• Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • A Hanganyagok csak teljes egészében idézhetők, részleteiben nem felhasználhatóak. Ellenkező esetben jogi következményeket von maga után!
  Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en.
  e-mail: [email protected]
  SMS/tel./Viber:+36203111111

 • Ez a Partizán podcast csatornája: szerkesztett műsorok, vágatlan interjúk, beszélgetések, viták! Ha tetszik a tartalom, fizess elő rá, hogy hozzáférj az exkluzív videós anyagainkhoz is! http://patreon.com/partizanpolitika

 • Társadalomkritikai magazin Puzsér Róberttel, Horváth Oszkárral, állandó műsorvezető-társaikkal és még többekkel, a SpiritFM-en. A műsor SMS és Viber-száma: "+36 30 011 0725"
  A Budapesten fogható FM 92,9 Spirit FM műsora.

 • Sok podcast látott már vendégül hírességeket, de a barátaikat még egy sem. Kovács András Péter minden héten mikrofon elé ülteti valamelyik kedvenc hírességét – és az ő legjobb barátját, hogy aztán a vendégről kizárólag a barátot kérdezze. A vendég életét ezúttal a barát szemszögéből láthatjuk, ez a szemszög pedig gyakran más és meglepő – még a vendég számára is. Közös évtizedek, régi és új félreértések, szembesülések és felismerések olyan beszélgetésekben, melyek előnyére válnak minden barátságnak.

 • Ez nem csak egy műsor, hanem helyszín a fejlődéshez! A RedWoodOffices podcastjében pszichológusokkal és coach-okkal keressük a válaszokat mindennapjaink kérdéseire.

 • Az Index Tudomány rovatának hetente jelentkező műsora, amiben mindenkit foglalkoztató általános kérdésekre keresünk tudományos válaszokat.

 • Ez itt az Amiről nem beszélünk... Podcast, melyben tabukat és tévhiteket veszünk górcső alá. Borzasztóan bekorlátozza az életünket, ha bizonyos gondolatokat elgondolni se szabad, nem hogy kimondani. Pedig olykor ezeknek a gondolatoknak a kimondása vezetne el nagy változásokhoz és felismerésekhez. Abban reménykedünk, hogy egyre komplexebbé és összetettebbé formálódik a gondolkodásmódotok, valamint egyre jobban fogjátok tolerálni az ellentmondásokat. Célunk továbbá, hogy segítsünk a decentrálás elsajátításában vagyis abban, hogy a dolgoknak a középpontjában általában nem az "én" van.

 • Podcast érdekes és hihetetlen történelmi eseményekről

 • A Hold Alapkezelő kollégái, Balásy Zsolt és Szabó Balázs beszélgetnek a világról, ahogy ők látják. Tőzsde, gazdaság, politika, bulvár.

 • A Lélekben Kadarkai Endre pszichológiai műsora. Alkalmanként egy-egy betegséget, lélektani tünetegyüttest járnak benne körül, pszichológusok és közismert, vagy civil érintettek segítségével. Közérthetően, az alapoktól mesélik el, mit jelent például bipoláris depressziósnak lenni, milyen típusú emberekre jelenti a kiégés a legnagyobb veszélyt, mi játszódik le pontosan egy kényszerbetegben, vagy miképp alakulnak ki a kötődési zavarok. Célunk, hogy címkézés és ítélkezés helyett, igyekezzünk megérteni a másikat.

 • Minden pénteken, minden ami IT. Karrier. Technológia. Trendek. Termékek.

 • Ez a Partizán dedikált podcastjainak a csatornája: Belépési küszöb, Semmi kóla, GM Készületlenül, Zsófilter, Bezzeg az én időmben, A Város Másik oldalán, Ez egy hivatal, Mi a teendő, Sportszaurusz, CSACS, Feledy Podcast, Lyukasóra, 1jövő és a különkiadások, illetve ami még ezután jön! Minden, amit podcastként készítünk, videó nélkül.

 • A portréinterjú podcast. Beszélgetések egy kicsit lassabban. Kicsit mélyebben. A mindennapi káoszon túl. Műsorvezető: Tóth Szabolcs Töhötöm

 • Egy podcast, ami mindenki számára érthetően és ideológiamentesen magyarázza el a komplex történelmi folyamatokat. Időutazásra hív, hogy megértsük a jelent és ne féljünk a jövőtől.

 • Minden epizódban világlátott emberekkel beszélgetek, hogy az ő izgalmas történeteiket és hihetetlen kalandjaikon keresztül ismerjük meg jobban a nagyvilágot. Utazási podcast NEM csak utazóknak! #utazás #utazas

 • A Portfolio napi podcastje, melyben munkanapokon lapunk elemzői és más szakértők segítségével dolgozzuk fel a nap meghatározó gazdasági, pénzügyi témáit.

 • Ez a Direkt36 podcast csatornája / This is the podcast channel of Direkt36

 • Apu azért iszik, mert te sírsz! - Puzsér Róbert, Farkas Attila Márton

 • Huberman Lab discusses neuroscience — how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works.
  Andrew Huberman, Ph.D., is a neuroscientist and tenured professor in the department of neurobiology, and by courtesy, psychiatry and behavioral sciences at Stanford School of Medicine. He has made numerous significant contributions to the fields of brain development, brain function and neural plasticity, which is the ability of our nervous system to rewire and learn new behaviors, skills and cognitive functioning. 
  Huberman is a McKnight Foundation and Pew Foundation Fellow and was awarded the Cogan Award, given to the scientist making the most significant discoveries in the study of vision, in 2017. His lab’s most recent work focuses on the influence of vision and respiration on human performance and brain states such as fear and courage. He also works on neural regeneration and directs a clinical trial to promote visual restoration in diseases that cause blindness. Huberman is also actively involved in developing tools now in use by the elite military in the U.S. and Canada, athletes, and technology industries to optimize performance in high stress environments, enhance neural plasticity, mitigate stress and optimize sleep.  
  Work from the Huberman Laboratory at Stanford School of Medicine has been published in top journals including Nature, Science and Cell and has been featured in TIME, BBC, Scientific American, Discover and other top media outlets. 
  In 2021, Dr. Huberman launched the Huberman Lab podcast. The podcast is frequently ranked in the top 5 of all podcasts globally and is often ranked #1 in the categories of Science, Education, and Health & Fitness.

 • Learn and practise useful English language for everyday situations with the BBC. Your weekly instruction manual for saying or doing something in English is published every Thursday.

 • Sokakat érintő hazai közéleti történésekről beszélgetünk, közérthetően. A beszélgetések fókuszában aktuális politikai, gazdasági és közéleti kérdések kapnak helyet. A műsor minden héten csütörtökön elérhető, a házigazda Rónai Egon.

 • Emberekről. Kapcsolatokról. Magunkról.
  D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi podcastja

 • A mi választásunk - a 24.hu politikai újságíróinak kibeszélő műsora.

 • Ez a Della, a 24.hu gazdasági podcastja, ahol minden a pénz körül forog. Arra fókuszálunk, ami mindenkit foglalkoztat: merre tart a koronavírus-járvány és az orosz-ukrán háború tépázta magyar és világgazdaság, mi lesz a megtakarításainkkal, a munkahelyünkkel, a környezetünkkel? Azok véleményét kérjük a legfrissebb és legfontosabb eseményekről, akik a legközelebb ülnek a tűzhöz, az adott terület kiemelkedő szakértői, cégvezetői, gazdaságpolitikusai. A műsorvezető Baka F. Zoltán.

 • A podcast, ahol sporteseményekről, ezek hátteréről beszélgetünk egymás között és meghívott vendégeinkkel, szakértőkkel és élsportolókkal az európai focitól kezdve az NFL-en át a Forma-1-ig.

 • Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus politikai gazdaságtani podcastja a globális gazdaságról a klímaválság, az automatizáció, a digitális gazdaság, az egyenlőtlenségek és a poszt-demokrácia korszakában. https://www.facebook.com/pogiblog https://www.patreon.com/pogipodcast

 • Ez itt a Concorde Podcast! Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül. Tartson velünk!

 • A világ megváltása tudománnyal, művészettel, pszichológiával, szociológiával, Varga Tóth Róbert újságíróval, Pázmándi Gergely zenésszel és vendégeikkel.

 • Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap Kadarkai Endrével.
  Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

 • Ebben a podcastben tonnányi praktikus tippet találsz, amelyeknek egyetlen célja van. Segítenek Neked ANGOLUL megtanulni. Nem számít ha nincs nyelvérzéked.. ha nem szeretsz tanulni. Még az sem ha egyenesen utálod az angol.. ( én is utáltam ). Apropó: A nevem Tóth József és pszichológiát hallgatok a szegedi egyetemen. Mivel imádom a memória működését és az idegen nyelveket. Gondoltam nagyszerű lenne ha ( amíg nem végzek az egyetemmel ) angolt tanítanék azoknak.. akiknek nehézségeik vannak a nyelvtanulással [ nekem is voltak bőven ] Készen állsz ? HALLGASS HA MERSZ :)

 • The official podcast of comedian Joe Rogan.

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet!
  Youtube: https://www.youtube.com/c/BŰNtényekPodcast
  Patreon: https://www.patreon.com/buntenyek
  Facebook: https://www.facebook.com/buntenyek
  Instagram: https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/
  Discord: http://discord.io/buntenyekpodcast
  Email: [email protected]

 • Három barát beszélget cenzúra és vágások nélkül, néha aktualitásról, néha pedig időtálló témákról!

 • Build your English vocabulary in six minutes. Every Monday join two of our presenters and hear about different ways to develop your vocabulary knowledge and skills.

 • Az Önkényes Mérvadó egy szórakoztató és egyben humánus szellemű hétköznapi műsor, mely a megértés és az értetlenség sajátos keverékének élményével szögezi a hallgatót a rádiókészülék mellé.

 • Az After egy hetente új adásokkal jelentkező műsor, amelyben Sajó Dávid, a Telex újságírója popzenéről, szórakoztatóiparról és kultúráról beszélget különböző meghívott vendégekkel. Elemzések, portréinterjúk, zeneajánlók és műfaji magyarázók mellett a műsor célja, hogy érdekesen mutassa be a jelen és a múlt legizgalmasabb kulturális és szórakoztatóipari jelenségeit.

 • Podcast by Eurosport

  Hosted by Ausha. See ausha.co/privacy-policy for more information.

 • A Karizma Podcast célja, hogy felébressze a benned szunnyadó karizmát és elővarázsolja a legjobb énedet. Inspiráló beszélgetések mélyreható gondolatokkal és solo adások praktikus tanácsokkal azoknak, akik nem érik be az átlagossal, és a legtöbbet akarják kihozni az életükből. A fejlődésben útitársad Bolya Imre.
  Köszönöm, hogy velem tartasz!

  Facebook Közösség: https://www.facebook.com/groups/karizmapodcastcsoport
  Instagram: https://www.instagram.com/imrebolya_karizma/
  LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/imrebolya

 • Képek, filmek, reklámok, viccek… A szexualitás egyrészt folyamatosan jelen van életünkben, másrészt viszont az egyik leginkább tabusított téma a hétköznapi beszélgetésekben. Zavarban vagyunk, ha szóba kerül; ha beszélni kell róla, nem találjuk a szavakat; rengeteg az ezt övező szorongás és szégyen. Pedig a jó szex hatalmas örömforrás lehet az életünkben, amelynek pozitív hatásai kihatnak egészségünkre, szociális kapcsolatainkra és az egész életminőségünkre.
  Beszéljünk hát a szexről! Adásainkban egy-egy szexualitással kapcsolatos témát járunk körül nyíltan, szókimondóan, tabuk nélkül. A beszélgető partnerek: Szilágyi Szilárd, párkapcsolati tanácsadó, szexológus és Dr. Lassányi Gábor, régész, meseterapeuta.
  szexkultura.eu

 • A Válasz Online csapatának podcast csatornája: közéleti-kulturális kibeszélő, időnként meghívott vendégekkel. Új adás minden csütörtökön. Mottó: „Bulvármentes. Propagandamentes. Konzervatív.”

 • Kapásból, a léc alá - A topfutball történései szórakoztató mélyelemzésben. Laikusoknak receptre, megszállott fanatikusoknak vény nélkül.

 • Interjúk, portrék, riportok minden olyan témáról, amelyek Friderikusz Sándort érdeklik, hetente egyszer, csütörtök este 8 órakor a Facebook-on és a Youtube-csatornánkon, majd ezt követően podcast formában is.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Korom Gábor podcastje kutyákról és emberekről.

 • Fókuszban a női test minden aspektusból, sallangok nélkül az ÉVA magazin főszerkesztőjével, Birta Brigivel. 

 • A few years ago I was a broke, university dropout, at 18 I built an industry leading social media marketing company, and at 27 I resigned as CEO. At 28 I co-founded Flight Story – a marketing and communications company, and thirdweb - a software platform, making it easy to build web3 applications. I then launched private equity fund, Flight Fund, to accelerate the next generation of European unicorns. During this time I decided to launch 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of providing an unfiltered journey into the remarkable stories and untold dimensions of the world’s most influential people, experts and thinkers. Thank you for listening.
  My New Book: https://g2ul0.app.link/DOAC
  IG: https://www.instagram.com/steven
  LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends. Including the latest news from the Middle East, about Israel and Iran.

 • Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban. Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városunkban, az országban, a nagyvilágban...

 • Follow along Alex Cooper and the Daddy Gang as they exploit the details of their lives, making you feel a hell of a lot better about yours. Relationships, sex, social scenes, embarrassing moments, and more are all addressed here on CALL HER DADDY. See you f****** Wednesday.

 • A Klubrádió reggeli műsorának, a Reggeli gyorsnak utolsó egy órája, melyben mindig egy vagy két vendéggel beszélget a műsorvezető aktuális és fontos témákról.
  Műsorvezetők: Szénási Sándor, Dési János, Para-Kovács Imre, Mérő Vera és Pálinkás-Szüts Róbert.

 • Every week, we look at a different everyday English phrase or piece of slang in this fun three-minute programme. From BBC World Service

 • A Magyar Hang új podcastjai, a Kultúrtáj, a Kompország és a Reptér

 • A Deep Adaptation, vagy Mélyalkalmazkodás mozgalom célja, hogy bármely szervezet, közösség vagy magánszemély felkészülhessen arra, hogy számtalan tényező együttes hatásának eredményeként, életkörülményeink lényegesen megváltoznak, és az élhető élet fenntartásának érdekében a legjobb tudásunk és szándékaink szerint alkalmazkodnunk kell az új feltételekhez. https://deepadaptation.hu/

 • Magyarország első futballpodcastja Baumstark Tiborral, Haraszti Ádámmal és Bognár Domokossal.

 • Every weekday, TED Talks Daily brings you the latest talks in audio. Join host and journalist Elise Hu for thought-provoking ideas on every subject imaginable — from Artificial Intelligence to Zoology, and everything in between — given by the world's leading thinkers and creators. With TED Talks Daily, find some space in your day to change your perspectives, ignite your curiosity, and learn something new.

 • Formula 1's extraordinary stars slow down and open up, sharing untold stories and unrivalled insight. Tom Clarkson brings you revealing, feature-length interviews and amazing anecdotes from superstar drivers, team bosses, tech geniuses and racing legends.

  Hit the follow button for the fastest way to get new episodes. Watch episodes exclusively on the F1 YouTube channel.

  For race reviews + previews, listen to F1 Nation. To learn more about how F1 works, listen to F1 Explains

 • Üdv a Folyamat Podcastben, ahol tudatossággal kapcsolatos tartalmakkal találkozhatsz.

  Önismeret, vállalkozás, célok megvalósítása, jelenlét, boldogság és még sok gyakorlatias téma, amelyek segítenek egy boldog életet kialakítanod.

  2012-ben a Podcast alapítóját, Gürtler Gabort egy szerelem inspirálta, hogy foglalkozzon a tudatossággal.

  Balitól Chilé-ig utazott, hogy választ kapjon az élet "nagy" kérdéseire, melyek sokunkat foglalkoztatnak.

  A nagy utazás után Gábor arra jutott, hogy a tudatosság valójában egyszerű.

  “Az egyszerűséget szeretném megosztani az emberekkel - hogy nem szükséges bonyolulttá tennünk az életünket ahhoz, hogy megtapasztaljuk a boldogságot.

  A legfőbb szándékom, hogy megosszam az emberekkel: Van más út.

  Ledönthetjük a korlátokat egy könnyű, egyszerű és boldog életért.“

  - Gürtler Gabor

 • Mi az, hogy ital/bár kultúra? Egyáltalán, miért kell a borokról, sörökről, párlatokról, kávékról meg ételekről kóstolójegyzetet írni? Inni és enni kell, és kész, nem? De. Közben pedig keresni kell a jót, a még jobbat, a tökéletest - ha van olyan. A kultúra a civilizáció építőeleme. Ahogy az irodalomban vagy zenében, az italok és ételek terén is lehet alkotni, és a tökélyre törekvő alkotást megérteni. Közben pedig lehet jókat enni és inni is - ünnepkor, lazításnak, búfelejtésre - hisz ez is kultúránk része. Főleg akkor, ha kulturáltan csináljuk. Ezért van a Borravaló: hogy megmutassuk mit és hogyan érdemes. Hogy mikor, az rátok van bízva… Borravaló: egy magazin a gasztrokultúráról.

 • emma prefers to share her thoughts with a microphone rather than a physical human being, so thank god she has a podcast. recorded from the comfort of her bed...and some other fun places, emma talks at length about whatever is on her mind every week. anything really does go on this podcast. sometimes philosophy, sometimes a random story from 10 years ago, sometimes advice, sometimes fun interviews, and sometimes nothing at all. you never know what you are going to get, but that’s what keeps it interesting. new episodes every thursday and sunday, video available only on spotify.

 • Hárman vagyunk, egy ember mindig felkészül valamilyen történelmi témával, a másik kettő fogalom nélkül kommenteli, közben jókat röhögünk.

 • 人类使用说明书。


  微博:携隐

  公众号:携隐Melody

  小红书:纵横四海Official


  添加vx入听友群:公众号「携隐Melody」回复「进群」

  商务合作+vx:xymario,备注「合作」

 • Biztonságpolitika másként - Tarjányi Péterrel.

 • A Láncreakció az adatelemzésről, a gépi tanulásről, és annak a világunkat gyökeresen megváltoztató hatásáról szól. Mindenki beszél, ír, nyilatkozik a "mesterséges intelligenciáról", csak olyanok ritkán, akik régóta foglalkoznak ezzel. Ha pedig szigorúan vett szakmai kérdésről beszélnek is, a társadalmi hatások értékelését médiamunkásokra, jogászokra, bölcsészekre hagyják. Hárman úgy döntöttünk, hogy a Clementine és saját szakmai hitelünk alapjának vélt visszafogottságunk fügefalevelét a mókusok közé vetjük, és vállaljuk az irodák kávégépei mellett elhangzó véleményünket!

 • True stories of ordinary people thrust into extraordinary survival situations. Stranded in the desert. Lost in the jungle. Marooned in the mountains. Shipwrecked on the high seas. You'll hear from individuals who had everything against them. But even then, they refused to give in…

  New episodes Thursdays. Get every episode a week early, as well as ad-free listening, with Noiser+. For more information head to noiser.com/subscriptions.

  For advertising enquiries, email [email protected]

  Hosted by John Hopkins. Production: Joel Duddell, Mac Bexon, Luke Lonergan, Miri Pitman Latham, Rob Plummer, Cian Ryan-Morgan, Cody Reynolds-Shaw. Compositions by Oliver Baines, Dorry Macaulay, Tom Pink.

 • Hogy vagy? – tesszük fel és kapjuk meg a kérdést nap mint nap.

  Kösz, jól – halljuk és válaszolunk rá legtöbbször.

  De mit jelent jól lenni? A HVG kéthetente jelentkező podcastjában Bánhalmi Kata és vendégei, adásról adásra megvizsgálva a fizikai és lelki egészség egy-egy területét.

  A műsorban tudományos és szakmai magyarázatot adunk a mindennapi wellbeing kihívásaira, és gyakorlati példákon keresztül segítünk, hogy lépésről lépésre tudatosabban érezhesd magad a bőrödben, mind fizikailag, mind lelkileg.

 • Welcome to 𝘈 𝘉𝘦𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘠𝘰𝘶 podcast by lifestyle, wellness, & self help youtuber - Fernanda Ramirez. Listen along as she covers all topics on how to become the best version of yourself, learn to romanticize your life, and tap into your confident, independent self in each episode. You can expect to hear personal stories, girl talk advice, her thoughts on navigating her 20's, and tips on becoming 𝘈 𝘉𝘦𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘠𝘰𝘶 ♡ new episodes every wednesday's. instagram @abetteryou.byfernanda & @fernandaraamirez

 • A 24.hu heti sztorijai a 24.hu újságíróival - Ismerd meg a történések hátterét első kézből! Mostantól hetente elmeséljük, mit láttak, hallottak és tapasztaltak cikkeink szerzői.

 • It's all about IT Security! IT biztonságról fogtok hallani olyan módon, mely azok számára is érthető, akik nem ülnek nyakig a bitekben.

 • Every Friday, 1 hour of music selected and mixed by David Guetta!

 • I’m Jay Shetty host of On Purpose the worlds #1 Mental Health podcast and I’m so grateful you found us. I started this podcast 5 years ago to invite you into conversations and workshops that are designed to help make you happier, healthier and more healed. I believe that when you (yes you) feel seen, heard and understood you’re able to deal with relationship struggles, work challenges and life’s ups and downs with more ease and grace.

  I interview experts, celebrities, thought leaders and athletes so that we can grow our mindset, build better habits and uncover a side of them we’ve never seen before. New episodes every Monday and Friday. Your support means the world to me and I don’t take it for granted — click the follow button and leave a review to help us spread the love with On Purpose. I can’t wait for you to listen to your first or 500th episode!

 • Two men who’ve been at the heart of the political world - former Downing Street Director of Communications and Strategy Alastair Campbell and cabinet minister Rory Stewart - join forces from across the political divide. The Rest Is Politics lifts the lid on the secrets of Westminster, offering an insider’s view on politics at home and abroad, while bringing back the lost art of disagreeing agreeably.

  October Election Tour - buy tickets:
  www.aegpresents.co.uk/event/the-rest-is-politics

  Twitter:
  @RestIsPolitics

  Instagram:
  @restispolitics

  Email:
  [email protected]

 • Mein Name ist Maximilian.

  Ich helfe dir, vom B1/B2-Level auf das C1-Level zu kommen und ENDLICH Deutsch flüssig sprechen zu können.

  Du verstehst Deutsch theoretisch, aber kannst (noch) nicht sprechen? Dann ist das der perfekte Podcast für dich.


  ----
  Für Anfragen: E-Mail: [email protected]

 • Portrébeszélgetések coachokkal. A műsorvezető Göntér Móni, a PTF képzésvezetője.

 • Hogyan lesz klímaszorongásból cselekvés? A HVG fenntarthatósági podcastjában Fait Federika és vendégei abban segítenek, hogy bárkiből lehessen legalább zöldöves környezetvédő.

  A műsort a hazai energiaszektorban elsőként ESG tanúsítványt szerzett ALTEO támogatja.

 • 2011 januárja óta havi rendszerességgel összeül 3-4 Filmbarát, hogy kibeszéljen aktuális illetve kevésbé aktuális filmeket.

 • Befektetésekről mindenkinek - alfától az omegáig

  Érdekel a befektetések világa? Szektorok, eszközosztályok és régiók? Hallgatnál izgalmas beszélgetéseket a témáról? Magabiztosabbá szeretnél válni a pénzügyek területén?
  Akkor az OTP Global Markets podcastja neked szól. Tőkepiaci és privátbanki szakértőinkkel górcső alá vesszük az aktuális makrogazdasági eseményeket, a tőzsde- és pénzpiaci történéseket, és beszélgetünk általában a befektetésekről is – alfától az omegáig.

 • Belpolitika? Gazdaság? Külpolitika? Esetleg kultúra?

  Akármelyik is érdekli, jó helyen jár: ez a Fülke, a HVG közéleti podcastja, amelyben kollégáinkkal és vendégeinkkel hétről hétre bemutatjuk és elemezzük mindazt, ami körülöttünk történik, határokon innen és túl.

 • 3 ember, 3 nézőpont a műsorban: Spiró György, Hatos Pál és Szénási Sándor. 
  Három az igazság! Miről vitatkoznak a magyarok? Természetesen önmagukról. És természetesen csak egy igazságot ismernek arról, hogy kik is ők, mi jó nekik, és hová tartanak. Aki mást mond, tényleg téved, hazudik, vagy áruló? Merjünk nagyot álmodni, nem egy, de három igazságról.

 • Ha tudod, mi a kiberbiztonság… és főleg, ha nem! Ez a podcast abban segít, hogy felhívja a figyelmet a kiberbiztonsági veszélyekre úgy, hogy közben hasznos tippekkel, jó tanácsokkal és megtörtént esetekkel hozza közelebb a kiberteret. Mert a kiberbiztonság közös érdek és közös felelősség. Hallgasd Te is az SZTFH hivatalos podcast csatornáját, hogy első kézből értesülj arról, ami ma már elengedhetetlen a kibertérben.

 • Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast azoknak szól, akik fejleszteni szeretnék üzleti angoltudásukat, de nincs idejük naponta órákat foglalkozni az angollal. A rövid epizódokban üzleti angol témákról hallhatsz, gyakorlatias megközelítésben, és ötleteket kapsz, hogyan fejezd ki magad választékosan üzleti helyzetekben: prezentáción, megbeszélésen, állásinterjún vagy telefonálás közben.

 • Tudatosság, jó energiák, inspiráció. Egy biztonságos tér a fejlődéshez. Bánhegyi Hanna és Flóra egy testvérpár a húszas éveikben, akik azzal a céllal élik a mindennapokat, hogy megtalálják: vajon mi szükséges ahhoz, hogy a lelkünk, az elménk és a testünk összhangban legyen, hogy mindannyian képesek legyünk jól-létben, az igazi önmagunkhoz kapcsolódva, a saját valóságunk tudatos teremtőiként Élni. Kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek, tapasztalatokat osztanak meg, egy nagy adag őszinteséggel és szeretettel fűszerezve, ‘Pillangóhatást’ előidézve.

  Fejlődjünk együtt, utazásra fel!

 • Short podcasts to help you improve your English at work. Find more programmes and activities at bbclearningenglish.com

 • Elindultak a 24.hu tematikus podcast sorozatai. Válassz egy témát, és podkasztolj velünk, bárhol, bármikor! #gasztro #sorozatok #bűnügy #gazdaság #foci #riportok #közélet #hírek

 • Podcastjében a közkedvelt, többszörösen díjazott szórakoztató-irodalmi író, Lakatos Levente olyan ismert, vagy éppen kevésbé ismert emberekkel beszélget, akiknek életútjukból, vagy az életüknek jelenlegi szakaszából mindannyian okulhatunk. Szabadon, színesen és közvetlenül – akár egy klubban.

 • Rédai Gábor és Zukály Zoltán (fél)magasröptű gondolatai az NBA világáról.

 • Itt megtalálsz mindent, ami a Speedzone-nál történik, legyen szó a hérfői Szpíkzone-ról, a csütörtöki Speedcast-ról, vagy bármi egyéb tartalmunkról, ami Podcastként működik.

 • Become a Paid Subscriber: https://anchor.fm/hosein-arabzadeh/subscribeتو این نقطه همدیگرو بیدار میکنیم، تا خونه قدم میزنیم و تمرین میکنیم هنر خوب زیستن رو Support this podcast: https://anchor.fm/hosein-arabzadeh/support

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Every Monday morning step into the office of iconic psychotherapist Esther Perel and listen in as real people in search of insight bare the raw, intimate, and profound details of their stories. From breakups and open relationships to workplace conflicts and fractures in the family, it’s a place to hear our own stories reflected in the lives of others. So…where should we begin? Part of the Vox Media Podcast Network.

 • The critically acclaimed Darklight Sessions has gone from strength to strength ever since its inception in 2012. Now, Fedde Le Grand takes his show to the next level with his weekly podcast featuring new releases, brilliant mashups and worldwide exclusives.

  For more info, check Fedde's socials:
  http://FeddeLeGrand.lnk.to/FindMe

 • Adatépítész - a magyar data podcast
  Minden ami hír, érdekesség, esemény vagy tudásmorzsa az adat, datascience, bigdata, adatvizualizáció, adatbányászat és hasonló kockaságok világából.
  Egy adatos podcast nem csak szakembereknek.

 • Üdv a Hajógyár podcast csatornáján! Tarts velünk és ismerd meg a kortárs hazai könnyűzene és a társművészetek alkotóit! Merülj el a legmenőbb témákban, legyen szó réteg- vagy tömegkulturális jelenségekről. Ha éppen nem tudsz nézni minket, hallgass ránk!

 • The workplace keeps changing and managers have to keep up. The best bosses create systems for solving problems old and new—from navigating working-from-home demands to hiring the right people, from running good meetings to managing themselves. 


  Andrew Palmer, author of the Bartleby column, looks for advice on how to be a better boss by talking to people who have actually done the job. Listen to The Economist's seven-episode guide for managers.


  Episodes are out on Mondays starting later in October. If you're not already a subscriber to The Economist, sign up for our new podcast subscription, Economist Podcasts+. Register early at economist.com/podcastsplus for a half-price offer.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A little show about big ideas. From the people who make Planet Money, The Indicator helps you make sense of what's happening today. It's a quick hit of insight into work, business, the economy, and everything else. Listen weekday afternoons.

  Try Planet Money+! a new way to support the show you love, get a sponsor-free feed of the podcast, *and* get access to bonus content. You'll also get access to The Indicator and Planet Money Summer School, both without interruptions. sign up at plus.npr.org/planetmoney

 • Mit csináljunk, ha nem alszik a baba? A babaalvás, és -altatás kihívásai csecsemőkorban és kisgyerekkorban. Fedor Anna babaalvás tanácsadó, a Dreamsense társalapítója és a Mint a bunda című könyv (Park Könyvkiadó, 2022) szerzőjének podcastja.
  Személyre szabott alvástervet, könyvet, vagy újszülött alváskurzust a honlapon tudsz rendelni: https://dreamsense.app

 • 杨天真播客

  欢迎来到我的播客。

  在这里,我会和大家分享那些或“天真”或“不天真”的故事。有时邀请好友,有时探寻人生,与世界碰撞,聊着聊着,聊出真相。

 • Aki feladja: Szaniszló Csaba. Aki behúzza: Tőrös Balázs. Vagy éppen fordítva. Mindenről, ami NBA és ami nem.

 • Apple, Mac, filmek, játékok - a Heti Meteorban minden héten leesik valami!

 • A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet kiberbiztonsági podcastje

 • *** Named a best podcast of 2021 by Time, Vulture, Esquire and The Atlantic. ***
  Each Tuesday and Friday, Ezra Klein invites you into a conversation on something that matters. How do we address climate change if the political system fails to act? Has the logic of markets infiltrated too many aspects of our lives? What is the future of the Republican Party? What do psychedelics teach us about consciousness? What does sci-fi understand about our present that we miss? Can our food system be just to humans and animals alike?

  Listen to this podcast in New York Times Audio, our new iOS app for news subscribers. Download now at nytimes.com/audioapp

 • A Buksó, a 24.hu podcast sorozata könyvekről, írókról, olvasókról és olvasásról, Nyáry Krisztián vezetésvel, a Líra könyvek támogatásával.

 • Podcast - BuddhaFM - Adásban a Tan! A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója - buddhafm.hu

 • Fehér Mariann műsora két részből áll. az egyik a #napembere , amelyben hétről-hétre bemutat valakit, aki tényleg valaki. a másik pedig az #életünkdolgai , vagyis egy téma, amelynek tényleg van értelme.

 • "Purified" Podcasts are being cooked on a weekly basis by Nora En Pure. This product may contain some Enormous ingredients, but mainly organic and funky, chunky elements which may lead to the uncontrollable urge to dance and enjoy life.

 • A Budapesti Rendőr-főkapitányság bemutatja új PODCAST sorozatát, a BUDAPESTI ZSARUKat!
  Az első epizódban ismerjék meg műsorvetőinket!

 • The Speak English Now Podcast is your resource for practicing your English speaking and listening. You will learn English with the Question and Answer (TPRS) and Point of View techniques. You won’t need any grammar nor boring exercises. You will also learn about the English culture and the language itself. Finally, you will get valuable advice on learning English. All the audio is in English and you can get the text at SpeakEnglishPodcast.com

 • Delivered before breakfast, The Economist Morning Briefing tells you what’s on the global agenda in the coming day, what to look out for in business, finance and politics and, most importantly, what to make of it.

  Please subscribe to The Economist for full access to print, digital and audio editions, including the full Economist Morning Briefing:

  https://www.economist.com/briefingoffer

  Digital subscribers to The Economist should log in at https://briefing.economist.com for access to the full Economist Morning Briefing.

 • A legfontosabb Bitcoin és kriptovaluta információk egy helyen. Naprakész hírek, részletes elemzések és bevált stratégiák a tőzsdei kereskedésben. 

  Ismerd meg a kriptovaluták világát, oktatási anyagaink segítségével. Légy lépéssel a piac előtt velünk. Cryptofalka, mert falkában az erő!

 • In the third season of her podcast, Dua Lipa: At Your Service, pop powerhouse Dua Lipa has candid, uplifting and insightful conversations with the people who inspire her most about topics like reinvention, sex and relationships, psychedelics, and more. Season Three will include conversations with internationally renowned artists, thought leaders and cultural icons.

  Season Three of At Your Service will also invite listeners to explore the vast landscape of human experiences, and celebrates the power in sharing stories and insights into the world around us. Following Season Three's premiere with Chicken Shop Date host Amelia Dimoldenberg, Dua will welcome an extraordinary lineup of guests including BLACKPINK's Jennie Kim, renowned relationship expert Esther Perel, star of Netflix's You and podcaster Penn Badgley, drag icon Sasha Velour, and the incomparable Billie Eilish. New episodes of At Your Service will be released every Friday at 12pm UK time.

  The Dua Lipa: At Your Service podcast is the sweeping companion piece to Dua's Service95 newsletter, a global style, culture, and society editorial platform created to help the reader make sense of the world.

 • After 25 years at the Late Night desk, Conan realized that the only people at his holiday party are the men and women who work for him. Over the years and despite thousands of interviews, Conan has never made a real and lasting friendship with any of his celebrity guests. So, he started a podcast to do just that. Deeper, unboundedly playful, and free from FCC regulations, Conan O’Brien Needs a Friend is a weekly opportunity for Conan to hang out with the people he enjoys most and perhaps find some real friendship along the way.

 • Podcast könyvekről és a könyvek mögötti történetekről, mindenkinek, aki szeret olvasni. Műsorvezető: Vecsei H. Miklós

 • Szabó Gál Bence tanácsai az egészséges életért.

 • Ez itt a Hello Anyukám, a minden hétfőn új adással jelentkező kedvenc hétindító podcastod. A továbbra sem csak anyukás témákkal jelentkező anyukás csatorna Endrész Timivel, Lugosi Dórival és Zubor Rozival. Gyere, és idd meg velünk a kihűlt kávédat!

 • 李诞的播客

  播客让我有种使用古早互联网的感觉,真诚的分享,遥远的共鸣,匿名般的交流,人与人更显亲密,我好像也不是那么“李诞”了。

  我由于说话太多,对自己的话究竟有没有人想听早已失去了判断。

  袁袁是我非常信赖的朋友,我们好像都没一起吃过饭,只是聊过几次很长的天,请她来做这个播客的制作人再合适不过。

  在这里与你分享我的所见所闻,所思所想,所困所惑。现代生活就是一场茫茫黑夜漫游,因为种种误会我们总希望找到灯塔,总误以为看到了灯塔,然而其实看到的往往只是另一个人晃来晃去的手电。希望这个播客能成为一个照亮你某时某刻的手电,如果不能,那我们就共享黑暗,enjoy!

 • A murder case has many layers: the victim, the crime, and the investigation. To truly understand it, you need to dissect each piece of a tragic puzzle. Join Anna-Sigga Nicolazzi and Scott Weinberger every Tuesday for an insider’s perspective, as they reveal to you the Anatomy of Murder.

 • A podcast about how to build a career in filmmaking. No Film School shares the latest opportunities and trends for anyone working in film and TV. We break news on cameras, lighting, and apps. We interview leaders in screenwriting, directing, cinematography, editing, and producing. And we answer your questions! We are dedicated to sharing knowledge with filmmakers around the globe, “no film school” required.

 • Karrierépítés, sikeres pályafutás a gyakorlatban. Beszélgetések, tudásmegosztás a Baráth András karrier-tanácsadóval és a Gerilla Mentor Klub oktatóival, neves szakértőkkel.

 • Egy podcast azokról, akiknek hatalmas pofont adott az élet. Megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 • A Fonendoszkóp egy csatorna orvosoktól, de nem csak orvosoknak!
  Egy csatorna, amin beszélgetünk egészségről, betegségről, műtétekről, diétákról és sok minden másról...

  Ha szeretnétek többet tudni az emberi testről, vagy csak egészségesebben élni, esetleg egy-egy betegség és azok terápiája érdekel, iratkozzatok fel a csatornánkra és kövessetek minket hétről hétre! :)

 • Az InwestMentors beszélgető műsorában privát bankáraink osztják meg véleményüket az aktuális gazdasági hírekről, legújabb befektetési trendekről és arról, hogy miért érdemes odafigyelni a gazdasági változásokra.

 • A Tervezd magad újra podcastben minden héten pszichológiai témákat járunk körbe. Az epizódokban a legfrissebb kutatásokról hallhatsz, illetve minden adásban megosztok néhány gyakorlati tanácsot és módszert, amelyeket bárki hasznosíthat, akkor is, ha éppen nem jár pszichológushoz. Ha szeretnéd jobban megérteni magadat és másokat, valamint érdekel a pszichológiatudomány és a pszichológusi munka kulisszatitkai, akkor jó helyen jársz.

 • Join stand-up comedian Eric Andre every week as he hangs with his friends to talk about BOMBING. They talk about their worst moments bombing on stage, in public, in life, under the influence and many more gnarly stories that may or may not involve audience members throwing a punch.

 • Having trouble sleeping? Join Yoga and meditation teacher Kathryn Nicolai for bedtime stories where nothing much happens to help you relax and sleep peacefully. The stories are a soft landing spot for your mind. Rather than letting your brain race through the same thoughts you’ve been chasing all day, we are taking a detour to a calm and comfy place. We tell the story twice and go a bit slower the second time.

  You can find our book, "Nothing Much Happens," in over 20 languages. Request your local bookseller to shelve it: https://bit.ly/Nothing-Much-Happens

 • IstenEst: A Podcast Az IstenEst a televízió és a YouTube határán elhelyezkedő formátum, amelyben tabuk nélkül beszélünk a legtrendibb közéleti- és internet népét aktuálisan lázban tartó témákról, szórakoztató és hiteles formában. Szókimondó, humoros, provokatív olykor megbotránkoztató tartalmat tervezünk, sztárvendégekkel, szakemberekkel, hétköznapi hősökkel, érdekes bejátszókkal, játékokkal, rovatokkal és különleges zenei prodokkal.

 • Az MKKP leghivatalosabb podcastja. Ennél hivatalosabb tuti nincs.

 • Inspiráló üzleti történetek, bátor és céltudatos vezetőknek.

 • Grath & Stöki retro gaming podcastje.

 • Podcastek kézilabda, labdarúgás, NFL, UFC és sokminden más témában. Mindenről, ami a Sport TV-n előfordul!

 • Csepelyi Adrienn műsora a WMN-en: popkultúra minden mennyiségben az irodalomtól a sportig, a képzőművészettől a közösségi médiáig. Film, színház, muzsika – és mindaz, ami körbevesz bennünket. Mert minden mindennel összefügg. Popfilter – Szűrjük a zajt!

 • You can change your life and Mel Robbins will show you how.

  Mel Robbins is one of the world’s most widely booked and followed podcast hosts and authors. She’s trusted by the world’s leading brands and medical professionals who use her research-backed tools and strategies in clinical and corporate settings. She’s amassed millions of followers online, with her videos going viral almost daily.

  143 Studios Inc., her female-led media company, produces provocative and award-winning content with unprecedented results: millions of books sold, billions of video views, seven #1 audiobooks, and original courses and programming for clients like Starbucks, JP Morgan Chase, LinkedIn, Spotify, Headspace, and Audible.

  Mel’s work has been translated into 41 languages, her podcast is syndicated in 194 countries, and her TEDx Talk is one of the most viewed of all time. A New York Times bestselling author and self-publishing phenom, Mel’s work includes The High 5 Habit and The 5 Second Rule. Most importantly, her science-backed tools and relatable advice have changed the lives of millions of people worldwide.

  Despite all this, Mel is one of the most down-to-earth and caring people you’ll ever meet. The person you see every day online is exactly the same in real life. Probably because she learned everything she teaches the hard way: by first screwing up her own life, and out of necessity, discovering the tools and research that transformed her life and got her to where she is today.

  In The Mel Robbins Podcast, Mel gets more personal than ever, welcoming you into her life and taking you behind the scenes in real time. Every episode is packed with deeply relatable topics, tactical advice, hilarious screwups, compelling conversations, and the tools and inspiration you need to create a better life.

  Tune in and buckle up – your life is about to change. New episodes of The Mel Robbins Podcast drop every Monday and Thursday.

  To learn more about Mel, go deeper into every episode, find the resources and research she mentions, or submit a topic or question, check out https://www.melrobbins.com.

 • Az Új Egyenlőség zöld podcastja a klimakatasztrófa elkerülésének lehetőségeiről, egy környezettudatosabb és fenntarthatóbb világ megteremtéséről szeretne sokakkal együtt gondolkodni.

 • Cal Newport is a computer science professor and a New York Times bestselling author who writes about the impact of technology on society, and the struggle to work and live deeply in a world increasingly mired in digital distractions. On this podcast, he answers questions from his readers and offers advice about cultivating focus, productivity, and meaning amidst the noise that pervades our lives.

 • Fancy, kisPocok és Mefi beszélgetnek engineering és leadership témákról.

 • A RoadMovie Podcast utazásról és utazókról szól. Kéthetente csütörtökön ajtót nyitunk a világra! Hallgass minket ha épp úton vagy, indulni készülsz, vagy csak érdekel a világ.

 • Megtörtént bűnesetek feldolgozása MAGYARUL. Ha Te is True Crime és krimi rajongó vagy, hallgasd a sokszor hátborzongató igaz történeteinket. Hidd el, nincs jobb forgatókönyv író, mint az élet!
  Youtube: https://www.youtube.com/c/BŰNtényekPodcast
  Patreon: https://www.patreon.com/buntenyek
  Facebook: https://www.facebook.com/buntenyek
  Instagram: https://www.instagram.com/buntenyekpodcast/
  Discord: http://discord.io/buntenyekpodcast
  Email: [email protected]

 • Az egész podcast valahol a girls support girls and boys and everybody jegyében született, hogy olyan témákról beszélgessünk, amikről úgy érezzük nem beszélünk eleget az interneten, sőt talán otthon sem.

 • Dj Hlasznyik - The Hungarian Party Mixer - Party-mix is a weekly radio show that more than 20 FM and more than 10 NET radio plays in Hungary.

 • Ami a könyvekből kimaradt: beszélgetések irodalomról, könyvekről, olvasásról.
  www.konyvesmagazin.hu

 • Lemaradt? Bepótolná? Nem volt ideje? Műsorunkban minden vasárnap reggel a hvg360 és a HVG hetilap elmúlt hetének legérdekesebb cikkeit mutatjuk be. Önnek csak annyi a dolga, hogy elindítsa a háttérben és meghallgassa szerzőink legjobb írásait.

  A cikkeket Bábel Vilmos szállítja, Elvitelre.

 • می‌ترسید بی‌آنکه بداند می‌ترسد. غمگین بود بی‌آنکه بداند از چه. می‌خواست برود، بی‌آنکه بداند به کجا. دلتنگ بود، بی‌آنکه بداند برای که. _ پادکست رواق با رویکردی روانشناختی به اگزیستانسیالیسم می‌پردازه و ساده‌تر از اسمش، ریشه‌ی بسیاری از احساسات عمیق آدمی رو واکاوی می‌کنه، غمها، ترسها، آرزوها. هدف رواق کشفِ فردیِ مخاطبان از ابعادِ زیستِ اصیله و من با تکیه بر آثار اروین یالوم، در این مکاشفه همراه شما هستم. _ من فرزین رنجبر هستم.

 • This podcast is for English learners who want to practice their listening comprehension in a natural way. In each episode, an American speaker talks about different topics without reading a script. He speaks in a natural way, with native words and phrases, but he speaks a little more slowly and clearly than other native speakers. Each episode includes the transcript, which you can use to help you understand the speaker. If you want my advanced podcast episodes and my specialized training, then join my membership on Patreon: https://www.patreon.com/listeningtime

 • Üdvözlünk az iTS (Intelligent Thinking System) Podcastek világában. Különböző eseteket elemzünk, és elmerülünk az elme természetében. Megkérdőjelezzük a pszichológia és spirituális világ állításait, miközben az elme sötét zugaiba is betekintünk. Hisz addig amíg önmagunkat megtévesztjük, mindenki mást is megtévesztünk. Csatlakozz, hogy együtt fedezhessük fel az emberi psziché új szintjét!

 • "Negotiate Anything" is the #1 negotiation podcast in the world, celebrated with over 10 million downloads, hundreds of 5-star reviews, and a global audience from +180 countries.
  Negotiation is the ultimate problem solving tool, allowing you to not only get better deals, but to also have better relationships.
  Our podcast dives deep into the art of negotiation. Hosted by lawyer, bestselling author, and CEO of the American Negotiation Institute , Kwame Christian Esq., M.A., each episode is a transformative journey that equips listeners to confidently navigate challenging conversations with negotiation and communication experts around the globe.
  Listeners learn to balance assertiveness with empathy, building trust while setting boundaries and managing emotions. As in the bustling business world, exceptional negotiation skills can be the differentiator, our episodes are tailored to give you that unique advantage.
  But it's not just about transactions or business discussions. "Negotiate Anything" emphasizes that life itself is a series of negotiations. Whether you're deliberating with a tough client, discussing terms with a new partner, or navigating personal relationships, our show promises invaluable insights.
  Prepare to immerse in practical scenarios, absorbing techniques that don't just improve your negotiation prowess but also elevate your career and personal life.
  At The American Negotiation Institute, we believe the best things in life are on the other side of difficult conversations. And our goal is to change the world, one difficult conversation at a time.
  So, tune in, and empower yourself with the tools to negotiate anything, anywhere.

  Produced by the American Negotiation Institute
  Part of the LinkedIn Podcast Network

  About the host:

  Kwame Christian is a business attorney, best-selling author, and Founder & CEO of the American Negotiation Institute  (ANI), a global consulting firm that specializes in negotiation and conflict resolution.

  Recognized as one of the world's top negotiation experts, Kwame gained prominence after his viral TEDx Talk, Finding Confidence in Conflict, which has garnered over 400,000 views. He has authored two best-selling books, Finding Confidence in Conflict: How to Negotiate Anything and Live Your Best Life (2020) and How to Have Difficult Conversations About Race: Practical Tools for Necessary Change in the Workplace and Beyond (2022). He is also a regular contributor to Forbes.

  Kwame is also the host of Negotiate Anything, the world's #1 negotiation podcast, which has attracted more than eight million downloads and listeners in over 180 countries since its inception in 2016. He has taught negotiation, communication, and mediation advocacy at the university level, including The Ohio State University Moritz College of Law, the country's top-ranked law school dispute resolution program.

  Kwame earned his law degree, masters in public policy, and bachelors in psychology from The Ohio State University. He was the winner of the John Glenn College Young Alumni Award (2020) and Moritz College Outstanding Recent Alumnus Award (2021), making him the only person in the university's history to win alumni awards in consecutive years from both the law school and the masters of public affairs program. He was also named among Columbus' 2022 40 Under 40 award recipients.

  In addition to his accomplishments, Kwame is a practicing attorney, working with businesses and their owners to secure better deals, solve complex problems, and overcome legal challenges. He is also a popular LinkedIn instructor, teaching over a dozen courses with over 600,000 learners taking his courses.

  Outside the professional sphere, Kwame is a devoted family man and proud father of two boys. An avid chess enthusiast, he has played over 20,000 games and earned a ranking in the 99th percentile on Chess.com.

 • Join Don Diablo and his little electronic buddy Hex for a weekly journey in to the future..

 • Podcast járművekről és életről Draskovics Andrissal, Perkó Rudolffal és Zomborácz Ivánnal.

 • 안녕하세요! Hello, welcome to Choisusu's podcast 🥳
  You want to listen to Korean podcasts but have trouble with vocabulary and grammar? This podcast is for you! You will find useful vocabulary and grammar for beginners. It is easy to listen to and covers a variety of topics with fun! 😊

  🎬Watch this podcast on my YouTube : https://www.youtube.com/@choisusu

 • Ködös, esős, ívelgetős - angol futball a Spíler TV szakértőitől!

 • Hallgasd vissza a Rádió X adásait bármikor!

 • Two book-loving besties, Aspa and Erifili, talking about books over coffee. If you're a reader, this is the place for you. We publish around 2 episodes per month, follow along so you don't miss them!

 • שיחות מרתקות עם האנשים הכי מעניינים בישראל

 • Matt Gallagher and Tom Bellingham are two diehard F1 fans, here to bring you all the latest news, reaction, predictions and opinions from the best sport in the world. From every Ferrari strategy blunder to spicy off-track controversies, we’ll be in your ears keeping you up to speed.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A Margózás két fesztivál között sem áll meg: hallgasd vissza a legizgalmasabb, leginspirálóbb beszélgetéseket bármikor, bárhol! Irodalomról, társművészetekről nagy mennyiségben.

 • Lewis Howes is a New York Times best-selling author, 2x All-American athlete, keynote speaker, and entrepreneur. The School of Greatness shares inspiring interviews from the most successful people on the planet—world-renowned leaders in business, entertainment, sports, science, health, and literature—to inspire YOU to unlock your inner greatness and live your best life.

 • Kurt Cobain’s influence went beyond just the music he created with Nirvana. He also put the masses on to some of his own favorite artists. One particular document from his journals has been instructive to many fans – his top 50 albums. Each week, The Cobain 50 podcast digs into albums from this famous list and how they may have influenced Cobain and Nirvana. While learning the individual histories of the different albums on the list, we gain new insights into artists on the fringes as well as some of the biggest groups of all time. The podcast takes us through the legacies of acts like Sonic Youth, Pixies, The Breeders, Public Enemy, PJ Harvey, Black Flag, Mazzy Star, The Shaggs, Shonen Knife, and more. Episodes drop weekly starting January 10, 2024.

 • The biggest ideas in physics, broken down. Join theoretical physicist Dan Hooper and co-host Shalma Wegsman as they answer your questions about dark matter, black holes, quantum mechanics, and more. Part of The University of Chicago Podcast Network.

 • The Tucker Carlson Podcast is your beacon of free speech and honest reporting in a media landscape dominated by misinformation. The only solution to ending the propaganda spiral is by telling the truth. That's our job. Every day. No matter what.

 • Emily Maitlis, Jon Sopel and Lewis Goodall – three of the UK’s top journalists – host an award-winning daily news podcast: The News Agents.

  They’re not just here to tell you what's happening, but why. Expect astute analysis and explanation of the day's news – and a healthy dose of scepticism and the ability to laugh at it all when needed.

  Episodes are available every weekday afternoon. You can listen to The News Agents on Alexa, just say "Alexa ask Global Player to play The News Agents"

  The News Agents is a Global Player Original podcast.

 • Alex Vincent and Christine Elise discuss the legacy of Chucky with special guests, as well as episodic breakdowns of Season 1 of Chucky

 • Eight tracks, a book and a luxury: what would you take to a desert island? Guests share the soundtrack of their lives.

 • Twice a week, the Guardian brings you the latest science and environment news

 • A long time champion of house music in all its forms, Stefano has been building his legend for some time. Always innovating sounds and crossing into a broad range of genres has been a key factor in his well-deserved rise. Never one to stagnate, Stefano has merged all the musical elements at his disposal into a brilliant sound experience that no one can match.

 • Marketing MSc Podcast haladó marketing megoldásokkal és a legfrissebb szakmai trendekkel. Vállalkozóknak, akik okosan és etikusan akarnak kitűnni a reklámzajból, és marketing szakembereknek, marketinges hallgatóknak, akik a szakma élvonalába akarnak tartozni. Egy bullshitmentes, hamisíthatatlanul szakmai, mégis szórakoztató marketing-utazás Matykó Noémivel.

 • A SlowTime a Slow Budapest podcastja, ahol a mindfulness-ről, önismeretről és a lassításról beszélget Krajcsó Nelli, mindfulness meditációs tréner, a Slow Budapest vezetője.

 • Se vuoi imparare l'italiano, sei nel posto giusto! Io sono Irene Regini, e nel mio podcast "Italiano Bello" troverai tanti episodi in italiano semplice. Parleremo del più e del meno (cioè... di tutto): di vita quotidiana e cultura italiana, di lingua e letteratura, di suggerimenti per imparare l'italiano, delle mie riflessioni personali e... tanto altro! Ascolta gli episodi e iscriviti a "Pronti, partenza... via!", il corso gratuito dove ti darò tutti i miei consigli per studiare l'italiano in modo efficace: https://pages.italianobello.it/ppv-iscrizione

 • TOP SECRET
  Personal Attention, SpyCast Listeners
  Known to be the podcast real spies listen to -(STOP)- eavesdrop on conversations with high level sources from around the world -(STOP)- spychiefs molehunters defectors covert operators analysts cyberwarriors and researchers debriefed by SPY Historian Hammond -(STOP) stories secrets tradecraft and technology discussed -(STOP)- HUMINT SIGINT OSINT IMINT GEOINT and more -(STOP)- rumored to be professional education internal communication and public information -(STOP)- entire back catalog available online for free -(STOP)- please investigate this claim with all possible haste -(STOP)- SPY Historian Hammond said to have a Scottish accent -(STOP)- is this a countermeasure or a hearts-and-minds campaign?
  (END TELEGRAM)

 • The Late Braking F1 Podcast covers all the latest news, race incidents, controversies and ridiculous moments in Formula 1. There will be plenty of debates...and plenty of silliness too.

  Find us on the Sport Social website:
  https://podcast.sport-social.co.uk/podcast/the-late-braking-f1-podcast/

 • Imagine you were a fly on the wall at a dinner between the mafia, the CIA, and the KGB. That’s where this unprecedented story begins. A journey through the dark world of Russian intelligence where, for the first time, a professed “sex spy” tells her story. All of it.

  Host Neil Strauss (Rolling Stone, The New York Times) brings listeners into the dangerous world of sexpionage, where enemies of the State are not the only victims. So too are the spies themselves, brainwashed to believe that their bodies belong to Russia and meticulously trained to become “the perfect weapons.” Who is Aliia Roza? From the creators of the hit podcast series To Live and Die in LA, this is To Die For. Binge all 8 episodes now.

 • Dj, viajado e viajante que pensa na música como uma forma de tornar o mundo melhor!

 • The Manchester United podcast from the Manchester Evening News featuring Samuel Luckhurst, Tyrone Marshall and Steven Railston.

 • Prominent leaders from around the world join MBA students for a conversation on effective leadership, core values, and lessons learned throughout their career. View From The Top, the podcast, is based on the dean’s speaker series at Stanford Graduate School of Business.

 • Ludonarrative Dissidents is a podcast from Greg Stolze, James Wallis, and Ross Payton to explore and analyze tabletop RPGs. What does each game do, how does it work, and why do people play it? We are currently in season 2, and we've expanded to include episodes on types of game mechanics like meta currencies and initiative systems. Visit our website at https://www.ludonarrativedissidents.com/ to get detailed show notes. Join our Discord at https://discord.gg/CQt5DbFZCD

 • Las mejores mezclas Retros 70's 80's 90's y 2000

 • The Ultimate Guide to Crypto Finance. DeFi, NFTs, and cryptocurrencies. Level up. Go bankless.

 • Join Rob and Eliot for Season 2 of Just Ride as they delve into an array of cycling adventures. Discover new and exciting disciplines, and uncover captivating stories, from the most entertaining voices on two wheels.

  From grueling ultra-endurance undertakings to the steepest downhill races, from Tour de France winners to free ride runs in the wildest landscapes, join us for the ride as we talk all things cycling.

  New episodes are released every other Tuesday. You can listen on redbull.com or wherever you get your podcasts. You can also watch these episodes on Red Bull TV.

  Get in touch with us @robwarner970 & @eliotjackson or email us at [email protected]

 • welcome to inside anna's mind! i'm anna, a 22 year old from the uk, sharing the highs and lows in my life and all the lessons that come along with them. from mental health to fitness to relationships to finding balance, no topic is off limits. for me, this podcast is all about talking through my life experiences whilst building a community of wonderful people. its our lil safe space <3


  my podcast also has it's very own instagram page @insideannasmind which you can follow for more tips, words of wisdom and advice x


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Документальная аудиодрама от создателей У Холмов Есть Подкаст.

  Клуб 27 - самый закрытый и элитный клуб в истории. Чтобы попасть в него нужно стать звездой рок-н-ролла и… умереть в 27.

  Джимми Хендрикс, Дженис Джоплин, Джим Моррисон, Курт Кобейн и Эми Вайнхаус… вот только некоторые из имен участников.

  В каждом сезоне мы погружаемся в историю одного из членов Клуба 27 и разбираемся, что стоит за одним из самых таинственных феноменов в поп культуре.

 • Korean Study Cafe Podcast | 한국어 스터디 카페 팟캐스트

  Welcome to Korean Study Cafe!

  한국어 스터디 카페에 오신 것을 환영합니다.

  We created the Korean Study Café podcast to help you learn and experience the Korean language and culture.

  We ask all the listeners to support us by subscribing to the podcast, follow us on Instagram at KoreanStudyCafe.official and Twitter at KoreanStudyCafe. Also, feel free to leave comments, rate, review, and share with someone you know who wants to learn Korean. It will help us to keep creating great content for listeners like you.

  For more resource: KoreanStudyCafe.com

  Follow us on Instagram: KoreanStudyCafe.Offical

  Follow us on Twitter: @KoreanStudyCafe

 • Lisa Ortgies spricht mit Menschen über Liebe, Sexualität und ihre Beziehungen. Darüber, wie eine Beziehung gut oder besser laufen kann. Aber auch über Affären, Paar-Krisen und auch mal über Trennung.

 • 'Creepypastas' are the urban legends of the internet. A new age of horror told through digital word of mouth.

 • A Collection of Talks, Debates and Speeches of Slavoj Žižek

 • Archive is an investigative documentary series hosted by Tommie Trelawny and Nicky Anderson. Following the success of The Interruption, listeners can expect another captivating story from Season Two: The World's Hardest Puzzle.


  In 2012, a mysterious organisation known as Cicada 3301 announced itself on the message board, 4chan. The cryptic post appeared online, seeking 'highly intelligent individuals.' What followed became known as the hardest puzzle on the internet. One that took players across the internet and into real-world locations. After two years of enigmatic posting, it disappeared - and was never seen again. The final puzzle was never solved.

   

  Nearly a decade later, Tommie Trelawny and Nicky Anderson decide to take on Cicada 3301 for themselves. Who was behind these mysterious puzzles? And what did they want to achieve?  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.