• En blivande mamma och en supersingel möts bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer. Det pratas om dejtingliv, kĂ€ndisskap, draman och obekvĂ€ma sanningar. Det Ă€r högt i tak nĂ€r tjejerna kliver in i studion för att spela in nya avsnitt som slĂ€pps varje onsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • En podcast av Viktor Frisk & Josephine Qvist. NĂ€r tvĂ„ vilsna sjĂ€lar möts i jakten pĂ„ att fördjupa sig i det inre och att hitta den ultimata lyckan.

 • Sveriges största podd om vĂ„r tids mest spĂ€nnande och viktiga hĂ€ndelser. Nya avsnitt frĂ„n P3 DokumentĂ€r hittar du först i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • RĂ€ttegĂ„ngspodden fördjupar sig i uppmĂ€rksammade brott och sammanstĂ€ller rĂ€ttegĂ„ngarna till dokumentĂ€ra berĂ€ttelser.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/rattegangspodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I podden Svenska brott fĂ„r du följa med nĂ€r vi varje vecka behandlar ett svenskt brottmĂ„l. Du fĂ„r följa med tillbaka i tiden dĂ„ brottet begĂ„s och vidare följa med under rĂ€ttegĂ„ngsförhandlingarna.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/svenskafall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen till Sanna Guidetti & Rosanna Charles vardagsrum! HĂ€r har vi alltid högt i tak. Nya avsnitt slĂ€pps varje torsdag! 
  Instagram @hogt.i.tak

 • Sex unga kvinnor som levt i vĂ„ldsamma relationer hittas döda. Men vilka var de - och kunde deras liv ha rĂ€ddats?

  Hennes namn var Àr en podd om mÀns vÄld mot kvinnor och samhÀllet som svek.

  Av Göteborgs-Postens Michael Verdicchio och Madeleine Gartéus.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Urban Gärdek och Tobias von Braun är tillbaka med en ny säsong av Kalla Fall!

  Kalla Fall är en grävande podcast som granskar okända och ouppklarade verkliga kriminalfall. Podden tar vid där polisutredningen slutar och försöker hitta nya spår som skulle kunna föra fallen närmare en lösning.

  I aktuella säsong två granskas mordet på Wisby hotell i december 1996 där receptionisten Christina Olofsson brutalt mördades under ett nattpass. De senaste 27 åren har tusentals förhör hållits och fallet har utretts av gotlandspolisen, rikskriminalens mordkommission och stockholmspolisens coldcase-grupp. Ett lovande DNA-spår finns från brottsplatsen. Trots det är fallet ännu olöst. Samtidigt påstår envisa rykten att polisen är väl medveten om vem mördaren är, men att man av någon anledning inte kan sätta dit denne…

  Första säsongen av Kalla Fall handlade om lantbrukaren Sven Sjögren, som försvann spårlöst från sitt hus alldeles intill Lummelundagrottan på Gotland i oktober 1972. Kort därefter försvann även en av hans bekanta, författaren Björn Adolfsson. Än idag är båda spårlöst borta. Eller kanske inte helt spårlöst? Vi gick igenom utredningen på nytt för att hitta svar på gåtan om vad som hände dem. Ett arbete som resulterade i att nya tidigare okända uppgifter framkommit och att polisen på Gotland nu åter betraktar fallet som ett öppet ärende.

  Kalla Fall görs av Urban Gärdek och Tobias von Braun och produceras av Podplay i samarbete med produktionsbolaget Bangalore.

  Följ fallets utveckling på Instagram: https://instagram.com/kalla_fall?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 • I Sommar och Vinter i P1 hör du personliga berättelser som definierar vår tid.

  Sommar i P1 sänds från midsommardagen till mitten av augusti (datum varierar).
  Vinter i P1 sänds från juldagen till nyårsdagen.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Nu Ă€r det premiĂ€r för podden Sanning & Konsekvens frĂ„n Nyheter24! Bakom podden, som kommer att slĂ€ppas varje fredag, stĂ„r Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern (som Ă€ven kvalar in som nöjesprofil trots att hon inte vill erkĂ€nna det) Quetzala Blanco. Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kĂ€ndisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom Ă„ren.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det hĂ€r Ă€r en programserie som Ă„terskapar polisförhör frĂ„n autentiska fall. Förhören Ă€r hĂ€mtade frĂ„n förundersökningar, ordagrant Ă„tergivna och gestaltade av skĂ„despelare. Av hĂ€nsyn till nĂ€rstĂ„ende och övriga inblandade Ă€r vissa namn Ă€ndrade och sĂ€rskilda partier utelĂ€mnade. Dessutom medverkar experter inom bland annat förhörsteknik, psykologi och kriminalteknik.

  Avsnitten publiceras varje onsdag. För att fĂ„ tillgĂ„ng till alla avsnitt direkt nĂ€r ett nytt fall slĂ€pps: bli plusmedlem genom Apple Podcaster eller Acasts lĂ€nk nedan. 

  Producerad av Novel Studios.


  Förhörsrummet pÄ scen!

  Nu kan du för första gÄngen följa med in i Förhörsrummet. Den 29:e september har vÄr true crime-förestÀllning LASERMANNEN premiÀr pÄ Cirkus i Stockholm.

  Vem Àr John Ausonius och vad Àr motiven bakom de attentat som satte ett helt land i skrÀck? För första gÄngen kan du följa de autentiska polisförhören frÄn ett av Sveriges mest omtalade rÀttsfall.


  Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom fÄr du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlÄtanden av bland andra dÄvarande statsminister Carl Bildt, journalisten och författaren Gellert Tamas och kriminalkommissarien Jan Olsson som hade en betydande roll i utredningen av Ausonius.


  Boka dina biljetter via Ticketmaster hÀr: https://www.ticketmaster.se/artist/forhorsrummet-lasermannen-biljetter/1183293

  Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren pĂ„ livets stora frĂ„gor genom att dyka rĂ€tt ner i visdomens kĂ€lla: Flashback forumI december gör vi en julkalender! Se till att slutet pĂ„ ditt 2020 blir nĂ„got mindre rövigt genom att hĂ€nga med i vinter pĂ„ https://flashbackforever.se/Tycker du podden Ă€r mĂ€ktig och vill se till att den fortsĂ€tter göras? Stötta oss pĂ„ https://www.patreon.com/FlashbackForeverTipsa oss om trĂ„dar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/Och glöm inte: Svaren pĂ„ allt finns pĂ„ Flashback. Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • DokumentĂ€ra berĂ€ttelser frĂ„n skaparen av RĂ€ttegĂ„ngspodden.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/motiv.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • Politiska beslut skĂ€r rakt in i mĂ€nniskors liv, ekonomi och framtidsmöjligheter. I Älskade politik tar vi politiken pĂ„ allvar. Genom analyser och berĂ€ttelser bjuds du in bakom kulisserna i svensk politik.

  Medverkade
  Tomas Ramberg
  Annie Reuterskiöld
  Evelyn Jones

  Producent
  Viktor Ahldén

  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski Dagens Nyheter AB

 • Bianca Meyer och Jonathan Unge om deras lidelser och lidande. En podd om kĂ€rlek, relationer, samtal och rĂ„d.

 • Varje vecka ger Linus Lindahl och Mariela Quintana Melin dig aktuella berättelser om brott och straff.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Brandmännen Daniel Brander och Trausti Brege minns tillbaka på olika larm de varit på under sina sammanlagt över 40 år i branschen. Det kan vara allt från allvarliga händelser som du läst om i medierna till dramatiska händelser du aldrig hört talas om. I podden Larm vi minns hör du berättelser om vilka situationer en brandman kan hamna i efter att larmklockorna ringer.

 • En podd frĂ„n Expressen om stora - och smĂ„ - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gĂ€ster.

  Ansvarig utgivare: Klas Granström
  Kontakt: [email protected] 
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected] 

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Den här podden innehåller skildringar av sexuella övergrepp mot barn. Har du själv blivit utsatt för sexuella övergrepp eller andra övergrepp kan du kontakta Kvinnofridslinjen på telefonnummer: 020 50 50 50.

  I “Den nakna sanningen” får vi träffa anonyma kvinnor som blivit utsatta för sexuella övergrepp av en närstående i sin barndom. Vi får följa de här kvinnornas resa genom livet och höra om hur de har bearbetat sitt trauma. Programledaren Monica Ek utsattes själv för sexuella övergrepp av sin morfar från fem års ålder. Idag vill hon vara rösten och ansiktet utåt för alla de kvinnor som inte vill, orkar eller våga berätta. Genom “Den nakna sanningen” vill Monica jobba mot den skuld och skam som utsatta kvinnor ofta bär med sig genom livet.

  Nytt avsnitt släpps varje tisdag och du kan följa Monica Eks arbete för att belysa problematiken med sexuella övergrepp på Instagram @monicaek3.

  Den nakna sanningen görs av
  Programledare: Monica Ek
  Producenter: Anna Hegestrand, Fuze PR och Sofie Brusess, Gabardin
  Klippning: Ludvig Sjöström, Gabardin
  Exekutiv producent: Jonas Lindskov

 • Nordens största intervjupodd. TrĂ€ffar de mest framgĂ„ngsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni fĂ„r höra deras spĂ€nnande och inspirerande resor frĂ„n hur allt började till idag. VĂ€rdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhĂ„llning och spĂ€nnande historier.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Third Ear Studio presenterar Skuggland. Nu med en ny sĂ€song ute i samarbete med Anton Berg.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

  Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström


 • Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, känslor och upplevelser av vuxenlivet. Det är högt och lågt och roligt och känsligt och allt däremellan.

 • Erik Niva och HĂ„kan Andreasson berĂ€ttar om fotbollsklubbar och sĂ€songer som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar sĂ„vĂ€l inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt. Besök poddens webbsida http://whenwewerekings.se

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

  Lyssna pÄ vÄra avsnitt fritt frÄn reklam: https://plus.acast.com/s/historiepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Epidemiolog Emma Frans och toxikolog Mattias Öberg ger ett vetenskapligt perspektiv pĂ„ hĂ€ndelser som skakat vĂ€rlden och pĂ„verkat hur vi ser pĂ„ risker. Riskzonen Ă€r en podcast om faror som hotar, oro och hur vi hanterar livets oförutsĂ€gbarhet. Emma och Mattias Ă€r bĂ„da verksamma pĂ„ Karolinska Institutet och jobbar bland annat med att bedöma risker. VĂ€lkommen in i riskzonen!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske känner igen från succén Den som skrattar förlorar. Torra skämt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vår knasiga samtid bildar podden som är din oas i hjärndödhet.

 • Lillen och Granis kĂ€nda frĂ„n "Den som skrattar förlorar" vĂ€gleder Sveriges killar genom livet tillsammans med programledaren Anders Löf.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast om IFK Göteborg med Pontus Wernbloom, Tobias Hysén och Mattias Bjärsmyr.

 • Pojkmottagningen Ă€r dramatiserade terapier, baserade pĂ„ autentiska fall. Psykologen Olof Risberg har arbetat med vĂ„ld och utsatthet bland barn och unga i 30 Ă„r. För att klienten inte ska gĂ„ att identifiera Ă€r olika fakta och skeenden Ă€ndrade. SĂ„ Ă€ven personer och platser. Nytt avsnitt varje tisdag. Producerad av Novel Studios. 

  Become a member at https://plus.acast.com/s/pojkmottagningen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En humor-podd om bostĂ€der och mycket mer. Mannen bakom Instagramkontot Hemnetknarkarna, Per Johansson, som Ă€ven Ă€r fastighetsmĂ€klare, driver podden tillsammans med Freddie Moberg som fĂ„r representera Sveriges alla Hemnetknarkare. Varje vecka pratar de om Sveriges och vĂ€rldens sjukaste bostĂ€der, men Ă€ven annat som rör hemmet.


  Happy lyssning!


  PODDARE: Per Johansson & Freddie Moberg

  PRODUCENT: Freddie Moberg

  DISTRIBUTION: Acast

  KONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarna


  Mycket nöje!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!

  Vill du stödja podden och samtidigt höra Ànnu mer av Historia Nu? GÄ med i vÄrt gille genom att klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/historianu-med-urban-lindstedt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En underhållande podd om hur hjärnan fungerar. Med Louise Epstein, psykiatern Anders Hansen och hjärnforskaren Ola Hermanson.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Charity, celebrity, illness and control. The extraordinary story of a teenage girl and her charity Believe in Magic, which ends up challenging the very nature of sickness itself.

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden". Nya avsnitt släpps varje onsdag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Berättelser från verkligheten.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss pĂ„ instagram pĂ„ @ordochallavisor!


  En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.


  ‘Ord och alla visor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje måndag får du följa med bästa vännerna Hanna och Lojsan där de delar med sig av sina liv i Stockholm. I denna podd pratar de ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller resor, vänskap, dejting, förhållanden och - ja, allt från pinsamma historier, starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem.  Även Lojsans kille Buster gästar ofta och ser sig själv som den tredje personen i podden.

  Ifall du vill skicka in till vårat favoritsegmentet “Am I the asshole?” som är återkommande i varje veckas avsnitt eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till @mandagsvibe på Instagram! Happy Monday!

 • Julia FrĂ€ndfors och Fredrik Söderholm avhandlar veckans brinnande aktuella hĂ€ndelse. Det blir VÄLFILTRERAT: skvaller, spaningar, relationer, kĂ€rlek, kĂ€nslor, tankar, insikter och utsikter. Det blir djupt och allvarligt ibland men oftast bara vĂ€ldigt vĂ€ldigt roligt.


  Nytt avsnitt varje fredag!


  LÀmna gÀrna ett snÀllt omdöme sÄ podden nÄr fler!


  Puss!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I ”Not Fanny Anymore” fĂ„r du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica AlmenĂ€s pĂ„ en stor och omvĂ€lvande resa.


  Jessica och Fanny möts i samtal om övervikt och livet som helhet. Resan börjar nÀr Fanny besöker lÀkaren och vÄgen stannar pÄ 134kg. DÀr och dÄ kÀnner Fanny att det Àr nog nu. Genom en hÀlsosam viktnedgÄng med hjÀlp av trÀning och rÀtt kost Àr mÄlet att bli stark och mÄ bra och hitta glÀdjen till trÀning och en hÀlsosammare livsstil. Det hÀr Àr ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Detta Àr en podd om lÄngsiktig hÀlsa och om att mÄ bra.


  Jessica och Fanny blev vĂ€nner genom jobbet. Det blir dĂ€rmed ocksĂ„ massa prat om TV-branschen, backstage-skvaller och Fanny’s galna dejtingliv.  

  Det hÀr Àr en resa du vill hÀnga med pÄ!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tog Peter Settman fondue till Sverige? SĂ€ger Zara Larsson “texta” snarare Ă€n “messa” för att visa hur amerikaniserad hon rĂ„kat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lĂ€r i Fördomspodden, podcasten dĂ€r kĂ€nda svenskar bemöter de mĂ„nga fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du pĂ„ https://www.fördomspodden.se

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka!
  The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelser om kriminalitet och utsatthet som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje torsdag bjuder dom fĂ€rgstarka flunsorna Ellinor Löfgren och Melina Criborn pĂ„ alltifrĂ„n deras vardag om perfekta instagramflöden till ofiltrerade sanningar om livet i stort. För livet tar ju inte slut trots att man fĂ„tt barn och Ă€r en morsa. 


  Följ ‘Inga Beiga Morsor’ officiella Instagramkonto: 

  @ingabeigamorsor 


  Följ podd-duons respektive Instagramkonton:

  Ellinor Löfgren - @ellinorlofgren

  Melina Criborn - @melina.criborn


  ‘Inga Beiga Morsor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell lĂ€ser upp skvaller och skrönor frĂ„n hela Sverige med omnejd. Avsnitt slĂ€pps varje fredag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podd om hästar och ridsport med Christian Olsson och Maria Gretzer.
  Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Om vi Ă€r sĂ„ rationella och smarta som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat? Lina ThomsgĂ„rd och psykolog Björn Hedensjö undersöker mĂ€nskligt beteende och ger dig oslagbara livstips. Hur blir man en bĂ€ttre partner, vĂ€n, anstĂ€lld, chef och mĂ€nniska? Dumma MĂ€nniskor Ă€r Sveriges största (och Ă€rligt talat roligaste) vetenskapspodd.


  I samarbete med Acast

  Vill du slippa reklamen? Prenumerera pÄ Dumma MÀnniskor för 19 kr/mÄnaden (ink moms). https://plus.acast.com/s/dummamanniskor.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Systrarna Janni och Michaela Ă€r two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av smĂ„barn och den andra bor i Cypern med ett liv pĂ„ resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt slĂ€pps varje torsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och pĂ„minner dig om att du behöver utmana dig sjĂ€lv för att utvecklas som mĂ€nniska. Han Ă€r rĂ„dgivare och författare till fyra böcker.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Över min döda kropp - True crime på riktigt!
  Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.

  En gång i månaden får ni också ett avsnitt av "På spaning med Ljungdahl, Jinghede och Broddare" exklusivt på Podplay, där Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Nya avsnitt varje torsdag.

 • Med Titti Schultz och Ebba Kleberg von Sydow. En podd om det svenska kungahuset och europeisk monarki.
  Ansvarig utgivare: Sofia Söderholm

 • Naudio Dox Ă€r podden för dig som Ă€lskar dokumentĂ€rer. HĂ€r hör du ett axplock av nĂ„gra av Naudios bĂ€sta dokumentĂ€rer helt gratis! 

  Gillar du det du hör? Skaffa dokumentĂ€rappen Naudio! Hos Naudio fĂ„r du tillgĂ„ng till ett stort bibliotek med dokumentĂ€rer du inte kan höra nĂ„gon annanstans – helt reklamfritt. Att prenumerera pĂ„ Naudio Ă€r gratis de första 14 dagarna och dĂ€refter kostar det 69 kronor i mĂ„naden. Du kan avsluta nĂ€r du vill.

  Ansvarig utgivare: Mark Malmström Fast

  Iphone (App Store)

  Android (Google Play Store)

 • I Radiokorrespondenterna Ryssland hör du Sveriges Radios Rysslandskorrespondenter Johanna Melén och Maria Persson Löfgren tillsammans med experter på Ryssland och Ukraina. Programledare: Fredrik Wadström
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • Podden för dig som vill hänga med på aktiemarknaden. Vi analyserar veckans nyheter, ger våra åsikter om olika aktier och utmanar varandra i en portföljtävling. Douglas är excelninjan och Albin börsreportern. Tillsammans kommer de med helt olika infallsvinklar och ingen är rädd för att trampa den andre på tårna. Vi finns i sociala medier under namnen @aktiealbin och @investacus.

 • VĂ€lkommen att hĂ€nga med Cecilia Blankens, Ebba Kleberg von Sydow och Johanna Swanberg varje söndag. Det blir spaningar, snackisar, roliga gĂ€ster och alltid de bĂ€sta tipsen. Det hĂ€r Ă€r SĂ€llskapet!

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • The sinister life coaching company that takes over your life. Catrin Nye investigates. As the story hots up, they fight back, and there's a surreal final showdown.

 • I Oförklarliga Fenomen tar vi med dig på berättelser om märkliga och obehagliga mysterier och fenomen från hela världen. Fenomen som inte alltid går att förklara. Det här är en podd om allt det andra. Om saker och händelser vars rykten får håret att resa sig. Vi tar med dig till platser varje instinkt säger till dig att undvika. Till dunkla skogar, övergivna sanatorier och karga bergspass. Du kommer få möta hemsökta dockor, hämndlystna andar och personerna som haft oturen att hamna i deras väg.

 • Kirat is a successful radio presenter. On Facebook she meets Bobby, a handsome cardiologist. He’s a catch. Soon, they get tangled up in a love affair full of lies and manipulation. Then... Kirat discovers a deception of almost unimaginable proportions.


  This is Sweet Bobby. A live investigation, in six parts, in search of one of the world's most sophisticated catfishers. You can listen to the full series ad-free and get access to exclusive bonus content by subscribing to Tortoise+ on Apple podcasts or joining Tortoise as a member where you can support the investigation and get tickets to exclusive events. Just visit the Tortoise website and use the code Alexi50 for half price membership.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sedan 2012 har systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell bjudit in oss att en timme varje vecka lyssna till deras tankar och reflektioner om vĂ€rlden omkring dem. I Fredagspodden fĂ„r du följa systrarnas uppriktiga resa genom livet i ett roligt, nĂ€ra samtal. Fredagspodden Ă€r det perfekta sĂ€ttet att starta helgen. Hitta lyssnarnas utvalda favoritavsnitt pĂ„ www.fredagspodden.se

 • Alla vill till himlen, men vägen dit kan vara svår.

  Ida Asperud och Alicia Lauterbach har nu börjat på ett nytt kapitel i sina liv, lämnat helvetet bakom sig och siktar nu istället uppåt. I den här podden får vi höra allt. Sanningar, lögner och hur tjejerna egentligen ser på livets alla situationer, helt ofiltrerat den här gången!

  För att hamna i himlen måste man vara 100% ärlig och stå för sina synder, och det är precis det som kommer komma fram i podden.


 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion och Third Ear Studio. För att bli bli prenumerant, gÄ in pÄ thirdearstudio.com och följ instruktionerna. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

  Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!

 • Podden Dagens Eko tar upp en stor nyhet varje vardagsmorgon. Med Robin Olin, Lena Nordlund och Sveriges Radios skarpaste journalister.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

  Följ @alskadepsykopat på instagram för att del av mer material och information om podden

  En helt ny säsongen av Älskade Psykopat (säsong 7) kommer den 5 juni. Nya avsnitt släppt varje tisdag, men 24 h innan kan man lyssna på nya avsnitt på Podplay.se eller i Podplay-appen.


 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det här är en podcast där vi tar upp allt mellan himmel och jord. Nytt avsnitt varje torsdag. Du hör alla avsnitt hos Podme. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.


  Somna med Henrik Àr den frÀmsta podcasten i Sverige för dig som har svÄrt med din sömn. Lyssna gratis nÀr som helst och var som helst, via din favoritpoddapp.


  Henrik StĂ„hl Ă€r en multi-talang, med erfarenhet som skĂ„despelare, författare och podcaster. Han har bidragit till och skapat mĂ„nga av SVT:s barnprogram, inklusive Pomos Piano, SupersnĂ€llasilversara och StĂ„lhenrik, och har ocksĂ„ turnerat runt i Sverige med sin enmansshow "Henrik – en tönt", om mobbning.

  Andra TV-produktioner han har medverkat i Ă€r Bella – bland kryddor och kriminella, Tevehuset, Salve, och SVT:s julkalender 2009 "SuperhjĂ€ltejul".

  Sedan 2012 driver Henrik sin egen produktionsplattform, Kirinaja, dÀr han producerar podcasts som Fall asleep with Henrik och Somna med Henrik, samt skapar humoristiskt innehÄll pÄ sociala medier som Instagram, TikTok och Youtube.


  FörbÀttra din sömn med Henrik StÄhl. Lyssna pÄ podcasten "Somna med Henrik" eller den engelska motsvarigheten "Fall asleep with Henrik" för en bÀttre natt och för att lÀra dig en mental hÄllning för att somna lÀttare. Du kan ocksÄ kolla in podden pÄ YouTube.


  FÄ mer information om Henrik StÄhl klicka hÀr: https://linktr.ee/Henrikstahl

  ____________________________________


  Innan avsnitten förekommer reklam. Inga annonser förekommer under avsnitten.

  Vill du ta del av podden reklamfritt och fÄ tillgÄng till bonusavsnitt? Bli medlem i Somna med Henrik+, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Bli medlem i Somna med Henrik PLUS hÀr: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Allsvenskt magasin LIVE klockan 14:00 varje mĂ„ndag, onsdag och fredag: Youtube, podcast, radio.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Ett populĂ€rvetenskapligt program som utforskar psykologiska fenomen bakom mĂ€nskliga beteenden, med sĂ€rkilt fokus pĂ„ beteenden som kan bli farliga. Med: Katarina Howner och Shilan Caman. www.detmorkapsyket.se

  Become a member at https://plus.acast.com/s/det-morka-psyket.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Flerfaldigt prisbelönt dokumentĂ€rpodcast om osannolika framgĂ„ngar och lika otĂ€nkbara motgĂ„ngar. FrĂ„n Third Ear Studio.


  Best European Radio Documentary Series 2022 - Prix Europa

  Årets Faktapodd - Guldörat 2022


  Bli prenumerant pÄ www.thirdearstudio.com och fÄ tillgÄng till allt innehÄll frÄn Third Ear Studio. Du vÀljer sjÀlv vilken podcastspelare du vill lyssna i.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/uppgangochfall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Julia Louis-Dreyfus wants to know why the hell we don’t hear more from older women, so she’s sitting down with Jane Fonda, Carol Burnett, Amy Tan, Diane von Furstenberg, Isabel Allende and Fran Lebowitz (and more!) to get schooled in how to live a full and meaningful life. Join the Emmy award winning-est actress of all time on her first-ever podcast where each week she has funny, touching, personal conversations with unforgettable women who are always WISER THAN MEℱ.

  Photo: Ryan Pfluger and August Image

 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm, Liv Strömquist och Jonatan Unge.
  Podden utkommer med fem avsnitt i mÄnaden och tvÄ av dem lÀggs ut hÀr i gratisfeeden. För att höra samtliga avsnitt, skaffa en prenumeration för 29 kronor i mÄnaden pÄ https://underproduktion.se/stormensutveckling

 • Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one

  Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis!

 • JUST NU: Allsvenskan - din nya dagliga nyhetspodd om allsvenskan frĂ„n Fotbollskanalen. Varje dag fĂ„r du senaste nytt och analyser kring vad som hĂ€nder i vĂ„r inhemska liga. GĂ€nget bakom Fotbollskanalen i Stockholm, Göteborg och Malmö finns med er varje dag, 16.30 för att stilla ert nyhetssug. Missa inte JUST NU: Allsvenskan

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • HĂ€r diskuterar vi i huvudsak kvalitetsbolag som kan handlas via svenska börshandelsplatser. Investeringsfilosofin som ligger till grund för samtalet Ă€r inspirerad av Warren Buffett och Peter Lynch.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Caroline Salzinger med gäster om dramatiken och politiken i Europa.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • TvĂ„ hypokondriker – en lĂ€kare. I denna podd fĂ„r Emelie Uggla och Nisse Hallberg hjĂ€lp av lĂ€karen Jesper SalĂ©n under ett lĂ€karbesök utan slut.


  NĂ€r bör man vara orolig över sin hĂ€lsa? Vilka symtom bör man kolla upp sĂ„ fort som möjligt och nĂ€r kan man vĂ€nta? Tillsammans diskuterar de allt frĂ„n halsbrĂ€nna till stress, hjĂ€rntumörer och uppblĂ„st mage i Sveriges kanske roligaste hĂ€lsopodd. 


  Skicka in dina frĂ„gor som text eller ljudmeddelande till [email protected] eller till @arjagsjuk pĂ„ Instagram. I den hĂ€r podden fĂ„r man frĂ„ga vad man vill – det finns inga för dumma eller konstiga frĂ„gor!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Offcam Podcast med Sampe & Joppe, hĂ€r surras det om saker och ting som sker behind the cameras (offcam) och andra intressanta Ă€mnen (kanske).

 • When nerdy gamer Sam Bankman-Fried rocketed to fame as the world’s richest 29-year-old, he pledged to donate his billions to good causes. But when Sam's crypto exchange FTX collapsed, billions of dollars went missing, and Sam was in handcuffs, those who knew him were left wondering — who was Sam really? A well-meaning billionaire who made a mistake? Or a calculated con man? From Wondery and Bloomberg, the makers of The Shrink Next Door, comes a new story of incredible wealth, betrayal, and what happens when “doing good” goes really, really, bad.

 • BULLFIKA - Med Clara Diefke & Markus Harju

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tvillingsystrarna Elin och Ida Kjos delar mycket, men har valt olika karriĂ€rvĂ€gar och lever vitt skilda liv. I podden diskuteras vĂ€gval, förĂ€ldraskap och systerskap, karriĂ€r och prestation, skönhet och feminism, spiritualitet, trĂ€ning och hĂ€lsa. Om du letar inspiration för att hitta din egen vĂ€g i livet Ă€r det hĂ€r verkligen podden för dig! StĂ€ll din frĂ„ga till Elin och Ida pĂ„ https://www.systrarnakjos.se En podcast frĂ„n Perfect Day Media.

 • Vi riktar ljuset mot mĂ€nniskan som var med. MikrodokumentĂ€rer ur nyhetsflödet – av och med Dagens Nyheters journalister. Nya avsnitt tisdagar och torsdagar. 
  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
  Dagens Nyheter AB

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Följ med Sveriges frĂ€msta historiker pĂ„ en tur genom vĂ€rldshistorien! Professor Dick Harrison Ă€r en av Sveriges ledande historiska profiler. I den nya podcasten Harrisons dramatiska historia samtalar han med sin hustru Katarina Harrison Lindbergh, Ă€ven hon historiker och författare. Det Ă€r personligt och inbjudande, kunnigt och kunskapsrikt, lĂ€ttsamt men aldrig lĂ€ttviktigt.

   

  De tvÄ programledarna vÀgleder lyssnaren genom vÀrldshistorien, med vÀl valda nedslag. Det Àr kunskap och fakta, Ätergivet med berÀttarglÀdje och engagemang. HÀr ges plats för djupdykningar i enskilda personöden och hÀndelser men med en tydlig kronologi i avsnitten som följer historiens vÀg framÄt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd – med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från SvD ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu.

  Nytt avsnitt varje vardagsmorgon – och så “Tv-kollen” på lördagar.

 • Expressens dagliga nyhetspodd Ă€r för dig som stĂ€ndigt Ă€r i farten och snabbt vill bli uppdaterad om det senaste. Med en mix av nyheter, sport, nöje, krim, politik och lĂ€ngre fördjupningar. Varje vardag med Sally Sjöberg och gĂ€ster.

  Ansvarig utgivare: Klas Granström
  Kontakt: [email protected] 
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected] 

 • En podd för dig som inte kan få nog av Pernilla Månsson Colt och John Taylors kärlek till trädgård och odling.
  Ansvarig utgivare: Marcus Sjöholm

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Podden slĂ€pps varje lördag 08.00. Skriv din frĂ„ga till podden: [email protected]

  Vill du prenumerera pÄ podden och lyssna utan reklam? Klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/fraga-anders-och-mans.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet. Spekulationer och killgissningar blandas med tramsbyxeri och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

  Varje torsdag slÀpper vi ett Bonusavsnitt! Prenumerera pÄ dem hÀr --> https://plus.acast.com/s/vadblirdetformord.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En SPRILLANS ny podd med musik och humorgruppen De Vet Du. Nytt avsnitt varje tisdag! Finns Ă€ven pĂ„ Youtube om du vill se video.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I denna sjĂ€lvutnĂ€mnda succĂ©podd surrar Hanapee (programledare, influencer och bloggare) och bĂ€stisen Nea om barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn?), ger starka trendtips (alla borde ha kort lugg i Ă„r!) och pratar om Neas Ă„r med bröstcancer och cellgifter. Det Ă€r nĂ€ra, inbjudande, roligt och bjussigt i Sveriges nya, stora mĂ„stepodd för alla kvinnor mellan 25 och 45. StĂ€ll en frĂ„ga eller önska ett Ă€mne pĂ„ https://www.surretpodcast.se  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Anis Don Demina och Behrouz ”Berra” Badreh har skrattat sig in i sofforna runt om i landet, här fortsätter de skratta åt det senaste som hänt under veckan.

 • Individer, hĂ€ndelser, mord och mysterier som fĂ„r oss att rysa lite extra. En podcast för dig som Ă€r intresserad av verkliga hĂ€ndelser och True Crime med fokus pĂ„ internationella fall.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Förstå hur Sverige försvarar sig mot hoten som finns här och nu. En podd om säkerhetspolitik och maktspelen som sker i det dolda.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström


 • “Obligatorisk lyssning för alla politiskt (nörd)intresserade. Sjukt bra!” Sveriges bästa politiska podd släpper nya avsnitt varje onsdag. Med största allvar och ändå lekande lätt tar Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg sig an skvallret i riksdagens korridorer, djupdyker i politikens historia, spanar framåt och analyserar både sakpolitik och spel. På fredagar svarar de på lyssnarnas frågor.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje dag mĂ„ndag till fredag slĂ€pper vi ett avsnitt dĂ€r vi snackar om de senaste matcherna, ger er det hetaste frĂ„n Silly Season och intervjuar allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Hugo MĂ„nsson och Marcus Birro.


  Följ Studio Allsvenskan pÄ vÄra sociala medier:

  Facebook!Instagram!Twitter!Youtube!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Snacka Cash Ă€r en podd om ekonomi och finans med tidigare riksdagsledamot Hanif Bali och spelinvesteraren Daniel Somos. HĂ€r diskuteras aktuella ekonomiska och finansiella fenomen sĂ„ vĂ€l som enskilda aktier och bolag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I den nya upplagan av podcasten Keeping Up pendlar vi över Atlanten, i synnerhet mellan Stockholm och LA. Vi lyssnar till Jennie Hammar och bĂ€sta kompisen Johanna NorĂ©n som nu tagit över stafettpinnen efter Malin Eklund. Det vankas familjesnack, trendspaningar och massor med annat medryckande och roande innehĂ„ll som kan fĂ€rdas mellan tvĂ„ kontinenter.

  StÀll en frÄga eller önska ett Àmne pÄ https://www.keepingup.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Markus Boger

 • Lillelördag tar relationer, samhĂ€lle, debatter och trams pĂ„ största allvar. Podden för dig som vill fnissa med och Ă„t de kvinnliga versionerna av Filip & Fredrik. DĂ€r ryggkliande samtal snarare Ă€r en provokation Ă€n underhĂ„llning. Fnissa, skĂ€ms, förfasas och mys. Ingenting Ă€r heligt i Lillelördag. Podden för den upplysta eller den som vill bli, med satir som toppnot. Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.Nya avsnitt slĂ€pps varje onsdag.

  Bli medlem i Lillelördag klubben och fÄ ta del av specialpoddar och ofiltrerade analyser! https://plus.acast.com/s/lillelordag.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Människorna bakom dramatiken och spelet bakom kulisserna.
  Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall

 • Huberman Lab discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured professor of neurobiology and ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi knyter ihop världspolitik och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • Vilken matrĂ€tt bör du ha lagat innan veckan Ă€r slut? Det vet Nichlas Niemi och Erik "Jerka"Johansson. Veckans rĂ€tt avhandlas pedagogiskt och inspirerande i den perfekta podden om mat och om glĂ€djen att laga den perfekta rĂ€tten. Dessutom kan du följa podden pĂ„ insta för tutorials och matglĂ€dje varje vecka! https://www.recepttack.se

 • Jonathan Fogelberg är en entreprenör och professionell coach som har hjälpt tusentals svenskar att nå sina mål med hjälp av kost och träning. Här delar han med sig av insikter, sanningar och lärdomar för att du ska lyckas bättre i jakten på en mer vältränad kropp. Denna podcast är helt ofiltrerad och bygger på erfarenheter och kunskap från alla de klienter som anlitat Jonathan för sina träningsmål, både glada motionärer men även erfarenheter från de professionella atleter han hjälpt i förberedelserna inför tävlingar i världens högst rankade liga. Det är ärligt, de är skånskt och det är helt fritt från trams & vegansk propaganda. En hel del tår lär bli ömma.

 • 👋 Hej, jag heter Johan. Jag bygger webbsidor, appar och allsköns digitala ting.

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sedan 2007 har vi försökt hjĂ€lpa vĂ„ra följare till en bĂ€ttre privatekonomi och ett rikare liv genom att dela med oss av vĂ„r resa, vĂ„ra insikter, framgĂ„ngar och misstag. Varje vecka försöker vi dela med oss av konkreta tips, rĂ„d, inspiration sĂ„ att du kan ta din privatekonomi, ditt sparande och ditt liv till nĂ€sta nivĂ„ pĂ„ ett enkelt och roligt sĂ€tt. Har du en frĂ„ga? Besök gĂ€rna forumet pĂ„ rikatillsammans.se dĂ€r vi alla hjĂ€lps Ă„t. 😊💰

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • What happened when the cameras stopped rolling for Jax Taylor and Brittany Cartwright on Vanderpump Rules? TRUE Reality hit! Jax and Brittany take you inside their crazy lives as they explore parenthood, marriage, family, friendship, and reality TV. Nothing is off-limits in this candid look at their real lives with tons of fun, lots of laughs, honest opinions, and plenty of special guests!

 • Sveriges bĂ€sta matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man dĂ„ och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en rĂ„vara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succĂ©er och misslyckanden, frĂ„n sĂ„dd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berĂ€ttar de hur du förvarar, konserverar och förĂ€dlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bĂ€sta idĂ©er och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill Ă€ta och laga godare mat.  

  Poddens recept hittar du pĂ„ jordkomissionen.se. DĂ€r finns Ă€ven Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i nĂ„gra av de Ă€mnen som Lotta och Tove pratat om.
  Vill du ocksÄ sÀga nÄgot? StÀlla en frÄga, be om ett förtydligande, önska ett Àmne eller bara berÀtta nÄgot som de borde kÀnna till? Skriv till Lotta och Tove pÄ jordkommissionen.se
 • Expressen Fotboll samlar all fotboll pĂ„ ett och samma stĂ€llen. FrĂ„n dagliga nyhetssĂ€ndningar om allt som hĂ€nder i fotbollsvĂ€rlden och bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna till djupare samtal om fotbollen och dess utmaningar.

 • "SmartLess" with Jason Bateman, Sean Hayes, & Will Arnett is a podcast that connects and unites people from all walks of life to learn about shared experiences through thoughtful dialogue and organic hilarity. A nice surprise: in each episode of SmartLess, one of the hosts reveals his mystery guest to the other two. What ensues is a genuinely improvised and authentic conversation filled with laughter and newfound knowledge to feed the SmartLess mind.

  New episodes on Mondays for free. Listen 1-week early and to all episodes ad-free with Wondery+ or Amazon Music with a Prime membership or Amazon Music Unlimited subscription.

 • Ekonomiakuten är podden som ger dig de bästa tipsen för att spara pengar och svarar på dina frågor om privatekonomi.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet?

  I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig.

  Välkommen in i coachingrummet!

 • Podden En ovĂ€ntad historia utgĂ„r frĂ„n en liten hĂ€ndelse för att med glimten i ögat berĂ€tta den stora historien. Programledare Ă€r historikerna Olle Larsson och Andreas Marklund.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Olösta Fall Ă€r en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. BĂ„de Ă€ldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du fördomar om hantverkare? Här kommer historier från hantverkarnas vardag! Klas Eriksson träffar hantverkare som berättar dråpliga historier om märkliga kunder de jobbat hos. Lyssna också på boken ”Bygga åt idioter” som ligger gratis här i feeden! Beijer bygger dom som bygger!

 • KĂ€nslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trĂ€dgĂ„rden i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokförfattaren och inredningsprofilen Sofia Wood om framtida och samtida trender. Duon djupdyker i mat, konst, inredning, design och mode och delar med sig av personliga tankar och upplevelser. Det hĂ€r Ă€r podden för inspirationstörstande personer med intresse för mat, hem och det goda i livet. Önska Ă€mne pĂ„ https://www.billgrenwood.se
  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella!
  Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner.

  På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen.

  Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag.
  Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • I den hĂ€r podden fĂ„r du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i lĂ€skiga, sanna och riktigt spĂ€nnande mordfall.Hör fler avsnitt av Mordpodden hos Podme! https://podme.com/se/mordpoddenLadda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Ă€r gratis.

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Ă€r Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlĂ€ggare och producent. Vi brinner för att du ska kĂ€nna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fĂ„ skina i just ditt liv. Din nya hĂ€lsoresa börjar nu! Kontakt: [email protected] Följ oss gĂ€rna pĂ„ Instagram: halsorevolutionen_podcast


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges mest hyllade musikpodcast. Artister hĂ€lsar pĂ„ hemma hos författaren och journalisten Fredrik Strage för att dricka kaffe och lyssna pĂ„ musik. Den hĂ€r podcasten ger dig omistliga lĂ„ttips och oförglömliga anekdoter. Gör som First Aid Kit, Michael Stipe, Little Jinder, Howlin' Pelle, Slipknot, Suede, Father John Misty, Primal Scream, Turbonegro, Ghost och Lill-Babs... knacka pĂ„ hemma hos Strage.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I podden "Nej men ärligt" får ni följa med Nicole som bor i Rom och Tully som bor i Stockholm. Ni får höra deras resonemang kring exakt vad som helst. Högt och lågt. Det tjafsas, skrattas och diskuteras ofiltrerat och ingen av dem är rädda för att säga vad de tycker.

  @Nicolefalciani @Tullyayik

 • Att livet i allmĂ€nhet och turnĂ©livet i synnerhet har sina utmaningar, det vet bĂ€stistarna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren. I den hĂ€r podden pratar de - pĂ„ djupet - om yta och allvar, smink, reltaioner och livet. HĂ€ng med pĂ„ turnĂ©! Poddens webbsida Ă€r aandrasidan.se

 • Oväntade berättelser om människor och musik.
  Ansvarig utgivare: Anna-Karin Larsson

 • Möt människan bakom offentlighetens mask – Martin Wicklin i djupgående intervju med några av landets mest intressanta och aktuella personer
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster


  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.


  Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


  Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela dĂ„ in ett meddelande pĂ„ 30-90 sekunder. En inspelning pĂ„ mobilen rĂ€cker gott och vĂ€l. NĂ€r du Ă€r klar skickar du meddelandet till [email protected]. MĂ€rk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkĂ€nner du att det kan komma att spelas upp i podden.

  Följ denna lÀnk för att del av SÄ in SjÀlens första ljudbok https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Russia's full-scale invasion of Ukraine has dominated world news since tanks, jets and troops first rolled over Ukraine's borders in February 2022. Every weekday, the Telegraph's top journalists analyse the conflict from all angles.

  The team consider military strategy, history, economics, the refugee crisis, Ukrainian culture, and daily life in Vladimir Putin's autocratic Russia and Volodymyr Zelensky's democratic Ukraine.

  On 'Ukraine: The Latest', our correspondents on the ground talk to experts and civilians to cover every aspect of Russia's brutal invasion.

 • Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra sa min mamma till mig nĂ€r jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vĂ€gen in i den hĂ€r podden! I "Nyfiken pĂ„" Ă€r Kristin Kaspersen nyfiken pĂ„ kĂ€nda och okĂ€nda livsöden, pĂ„ ledarskap, drivkrafter, hĂ€lsa och livsval. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som vill stilla din nyfikenhet och lĂ€ra för livet! Webbsida: kaspersennyfikenpa.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Expressens nyhetspodd om svensk politik, med Viktor Barth-Kron och Tomas Nordenskiöld. Nytt avsnitt varje tisdag.

  Ansvarig utgivare: Klas Granström
  Kontakt: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • VĂ€lkommen in i MFB's vĂ€rld. I denna podd pratar Hassan, Musti och Yousif allmĂ€nt om den fartfyllda resan genom livet. Influencers, familjelivet och galna historier bakom YouTube-livet Ă€r bara nĂ„gra fĂ„ Ă€mnen som kommer pratas om.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vill du också lära dig mer om Kina? Här i Kinapodden får du dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka!
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi djupdyker i det okĂ€nda.

  Varannan söndag berÀttar och diskuterar vi Àmnen allt ifrÄn ufo incidenter, övernaturligt, paranormala fenomen, hemsökta platser och andra mysterier.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det politiska spelet är för dig som älskar politik – Parisa Höglund och Fredrik Furtenbach guidar dig genom maktens korridorer.

  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Gotländska fall är en podcast där vi gräver i både gamla och aktuella brott.

 • A few years ago I was a broke, university dropout, living in a studio-flat in a rough area. At 18 I started a company which would eventually become "Social Chain" - an industry leading marketing company. At 26 the company was generating $600m a year in revenue. At 27 I resigned as CEO, and launched 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of un-filtering success and giving you the knowledge you need to create the life you want.

  Thank you for listening.

  IG: https://www.instagram.com/steven
  TW: https://twitter.com/StevenBartlett
  LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123

 • Keyyo och Hampus diskuterar med satir och ironi allt från de mest bisarra funderingar till de vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk veganskt? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök? Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • Katastrofer, olyckor, epidemier, krig och mord. Sveriges historia är fylld av hemskheter.
  I podden Sveriges Mörka Minnen får du höra om berättelser och händelser du känner igen, blandat med de som glömts bort, men som haft stor effekt på det svenska samhället och folket.
  Följ med på en resa från norr till söder och återupplev Sveriges Mörka Minnen.

 • Knatteplock-podden Ă€r en podd om mat, barn och förĂ€ldrarskap. HĂ€r bjuder Elin in gĂ€ster pĂ„ olika teman för att ta del av deras perspektiv, erfarenheter och kunskaper. GĂ€sterna Ă€r allt frĂ„n kĂ€nda profiler till experter och forskare.

   

  Kika gÀrna in Elins Instagramkonto med inspiration kring mat och barn, pÄ @knatteplock.


  Vill du ge förslag pĂ„ teman och gĂ€ster? Skicka mer Ă€n gĂ€rna in din önskan till [email protected].

   

  Podden slÀpps varannan vecka pÄ torsdagar.


  Trevlig lyssning!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Amanda is a wife. A mother. A blogger. A Christian.
  A charming, beautiful, bubbly, young woman who lives life to the fullest.
  But Amanda is dying, with a secret she doesn’t want anyone to know.
  She starts a blog detailing her cancer journey, and becomes an inspiration, touching and captivating her local community as well as followers all over the world. 
  Until one day investigative producer Nancy gets an anonymous tip telling her to look at Amanda’s blog, setting Nancy on an unimaginable road to uncover Amanda’s secret. 
  Award winning journalist Charlie Webster explores this unbelievable and bizarre, but all-too-real tale, of a woman from San Jose, California whose secret ripped a family apart and left a community in shock.  
  Scamanda is the true story of a woman whose own words held the key to her secret. 
  New episodes every Monday.
  Follow Scamanda on Apple Podcasts, Spotify, or wherever you listen.
  Amanda’s blog posts are read by actor Kendall Horn.

 • Morgonradio med Martin Soneby och gĂ€ster.MĂ„ndag - Torsdag kl.08-10 pĂ„ http://mixlr.com/amkmorgon, och dĂ€refter som podcast.AMK Morgon Ă€r 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon sĂ„ att vi fortsĂ€tter vara fria och oberoende.

 • I Bathinas skilda möten trĂ€ffar Bathina Philipson extremt framgĂ„ngsrika personer och vĂ€nner som alla har en stark historia att berĂ€tta. Bathina gĂ„r till botten med bakgrunden och uppvĂ€xten som prĂ€glat dem. Valen och upplevelserna som format dem. Hur Ă€r det att komma till Sverige som flykting egentligen? Hur prĂ€glas man av att se sin mamma bli skjuten i unga Ă„r? Vad sĂ€tter en barndom full av misshandel för spĂ„r? Och vad har egentligen Carrie Bradshaw i Sex and the City betytt för en av Bathinas gĂ€ster?


  Det Ă€r i Bathina – en podcast vi fĂ„r svaren genom Bathinas hjĂ€rtliga men filterlösa frĂ„gor som tvingar gĂ€sten till Ă€rliga och raka svar. Varje gĂ€st avslöjar dessutom en hemlighet de aldrig tidigare berĂ€ttat offentligt


   

  Bathina Philipson Ă€r född och uppvuxen i en arabisk/muslimsk familj med Ă„tta syskon dĂ€r varken veckopeng eller oxfilĂ© fanns att tillgĂ„. Sedan dess har hon gjort en ordentlig klassresa dĂ„ hon idag lever i den svenska societeten med en ekonomisk trygghet de flesta bara kan drömma om. Klassresan och hennes obotliga nyfikenhet kring mĂ€nniskor har givit henne en unik förstĂ„else för det svenska samhĂ€llets olika skikt och situationer. Ett social geni som aldrig vĂ€nder kappan efter vinden oavsett möte  Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och nĂ€ringsliv

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Hör alla avsnitt av Inför rätta på Podme!https://podme.com/se/infor-rattaLadda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt. Följ med in i rättssalen och få en unik inblick i Sveriges mest uppmärksammade rättegångar. Hör vittnen, offer, förövare och intervjuer med drabbade vars liv aldrig mer blir detsamma.

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Sporthuset är podcasten där prisbelönte tv- och radiojournalisten Tommy Åström, tillsammans med en panel av sportprofiler, bjuder på unika infallsvinklar. Med personliga åsikter, fakta och humor diskuteras aktuella och tidlösa idrottshändelser. Alltid på torsdagar.


 • Sillypodden samlar rykten av alla slag som rör den internationella fotbollen. Vi summerar, analyserar och gissar hur vi tror att fotbollen ser ut imorgon. Med Patrik Syk och sportbladets silly-samuraj Makoto Asahara. Ibland även med gäster!

 • Det hĂ€r Ă€r en podcast med oss: Tove Norström, Klara Doktorow och Sofi Fahrman. Alla 30-plussare som gissar oss fram i livet, med allt vad det innebĂ€r. Barn, karriĂ€r, nostalgi, samtidsoro, kronisk "vad fan ska jag bli nĂ€r jag blir stor"-kĂ€nsla osv. Och det speglar innehĂ„llet hĂ€r ocksĂ„. Trev, trev och gissningar. Du kommer förmodligen inte att lĂ€ra dig nĂ„got viktigt alls. Men du kanske har kul. Och kĂ€nner dig lite mindre vilsen..? Eller mindre ensam om att va vilsen i alla fall? Om inte annat kommer vi ha kul! En podd frĂ„n Aller media.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Di Morgonkoll ger dig nattens viktigaste nyhetshĂ€ndelser, och vad du mĂ„ste ha koll pĂ„ under dagen som vĂ€ntar. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon.
  En podcast frÄn Bonnier News.

  Ansvarig utgivare Peter Fellman
  Kontakt redaktionen: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • Följ med i influenserna The Olsson Sisters dejting-liv vĂ€rlden över! HĂ€r bjuds de friskt pĂ„ personliga berĂ€ttelser sĂ„vĂ€l som Ă„sikter och gossip om killar, dejting, relationer och sex i dagens samhĂ€lle. I denna totalt ofiltrerade podd hjĂ€lper tjejerna Ă€ven dig som lyssnare med tips om relationer och dejting! Hör av er till oss pĂ„ vĂ„ra Instagram konton: @johannaeolsson @annamathildao

  The Olsson Sisters produceras av Digital Icon Agency

 • Årets Humorpodd 2022 och varje måndag släpps ett nytt avsnitt av Louise och Julia poddar! En solig och rolig podd som avhandlar allt från kaos och sömnbrist och till skam och social baksmälla. Lite som en bikt, fast kul. Det kan också förekomma en del skarpa - och ibland inte så skarpa - omvärldsanalyser och spaningar i denna ofiltrerade podcast. Fram med skämskudden, nu kör vi! För tankar - skriv till oss på Instagram. Där heter vi @hejhejvardag och @jullewibbe. För samarbeten - kontakta [email protected] och [email protected].

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaderna att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna Ă€ven pĂ„ Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • HĂ€r hittar du som all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande poddarna Fredagsintervjun, Veckopanelen, Djupet och Opinionen just nu – samt alla vĂ„ra inlĂ€sta texter.ï»ż

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Join intellectual phenomenon Dr. Jordan Peterson for enlightening discourse that will change the way you think. This podcast breaks down the dichotomy of life through interviews and lectures that explain how individuals and culture are shaped by values, music, religion, and beyond. It will give you a new perspective and a modern understanding of your creativity, competence, and personality.

 • MilitĂ€rhistoriepodden Ă€r podden om krig med mĂ€nniskorna och samhĂ€llen i fokus. Det finns fĂ„ Ă€mnen som pĂ„verkar mĂ€nskligheten i lika hög utstrĂ€ckning som den militĂ€rahistorien. Krig och konflikter berör samhĂ€llet pĂ„ alla nivĂ„er – lĂ€nder och stĂ€der drabbas, familjer splittras, söner eller fĂ€der försvinner. DĂ€rför startar vi MilitĂ€rhistoriepodden tillsammans med tvĂ„ djupt kunniga och engagerade personer. Martin HĂ„rdstedt Ă€r professor i historia med breda kunskaper i Ă€mnet, Peter Bennesved Ă€r idĂ©historiker som forskar om civilförsvar och krisberedskap. Tillsammans bjuder de in lyssnarna till samtal som kombinerar ett brett tilltal och en djup Ă€mneskompetens.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro and Sabrina Tavernise. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

  Listen to this podcast in New York Times Audio, our new iOS app for news subscribers. Download now at nytimes.com/audioapp

 • En podcast till Tom Ljungqvist av Petter Egnefors.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast om prepping med Kalle Zackari Wahlström och Patrick Sellman.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vem gjorde vad i ekonomivärlden i veckan? Vad var störst, viktigast? Och vilken var detaljen alla missade? Varje vecka diskuterar Ekonomiekot Extra de mest spännande händelserna inom samhällsekonomi och näringsliv. Programledare Hanna Malmodin.
  Ansvarig utgivare: Tove Svenonius

 • SĂ€ngfösare bjuder dig pĂ„ en berusande sagostund. Luta dig tillbaka och följ med oss nĂ€r svenska komiker och skĂ„despelare med vĂ€nner lĂ€ser sina favoritsagor. Lite pĂ„ lyset.


  Avsnitten publiceras varje onsdag. För att fĂ„ tillgĂ„ng till ett fullpackat bonusmaterial och reklamfria avsnitt - klicka in pĂ„ patreon.com/sangfosare. Det blir efterfest!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Få koll på det senaste inom kultur- och populärkulturvärlden och ha roligt under tiden.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post [email protected]

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • En podd frĂ„n Expressen som bjuder in Sveriges hetaste hockeyprofiler och samlar upp det bĂ€sta frĂ„n NHL.Hockeypuls erbjuder helt enkelt nĂ„got för alla hockeyĂ€lskare. Medverkande: Adam Johansson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin.

  Ansvarig utgivare: Klas Granström
  Kontakt: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • HĂ€r Ă€r finanspodden för dig som kanske inte vill lyssna pĂ„ de allra nördigaste samtalen men dĂ€r du samtidigt vill lĂ€ra dig mer kring börs och aktier och kanske framför allt fĂ„ hjĂ€lp att komma igĂ„ng med ditt sparande. I Calles och Mohammeds vĂ€g mot miljonen kommer det pratas om allt frĂ„n att bygga sin egen pengamaskin till konkreta aktietips och aktiestrategier. Börsen Ă€r för alla, oavsett kunskaps- eller ambitionsnivĂ„.

 • Sylvass satir om nyheter, politik och en hel del kändisar.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Podden AffĂ€rsvĂ€rlden Magasin har bytt namn till Marknaden. PĂ„ mĂ„ndagar blir det intervjuer med företrĂ€dare frĂ„n det svenska nĂ€ringslivet och investerare. PĂ„ fredagar kör vi ett kort nyhetsprogram!

  Marknaden produceras av Monopol Media och programledare Àr Helene Rothstein.

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varje mĂ„ndag! Varannan mĂ„ndag ett ordinarie avsnitt, varannan mĂ„ndag ett Patreonexklusivt avsnitt.

  Stötta oss pÄ Patreon!

  Support till showen http://supporter.acast.com/krigshistoriepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Rachel Maddow, host of the #1 hits “Bag Man” and “Rachel Maddow Presents: Ultra,” is back at the mic with a new original series, “Rachel Maddow Presents: Déjà News.” In each episode, Rachel and co-host Isaac-Davy Aronson seek a deeper understanding of a story in today's headlines by asking: Has anything like this ever happened before? Would knowing that help us grapple with what’s happening now… and what might happen next? Follow now and listen to the first episode on June 12.

 • TvĂ„ vĂ€nner. En mikrofon. Allt det vi inte vĂ„gar sĂ€ga till vĂ„ra partners. Pascal och Johannes Ă€r en podd om relationer, mediaskvaller och Johannes stĂ€ndigt vacklande psykiska hĂ€lsa. Nytt avsnitt varje torsdag.

  Av författarna Pascal Engman och Johannes SelÄker.

 • Womensync podcast Ă€r podcasten för vĂ„r tids kvinnor. Det Ă€r en hĂ€lsopodd som tar hĂ€nsyn till en ny dimension av hĂ€lsa som tidigare inte lyfts i hĂ€lsosammanhang – vad hĂ€lsa betyder utifrĂ„n en kvinnlig biologi.


  Varje vecka gÀstas podden av nÄgon av Sveriges frÀmsta experter och profiler inom kvinnohÀlsa och holistisk hÀlsa. I konversationerna lyfts allt det dÀr som man önskar att man hade vetat om nÀr det kommer till den kvinnliga biologin, vad som pÄverkar den och hur vi kan mÄ som bÀst. Du fÄr ocksÄ en större förstÄelse för hur tankar, kÀnslor samt hur feminin och maskulin energi har en pÄverkan pÄ din kropp och hur du kan anvÀnda detta till din fördel. Oavsett om du har utmaningar kopplat till menscykeln eller bara vill fÄ en djupare relation med dig sjÀlv och din kropp Àr det hÀr podden dÀr du fÄr verktygen.


  Womensync Ă€r grundat av Susanna Moen och Sara Norrbom och Ă€r ett koncept inom livsstil som förmedlar kunskap, inspiration och produkter som hjĂ€lper kvinnor att mĂ„ sĂ„ bra som möjligt genom alla skeenden i livet. 


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.