedis rendent compte en direct, en compagnie d’experts, de ce qui fait l’actualité et donnent aux téléspectateurs les clés nécessaires pour la comprendre et l’appréhender dans sa globalité. En fin d’émission, ils répondent aux questions posées par les téléspectateurs par SMS, Internet ou via les réseaux sociaux.

  Retrouvez C dans l’air en replay sur france.tv  : http://bit.ly/c-dans-l-air-podcast

 • Wim Oosterlinck praat met boekenliefhebbers over de drie boeken die je volgens hen gelezen moét hebben.

 • How do empires rise? Why do they fall? And how have they shaped the world around us today?

  William Dalrymple and Anita Anand explore the stories, personalities and events of empire over the course of history.

 • Every Monday morning step into the office of iconic psychotherapist Esther Perel and listen in as real people in search of insight bare the raw, intimate, and profound details of their stories. From breakups and open relationships to workplace conflicts and fractures in the family, it’s a place to hear our own stories reflected in the lives of others. So…where should we begin? Part of the Vox Media Podcast Network.

 • Après les best-sellers "Kilomètre Zéro" et "Respire ! Le Plan est toujours parfait", Maud Ankoua et les éditions Eyrolles lancent le podcast "Ces questions que tout le monde se pose". Tous les quinze jours, découvrez un nouvel épisode qui questionne nos émotions et leurs messages, mais surtout le bonheur véritable – et comment l’atteindre.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Critics at Large is a weekly culture podcast from The New Yorker. Every Thursday, the staff writers Vinson Cunningham, Naomi Fry, and Alexandra Schwartz discuss current obsessions, classic texts they’re revisiting with fresh eyes, and trends that are emerging across books, television, film, and more. The show runs the gamut of the arts and pop culture, with lively, surprising conversations about everything from Salman Rushdie to “The Real Housewives.” Through rigorous analysis and behind-the-scenes insights into The New Yorker’s reporting, the magazine’s critics help listeners make sense of our moment—and how we got here.

 • Every weekday, TED Talks Daily brings you the latest talks in audio. Join host and journalist Elise Hu for thought-provoking ideas on every subject imaginable — from Artificial Intelligence to Zoology, and everything in between — given by the world's leading thinkers and creators. With TED Talks Daily, find some space in your day to change your perspectives, ignite your curiosity, and learn something new.

 • Des gens connus parlent de tout sauf de ce pour quoi ils sont connus.

  Small Talk est une série de podcasts où David Castello-Lopes invite des personnalités connues pour leur parler de tout sauf de ce pour quoi elles sont connues. Armé d’une liste de questions toutes moins cruciales les unes que les autres, il les pose toutes, que son invité.e soit une humoriste, un rappeur ou même, un ancien président de la République…

  Ici, pas de spectacles, de livres, ou d’actualité, on parle des vraies choses : à quoi ils rêvent, ce qu’ils pensent d’eux-mêmes, des impôts, des déménagements...

  Et à la fin de chaque épisode, au moment où David fait un cadeau étrange à son invité, on a l’impression d’avoir fait partie de cette conversation, et on se dit que si on avait été dans la pièce on aurait sûrement eu des trucs à raconter.

  Small Talk est un podcast original Konbini sur une idée originale de David Castello-Lopes.

  Production, coordination et réalisation : Robin Riccitiello

  Programmateur : Alexandre Duarte

  Direction de création : Raphaël Choyé

  Direction de la rédaction : Marjorie Du Manoir

  Photographe : Robin Delanoy

  Journalistes : Jennifer Moyenga et Barbara Silvera Sonigo 

  Enregistré chez Konbini et mixé par Capitaine Plouf

 • Ivan De Vadder blikt samen met zijn gasten terug op de politieke week.

 • Un regard sur la politique internationale. du lundi au vendredi avec Pierre Haski. Samedi et dimanche avec Gallagher Fenwick Rendez-vous sur l'application Radio France pour découvrir tous les autres épisodes.

 • Présenté par Kyan Khojandi et Navo.


  Juste un bon moment avec des gens qu'on aime bien.


  Les épisodes sont disponibles une semaine avant en exclusivité sur la chaine Youtube de Kyan Khojandi tous les dimanches à 18h.


  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Een podcast door Vlaamse comedian Xander De Rycke met Gilles Van Schuylenbergh, William Boeva, De Geens, Seppe Toremans en Dimitri De Brucker. Altijd bijgestaan door zijn vrienden en collega's geeft Xander jullie wekelijks een uurtje van de grootste nonsens afgewisseld met gesprekken met bekende Vlamingen.

 • Bienvenue dans "Heure Miroir" 🌙,

  Tout le monde connaît ces nuits où les pensées tournent en boucle, où l'insomnie semble inévitable.


  Dans ce podcast, nous plongeons profondément dans l'univers des réflexions internes qui nous empêchent de dormir.

  Que ce soient les préoccupations, les doutes ou les interrogations, on se pose tous des questions sur nos vies.


  Je vais essayer de transformer ces heures d'insomnie en moments de réflexion et de croissance personnelle pour vous !

  Allez allez, on respire profondément, promis ça va bien se passer !
  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • VRT-gerechtsjournalist Philip Heymans onderzoekt een onopgeloste verdwijningszaak uit 1982. Kan hij eindelijk achterhalen wat met zuster Gabrielle gebeurde? Gabrielle was een buitenbeentje in het Sint-Vincentius-klooster van Dendermonde: vrijgevochten en populair bij de leerlingen, maar ook koppig en nieuwsgierig. Is ze echt vermoord door de priester-directeur van het klooster, zoals al decennia wordt gefluisterd? Is er sprake van een doofpotoperatie? Philip Heymans sprak met tientallen getuigen on en off the record. Hij duikt in archieven, onderzoekt nieuwe tips ...en krijgt de zusters zelf, het bisdom en het parket-generaal aan de praat.

 • De Rechtvaardige Rechters halen bizarre nieuwsfeiten onderuit of creëren zélf fake news als het moet. Al wie op deze gekke planeet in de kijker loopt, eist een hoofdrol op in dit programma. Toch zijn de Rechters onvervalste optimisten en geven ze met alle plezier een positieve draai aan het nieuws. Al blijft hun oordeel streng, maar rechtvaardig.

 • Peter Van de Veire praat met Bekende Vlamingen terwijl De Zandloper genadeloos loopt. Zoals het leven. Ze kiezen één moment uit hun leven waarvoor ze de tijd mogen terugdraaien en eventueel andere keuzes maken. Of nét dezelfde omdat die de rest van hun leven heeft bepaald.

 • You can change your life and Mel Robbins will show you how.

  Mel Robbins is one of the world’s most widely booked and followed podcast hosts and authors. She’s trusted by the world’s leading brands and medical professionals who use her research-backed tools and strategies in clinical and corporate settings. She’s amassed millions of followers online, with her videos going viral almost daily.

  143 Studios Inc., her female-led media company, produces provocative and award-winning content with unprecedented results: millions of books sold, billions of video views, seven #1 audiobooks, and original courses and programming for clients like Starbucks, JP Morgan Chase, LinkedIn, Spotify, Headspace, and Audible.

  Mel’s work has been translated into 41 languages, her podcast is syndicated in 194 countries, and her TEDx Talk is one of the most viewed of all time. A New York Times bestselling author and self-publishing phenom, Mel’s work includes The High 5 Habit and The 5 Second Rule. Most importantly, her science-backed tools and relatable advice have changed the lives of millions of people worldwide.

  Despite all this, Mel is one of the most down-to-earth and caring people you’ll ever meet. The person you see every day online is exactly the same in real life. Probably because she learned everything she teaches the hard way: by first screwing up her own life, and out of necessity, discovering the tools and research that transformed her life and got her to where she is today.

  In The Mel Robbins Podcast, Mel gets more personal than ever, welcoming you into her life and taking you behind the scenes in real time. Every episode is packed with deeply relatable topics, tactical advice, hilarious screwups, compelling conversations, and the tools and inspiration you need to create a better life.

  Tune in and buckle up – your life is about to change. New episodes of The Mel Robbins Podcast drop every Monday and Thursday.

  To learn more about Mel, go deeper into every episode, find the resources and research she mentions, or submit a topic or question, check out https://www.melrobbins.com.

 • Every weekday our global network of correspondents makes sense of the stories beneath the headlines. We bring you surprising trends and tales from around the world, current affairs, business and finance — as well as science and technology.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Wat is nu echt belangrijk? En wat betekent dat nieuws voor u? In ‘Duidelijk’ brengt De Morgen met journalisten en experts duidelijkheid over de nieuwsverhalen die ertoe doen.

 • Charles Robin est professeur de philosophie à Montpellier. Il a créé le podcast "Le Précepteur" pour partager sa passion pour la philosophie et la transmission. Dans ses podcasts, Charles vous présente la pensée d'un philosophe ou il vous invite à la réflexion sur un sujet d'actualité en lien avec la philosophie. Ses podcasts sont conçus pour être accessibles au plus grand nombre. Cela signifie que même si vous n'avez jamais fait de philosophie, vous serez capable de comprendre son propos et d'y réagir.

 • Danny Reweghs, Directeur Analyse en Strategie van Trends Beleggen, gaat elke woensdag in gesprek met de journalisten van Trends en geeft u achtergrond en duiding over uw beleggingen. Hij geeft wekelijks een inkijk in de recente evoluties op de financieel economische actualiteit en neemt telkens één opmerkelijk aandeel, bedrijf of sector onder de loep. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor uw beleggingen. Beluister de Trends Beleggen podcast via www.trends.be/beleggen/podcast of via uw favoriete podcastplatform.

 • De 6-delige podcast Bob is het verhaal van de fragiele 84-jarige Elisa, die sinds kort alleen nog maar kan praten over haar oude jeugdliefde en het kind dat zij gedwongen heeft moeten afstaan aan een klooster. Mirke, Nele en Siona gaan op zoek naar de waarheid. Is Bob een levensgroot geheim dat ze haar hele leven met zich mee heeft gedragen, of de fantasie van een dementerende vrouw?

  Bob is een podcast van NPO Radio 1, Audiocollectief Schik en VPRO Dorst.

 • Julia Louis-Dreyfus wants to know why the hell we don’t hear more from older women, so she’s sitting down with Jane Fonda, Carol Burnett, Amy Tan, Diane von Furstenberg, Isabel Allende and Fran Lebowitz (and more!) to get schooled in how to live a full and meaningful life. Join the Emmy award winning-est actress of all time on her first-ever podcast where each week she has funny, touching, personal conversations with unforgettable women who are always WISER THAN ME™.

  Photo: Ryan Pfluger and August Image

 • Elke vrijdag ontvangt Petra De Pauw een boeiende gast om het te hebben over zijn of haar frietgewoontes. Frietjes als goudgele draad voor een goed gesprek.

 • Carrie & Eddie bespreken tweewekelijks op een toegankelijke manier spraakmakende opgeloste Nederlandse moordzaken. Wie denk jij dat het gedaan heeft? 

 • The history podcast for people who don't like history... and those who do. Greg Jenner brings together the best names in comedy and history to learn and laugh about the past.

 • Tous les jours, une demi-heure de reportage sans commentaire. Du lundi au vendredi, de 13h30 à 14h Rendez-vous sur l'application Radio France pour découvrir tous les autres épisodes.

 • On this season of How to Keep Time, co-hosts Becca Rashid and Ian Bogost explore our relationship with time and how to reclaim it. Why is it so important to be productive? Why can it feel like there’s never enough time in a day? Why are so many of us conditioned to believe that being more productive makes us better people?
  Produced by Becca Rashid. Co-hosted by Becca Rashid and Ian Bogost. Editing by Jocelyn Frank. Fact-check by Ena Alvarado. Engineering by Rob Smerciak. The executive producer of Audio is Claudine Ebeid; the managing editor of Audio is Andrea Valdez.
  Write to us at [email protected].

 • Le 1er podcast francophone dédié à la course à pied et à la préparation mentale by Sunday Night Productions
  Des conseils avisés, des interviews d'athlètes inspirants et du lifestyle Running !
  Retrouvez-nous également sur Instagram, Facebook et sur http://www.danslateteduncoureur.fr

 • Chaque semaine, 3 émissions LEGEND.


  Célébrité ou anonyme, LEGEND donne la parole à tous ceux qui ont des parcours de vie extraordinaires à partager.


  Rendez-vous toutes les semaines pour découvrir 3 nouvelles interview en podcast.


  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Grensverleggers is een podcast van A.S.Adventure waarin Pieter Embrechts in gesprek gaat met gewone mensen die buitengewone dingen doen. Mensen die begrijpen dat avontuur geen activiteit is, maar een state of mind. Een kwestie van grenzen verleggen en altijd nieuwe dingen willen ontdekken, in alles wat je doet.

 • Fokke van der Meulen en zijn gast(en) zeuren ongeveer een uurtje in de kelder van comedy cafe The Joker in Antwerpen of via Skype.

 • Op 9 november 1939, even na drieën, vindt in Venlo een gebeurtenis plaats die rechtstreeks uit een spionagethriller lijkt te komen. Een incident waarbij twee Britse en een Nederlandse spion in een val van de Gestapo worden gelokt en er een dode valt. Een incident dat vervolgens wordt ingezet voor spinning, framing en propaganda; en dat voor Nederland het verloop van de geschiedenis bepaalt. Wat gebeurde daar aan de grens?

 • Bienvenue dans le podcast Conseils entre soeurs, un podcast en quête d’un véritable cheminement personnel pour un réel épanouissement dans l’Au-delà.

  Conseils entre soeurs n’est pas qu’un simple podcast c’est une conversation à coeur ouvert dans laquelle on s’échange tous nos meilleurs conseils pour devenir la meilleure version de soi-même…

 • Comment s’habiller, échanger, s’aimer dans les années 20 ? Pour se bricoler une morale minimale en des temps de crises sociale et écologique, Delphine Saltel explore chaque mois nos incohérences et les solutions possibles. Mêlant questionnement personnel, tribulations domestiques, reportages et entretiens avec des chercheurs et des activistes, ce podcast veut alerter, éveiller et rassurer sur un autre monde possible. Une production ARTE Radio.

 • emma prefers to share her thoughts with a microphone rather than a physical human being, so thank god she has a podcast. recorded from the comfort of her bed...and some other fun places, emma talks at length about whatever is on her mind every week. anything really does go on this podcast. sometimes philosophy, sometimes a random story from 10 years ago, sometimes advice, sometimes fun interviews, and sometimes nothing at all. you never know what you are going to get, but that’s what keeps it interesting. new episodes every thursday and sunday, video available only on spotify.

 • Je suis Chloé Bloom, entrepreneure aux multiples casquettes. 

  Chaque jeudi je vous partage les réflexions, les phases d'introspection et les clés qui, selon moi, permettent de vivre notre vie plus pleinement et de trouver plus d'épanouissement.

  Chaque épisode est une invitation à exprimer encore plus librement toutes les parts de vous.

  Si cela vous plait, je vous invite à partager les épisodes à vos proches qui en ont besoin, ainsi que de laisser une jolie note et un commentaire si vous souhaitez soutenir le podcast.

 • In een 17e eeuws scheepswrak bij Texel wordt een spectaculaire jurk gevonden. Van wie is die geweest? In deze vijfdelige wetenschapsdetective gaan Tjitske Mussche en Arnold van Bruggen op zoek. Was het een vrouwelijke spion, een toneelactrice of toch een Oekraïense prinses? Gaandeweg kantelt niet alleen hun beeld van de jurk, maar ook die van de 17e eeuw en de werking van geschiedschrijving.

   

 • Onze journalisten zijn niet meer alleen zichtbaar in de krant of in de app. Je kan vanaf nu ook naar hen luisteren, over thema’s die de Limburgers nauw aan het hart liggen.

 • In de podcast serie 'Held in Eigen Verhaal' staan verschillende inspirerende gasten centraal met ieder een uniek en een bijzonder verhaal. Steun de podcast : https://anchor.fm/iris-enthoven/subscribe

 • Wekelijks brengt De Standaard je op de hoogte van wat er gebeurt in de digitale wereld en in die van de wetenschap. Elke vrijdag, met Dominique Deckmyn en Pieter Van Dooren.

 • Two men who’ve been at the heart of the political world - former Downing Street Director of Communications and Strategy Alastair Campbell and cabinet minister Rory Stewart - join forces from across the political divide. The Rest Is Politics lifts the lid on the secrets of Westminster, offering an insider’s view on politics at home and abroad, while bringing back the lost art of disagreeing agreeably.

  Twitter:
  @RestIsPolitics

  Instagram:
  @restispolitics

  Email:
  [email protected]

 • Le premier podcast sur les masculinités. Un jeudi sur deux, Victoire Tuaillon parle en profondeur d’un aspect des masculinités contemporaines avec un·e invité·e. Parce qu’on ne naît pas homme, on le devient. Les Couilles sur la table est un podcast de Binge Audio.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Let’s Be Clear… a new podcast from Shannen Doherty.

  The actress will open up like never before in a live memoir. She will cover everything from her TV and film credits, to her Stage IV cancer battle, friendships, divorces and more.

  She will share her own personal stories, how she manages the lows all while celebrating the highs, and her hopes and dreams for the future.

  As Shannen says, it doesn’t matter how many times you fall, it’s about how you get back up.

  So, LET’S BE CLEAR… this is the truth and nothing but.

  Join Shannen Doherty each week.

  Let’s Be Clear, an iHeartRadio podcast.

 • Parce que s'aimer est l'une des façons de faire la révolution. Des épisodes documentaires pour réinventer nos relations amoureuses, nos liens avec nos ami·es, notre famille, nos amant·es. Le Cœur sur la table est un podcast documentaire de Victoire Tuaillon produit par Binge Audio. À écouter aussi : des hors-séries documentaires par Anaïs Volpé, Ovidie, Judith Duportail et Lolita Rivé.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Seeking to separate fact from fiction, the multi award-winning series returns to investigate the divisive story of Shamima Begum.

  When three London school girls went missing in 2015, they generated global headlines and the media storm that ensued continues to this day. Back then, investigative journalist Josh Baker was filming at a mosque in the girls' neighbourhood as their families came to seek help; their daughters were on the way to Syria to join the Islamic State group. But it was too late, and they disappeared inside the so-called caliphate.

  For four years, their fate remained a mystery - with only occasional glimpses and sometimes conflicting reports of what they were doing with the terror group being made public. Only one of the girls emerged from the ashes of the so called caliphate - Shamima Begum.

  The new series will take listeners inside Josh's attempts to figure out what really happened, unearthing new information about one of the most talked about stories of our time. He travels from Bethnal Green in East London to the depths of what was ISIS controlled Syria as he challenges Shamima Begum and investigates if the story she tells is true.

  Series One - 'I'm Not A Monster: from BBC Panorama & FRONTLINE PBS'

  The first series of I'm Not A Monster told the story of Sam Sally, an American mother who left behind a comfortable life and travelled to the heart of what the Islamic State group called its caliphate with her family. Her husband became an IS sniper and her 10 year-old son was forced to appear in an infamous propaganda video threatening President Trump. It's the BBC's most awarded podcast series to date, having received 16 nominations, winning 11 awards in 10 different international programme competitions including the Rose d 'Or for Best Audio series, three Golds and the Grand Jury Prize at the New York Festivals Radio Awards and Best Documentary Series at the Webbys and the inaugural Podcast Academy Awards (the Ambies) in 2021.

 • Nona Van Braeckel is 16 wanneer ze haar papa verliest. Na de rouwstoet gaat iedereen verder, maar voor Nona staat het leven even stil. In een openhartige podcast praat ze met lotgenoten. Hoe geef je rouw en verdriet een plaats in je leven? Na de uitvaart maar vooral in de jaren daarna. Na de rouwstoet gaat over hoe verlies heel aanwezig blijft en deel van je wordt, maar ook over hoe je uiteindelijk toch weer leert genieten van het leven.

 • Le podcast qui vous aide à prendre le pouvoir de votre vie.Chaque semaine, Louise Aubery accueille des personnes passionnées au parcours passionnant pour vous donner une dose d'inspiration.Motivation, ambition, inspiration : voilà ce que vous pouvez retrouver tous les Mardi sur InPower.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • ✨Bienvenue dans le Jardin soSecret animé par Mia (alias Socharmante sur les réseaux sociaux) !Chaque Dimanche, nous plongeons dans des sujets profonds de par des épisodes inspirants sur le développement personnel, le bien-être & la féminité. Cultivez la beauté de votre propre jardin secret, découvrez votre beauté intérieure et exploitez votre charme avec style & confiance. Abonnez-vous maintenant et faites partie de notre communauté Socharmante. 🌸💫

 • Les plus grands succès de la chaîne Minute Islam, maintenant disponible en podcast à écouter partout et sans modération.

  Une suggestion? Contactez nous à l'adresse suivante: [email protected]

 • Tous les épisodes de Home(icides) sont disponibles gratuitement chaque jeudi. Si vous êtes abonné.es à Bababam+ sur Apple Podcasts, vous pouvez y accéder en avant-première.

  Dans ce programme, vous découvrirez les récits de drames familiaux meurtriers qui ont marqué et qui marquent encore aujourd’hui les esprits. De la tuerie de Chevaline, à l’affaire Romand, en passant par le meurtre de la petite JonBénet Ramsey aux Etats-Unis… On vous raconte ces histoires au dénouement inimaginable… A découvrir comme un feuilleton. 
  Un podcast réalisé et incarné par la journaliste enquêtrice Caroline Nogueras.

  Les épisodes de Home(icides) sont disponibles en avant première pour les abonnées à la chaîne Bababam+ sur Apple Podcasts.
  Si vous souhaitez écouter les épisodes en avant-première et sans interruption, rendez-vous sur la chaîne Bababam+ d'Apple Podcasts
  Abonnement Home(icides)
  Pour celles et ceux qui ne sont pas abonné.es, les nouveaux épisodes restent évidemment disponibles gratuitement chaque jeudi sur Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Castbox, Podcast Addict, Amazon Music, Voxeus.

 • Als je probeert Frans te leren, doe je het verkeerd.

  Leer Frans zoals u Nederlands deed: door er enorm veel van te horen. (Met op zijn minst een vaag idee van wat het betekent!)

  Duizenden Franse zinnen, samen met de Nederlandse vertalingen, worden rechtstreeks in uw hersenen gepresenteerd: van praktisch tot filosofisch tot flirtend.

  Alleen maar zinnen, geen opvulling!

  Ga veel verder dan de basisbeginselen van de Franse taal om niet alleen te communiceren, maar daadwerkelijk een interessant persoon in het Frans te worden.

  Omdat het een hulpmiddel is met alleen audio om Frans te leren, is het een geweldige metgezel voor autorijden, wandelen of huishoudelijke klusjes.

  Deze podcast is de perfecte aanvulling op je huidige taalstudie, of je nu een app als DuoLingo gebruikt of een Franse les volgt.

  Als je een beginner bent, raden we je aan deze tool te gebruiken naast een goede introductiecursus Frans.

  De Franse leerversneller is gemaakt door taalliefhebbers en wereldreizigers, uit liefde voor taal!

  Bij elke aflevering zijn ondertitels beschikbaar. (Als uw podcastspeler dit ondersteunt.)

 • Petit podcast de rigolos pour les amateurs de cinéma. Pourquoi gagner du temps quand on peut en perdre devant de mauvais films  

 • Côtoyer le succès pour inventer le sien... c'est l'ambition que je me suis fixée avec ce podcast.

  Dans ce podcast, je décortique avec mes invités leur parcours, erreurs, réussites, astuces ou philosophies.

  Mon objectif : vous aider, via ces mentors virtuels à devenir la meilleure version de vous-même.

  Je m'appelle Pauline Laigneau, et suis - en plus de votre hôte sur le podcast ! - cofondatrice de la marque de joaillerie Gemmyo.

 • Een groots en tegelijk zeer intiem portret van één van Vlaanderens grootste schrijvers, gemaakt door Radio 1-presentator Vincent Byloo. Hij praat met familie en vrienden van Tom, met klasgenoten en compagnons de route, en natuurlijk met Tom zélf. Viva Lanoye neemt de luisteraar mee op een auditieve odyssee doorheen leven en werk, van wieg tot zerk. Of toch alleszins tot aan z’n officiële pensioenleeftijd.

 • Halal Love est un podcast pour tous celles et ceux qui sont convaincus du bienfondé du mariage, mais se sont perdus durant leur voyage.


  Parce qu’entre nos rêves d’enfants et la réalité décevante. Entre nos obligations et nos désirs profonds. L’écart est devenu si grand que parfois, le mariage n’a plus rien de satisfaisant.


  Halal Love c’est plus qu’un podcast c’est une mission. Celle de se rappeler de la beauté, la singularité et de la force qui se cache derrière cette union sacrée.


  Je m’appelle Madina, célibataire trentenaire donc, pas vraiment experte en la matière. Mais c’est justement parce que je ne le suis pas, que j’invite chaque mardi des couples, des professionnels, des savants, des hommes et des femmes à converser autour du sujet. Ensemble, on cherche à comprendre pourquoi c’est compliqué, mais surtout : comment mieux y arriver.


  Bienvenue dans Halal Love. Un rendez-vous hebdomadaire, où l’amour est prioritaire et Allah, notre seul repère. 


  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Tu peux laisser ta question après le bip sonore et Shera y répondra à chaque épisode. Amour, amitié, blessures, émotions, bref peu importe ta question, qu'elle soit utile ou futile: il n'y a pas de question bête.  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Dans ce podcast produit par Agathe Lecaron, vous trouverez des témoignages d'anonymes qui ont vécu des histoires d'amour qui ont tout changé dans leurs vies : ils ont vibré, parfois énormément souffert, il ont été déçus, parfois trahis, ont vécu des passions destructrices ou au contraire fondatrices, mais quoiqu'il en soit, même si ce ne sont pas que des histoires d'ex..., elles sont ex...traordinaires.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Join intellectual phenomenon Dr. Jordan Peterson for enlightening discourse that will change the way you think. This podcast breaks down the dichotomy of life through interviews and lectures that explain how individuals and culture are shaped by values, music, religion, and beyond. It will give you a new perspective and a modern understanding of your creativity, competence, and personality.

 • In De Donkere Kamer podcast voert Kaat Celis, oprichter van De Donkere Kamer platform, gesprekken met Belgische fotografen over leven en werk.

 • Kabasho waa taxane dhaymo-nafeed ah oo ay Hamda Hussein ku rajaynayso in uu fudayd iyo raysasho u horseedo cid kasta oo wehel ka dhigata ✨🌸 

 • In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voert met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? 

  ✨ Wist je dat deze podcast ook in het Engels bestaat? Zoek op 'Flip Thinking Podcast in je favo podcast-app!✨

  Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken en schreef 13 boeken over het gedachtegoed. Berthold en zijn team spelen daarnaast ook de theatershow 'Zoals verwacht loopt alles anders', geven zakelijke trainingen en maken jaarlijks de Omdenken scheurkalender. Wil je meer Omdenken? Op social media delen we dagelijks quotes en mooie Omdenkverhalen. Wil je iets met ons delen? Mail naar [email protected] of kijk op www.omdenken.nl.

 • The airport bestsellers that captured our hearts and ruined our minds

 • The Mindset Mentor™ podcast is designed for anyone desiring motivation, direction, and focus in life. Host Rob Dial has amassed a passionate following of over 3 million social media followers, including business professionals, entrepreneurs, and small business owners with his expertise and passion for helping motivate people to become the best version of themselves.
  In this podcast, Rob blends neurology, neurobiology, psychology, early childhood development, cognitive behavioral therapy so that you can understand the way your brain and body work together, because when you understand yourself, it makes it much easier to make a plan to change and succeed. When you master your mindset, you master your life.
  Over the past 15 years, he has studied with some of the greatest thought leaders of our time like Tony Robbins, Ram Dass, Dr. Joe Dispenza, Jay Shetty, Andrew Huberman and many more.
  If you're ready to take your life to the next level, are searching for more purpose or you just need extra inspiration or motivation, tune in to The Mindset Mentor Podcast.
  Follow Rob on Instagram @RobDialJr https://www.instagram.com/robdialjr/

 • Maarten van Rossem en Tom Jessen geven hun kijk op het nieuws en de actualiteit.

  Ook wisselende onderwerpen uit de geschiedenis komen voorbij.

  Reageren op de podcast?
  Mail naar [email protected].

  ✉️ Meld je aan voor de nieuwsbrief: https://bit.ly/3vtTqqW

  Geproduceerd voor Streamy Media.

  Kijk voor meer info op streamy.audio.

 • View the Episode Archive »
  Subscribe to the podcast via iTunes | RSS.
  #smartbinge Radiolab podcasts

 • De Laatste Dagen Van… is een podcastserie waarin de laatste dagen én de carrières van beroemde popsterren worden gereconstrueerd. Na seizoenen over John Lennon, Freddie Mercury en Marvin Gaye is het nu de beurt aan George Michael. De wereld lag aan zijn voeten, maar George stierf op Eerste Kerstdag 2016 eenzaam in zijn buitenhuis in het Engelse Goring-On-Thames. Hoe kon dat gebeuren? Wat weten we écht van de mens George Michael en wat is het geheim achter al die prachtige nummers? Het vierde seizoen van De Laatste Dagen Van… draait om het turbulente leven en de laatste tragische dagen van één van de meest geliefde en gevierde zangers die de popmuziek gekend heeft: George Michael.

 • Chaque mois, Un Podcast à soi mêle intimité et expertise, témoignages et réflexions, pour aborder les questions de genre, de féminismes, d’égalité entre les femmes et les hommes. Un podcast de Charlotte Bienaimé pour ARTE Radio.

 • Award-winning podcast from the QI offices in which the writers of the hit BBC show discuss the best things they've found out this week.

  Hosted by Dan Schreiber (@schreiberland) with James Harkin (@jamesharkin), Andrew Hunter Murray (@andrewhunterm), and Anna Ptaszynski (#GetAnnaOnTwitter)

 • Tweet! Tweet! / Fwiet! Fwiet! is a birding podcast made by Begijn Le Bleu.

 • Yousef Gnaoui en socioloog en filosoof Willem Schinkel proberen in Een Goed Systeem problemen uiteen te zetten die zó groot zijn geworden dat het lijkt alsof er geen oplossingen meer voor bestaan. Aan de hand van verschillende audiofragmenten bespreken ze de geschiedkundige wortels, de functie in inzet van taal en de rol van media. Altijd in gezelschap van een gast die dichtbij de thematiek staat gaan ze tóch met elkaar op zoek naar een oplossing.

  Dit is een onregelmatig verschijnende periodieke podcast, dus zorg dat je je abonneert om toekomstige afleveringen niet te missen.

 • Welkom bij The Souidi Sessions!
  Een tweewekelijkse podcast ten voordele van het goed doel waarin Omar en Mounir Souidi afwisselend een boeiende persoonlijkheid uitnodigen om plaats te nemen op de biechtstoel in de sfeervolle bar 'The Last Round'.
  Elke aflevering komt een interessante gast vertellen over zijn/haar passie, inzicht op mens en maatschappij en dit alles ongecensureerd en met een knipoog. U steunt bovendien verschillende goede doelen door een vrijwillige bijdrage naar keuze te storten op het rekeningnummer IBAN BE91 6451 0567 5976. Op het einde van elk kalenderjaar worden alle bijdragen verzameld en gelijk verdeeld onder de goede doelen die onze gasten in betreffend kalenderjaar hebben uitgekozen.

 • Philippe Lacroix, brein van de bende Haemers, vertelt voor het eerst zijn hele levensverhaal. Van zijn wieg over zijn gangsterjaren tot zijn leven nu… als vrij man. Van Brussel over de Côte d’Azur tot in Colombia en terug. Een verhaal van overvallen op geldtransporten, de ontvoering van een ex-premier én de ontsnapping van de eeuw. Maar ook een verhaal van schuldinzicht en finaal een ommekeer. ​

  In acht afleveringen legt Lacroix zijn ziel en zijn verleden bloot, én de makers spreken ook met andere mensen, zoals de rijkswachter die hem in 1991 achter de tralies gekregen heeft. ‘Lacroix. Ik was gangster’ is een podcastreeks van De Standaard, gemaakt door Mark Eeckhaut, Marjan Justaert, Joris Van Damme en Lise Bonduelle. Elke zaterdag een nieuwe aflevering.

 • Deepen your language skills and knowledge of the French-speaking world through fascinating true stories in easy-to-follow French, with added English for context. From Duolingo, the world's #1 way to learn a language. Hosted by Ngofeen Mputubwele.

 • Du lundi au vendredi, Alex Vizorek vous propose un billet d’humeur et surtout, un regard décalé sur l’actualité…toujours sans filtre !

 • Moi c'est Assia, alias Assiatique sur les réseaux sociaux, je suis créatrice de contenu dans le lifestyle et guide accompagnatrice à Istanbul.

  Sans indiscrétion est un podcast qui se déroule autour d'une table réunissant divers invités que j'apprécie réellement.

  Dans la bienveillance la plus totale, nous allons aborder plusieurs sujets qui nous unissent: influence/réseaux sociaux, actualité, identité, résilience, psychologie, islam,...

  Viens à notre table et bonne écoute à toi !


  Pour plus de contenu rejoints-moi sur mes différents réseaux sociaux !


  𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 : https://www.instagram.com/assiatique__/

  𝐒𝐧𝐚𝐩𝐜𝐡𝐚𝐭 : https://t.snapchat.com/ztLaf3m5

  𝐓𝐢𝐤𝐭𝐨𝐤 : https://www.tiktok.com/@assiatique__


  • 𝗤𝗨𝗘𝗦𝗧𝗜𝗢𝗡𝗦 𝗟𝗘𝗦 + 𝗣𝗢𝗦𝗘𝗘𝗦 •

  ◆ Je m'appelle Assia

  ◆ Je suis créatrice de contenu et guide accompagnatrice à Istanbul

  ◆ Je suis d'origine marocaine et turque née en France

  ◆ J'ai 23 ans


  📧 Adresse mail pro : [email protected]


  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • Change ma vie, c'est LE podcast de coaching et de développement personnel. Clotilde Dusoulier, master coach certifiée, vous livre chaque semaine des outils précis et concrets pour comprendre les mécanismes de votre cerveau et de vos émotions, et construire exactement la vie à laquelle vous aspirez.

 • Floodcast, c'est le podcast présenté par Florent Bernard et Adrien Ménielle dans lequel ils invitent des artistes pour discuter de pleins de choses. Ce qui se passe dans chaque émission n'engage que nous et le président des Etats-Unis.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • De Morgen-journalist Joël De Ceulaer praat met denkers, wetenschappers en andere slimme mensen aan wie hij vraagt om een cruciaal inzicht prijs te geven. Wat hebben ze geleerd over de wereld en het leven dat ze graag met ons willen delen?

 • Comedians en cabaretiers vertellen de beste verhalen over hun slechtste shows. Elke dinsdag een nieuwe aflevering.

 • Zou jij je smartphone zomaar afgeven aan iemand anders? Of hou je dat ene berichtje toch liever voor jezelf? Sander Gillis krijgt elke week de smartphone van een bekende Vlaming in handen. Hij duikt in alle apps, DM's, foto's en hij stelt alle vragen - zonder uitzonderingen. Luister mee voor een ongecensureerde blik in het leven van je favoriete BV's en kom te weten welke sappige berichtjes schuilen achter hun scherm, waarom ze meer dan 20 duizend ongelezen mails heeft en veel meer.

 • Serial Productions makes narrative podcasts whose quality and innovation transformed the medium. “Serial” began in 2014 as a spinoff of the public radio show “This American Life.” In 2020, we joined the New York Times Company. Our shows have reached many millions of listeners and have won nearly every major journalism award for audio, including the first-ever Peabody Award given to a podcast.

  Subscribe to our newsletter for the latest Serial Productions news: https://bit.ly/3FIOJj9

  Have thoughts or feedback on our shows? Email us at [email protected]

 • Welcome, Friends. Storytelling has the power to not only create connections but provide universal truths about ourselves and the world. When listening to this podcast, I ask that you honor these stories and the rawness, transparency, and vulnerability that they invoke. Invite them with an open heart and you will see that all stories share a universal message. I pray that each anecdote leaves you inspired to share as the Prophet (ï·º) said, "It is also charity to utter a good word.” But more importantly, I pray that you allow yourself to find comfort in the good, wisdom in the hardship, and the courage to trust Allah.

 • Hoe zorg je ervoor dat je op je sterfbed niet te veel spijt zal ervaren?

  Spijt voelen is iets lastig. Onder het motto ‘ik heb nergens spijt van’ steken we het liever weg, dan ernaar te kijken. Dat is spijtig, want spijt kan ook een geweldige bron van feedback zijn over hoe we ons leven graag zouden willen leiden.

  Johan Terryn spreekt met mensen over hun grote spijt. Met die verhalen trekt hij in deze podcast naar zijn partner in crime Randall Casaer. Samen zoeken ze in de verhalen inspiratie en inzichten over dat vervelende gevoel dat we allemaal kennen en liefst niet te veel willen hebben. Met als uiteindelijke doel : een theatervoorstelling maken over het gevoel spijt.

  Een podcast van Johan Terryn, m.m.v. Randall Casaer en De Studio, Antwerpen.

  Muziek en audiomix: Robbe Petitjean

 • Rob Timmerman vaart de helft van het jaar op een reddingsschip op de Middellandse Zee, op zoek naar mensen in verdrinkingsnood. Met name één drenkeling houdt hem nog dagelijks bezig. De pasgeboren baby Sarah, die hij in 2016 uit een rubberboot redde. 'Wat is er van haar geworden?', vraagt Rob zich af. Radiomaker Laura Stek vraagt zich op haar beurt af: 'Waarom wil Rob zo graag op zoek naar het inmiddels zeven jaar oude meisje?'

  De zesdelige podcastserie 'Waar is Sarah?' is een persoonlijke zoektocht naar houvast, binnen het grotere verhaal van ons Europese migratiebeleid.

  Een productie van Laura Stek, Rob Timmerman, Prospektor, Bureau Buitenland en VPRO voor NPO Radio 1. Deze productie is mede mogelijk gemaakt door het NPO-Fonds.

 • En Cavale est un podcast d'enquêtes mystérieuses pour enfants espions. 
  Au travers d'enquêtes audio, offrez à vos enfants un soupçon d'évasion doublé d'une étincelle de magie.

  Pour suivre l'enquête "Opération À Toute Vapeur" c'est ici ! 
  Pour suivre l'enquête "Opération Neiges Éternelles" : changez de chaîne.

  L'enquête"Opération À Toute Vapeur" se déroule sous forme d'un Calendrier de l'Avent audio, avec un épisode quotidien du 1er au 24 décembre. Pour participer et recevoir la boîte d'enquête, qui contient les précieux indices pour faire avancer l'aventure - rendez-vous sur en-cavale.fr (http://en-cavale.fr) .

 • Welkom bij de LifeMe podcast! We praten elke aflevering met interessante experten in hun vakgebied over een specifiek thema binnen de Levensstijl Geneeskunde. We onderzoeken welke rol levensstijl speelt om jouw gezondheid te verbeteren, je te beschermen tegen mogelijke chronische ziekten, of om jouw ziekteproces gunstig te beïnvloeden.

 • “Health has become overcomplicated. I aim to simplify it” In this podcast, we hear stories from leading health experts and exciting personalities who offer easy health life-hacks, expert advice and debunk common health myths giving you the tools to revolutionise how you eat, sleep, move and relax. Hosted by Dr Chatterjee - one of the most influential GPs in the country with nearly 20 years experience, star of BBC 1’s Doctor In the House, and author of 4 internationally best-selling books, including ‘The 4 Pillar Plan’ – Feel Better, Live More aims to inspire, empower and transform the way we feel. When we are healthier we are happier because when we feel better we live more.


  Support the podcast and enjoy Ad-Free episodes. Try FREE for 7 days on Apple Podcasts https://apple.co/feelbetterlivemore. For other podcast platforms go to https://fblm.supercast.com.


  https://www.drchatterjee.com/podcast

  https://www.instagram.com/drchatterjee

  https://www.twitter.com/drchatterjeeuk

  https://www.facebook.com/DrChatterjee


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.