• Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után!
  Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en.
  e-mail: balazsek@radio1.hu
  SMS/tel./Viber:+36203111111
  Frekvenciáink:
  Budapest 89.5
  Debrecen 95.0
  Szeged 87.9
  Miskolc 96.3
  Pécs 90.6
  Győr 103.1
  Nyíregyháza 91.1
  Székesfehérvár 89.5
  Szombathely 97.7
  Szolnok 90.4
  Tatabánya 89.5
  Sopron 94.1
  Kaposvár 99.9
  Békéscsaba 104.0
  Veszprém 90.6
  Zalaegerszeg 95.8
  Eger 101.3
  Nagykanizsa 95.6
  Dunaújváros 89.5
  Salgótarján 100.4
  Baja 94.3
  Szekszárd 91.1
  Hatvan 89.5
  Hajdúböszörmény 98.9
  Gyöngyös 101.7
  Siófok 92.6
  Kiskunfélegyháza 91.1
  Hajdúszoboszló 100.6
  Komló 99.4
  Keszthely 99.4
  Paks 107.5
  Mohács 93.8
  Hajdúnánás 93.3
  Kiskunmajsa 88.2
  Tiszafüred 88.7
  Derecske 94.7
  Dunaföldvár 106.5
  Velence 89.5
  Fonyód 101.3
  Abádszalók 89.2
  Villány 100.9
  Kazincbarcika 88.8
  Heves 93.7

 • Ez a Partizán podcast csatornája: vágatlan interjúk, kerekasztalbeszélgetések, viták és tematikus, dedikáltan csak podcastként elérhető műsorok! Ha tetszik a tartalom, fizess elő rá, hogy hozzáférj az exkluzív videós anyagainkhoz is! http://patreon.com/partizanpolitika

 • Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról.
  D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcastja

 • Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről

 • Every weekday, TED Talks Daily brings you the latest talks in audio. Join host and journalist Elise Hu for thought-provoking ideas on every subject imaginable — from Artificial Intelligence to Zoology, and everything in between — given by the world's leading thinkers and creators. With TED Talks Daily, find some space in your day to change your perspectives, ignite your curiosity, and learn something new.

 • A Válasz Online csapatának podcast csatornája: közéleti-kulturális kibeszélő, időnként meghívott vendégekkel. Új adás minden csütörtökön. Mottó: „Bulvármentes. Propagandamentes. Konzervatív.”

 • A REGGELI PIPA a csatorna naponta jelentkező playoff streamje. Főszerepben az előző éjszakai meccsek és a legjobb nézői kérdések.

 • Ez itt a Concorde Podcast! Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül. Tartson velünk!

 • Az Önkényes Mérvadó egy szórakoztató és egyben humánus szellemű hétköznapi műsor, mely a megértés és az értetlenség sajátos keverékének élményével szögezi a hallgatót a rádiókészülék mellé.

 • Nehezen tudsz megállni a rohanó hétköznapokban? Szeretnéd fejleszteni és jobban megismerni önmagad? Nehezen tudod kikapcsolni az agyad? Szeretnéd jobban kontrollálni az érzelmeidet? Adj magadnak 8 percet és tarts velem!

  www.facebook.com/8perctudatossag

 • Mióta az eszemet tudom beszélgettem, de tény, hogy egyre nehezebben találtam hozzá felületet- pedig én tényleg mindent megpróbáltam, egy dolgot nem- nem adtam alább.
  Itt találtok más beszélgetést is, és ha akarjátok, támogathatjátok a létrejöttüket : https://www.patreon.com/veiszeralinda

 • Három barát beszélget cenzúra és vágások nélkül, néha aktualitásról, néha pedig időtálló témákról!

 • Index Márkó és Barna Síkideg legfrissebb adások

 • Végre itt a GTD podcast! Magyarország legtapasztaltabb GTD trénerei mondják el, hogy hogyan kapcsolódnak a Geeting Things Done módszertanhoz, hogyan lettek produktivitás függők és miként lettek trénerek. A műsor egyes részeiben pedig beszélni fogunk a GTD-ről, appokról, amiket használunk... vagy épp nem használunk valamiért. Olyan trükkökről és megoldásokról, amik nekünk segítenek a mindennapok során irányban maradni. És minden másról, ami csak kellhet ahhoz, hogy hatékony legyél: munkavállalóként, cégvezetőként, vagy otthon. Iratkozz fel és várunk a következő adásban!

 • Az Égéstér a Totalcar.hu szerkesztőségének és vendégeinek heti kerekasztala autók és motorok ürügyén az egész világról

 • Unod, hogy mindent elfed a púder? Itt a Púdermentes Podcast, amiben Viszkok Fruzsi és Havasi Virág egy kendőzetlen - vagy púdermentes - barátnős beszélgetésre hív téged hétről hétre! Kapcsolatok, karrier, életmód, sikerek, kudarcok - ahogyan ők látják, miközben a kalandos 20-as évek szép lassan a 30-ba fordulnak. Találj rá önmagadra velük együtt!
  Csatlakozz a közösséghez Instagramon és Facebookon is: @pudermentes

 • Take yourself back in time...back to high school. The ups and downs, the loves the losses, the struggles the triumphs, being together with your friends...feeling every emotion of it.
   
  Is 23 more than just a number to you? Do you respond to people by saying I don't wanna be anything other than what I've been trying to be lately? Do you expect to have life-changing moments while caught in the confetti or the rain?
   
  Are you One Tree Hill obsessed?...it's OK...we're here for you. You can sit with us.
   
  Are Brooke, Peyton and Haley your BFF goals?
   
  These Drama Queens are getting back together!! Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton and Sophia Bush are the biggest Drama Queens and they are here with you to dissect every episode, deliver every detail you must know, and devote themselves to you as you rewatch every single scene together.
   
  Join Joy, Hilarie and Sophia each week.
   
  Relive it, Relove it, Rewatch it ...every One Tree Hill minute of it.

  Be a Drama Queen.

  Drama Queens, an iHeartRadio Podcast.

 • Egy beszélgetős műsor, hogy jól induljon a hétfő reggel mindenről, ami az autózás világában történt. És sok minden másról is.

 • Minden epizódban világlátott emberekkel beszélgetek, hogy az ő izgalmas történeteiket és hihetetlen kalandjaikon keresztül ismerjük meg jobban a nagyvilágot.
  Utazási podcast NEM csak utazóknak!
  #utazás #utazas

 • Nagy Melinda - Meditáció és Jóga Podcast csatorna

  Kötetlen beszélgetések 2 hetente a meditációról, önismeretről, pszichológiáról, spiritualitásról és mindenről, ami jógaéletmód.

  Témák: meditáció, önismeret, pszichológia, relaxáció, jóga, filozófia, életmód, érzelmi stabilitás, stresszkezelés, pránajáma, mantra, kínai asztrológia, horoszkóp, India és minden, ami spiritualitás.

  #meditacio #joga #relaxacio #pszichologia

  Ide várjuk a téma ötleteket: meditacio@kinaiasztrologia.com

 • It's all about IT Security! IT biztonságról fogtok hallani olyan módon, mely azok számára is érthető, akik nem ülnek nyakig a bitekben.

 • Feldmár András és Ács Dániel 100 részes beszélgetős műsora.

  Utómunka: Huszerl Bence

  feldmarintezet.hu

 • Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral és Bognár Domokossal

 • Emma has a LOT on her mind. Good thing she has a podcast to talk about it all. Appropriately named, anything really does go on this podcast. Thoughts, conversations, and advice on topics from relationships and dealing with failure, to the trials and tribulations of being a cat mom, and ridiculous stories with friends we can all relate to. It’s raw, intimate, and nothing is off limits (seriously, Anything Goes). It may be serious, it’ll mostly be funny, and it’ll always be entertaining. New episodes every Thursday. 

 • Az okos ember más kárán tanul, de azt is jól teszi, ha megfontoltan vásárol. A fogyasztóvédelmi előírások ismeretével megspórolhatjuk magunknak a vásárlás utáni időrabló és költséges vitákat. Akkor merünk bátrabban panaszkodni, ha pontosan tudjuk, milyen kötelezettségei vannak a mindenkori eladónak, velünk, vevőkkel szemben. Ebben segít a vásárlókat egyre erősebben védő szabályokat részletesen és közérthetően bemutató Fogyasztóvédelem Hangja podcast. A hatrészes sorozatban Ugron Zsolna író, műsorvezető beszélget Keszthelyi Nikolettával, az ITM helyettes államtitkárával. Hallgassa meg most!

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Zseblámpával mászkálunk a sötétben, és néha találunk valamit, amiről nem árt beszélgetni. Közéleti podcast a világról, rólunk, rólatok, minden szerdán.

 • Itt egy újfajta alternatíva az önfejlesztés, önismeret és tudatosság területén! Életünk egy adott pontján mindketten megtapasztaltuk, hogy milyen jelentős belső átalakulásokat tud magával hozni egy kis tudatos “semmittevés”, és ezzel a podcasttel szeretnénk megmutatni azt az utat, ahol nem feltétlenül a több pörgés és folyamatos “gürizés” emelni új szintre az életed. Szándékunk, hogy az egyes adások meghallgatása növelje a tudatosság és jelenlét kiterjedését a mindennapjaidban, ami által a boldogság, a testi és szellemi egészség, illetve az erősödő intuíció élményét tapasztalhatod meg. A minimalizmus, a meditáció és a jó szokások témakörei mellett olyan területeket is érintünk az egyes adásokban, mint például a vállalkozásépítés és produktivitás, amelyeken túl szinte az élet minden területén való fejlődés is felszínre kerül. Elsősorban azoknak szól ez a podcast, akik a túl sok agyalásból kiszakadva szeretnének tudatosan lelassítani, és egy chillesebb, könnyedebb és szabadabb szemléletmóddal tekinteni a világra. Lazulj el, iratkozz fel, és élvezd, ahogy a hetente érkező új adások inspirálnak és belülről felébresztenek. Barátsággal, Zalaba Krisztián és Gürtler Gábor

 • Podcast könyvekről és a könyvek mögötti történetekről, mindenkinek, aki szeret olvasni. Műsorvezető: Vecsei H. Miklós

 • Index Kultrovat legfrissebb adások

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • The Sky Sports Football Euros Podcast will bring you the latest news, previews and reaction from Euro 2020. We'll have five episodes a week with updates from the England, Scotland and Wales camps as well as all the best analysis and stories from across the tournament.

 • 3 fiatal vállalkozó mutatja be nektek, hogy milyen kihívásokkal és megoldásokkal, technikákkal és trükkökkel manőverezik a sikeres vállalkozóvá válás útján. Adatelemző online tréningekkel, pubtulajdonos és ügynökségvezető/coach mesél a Biznisz Boyz podcast-ben a tapasztalatairól más már sikeres vállalkozók meghívásával.
  Honlap: https://bizniszboyz.hu
  Zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/bizniszboyzpodcast/

 • Nyers és filterezetlen vegyesfelvágott mindenről, ami kerékpár!

 •  A Brain Bar hetente megjelenő podcastjeiben csapatunk és meghívott vendégeink segítségével a legégetőbb kérdések mentén beszélgetünk az egyént, a közösségeket és az emberiség egészét érintő témákról, legyen szó a bolygónkról, robotokról, ételekről vagy akár gyereknevelésről. Közös pont? A jövő. 

  Kövesd a csatornánkat, és kapcsolódj be te is a beszélgetésekbe a Brain Bar Community Facebook csoportban: http://bit.ly/brainbarcommunity

 • A Fatimapanka Lifestyle podcast a Fatimapanka YouTube csatorna meghosszabítása. Vegán, környezettudatos életmód, egészséges táplálkozás, mozgás, kiegyensúlyozottság, rendszerezettség, spiritualitás, utazás mind a műsor fontos témái közé tartoznak, de feltűnnek időnként vendégszereplők, akikkel több szemszögből vizsgálunk meg egy-egy témát.

 • Egy podcast ahol megdöntjük a tabukat, hogy utána ágyba vigyük őket. Ahol olyan kérdésekre kapsz választ amiket még te sem mertél feltenni magadnak. Ami annyira túlfűtött, hogy miközben hallgatod felnyög a fülhallgatód.

  Egy podcast, ahol mindent megbeszélünk a szexről, tabuk nélkül, ahogy azt négyszemközt egy pohár borral tennénk. A kettőnk és a hallgatók által feldobott témákról a páros eszmecsere mellett időnként meghívott vendégek véleményét is kikérjük.

  Korhatáros tartalom, gyerekeknek nem ajánlott.

 • "garantált világmegváltás kb. 1 órában"

  a műsor a felépülésről, a változásról szól, arról, hogy egy krízis hogyan teremthet lehetőséget az újrakezdésre, a fejlődésre.

  túl sok a stressz? túl nagy tempó? nincs időd a szeretteidre, önmagadra? a munkahelyi őrület már kezd elviselhetetlen lenni?

  vendégeim élettörténete inspirációt adhat neked is a változtatásra, ha éppen életközepi válságban vagy, szeretnél karriert váltani, mert értelmetlen a melód vagy embertelen a főnököd, kiégtél vagy “csak” szeretnél jobban odafigyelni magadra.

  host: bán andrás
  web: halottnakacoach.hu

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet!

  https://www.facebook.com/buntenyek
  https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/

  buntenyekpodcast@gmail.com

 • Egy műsor bátor és sikeres magyarokról, Kadarkai Endre vezetésével.

 • Üdvözlünk a legnagyobb slágerek birodalmában. Hallgasd vissza a Sláger FM műsorait itt! Vagy kövess minket élőben az FM 95.8-on vagy online a www.slagerfm.hu-n.

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. A weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • A Holnap történt egy olyan podcast, ahol felfedezzük, hogy a technológia hogyan alakítja át a mindennapjainkat. Vendégeink IT vezetők, CIO-k, vállalkozók, technológiai újítók. Ők mesélik el, hogyan dolgoznak most, milyen fejlődésen ment át az iparáguk és mi fog következni!

 • Sárgabögre, de az se baj, ha görbe bögre.
  Eszter és Sára beszélget hétköznapi témákról, tökéletlenül tökéletesen.

 • Maybe you're already learning German with us on YouTube? On our podcast, we discuss topics from Germany and around the world, explain words and expressions and answer your questions. Members also get full transcripts, our exclusive vocabulary helper and bonus content for each episode. Learn more at easygerman.fm! +++ Vielleicht kennst du schon unseren YouTube-Kanal zum Deutsch Lernen? In unserem Podcast besprechen wir Themen aus Deutschland und der Welt, erklären Wörter und Ausdrücke und beantworten eure Fragen. Mitglieder erhalten außerdem ein Transkript, unsere exklusive Vokabelhilfe und Bonus-Material. Mehr Infos auf easygerman.fm!

 • A Líra Könyv és a Fidelio kéthetente szerdán este fél8-kor jelentkező irodalmi podcastja változatos könyvajánlókkal és elmélyült beszélgetésekkel. Segítünk eligazodni a könyvesboltok újdonságai között.

 • The Apple Events podcast is home to the latest keynote addresses. Listen to announcements of new products and services and browse the archive of past events to relive revolutionary moments in the history of personal technology.

 • Az Éva magazin megújult, minden hétfőn új adással jelentkező podcast műsora, amelyben anyák mesélnek, anyáknak, anyákat érintő témákról. A műsorvezetők: Zubor 'IgenAnya' Rozália, kétgyermekes édesanya, az Éva magazin szerzője, Endrész Timi, szintén kétgyermekes anyuka, a HeyChicks! blog szerzője, az éppen harmadik babáját váró Lugosi Dóri, aki az Elég jó anya blog írója és Wéner-Kovács Fanni, két 4,5 éves ikerlány és egy fél éves kisfiú anyukája, aki nevéhez pedig az Anyabőrben blog fűződik.

 • A RoadMovie Podcast utazásról és utazókról szól. Kéthetente csütörtökön ajtót nyitunk a világra! Hallgass minket ha épp úton vagy, indulni készülsz, vagy csak érdekel a világ.

 • A Bátorságlabor Hesnával podcastban Al Ghaoui Hesna hétről hétre különleges, a segítő szakmában dolgozó vendégekkel beszélget félelemről, bátorságról, lelki alkalmazkodóképességről: arról, hogy a mostani, válságos időszakban hogyan lehet új perspektívában látni a nehézségeket és építkezni akár a kudarcokból, traumákból is. Ehhez hívja közös gondolkodásra a téma legelismertebb szakértőit – pszichológusokat, terapeutákat, mentálhigiénés szakembereket, orvosokat – hogy szakértelmükön túl megosszák azt is, hogy ők milyen olyan nehéz helyzetekkel, kihívásokkal szembesültek az életük során, amelyekből hosszú távon képesek voltak építkezni, erőt is meríteni.

 • Az Ideológiák Tárháza Youtube-csatorna podcastjei.

 • Pszichológia Szalon: a HVG Extra Pszichológia magazin és a HVG Könyvek közös podcast csatornája. Beszélgetések, amelyek élethelyzeteink nehézségeire kínálnak megoldási alternatívákat.

 • Belépő az ismeretlenbe - Beszélgetések azokkal, akik előrébb viszik a világot. Zsiros László Róbert műsora.

 • Egy podcast a szépségről. Hogyan fedezd fel magadban és hogyan mutathatod meg a világnak?

 • Képek, filmek, reklámok, viccek… A szexualitás egyrészt folyamatosan jelen van életünkben, másrészt viszont az egyik leginkább tabusított téma a hétköznapi beszélgetésekben. Zavarban vagyunk, ha szóba kerül; ha beszélni kell róla, nem találjuk a szavakat; rengeteg az ezt övező szorongás és szégyen. Pedig a jó szex hatalmas örömforrás lehet az életünkben, amelynek pozitív hatásai kihatnak egészségünkre, szociális kapcsolatainkra és az egész életminőségünkre.
  Beszéljünk hát a szexről! Adásainkban egy-egy szexualitással kapcsolatos témát járunk körül nyíltan, szókimondóan, tabuk nélkül. A beszélgető partnerek: Szilágyi Szilárd, párkapcsolati tanácsadó, szexológus és Dr. Lassányi Gábor, régész, meseterapeuta.
  szexkultura.eu

 • A Nimród Vadászújság heti rendszerességű vadászati műsora.

 • Amikor klasszikus sikertörténetekről beszélünk, akkor rendre tengerentúli vagy nemzetközi példákat hozunk fel, pedig hazánkban is van mire büszkének lennünk szép számmal. Vendégeim olyan sikeres emberek, akik itthon érték el az úgynevezett amerikai álmot. Beszélnek a sikerhez vezető útról, kudarcokról, kihívásokról, álmokról, életfelfogásról, kitartásról és mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban bármelyikünk számára.

 • Az InwestMentors beszélgető műsorában privát bankáraink osztják meg véleményüket az aktuális gazdasági hírekről, legújabb befektetési trendekről és arról, hogy miért érdemes odafigyelni a gazdasági változásokra.

 • Magyar nyelvű filmes, zenés, képregényes műsor Huszár Andrástól és Frivalszky-Mayer Pétertől

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends

 • Ez itt a Vállalkozóból vállalkozás podcast. Gál Kristóffal.
  Egy podcast mindazon vállalkozóknak, akik szüntelenül fejlesztik magukat, és így a vállalkozásukat is.
  Egy podcast olyan vállalkozóknak, akik szabadabban, és nagyobb bőségben akarnak élni.
  Olyan vállalkozóknak, akik végre egyről a kettőre lépnének.

 • Come dive into one of the curiously delightful conversations overheard at National Geographic’s headquarters, as we follow explorers, photographers, and scientists to the edges of our big, weird, beautiful world. Hosted by Peter Gwin and Amy Briggs.

 • Join intellectual phenomenon Dr. Jordan Peterson and his daughter Mikhaila for enlightening discourse that will change the way you think. This podcast breaks down the dichotomy of life through interviews and lectures that explain how individuals and culture are shaped by values, music, religion, and beyond. It will give you a new perspective and a modern understanding of your creativity, competence, and personality.

 • A Hét Mesterlövésze egy filmes tematikájú rádióműsor volt, mely 2009 és 2011 között jelentkezett heti rendszerességgel a mára megszűnt RadioCafén Puzsér Róbert vezetésével.

 • Girltalk tabuk nélkül. Rendszerkritikus podcast minden második pénteken.

 • Egészség és szépségápolás, kívül-belül!

  Kéthetente megjelenő epizódjaimban a wellness megannyi témáiról beszélgetünk vendégeimmel: testi és lelki egyensúly, holisztikus egészségmegőrzés, szépségápolás, pszichológia, spiritualitás.

  Besos,

  Betty

 • Az Életfűszerező Podcast Neked szól, ha
  - szeretnéd jobban megérteni a viselkedésedet és a világban való helyedet
  - szeretnél egy mélyebb, szeretőbb kapcsolatot kialakítani saját magaddal
  - szeretnél kiegyensúlyozott lenni és testi-lelki harmóniában élni

  Házigazda: Horváth Anna Réka
  klinikai- és egészségpszichológia mesterszakos hallgató és relaxációs gyakorlatvezető

  Honlap: https://www.eletfuszerezo.hu/
  Instagram: https://www.instagram.com/eletfuszerezo.hu/
  Facebook: https://www.facebook.com/eletfuszerezo

 • You don't need to go under the knife to look and feel younger!

  In The Holistic Plastic Surgery Show, host and board-certified plastic surgeon Dr. Anthony Youn joins prominent cosmetic surgeons and dermatologists, celebrity health experts, and New York Times best-selling authors, to discuss the health topics that matter most to you. They reveal the newest ways to turn back the clock, the latest findings in weight loss and health, and profound insights into living a better life. Join him and his friends for an unfiltered look at health and beauty as only America’s Holistic Plastic Surgeon™ can deliver.

  Join Dr. Youn and guests like Dr. Pimple Popper, JJ Virgin, Dr. Miami, Dr. Rod Rohrich and Dr. Bone Broth Kellyann Petrucci for an exciting and inside look at the world of plastic surgery, health and more.

 • For centuries, all sorts of people—generals and politicians, athletes and coaches, writers and leaders—have looked to the teachings of Stoicism to help guide their lives. Each day, author and speaker Ryan Holiday brings you a new lesson about life, inspired by the thoughts and writings of great Stoic thinkers like Marcus Aurelius and Seneca the Younger. Daily Stoic Podcast also features Q+As with listeners and interviews with notable figures from sports, academia, politics, and more. Learn more at DailyStoic.com.

 • Az egész podcast valahol a girls support girls and boys jegyében született, és hogy olyan témákról beszélgessünk, amikről úgy érezzük nem beszélünk eleget az interneten, sőt talán otthon sem.

 • Igenek és nemek, Kenyeres András beszélgetős műsora izgalmas és érdekes emberekkel, tanulságos történetekkel és mindig aktuális témákkal. Egy podcast, ahol a felszín alá tekintünk, megkeressük az emberi történetek mögötti igeneket és nemeket, kibeszélünk fontos témákat! Tarts velünk! Itt várjuk a visszajelzéseket: info@kenyeres.com

 • Oprah Winfrey is delighted  to introduce a new weekly podcast series from one of the great spiritual thinkers of our time: Eckhart Tolle.  Eckhart’s wisdom will help you learn to quiet your mind, separate your ego from your true self and live a fully present life.  Essential Teachings by Eckhart will provide a path to discover an enlightened state of consciousness. Oprah says Eckhart transformed her life and hopes these Essential Teachings will inspire you to seek your own higher purpose.

 • In order to achieve growth, discomfort is unavoidable. So why not seek it out? Yes Theory co-founders Matt, Ammar, and Thomas are turning off the cameras and turning on the mics to reflect upon how Discomfort actually might hold the keys to meaning and happiness. The Yes Theory Podcast shares behind-the-scenes stories and talks with expert guests to gather insights about the world at large, our place in it, and one another.

 • "SmartLess" with Jason Bateman, Sean Hayes, & Will Arnett is a podcast that connects and unites people from all walks of life to learn about shared experiences through thoughtful dialogue and organic hilarity. A nice surprise: in each episode of SmartLess, one of the hosts reveals his mystery guest to the other two. What ensues is a genuinely improvised and authentic conversation filled with laughter and newfound knowledge to feed the SmartLess mind.

 • Ha mindig a hétvégét várod, akkor valamit rosszul csinálsz. Ez itt a Végre hétfő! podcast, amiben arra keresem a választ beszélgetőtársaimmal, hogy miért várják a hétfőket és hogyan jutottak el oda, hogy ez kialakuljon.
  A témáink a vállalkozások építése, önismeret, pszichológia és marketing körül forognak.
  Nagy Attila vagyok. Az a célom, hogy hétfő reggelenként, amikor kinyitod a szemed azt mondhasd: Végre, hétfő!

 • This podcast is for learners of Hungarian language who want to hear authentic Hungarian. Every day topics from a Hungarian as a foreign language teacher, explaining words, talking naturally.

  It would be nice to see the text as well? For transcripts and tasks visit:
  www.patreon.com/hungarianwithsziszi

 • Üdvözlünk a The Bright Academy podcast csatornáján!
  Szakterületükön elismert oktatóinkkal olyan témákat járunk körül, mint a motiváció, önfejlesztés, hatékony stresszkezelés, növényi étrend, szabadúszó életmód, karrierváltás, meditációs és relaxációs módszerek. Podcast csatornánk célja, hogy inspiráljon téged a mindennapokban, miközben éppen futsz, takarítasz, kávészünetet tartasz vagy a munkába igyekszel.
  Tarts velünk az úton. Úton önmagad felé!
  Kellemes kikapcsolódást!
  thebrightacademy.com

 • When Elizabeth Short, also known as The Black Dahlia, was brutally killed in 1947, it gripped the entire country. More than 70 years later, it remains America's most infamous unsolved murder. Many believe Dr. George Hodel was the killer, thanks to an investigation by Hodel's own son. But murder is just part of the Hodel family story, one filled with horrifying secrets that ripple across generations. Now, through never-before-heard archival audio and first-time interviews, the Hodel family opens up to reveal their shocking story. In this eight-part documentary series, sisters Rasha Pecoraro and Yvette Gentile, the great grand daughters of George Hodel, take a deep dive into their family history to try to figure out what really happened, and where do they all go from here? Root of Evil is the companion podcast to TNTs limited series I Am the Night. Inspired by the true story of the Hodel family, the series stars Chris Pine and comes from acclaimed Wonder Woman director Patty Jenkins.

 • A G7.hu gazdasági, közéleti podcastja.

 • Kávé mellé. Rövidebb, fókuszált témák, épp ami egy könnyed latte mellé passzol. Vállalkozóknak, cégvezetőknek, munkavállalóknak. Hatékonyságról, marketingről, vállalkozásról. Olyan kérdésekről és témákról, amik bármikor hasznosak lehetnek, bárkinek!

 • Each week, we focus on one of the major international stories making headlines, drawing upon the Financial Times's team of foreign correspondents and analysts to make sense of world events. Presented by Gideon Rachman and produced by Hannah Murphy.

 • During these times, we are all having to find new ways to connect.  Join me every week as I talk with people that inspire me, about love, life, leadership, and silver linings. The hope is that we all leave with something I think we need these days… A Bit of Optimism.

 • Hétről hétre éppen moziban futó filmekre, vagy egyenesen a premierekre állítjuk a fókuszt. Az aktuális premierfilm hypolása, boncolása, kerékbe törése, és az ezekhez tartozó értelmiségi fanyalgás két órában. A főbb szerepekben: Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és egy falkányi hollywoodi nagykutya, várható rendszerességgel az Önkényes Mérvadóban állandó vendégeink, Csízi Ági és Nyári Gábor társaságában.

 • 24.hu podcast bárhol, bármikor, többféle témában

 • The space race continues. Join host Krys Marshall and hear from space experts and former astronauts about what really goes down beyond our atmosphere on the official podcast for the Apple TV+ series For All Mankind. Each episode features guests from the series, space experts, and never-before-heard audio that brings these gripping topics further to life. You’ll hear how astronauts achieve the unbelievable.

  Watch For All Mankind on Apple TV+, where available.

 • Olyan hiteles szakértőket, irányokat és történeteket ismerhetsz meg, melyek sokat segítettek a saját hit és eszközrendszerem kialakításában, és akiktől és amelyekből Te is inspirálódhatsz és önmagadról is sokat tanulhatsz. Egy intim kapcsolódásra hívom őket, ahol rájuk vagyok kiváncsi, hogy honnan jöttek, és merre tartanak. Tarts velem az úton, inspirálódjunk együtt! :)

 • A világ egyre bonyolultabb, alig lehet eligazodni benne, egyre több a kérdés és egyre kevesebb a válasz. Kérdezz bármit, mi válaszolunk.

 • When a night watchman finishes his shift at work, he is terrified to discover that everyone in the world who went to sleep the previous night has died. Now he and a band of survivors must stay awake and uncover the secret of this global epidemic, before they fall asleep.

  Starring and produced by Markiplier. Created by Jake Emanuel & Willie Block.

 • Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus politikai gazdaságtani podcastja a globális gazdaságról a klímaválság, az automatizáció, a digitális gazdaság, az egyenlőtlenségek és a poszt-demokrácia korszakában. https://www.facebook.com/pogiblog
  https://www.patreon.com/pogipodcast

 • In "Hardcore History" journalist and broadcaster Dan Carlin takes his "Martian", unorthodox way of thinking and applies it to the past. Was Alexander the Great as bad a person as Adolf Hitler? What would Apaches with modern weapons be like? Will our modern civilization ever fall like civilizations from past eras? This isn't academic history (and Carlin isn't a historian) but the podcast's unique blend of high drama, masterful narration and Twilight Zone-style twists has entertained millions of listeners.

 • Late morning show egy dalról.
  Vendégünk a zenekar, műsorvezető Csorba Lóci és Lévai Balázs.

  A podcast története:
  2020-ban Lóci megkérdezte Balázst, hogy nem lehetne-e folytatni a Dob + Basszust, ami a királyi televízión ment több mint tíz évvel ezelőtt, de egyfajta amerikai típusú rádiós műsorként. Balázs azt mondta, csak akkor, ha megmarad a nyomozás: ki lehet-e bontani egy dalból az együttes teljes történetét? Lóci pedig azt mondta, oké, de ahhoz ragaszkodom, hogy legyenek benne játékok! Egymás kezébe csaptak, vettek két mikrofont, és felhívták a kedvenc együtteseiket.

 • [kotyogó]: melléknév és főnév (hangutánzó)
  I. melléknév: olyan személy, aki sokat kotyog, fecseg, locsog. Kotyogó gyerek, vénasszony, geek, nörd.
  II. főnév -s: kávé készítésére alkalmas zárt rendszerű eszköz.

 • Ludovico Einaudi’s music has long been a favourite for people in need of calm. Game of Thrones’ Joe Dempsie enlists the help of fans like Russell Crowe, Greg James, Leigh Bardugo and Shane Meadows, as well as musicians, scientists and wellbeing experts, to understand why his music has this incredible power.

 • Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

 • Die wichtigsten Nachrichten des Tages – ergänzt um Meinungen und Empfehlungen aus der SPIEGEL-Redaktion. Wochentags aktualisieren wir morgens, mittags und abends unsere Meldungen. Am Wochenende blicken wir zurück auf die vergangene Woche – und erklären, was in der nächsten Woche wichtig wird.

 • A mesterséges intelligencia podcast / The Artificial Intelligence podcast

 • Pauer Krisztina vagyok a Lélek Koffein Blog alapítója, írója.
  2016-ban megálmodtam magamnak egy víziót azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és miként szeretnék segíteni az embereknek.
  A blogom napról-napra egyre népszerűbbé vált és hosszú események sorozata után úgy döntöttem más platformon is megszeretném szólítani az olvasóimat.
  Szószólója szeretnék lenni az önfejlesztésnek, hiszem, hogy a tanulás, önmagunk folyamatos fejlesztése a legrosszabb helyzetből is képes kihúzni minket.
  Inspirációt éreztem magamban, hogy egyfajta utat tudjak mutatni olyan elakadt lelkű nőtársaimnak, akik egy-egy életválságuk/ krízisük/ élethelyzetük után nem tudják hova is fordulhatnak.
  Több platformon szeretném hirdetni a pszichológia, a coaching, a lélektan, a mentális egészség karbantartásának varázslatos erejét.
  Minden héten hétfő reggel várunk benneteket egy meghívott vendégemmel. Olyan inspiraló nőkkel fogok beszélgetni, akik segíteni tudnak az önismereti utunk megtalálásában.
  Olvasd a blogom!
  Hallgasd a Podcastem!
  Törődj magaddal!
  Törödj a lelkeddel!
  Találd meg magad!
  Várlak benneteket!

 • Összegyűjtjük és értékeljük az ICT-világ tudásanyagát. Médiaalapú tudásközpontként mindezt az Önök rendelkezésére bocsátjuk magazinjainkban, szakmai eseményeinken, online oldalunkon és a social mediában.

  Podcast felelős szerkesztő: Tölgyes László

 • A blended family is such an important topic because it’s dealing with so many lives, not just that of you and your spouse. You have your kids and your spouses kids of course, but you also have the other sets of parents to contend with (if there is shared custody). With so many cooks in the kitchen, it can make sanity hard to come by on some days. We can lose our way in the midst of chaos, jealousy, insecurity, frustration, anger, confusion, miscommunication, and power struggles. This podcast is dedicated to lessons my husband and I have learned from previously being married, divorced, parenting, co-parenting, step-parenting, blending a family, re-marrying, surviving daddy issues (me not him lol), going through years of therapy (again, me not him ha), having a relationship with God, listening to and absorbing wisdom from others, and having some of the best friends anyone could hope for! It is our hope that this offers all who take the time to read what we have to say, a perspective that makes for consideration or just some good-old-fashioned food-for-thought. If we can save one person, or couple, from any of our many mistakes, it would mean more than any treasure ever could.

 • We all have limits. And some people who are pushed beyond those limits will do unspeakable things. From Wondery, "Joe Exotic: Tiger King," is the story of a man who has devoted his life to raising and breeding lions, tigers, and other exotic animals at his Oklahoma zoo. He croons ballads, shoots guns, and puts it all on YouTube. But throughout his career, he's made a lot of enemies. And the biggest of all is the owner of a big cat sanctuary in Florida named Carole Baskin. The feud between Joe Exotic and Carole gets messy, vicious, and outrageous -- until both of them are pushed far beyond their limits. Reported and hosted by Rob Moor.

  Listen to never-before-aired, exclusive interviews and details with some of the most fascinating characters in this saga exclusively on Wondery+. Join in the new Wondery app to start your free trial.

 • Journalist and bestselling author Michael Lewis (Liar's Poker, Moneyball) takes a searing look at what’s happened to fairness. It feels like there's less of it every day—whether it comes to lending practices, college admissions, professional sports, or psychological well-being. Who are the people trying to level the playing field, and are they making an impact? Lewis interviews referees (Season 1) and coaches (Season 2) from many walks of life, bringing his trademark insight and wry humor to their stories of (in)equality today.Sign up for email updates on Against the Rules and other shows from Pushkin Industries at pushkin.fm.iHeartMedia is the exclusive podcast partner of Pushkin Industries. 

 • Welcome to https://Audiodesires.com!

  We create short, audio porn stories for women and couples. Bringing your most intimate fantasies to life.

  Audio porn stories allow you to explore your deepest desires in a way that is fun and effortless. Instead of watching someone else experience pleasure, you (and your partner) can enjoy steamy, audio porn porn stories that bring your wildest fantasies to life.

  Here you will find various types of stories, from soft and sensual to bondage and fetishes. All of our stories are made for women and couples to explore together or separately. Our professional narrators allow you to get lost in your fantasy and explore a world entirely your own. Our stories incorporate real sounding sexual cues like moaning, heavy breathing and kissing to ensure you have a completely immersive and pleasurable experience.

  You will like this audio porn podcast if you're interested in sexy audio clips, 69porn, dporn, audiobook porn, bestofporn, audio porn clips, porn sound only, british audio porn, audio porn sounds, audio porn sounds, porn audio video, sound only porn, free Audio Porn sounds, porn audio files, english audio porn, audio of women talking dirty, audio from porn, audioporn for women, porn audio sounds, porn sound files, porn sound audio, dirty talk men audio, streaming audio porn, porn audio recordings, audio of girl talking dirty, sexy moans audio, porn audio samples, male talking dirty audio, guys talking dirty audio and real porn sound.

 • Welcome to the podcast full of new electronic dance music. Only the best and freshest music from top musicians and huge dance labels. You can get the newest episode every 2 weeks, subscribe and dive into the journey through the huge world of EDMusic. Many different genres in one episode: Deep, Progressive House, Bigroom even Hardstyle and Dubstep. It's all about new music! Subscribe and be prepared!

 • Join Mark, Delaila, and Jason on this monthly spoilercast for in-depth discussions on the narrative, atmosphere, gameplay, and more on some of the best and biggest video games out there. From new releases to modern classics, let's go reap the spoils!

 • What Should I Read Next? is the show for every reader who has ever finished a book and faced the problem of not knowing what to read next. Each week, Anne Bogel, of the blog Modern Mrs Darcy, interviews a reader about the books they love, the books they hate, and the books they're reading now. Then, she makes recommendations about what to read next. The real purpose of the show is to help YOU find your next read.

 • The Running To The Beat Podcast offers the best selection of non-stop high energy running music. The best results come when you allow the music to move you from your heart. Our running mixes will always motivate you, inspire you, and challenge you to be your best. Subscribe now, join the Running To The Beat Journey.

 • A relaunch of the home of hip-hop’s most revealing interviews. Both Wilson and Miller are true journalists who do an immense amount of research, know how to listen and are driven to get the answers to the questions hip-hop fans want to know.

 • News comes at you fast. Join us at the end of your day to understand it. Today, Explained is your all killer, no filler, Monday to Friday news explainer hosted by Sean Rameswaram and featuring the finest reporters from the Vox Media Podcast Network and beyond.

 • Follow me to listen to my weekly radioshow incl. personal favourites, new records, and occasional guestmixes by other A-list DJs!

 • At the dawn of the 1980s, the world was moving faster, the media was growing bigger, and greed was finally good. For the NBA, it was a chance to finally step into the spotlight. But all that wealth and stardom came at a deep cost.

  This is the story of how basketball reflected a moment when Reagan’s America doubled down on some of its core values: selfishness, violence, and racism -- and the players who paid the price.

  Hosted by Adam McKay (The Big Short, Vice, Succession) and produced by HyperObject Industries and Three Uncanny Four

 • The literary podcast presented by John Mitchinson and Andy Miller. Brought to you by Unbound. Visit www.backlisted.fm

 • Object Of Sound brings you in tune with the music shaping our culture today. Hosted by poet and critic Hanif Abdurraqib, each episode blends the eclectic curation of freeform radio with artist interviews and textural storytelling, guiding you to a new way of listening.

 • Walking The Dog with Emily Dean from The Times. Emily Dean takes some of her friends for a walk with their dogs. They talk about the weird, the wonderful, the funny and the extraordinary.

  740124

 • Here at HRD, we deliver cutting-edge content, transformative business intelligence and award-winning events to our global network of senior HR leaders in the UK and beyond. The HRD Live podcast taps into the key issues faced by senior HR leaders from the UK and Europe, to the US and Canada. Each month we speak to some of the biggest names in business, leadership and strategic HR to bring you the insights you need to drive your organization forward and gain competitive advantage in a VUCA world. We discuss topics related to the new normal and the future of work; unpicking the challenges around HR tech and the dataficiation of the HR function; fostering organizational agility; and best practices to accelerate business performance. Guests include Arianna Huffington, Dan Schwabel, Jon Ingham, Chuck Heaton, Katrina Collier, and experts from Colombia Business School. Subscribe now to listen to new episodes before anyone else.

 • Welcome to Sunday Messages - a weekly podcast where Rev. Sydney Finn helps you gain clarity, get in touch with your intuition and ultimately live the most conscious life possible. No matter if you work with God, the Universe, Divine Source, or anything in between - you'll hear the messages that are meant for you.

 • Storybound is a radio theater program designed for the podcast age. In each episode, listeners will be treated to their favorite authors and writers reading some of their most impactful stories, designed with powerful and immersive sound environments. Brought to you by Lit Hub Radio and The Podglomerate.

 • Building a tech company from scratch, isn't easy. But, Josh Nielsen, the
  founder of the popular podcast recording platform Zencastr, made it
  happen. And there were many life lessons learned along the way. This is
  the true story of how Zencastr was built.

 • In Perth, Australia, there is a place called Shalom House where men struggling with addictions go to find help. At Shalom House, they’ll meet caring staff members who introduce them to God’s shalom (Hebrew for peace). Lives crushed under the weight of addictions to drugs, alcohol, gambling, and other destructive behaviors are being transformed by the love of God.

  Central to this transformation is the message of the cross. The broken people of Shalom discover that through the resurrection of Jesus, they can find their own lives resurrected. In Christ, we gain true peace and healing.

  Peace is not merely the absence of conflict; it is the presence of God’s wholeness. All of us need this shalom, and it is only found in Christ and His Spirit. This is why Paul pointed the Galatians to the Spirit’s transformational work. As the Holy Spirit operates in our lives, He generates His fruit that includes love, joy, patience, and more (Galatians 5:22–23). He gives us that vital element of true, enduring peace.

  As the Spirit enables us to live in God’s shalom, we learn to bring our needs and concerns to our heavenly Father. This in turn brings us “the peace of God, which transcends all understanding,”—the peace that “will guard your hearts and your minds in Christ Jesus” (Philippians 4:7).

  In Christ’s Spirit, our hearts experience true shalom.

 • Learn French in coffee-break lessons from the Radio Lingua Network. In each lesson we'll focus on the language you need to know and before long you'll be making yourself understood with native French speakers. Season 1 lessons are for absolute beginners, and the courses increase in difficulty as the seasons progress.

  386357

 • Learn English with Free Podcasts
  Whether you are student or a seasoned speaker, our lessons offer something for everyone. We incorporate culture and current issues into each episode to give the most informative, both linguistically and culturally, podcasts possible.
  For those of you with just the plane ride to prepare, check our survival phrase series at EnglishClass101.com. One of these phrases just might turn your trip into the best one ever!

 • Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 • Bencsics Márk és Buday Zoli NFL-podcastja.

 • Lazább hangvételű beszélgetések három programozóval.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • In this podcast, German podcaster Annik Rubens talks slowly about topics of everyday German life, from beergardens to recycling. More information and Premium Podcast with learning materials on Slow German at www.slowgerman.com. You can read the complete transcript of each episode on this internet-site or in the ID3-Tags.

 • In-depth tactical, historical & geopolitical breakdowns of the beautiful game. From the team behind the Tifo Football YouTube channel. Hosted by Joe Devine.

 • Három tehetséges fotós, Láng Péter, Lénárt Gábor és Varga Benedek, fogalmazza meg a saját véleményét a fotózásról és az azt körülvevő dolgokról. Beszélgetnek mindazokról a témákról, amik hatással vannak rájuk, inspirálják őket és formálják a kapcsolatukat a világgal.
  A Tripodcastet a Tripont, a Nikon és a Manfrotto támogatja.

 • I’ve spent over 20 years studying the emotions and experiences that bring meaning and purpose to our lives, and if there’s one thing I’ve learned it’s this: We are hardwired for connection, and connecting requires courage, vulnerability, and conversation. I want this to be a podcast that’s real, unpolished, honest, and reflects both the magic and the messiness of what it means to be human. Episodes will include conversations with the people who are teaching me, challenging me, confusing me, or maybe even ticking me off a little. I'll also have direct conversations with you about what I’m learning from new research, and we'll do some episodes dedicated to answering your questions. We don’t have to do life alone. We were never meant to.

 • Aki feladja: Szaniszló Csaba. Aki behúzza: Tőrös Balázs. Vagy éppen fordítva. Mindenről, ami NBA és ami nem.

 • Ez a Direkt36 podcast csatornája / This is the podcast channel of Direkt36

 • [hangosblog a hovatartozásról] a bezzeg a svédek podcast az azonos nevű blog hangoskönyv változata rendezői kommentárral stockholmból.

  az foglalkoztat, hogy mit jelent magyarnak lenni, milyen magyarnak lenni külföldön, milyen lett volna külföldön születni, hogyan nő fel a lányom itt svédországban?
  a műsorban a kiköltözésünk szubjektív naplóját dolgozom föl - reflektálva az elmúlt években írt bejegyzéseimre.

 • Rédai Gábor és Zukály Zoltán (fél)magasröptű gondolatai az NBA világáról.

 • Minden, ami a vegán életmódhoz kapcsolódik. Éttermek, ételek, orvosok, gyógymódok, gyermeknevelés, pszichológia, aktivizmus, mentális egészség, tudatos jelenlét. Kövessetek, és ha van ötletetek, észrevételetek, vagy ha szeretnétek bekerülni a műsorba, írjatok a veganlovebudapest@yahoo.com emailcímre!

 • Azokat az üzleti témákat dolgozom fel, amiket én is szívesen hallgatnék. Lesz szó vállalkozás ötletekről, marketingről, üzleti modellekről.

 • Podcast a világlátások frontvonaláról. A keresztény álláspont békés, érvelő ütköztetése más szellemi áramlatokkal és jelenségekkel.

 • Kétheti podcast érdekes nőkkel, nem csak nőknek érdekes témákról.

 • Hello My Friends!
  This podcast channel contains my "Live Mixes" from the "Budapest NightLife". All mixes recorded on the biggest party events in my dj residences, around Budapest, Hungary. Please subscribe, and enjoy the feeling of the nightlife in "Dogtown".

 • Index Bukótér @index.hu legfrissebb adások

 • A CSIBÉSZEK egy 2016-ban indult zártkörű rendezvénysorozat, melyet minden hónapban egy hétfő éjszakán tartunk SZECSEI Apátokkal!

 • Kanadai podcast - magyar hanggal. Külföldön élő magyarok beszélgetnek, filozofálnak a világ nagy dolgairól. Lesz itt fotózás, technológia, Apple, Android, autók, külföldön élés.

 • Új Egyenlőség podcast minden olyan témáról, ami foglalkoztat minket a gazdasági demokrácia alapértékei kapcsán. És persze azon túl...

 • Welcome to Good Influence with Gemma Styles!

  In each informative episode we meet a different guest, who’ll help us pay attention to something we should know about, but maybe don’t.

  Through relaxed, honest and relatable conversations, we learn together what these good influence guests have to teach us on topics from mental health to media representation, confidence to climate.

  To ask your own questions in future episodes follow @gemmastyles and @goodinfluencegs

 • A Szabad Európa budapesti szerkesztősége által készített podcastok a politika, gazdaság, kultúra, egészségügy, oktatás és történelem témájában. Interjúk, riportok, beszélgetések, tudósítások Magyarországról és külföldről.

 • Orient Expressz podcast, a Civilradio.net ázsiai műsorának interetes változata. Utazások Iszlámábádtól Diliig, Tokiótól Kuala Lumpurig, Delhitől Maniláig. Pekingi pártközpont, kambodzsai dzsungel, szöuli villanegyed. Kalkuttai taxisok, ulánbátori nomádok, jakartai politikusok. Lámák, imámok és sámánok, adzsumák, sengnük és hikikomorik. A legnagyobb kontinens, négymilliárd ember és egy rádióműsor. Ázsia felül-, oldal- és alulnézetből.

  Orient Expressz, az ázsiai kultúrák, népek, országok magazinja a Civil Rádióban.

  A műsor készítői a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoportjának tagjai: Gulyás Csenge, Günsberger Dóra, Salát Gergely, Szakáli Máté és Szilágyi Zsolt. Arculat: Szöllősi Géza (www.gezaszollosi.com).

  Utazzon velünk!

 • Join hosts Anney and Samantha to listen to Stuff Mom Never Told You, continuing the conversation of what it is to identify as female through research-based discussion around feminism and how it impacts everyday life.

 • Former Observer columnist Dr Daniel Glaser delves into topical culture as seen through the lens of a neuroscientist. Each episode, he takes one of his weekly columns and digs a little deeper, all with the help of former colleagues and neuroscientists from his research days

 • podcast a geek kultúra kegytárgyai és szertartásai körül

 • Learn Spanish in coffee-break lessons from the Radio Lingua Network. In each lesson we'll focus on the language you need to know and before long you'll be making yourself understood with native Spanish speakers. Season 1 lessons are for absolute beginners, and the courses increase in difficulty as the seasons progress.

  386357

 • 💬Útravaló beszélgetés minden csütörtökön
  🎙 Gondolatébresztő podcast nem csak nőknek

  Folyamatosan keressük, néha letérünk róla, majd völgybe érünk, aztán hegyre mászunk, szép tájakon haladunk, majd akadályokkal teli szerpentinen kanyargunk. Ilyen az utunk, amin mindannyian haladunk. Tarts velünk, menjünk együtt! Csütörtökönként olyan témákról beszélgetünk egymással vagy egy meghívott szakértővel, amely minket, tudatos nőket érdekel: önmegvalósítás, család, karrier, önismeret. Tarts velünk, és az adások tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.

  www.nokazuton.hu
  @nokazuton

 • The Huberman Lab Podcast discusses Neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body controls our perceptions, our behaviors, and our health.

  We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.

  Dr. Andrew Huberman is a tenured Professor of Neurobiology and Ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration and neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance.

  For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology.

  He is a regular member of several National Institutes of Health review panels, and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts.

  Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and for various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Discover the hidden side of everything with Stephen J. Dubner, co-author of the Freakonomics books. Each week, Freakonomics Radio tells you things you always thought you knew (but didn’t) and things you never thought you wanted to know (but do) — from the economics of sleep to how to become great at just about anything. Dubner speaks with Nobel laureates and provocateurs, intellectuals and entrepreneurs, and various other underachievers. 

 • The Mental Makeover podcast shares relatable, honest and actionable advice on all things happiness, body image, self-love, relationships, spirituality and reaching your goals. Hosted by Lauren Curtis, social media influencer with over 7 million followers across her platforms. For more, head to @lozcurtis on Instagram or search Lauren Curtis on YouTube!

 • Egy pár - két vélemény. Aktualitások és örök dilemmák egy-másfél órában, egy fiatal budapesti pár nézőpontjából. Légy-ott!

 • Az okos emberek megváltoztathatják az egész világot. Most meghallgathatod őket a LABA Hungary Podcast csatornáján! Vezető vállalkozókkal és elismert menedzserekkel beszélgetünk hivatásról és a mindennapi életről. Bemutatjuk a LABA előadóit is, hogy megosszák veled, hogyan fejlődj a szakmádban és a tanulásban, illetve miként alakíthatod ki a munka-magánélet egyensúlyát.

 • Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastot azért indítottam, mert a környezetemben sokan vannak, akik fejleszteni szeretnék üzleti angoltudásukat, de nincs idejük naponta órákat foglalkozni az angollal.
  Ezért találtam ki, hogy rövid, 5 perces podcastokat készítek, amelyekben üzleti angol témákkal foglalkozunk, gyakorlatias megközelítésben. Az adásokban ötleteket adok, hogyan fejezd ki magad választékosan üzleti helyzetekben.
  Iratkozz fel honlapomon az ingyenes anyagokért: https://www.danyiandrea.hu/ingyenes-anyagok/
  Ha hasznosnak találod a podcastokat, miért nem hívsz meg egy virtuális kávéra? Köszönöm :D www.buymeacoffee.com/danyiandrea

 • You spend a quarter of your life at work. You should enjoy it! Organizational psychologist Adam Grant takes you inside the minds of some of the world’s most unusual professionals to discover the keys to a better work life. From learning how to love your rivals to harnessing the power of frustration, one thing’s for sure: You’ll never see your job the same way again. Produced in partnership with Transmitter Media.

 • Only good Techno Music // www.trip-records.com

 • Ez itt a RE:FACT, egy podcast a jövőről, a legmodernebb technológia szemüvegén keresztül, egy podcast a hatékonyságról és a fejlődésről az ipar, a számítástechnika, és úgy általában a mindennapi élet színterein. Bemutatjuk a jövőnket aktívan formáló legizgalmasabb embereket, cégeket és technológiai újításokat. Tekints be velünk a holnap színfalai mögé! A házigazda: Juhász Bálint. Minden, amit a jövő technológiáiról tudni érdemes!
  /// Készíti a BROCASTERZ: www.brocasterz.com

 • Even a pandemic can't stop drag stars Monet X Change and Bunny from spreading their own infectious brand of humor. These New Yorkers are tucked and loaded to dissect the latest scandals, drag happenings and a few issues to boot. The pair don't always agree, which make for more interesting discussions, as do their weekly guests and listener call-ins. 

 • A Szexkluzív nevű Youtube csatorna podcast változata dr. Hevesi Kriszta tolmácsolásában.

 • Boost your confidence in speaking Italian in 30 minutes or less with the 30 Minute Italian Podcast. We cover expressions, sometimes sexy grammar, and culture through personal travel stories and detailed examples.

 • Listen to the incomparable therapist Esther Perel counsel real couples as they reveal the most intimate, personal, and complicated details of the conflicts that have brought them to her door. This season, she takes on open marriage, racism inside an extended family, coming out in a religious home, and chronic infidelity, among other delicate dynamics. Esther creates a space for us to hear our own lives and struggles articulated in the stories of others. So....where should we begin?

 • Külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit.

  Csak akkor van esély a változtatásra a post truth korszakában, ha el tudunk képzelni egy jobb országot/világot magunknak. Ebben sokat segít a politikai életben is tapasztalt műsorkészítők fanyar humortól sem mentes elmélkedése a mai Magyarországról.
  Thaiföldről, Angliából, Franciaországból, Izraelből és Svédországból jelentkezünk kéthetenként kedden.

  VIGYÁZAT! Kritikát, ironiát, önreflexiót és hazaszeretetet tartalmaz. Nem csak nyomokban.

  web: https://arnyekpodcast.hu/

 • The latest news from the team behind BBC History Magazine - a popular History magazine. To find out more, visit www.historyextra.com

 • Learn Business English Online free with Business English Lessons, English Video, Business English PDF, ESL Podcast, Business English Courses & Business English App.

 • Hello!
  Ebben a podcast csatornában azokat a live felvételeket hallhatjátok, melyben nem használok mikrofont. Így zavartalanul élvezhetitek csak a zenét, a deephouse-tól a keményebb elektro-s hangzásig!