• Sveriges största podd om vår tids mest spännande händelser.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Här hör du de personliga berättelserna som definierar vår tid.

  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

 • Take yourself back in time...back to high school. The ups and downs, the loves the losses, the struggles the triumphs, being together with your friends...feeling every emotion of it.
   
  Is 23 more than just a number to you? Do you respond to people by saying I don't wanna be anything other than what I've been trying to be lately? Do you expect to have life-changing moments while caught in the confetti or the rain?
   
  Are you One Tree Hill obsessed?...it's OK...we're here for you. You can sit with us.
   
  Are Brooke, Peyton and Haley your BFF goals?
   
  These Drama Queens are getting back together!! Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton and Sophia Bush are the biggest Drama Queens and they are here with you to dissect every episode, deliver every detail you must know, and devote themselves to you as you rewatch every single scene together.
   
  Join Joy, Hilarie and Sophia each week.
   
  Relive it, Relove it, Rewatch it ...every One Tree Hill minute of it.

  Be a Drama Queen.

  Drama Queens, an iHeartRadio Podcast.

 • Varje vecka ger Evalisa Wallin och Viktor Ahldén dig aktuella berättelser om brott och straff. Du får koll på krim.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl DĂšman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kĂ€nda för sina trĂ€ffsĂ€kra sketcher och förmĂ„ga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi tar upp allt mellan himmel och jord.

  Klippare Magnus Silfvenius Öhman

  Become a member at https://plus.acast.com/s/mellanhimmelochjord
 • "Talk to me” Ă€r en intervjupodd med artisten/programledaren och mĂ€nniskan Sarah Dawn Finer. 

  HÀr hör ni Raka, roliga, rörande intervjuer och samtal med inspirerande, fascinerande, kreativa och spÀnnande mÀnniskor. KÀnda som okÀnda. Svenska och internationella.

 • Rättegångspodden fördjupar sig i uppmärksammade brott och sammanställer rättegångarna till dokumentära berättelser.

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren på livets stora frågor genom att dyka rätt ner i visdomens källa: Flashback forum
  I december gör vi en julkalender! Se till att slutet på ditt 2020 blir något mindre rövigt genom att hänga med i vinter på https://flashbackforever.se/
  Tycker du podden är mäktig och vill se till att den fortsätter göras? Stötta oss på https://www.patreon.com/FlashbackForever
  Tipsa oss om trådar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/
  Och glöm inte: Svaren på allt finns på Flashback.

 • Berättelser från verkligheten
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.


 • Undersökande dokumentär från en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rättsfallen som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande ämnen från personerna som själva var inblandade. Med hjälp av deras berättelser försöker vi förstå. Hur kan man beröva en annan människa livet, för blott några tusenlappar? Varför sätter inte det svenska samhället stopp för ett mord som bara väntar på att ske? En mörk historia produceras av Joel Silberstein Hont och Carl Fridsjö för JUST STORIES. Har du tips? Mejla info(a)juststories.se

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Som teens följde vi Sex and the city och dagdrömde om hur livet skulle bli nĂ€r vi blev stora. Lyckad karriĂ€r, vara rika, bo i en lyxig vĂ„ning, ha massa hĂ€rligt sex och sĂ„klart ha hittat the one. Nu Ă€r vi 30 plus, men INGENTING Ă€r som vi tĂ€nkt. Är det okej att fortfarande festa flera gĂ„nger i veckan? Ha 5 kr pĂ„ kontot och ej veta nĂ€r nĂ€sta lön kommer? Dessutom börjar Ă€ggen ta slut och man Ă€r ganska gay och behöver se över alternativa lösningar? Varför började jag inte pensionsspara för tio Ă„r sen? Kan man börja plugga nu? Det skaver Ă€r podcasten om livet efter 30 och hur ingenting blev som vi trodde med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil.

 • I podden Jocke & Jonna – Sanningen MĂ„ste Fram fĂ„r vi krypa under skinnet pĂ„ paret, pĂ„ en resa genom allt frĂ„n hemligheter till sanningar som aldrig sett dagens ljus. Tillsammans med TV-producenten Jonas Bergström bildar podden en trio dĂ€r alla Ă€mnen Ă€r up for grabs. Jonas fungerar som en ledsagare, som stĂ€ller utmanade frĂ„gor, grillar och framförallt pushar Jocke och Jonna. Ibland till dom mest obekvĂ€maste frĂ„gorna.

 • Fotbollskanalen on tour - EM 2020 med Olof Lundh, Martin Petersson och Andreas Sundberg Ă€r DIN svenska poddföljeslagare under sommarens EM-slutspel! Nytt avsnitt varje dag frĂ„n och med EM-trupputtagningen den 18 maj fram tills Sverige lĂ€mnar sommarens fotbollsfest. HĂ€ng med!

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.


 • Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. Från Sportbladet, programledare Patrik Syk.

 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren


 • Från Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt från relationer, kärlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frågor. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många härliga skratt mellan två bästa vänner vars vänskap växt fram ut ren kärlek.

 • Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

 • Har du någonsin tänkt tanken att det kanske finns en annan version av verkligheten? För det har vi - och i podden Konspirationsteorier kommer vi att berätta allt från mystiska sammanträffanden till alternativa teorier. Allt för att ditt konspirationsälskande sinne ska vakna till liv! Välkommen att lyssna på podden som får dig att ifrågasätta allt det du varit helt säker på - tillsammans med Viviann Le och Aida Engvall.

 • En podd för dig som älskar politik och är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna i maktens korridorer. Här hör du både skarpa analyser och en hel del skvaller om partierna och personerna i Sveriges riksdag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar såväl inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt.


 • Det här är Politiken - med Annie Reuterskiöld, Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson. En politikpodd från SvD med viskningar och rop från riksdagens korridorer, anekdoter från fältet, djupdykningar i politikens historia, framtidsspaningar och analyser om både sakpolitik och det politiska spelet.
  Annie Reuterskiöld, Maggie Strömberg och Torbjörn Nilsson är politikreportrar på Svenska Dagbladet och har tidigare medverkat i poddarna Det politiska spelet och Verkställande utskottet.
  Ansvarig utgivare: Anna Careborg.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

 • I min podd ”Nyfiken pĂ„â€ möter jag personer, kĂ€nda som okĂ€nda, som har en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse som jag Ă€r extra nyfiken pĂ„ och som vi samtalar kring. Det kan vara allt frĂ„n ledarskap, livsöde, drivkraft, hĂ€lsa, upplevelser eller erfarenheter. Min mamma sa till mig nĂ€r jag var liten: ”Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra” och det har jag alltid burit med mig. VĂ€lkommen till min podd ”nyfiken pĂ„â€! Kram Kristin

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Skriv din frĂ„ga till podden: fraga@andersochmans.com

  Podden slÀpps varannan lördag 08.00.

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Larsson.

 • VIKTIGT! med My Westerdahl och Erik Hemmingsson Ă€r din kroppspositiva podcast! En viktig podd som dödar myter kring vikt och bantning med vetenskap och stĂ€rkande inspiration. Överviktsforskaren och författaren Erik Hemmingsson och civilingenjören och hĂ€lsoinspiratören My Westerdahl presenterar verktyg och metoder som hjĂ€lper dig att en gĂ„ng för alla sluta fred med kroppen. Vi avslöjar bluffen kring bantning och synar den falska tron om att hĂ€lsa Ă€r lika med "BMI". Det Ă€r dags att utvidga begreppen och sluta banta! En podd frĂ„n Aller media.

 • De bästa serierna för dig som älskar spänning, skräck och mystisk krim. Sträcklyssna på drama som podd!
  Ansvarig utgivare: Doreen Kanter

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

 • Följ med bakom kontona i Hanna Fribergs och Lovisa ”Lojsan” Wallins liv. Det bjuds pĂ„ pinsamma historier och starka Ă„sikter. Och DU kan alltid vara med och styra samtalet. Behöver du hjĂ€lp med nĂ„got eller har önskemĂ„l om vad vi ska prata om? Tveka inte att höra av dig pĂ„ mandagsvibe@munckstudios.com HĂ€r ska vi ha kul tillsammans och börja veckan pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. För du vet vĂ€l om veckan börjar bra... dĂ„ blir den bra!! Vi Ă€lskar mĂ„ndagar. Make Mondays Great Again.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

 • Gravid är en gravidpodd som i varje avsnitt tar upp typiska myter som rör graviditeter och att vänta barn. Får man dricka alkohol när man är gravid? Kan man se vilket kön barnet har genom att kolla på magens form? Ska man äta för två när man väntar barn? Programledarna Anna och Amanda pratar personligt om sina tankar om varje gravidmyt och tar upp historier från lyssnare om vad de tycker och tänker. Dessutom är en expert med i varje avsnitt som förklarar vad som faktiskt gäller.

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Agelii och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Missa inte att du kan lyssna på hela säsong 5 redan nu, självklart helt gratis, på Podplay!

  Produceras av: Kunskapsstudion AB

 • I den hĂ€r podden fĂ„r du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i lĂ€skiga, sanna & riktigt spĂ€nnande mordfall.

 • I den hĂ€r podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gĂ„tt. PopulĂ€rkulturella frĂ„gor stĂ„r i fokus men det blir Ă€ven inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag!

  Klippare Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Matti Lilja

 • Över min döda kropp är krimpoddarnas krimpodd! Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.
  Podden har ynglat av sig och på måndagar levereras en ”Veckans spaning”. Med Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Ljudbearbetning & klippning: Daniel Eng, 442.se

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Olsson och Johanna Hurtig Wagrell läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd. Avsnitt släpps varje fredag. Har du en bra historia på lager? Maila den till kafferepet@underproduktion.se.

 • Individer, händelser, mord och mysterier som får oss att rysa lite extra. En podcast för dig som är intresserad av verkliga händelser och True Crime med fokus på internationella fall.

 • Efter att ha gjort en vĂ€ldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det Ă€nnu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • ”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar Carin da Silva och Vivi Wallin vardagens utmaningar och glädjeämnen. Helt utan röd tråd. Och som om det inte vore nog, allt detta görs på grov göteborgska.

  Ni som lyssnar är en stor del av podden då ni mer än gärna får skicka in frågor, komma med synpunkter eller berätta något roligt.
  Det är högt och lågt, skratt och gråt. Allt i en härlig och ologisk blandning. Precis som livet!

  Poddens tre huvudbudskap är:
  1. Vad du än känner så är du inte ensam
  2. Vi gör alla så gott vi kan
  3. Allt blir bättre om du stoppar det i ett korvbröd!

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

 • En vetenskapstörstande podd om populĂ€rkultur, psykologi och mĂ€nskligt beteende. Lina ThomsgĂ„rd armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen sĂ€ger om mekanismerna bakom mĂ€nskligt beteende. Om vi Ă€r sĂ„ rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat?

  I samarbete med Acast

 • Relationspodden 2.0 med Bingo och Katrin Ă€r podden dĂ€r det tidigare paret pratar relationer och svarar pĂ„ frĂ„gor frĂ„n lyssnare. Bingo och Katrins relation Ă€ndrats en hel del sen de var ett par med mĂ„nga nya perspektiv pĂ„ relationer och livet i stort. HĂ€ng med pĂ„ resan!

 • Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.

  ivararpi.substack.com

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • En podcast med Sveriges bästa singlar. Tänk om det fanns ett helt nytt sätt att hitta sin stora kärlek? I Kontaktannonsen intervjuas Sveriges bästa singlar, som lyssnarna får chansen att höra av sig till!

  Frågorna har tagits fram av två psykologer med avsikt att bryta ner barriärer och komma på djupet fort. Den här podden är för alla Sveriges 1,9 miljoner singlar men också alla som är i en relation och är nyfikna på att höra hur det funkar med dejting idag, eller vill lära sig mer om kärlek och psykologin bakom.

  Singlarna i Kontaktannonsen är kvinnor och män, hetero-, homo- och bisexuella, med olika etniska bakgrunder och i åldern 25-45 år. Programledare är Toni Kaski.

 • Humor med David Batra & hans komikerkompisar som bläddrar igenom landets lokaltidningar i jakt på de allra minsta nyheterna.
  Har du en nyhet till podden? Mejla davidbatraspodcast@gmail.com
  Nytt avsnitt varje fredag.

 • Ekots stora dagliga nyhetssändningar. Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror. Kända och okända förvaltare.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaden att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.


  Programledare är Jesper Norberg, Ellinor Beckett, Karl Lans och Pär Ståhl
  Twitter: @EllinorBeckett @KarlLans
  & @par_stahl

 • Nichlas Niemi och Erik "Jerka" Johansson pratar varje onsdag om en rĂ€tt som man BÖR laga nĂ€r veckan Ă€r slut. En podd om mat och om glĂ€djen i att laga den perfekta rĂ€tten.

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster

  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.

  Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


 • Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

 • Om vi ska kunna leva tillsammans behöver vi prata med varandra. Därför bjuder vi in smarta, utmanande och relevanta gäster till en podcast där olikheter uppmuntras och gör oss klokare. Samtalet fort-sätter.

 • Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens vĂ€rld. Ingen frĂ„ga Ă€r för tuff, ingen frĂ„ga Ă€r för snĂ€ll.

 • Podden om sex och att äga sina val. Amanda & Anna anser att sexlivet är viktigt för välmåendet, och är kul att prata om! De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster.

  PS: Du har väl inte missat att lyssna på vår nya podd ”Gravid”? Lyssna på podplay.se eller i appen Podplay.

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Olösta Fall Ă€r en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. BĂ„de Ă€ldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

 • I podden kommer Keyyo och Hampus med satir och ironi att diskutera allt från de mest bisarra funderingar till vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk vegansk? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök?

 • Varning! Den hĂ€r podden kan innehĂ„lla obehagliga scener. Är du det minsta kĂ€nslig bör du inte lyssna pĂ„ den.

  Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med seriemördare frĂ„n olika delar av vĂ€rlden. Podden görs med och av Dan Hörning - kĂ€nd bl a frĂ„n podden Palmemordet, Olösta mord och Massmördarpodden.

  Det finns mĂ„nga fler avsnitt av Seriemördarpodden. Den hĂ€r öppna gratisfeeden innehĂ„ller bara ett litet urval av avsnitten. Du hittar alla avsnitt i Seriemördarpodden Premium. Seriemördarpodden Premium finns i  appen Podme eller pĂ„ https://podme.com/se/seriemordarpodden

  Om du gillar Seriemördarpodden gillar du nog systerpodden Massmördarpodden ocksÄ. Den finns ocksÄ i appen Podme eller pÄ podme.com.

  Musiken Àr gjord av tripnaha. LÄten heter Immune. Lyssna pÄ tripnaha hÀr: https://open.spotify.com/album/5BHcdM9m4Qqn58pgZRBMjl

  Seriemördarpodden pÄ Facebook: https://www.facebook.com/Seriemördarpodden-317166098642416/
  Twitter: @danhorning Instagram: https://www.instagram.com/dan_horning/?hl=sv   

 • Problem… De kan vara stora… De kan vara små… Men det enda som är säkert är att alla har vi dem. Och nu kan ni äntligen höra vad humorgruppen I Just Want To Be Cool hade gjort för att lösa dem.
  I deras podd ”Vad? Med I Just Want To Be Cool” ställer dem varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre.


 • "Locker room" hänget du önskar du kunde få mer av men även förlänga är nu här. Vi tar upp allt man tänker och önskar att man kunde prata mer om. Den röda tråden är träning och hälsa. Men det primära är - att förstå och lyfta det som vi och många därute tänker på. Hur hanterar man prestationsångest? Kan man träna för att se snygg ut naken? Hur vågar man säga upp sig för att satsa på sin dröm? Varför har så många komplex och är egentligen Sociala Medier bra för oss? Allt detta och lite till får du höra i After Workout podden med Maya Parnevik och Joanna Swica

 • En podcast frĂ„n gĂ€nget bakom succĂ©n "Den som skrattar förlorar" – din oas av hjĂ€rndödhet.

 • Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av blöjbyten och den andra bor i Monaco med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,5 miljon följare.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.


 • Ett ämne, en kvart, fem dagar i veckan. Med några av Sveriges kunnigaste journalister.

  Dagens story från Svenska Dagbladet ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon.

 • Relationsguiden är podcasten som tar kärlek och relationer på allvar. Tillsammans med Malin Nordström bjuder parterapeuten Anneli Östling på sin kunskap och erfarenhet, toppat med konkreta tips om hur man kan lösa de problem som ofta uppstår i en relation. Inget problem är för litet och inget ämne är förbjudet när de guidar oss genom relationsdjungeln, ett avsnitt i taget.

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post podd@avanza.se

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • Sylvass satir om nyheter, politik och en hel del kändisar.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Norrländsk humor när den är som bäst. Sänds i P4 söndagar kl. 12.03-13.00.
  Ansvarig utgivare: Matti Lilja


 • Karin Bastin och Isabelle Monfrini medelålderskrisar. Häng med!

 • Sveriges största blogg och podd om privatekonomi. Hjälper dig bli rikare med ett bättre sparande. 💰

  Varje vecka får du konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt.

  Vill du komma igång med ditt sparande? Prova vår kom igång-guide på hemsidan. Den hälper dig att spara rätt och lätt

  Är du redan igång? Träffa andra likasinnade i vår community eller prova våra tips för att din ekonomi till nästa nivå.

  Varmt välkommen!
  Jan och Caroline

 • Mathilda och Andrea Ă€r bĂ€sta vĂ€nnerna som driver en av Sveriges största podcast för unga kvinnor. KĂ€rlek, vĂ€nskap, sex, pengar, feminism och framtiden Ă€r Ă„terkommande Ă€mnen. Lyssna och njut! Mejl: mathildaochandrea@gmail.com

 • Människorna bakom dramatiken och spelet bakom kulisserna. Redaktör: Alexander Lundholm, Årets sportjournalist 2018.
  Ansvarig utgivare: Markus Boger

 • Visste du att det finns fler avsnitt av Svenska Mordhistorier? Hör alla exklusivt hos PodMe. LĂ€s mer pĂ„ podme.com

  Varje vecka berÀttar vi om ett svenskt mord. Vi uppmÀrksammar fall som inte fÄr glömmas bort, och försöker förstÄ vad som ligger bakom det som hÀnt.

  Programledare Àr Christopher Holmberg. Svenska Mordhistorier görs av podcastbolaget Creedcast, exklusivt för PodMe.

  Lyssna exklusivt hÀr: https://podme.com/se/svenska-mordhistorier

 • HĂ€r hittar du all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande programmen Fredagsintervjun och Veckopanelen samt inlĂ€sta essĂ€er och tillfĂ€lliga reportagesatsningar.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka slĂ€pper vi tre avsnitt dĂ€r vi pĂ„ mĂ„ndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste frĂ„n Silly Season. PĂ„ onsdagar och fredagar slĂ€pper vi intervjuer med allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Philip De Giorgio och Marcus Birro.

 • Gillar du att springa? DĂ„ Ă€r det hĂ€r podden för dig! LĂ„t inte poddens namn avskrĂ€cka dig ;-) Strunt samma hur snabbt eller lĂ„ngsamt du springer för löpning Ă€r inte ett tempo, det Ă€r en kĂ€nsla. Journalisten Petra MĂ„nström var sĂ€mst i klassen pĂ„ löpning under skoltiden och det dröjde mĂ„Ă„Ă„Ă„nga Ă„r innan hon ville se pĂ„ en löparsko igen. I varje avsnitt möter du en inspirerande person som gillar att springa, allt frĂ„n glada amatörer till elitlöpare.

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Àr Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlÀggare och producent. Vi brinner för att du ska kÀnna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fÄ skina i just ditt liv. Din nya hÀlsoresa börjar nu! Kontakt: halsorevolutionenpodcast@gmail.com Följ oss gÀrna pÄ Instagram: halsorevolutionen_podcast


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

 • Duon ni alla älskar och längtat efter är redo att ta Sverige med storm. I podden missförstå mig rätt kommer Emma och Hannah blanda högt och lågt. En ärlig, öppen och helt ofiltrerad podd där ingen åsikt eller ämne är förbjudet. Vem bestämmer egentligen vad som är rätt och fel, vad som är perfekt och vad du ska tycka och tänka? Låt kärleken flöda, vem du än är och var du än befinner dig. Tveka inte att höra av er till missforstamigratt.podcast@gmail.com vid eventuella frågor eller önskemål.

 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.

  www.somnamedhenrik.com

  För reklamfritt innehÄll och extraavsnitt, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik
 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som älskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna även på Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!

 • Emilie Roslund och Matilda Berggren ger dig din kompletta guide inom dejting och relationer.

 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

 • Ingen vet vem som bjöd dit dem. Ingen vet varför det var deras sista mĂ„ltid. Men det spelades in.

  HjÀlp oss ÄteruppstÄ via Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • A weekly, behind-the-scenes look at the biggest news stories in Sweden with the journalists who know them best. Every Saturday with The Local Sweden.

 • Möt personen bakom offentlighetens mask i journalistikens mest grundläggande form – intervjun.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • En varm, generös och underhĂ„llande podd om konsten att vara mĂ€nniska med Mia Törnblom och Yvonne Brokvist. Att vara sĂ„rbar Ă€r motsatsen till att vara svag, det handlar istĂ€llet om att vara sĂ„ trygg i sig sjĂ€lv att man vĂ„gar vara modigare och Ă€rligare.

  I varje avsnitt gÀstas Mia och Yvonne av en person som generöst delar med sig om sin egen sÄrbarhet.

  Mia kÀnner de flesta till sedan tidigare men alla vet inte att det Àr tillsammans med Yvonne hon utvecklat sina metoder. De Àr inte bara bÀsta vÀnner, utan Àven kollegor sedan 2003. Yvonne har fram tills nu velat verka i det tysta men Àntligen fÄr fler möjlighet att lÀra av hennes klokskap.

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • TrĂ€ningspodden Ă€r Sveriges största podcast om trĂ€ning & hĂ€lsa. HĂ€r fĂ„r du massor av inspiration och information om trĂ€ning, kost, hĂ€lsa, mm. Men ocksĂ„ skratt, familj, resor och annat om att vara en aktiv kvinna mitt i livet nĂ€r Jessica AlmenĂ€s och Lovisa "Lofsan" Sandström varje vecka samtalar om högt och lĂ„gt. För mer info och community, besök TrĂ€ningspodden pĂ„ Facebook, @traningspodden pĂ„ Instagram eller maila traningspodden@lsgroup.se.

 • Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa.
  Drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg.

 • Podden med Elina Du Rietz och Bob Hansson dĂ€r vi grĂ€ver i Ă„ldersfixeringen, och samtidigt grĂ€ver vĂ„r egen grav. Med en som Ă€r klok nog att acceptera den och en som förnekar och förhindrar den (tror hon).

  SĂ€song 1 med Elina och Jenny Grewdahl.

  Support till showen http://supporter.acast.com/aldersnoja.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podcast by Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic 'Ärligt talat' produceras av ACAST.

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden".

 • En dokumentär om de avgörande nyhetshändelserna – med människorna som blev en del av dramat. Hör ytbärgaren som räddade människor efter att Estonia förlist. Journalisten som tog sig in i palatset som Saddam Husseins son just flytt från. Skådisen som hamnade mitt i Filmsveriges största haveri. Detta är deras personliga berättelser.
  Podcasten produceras av Mattias Bergman och Andreas Utterström.

  Avsnitten släpps en vecka tidigare på Podplay. Lyssna på nästa avsnitt redan nu på Podplay.se eller i appen.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.


 • Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

 • Hanif Bali och Per Lindgren tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Åsiktsmaskinerna är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.
  Allt med God Ton™ såklart.

 • Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa Anckarman och Emelie Bergstedt det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt.

 • Sveriges största podcast om stress. Prestationspodden Ă€r en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. PĂ„ varje arbetsplats och i varje kompisgĂ€ng finns det nĂ„gon som Ă€r eller har varit utbrĂ€nd. Men fĂ„ vill prata om det. Med den hĂ€r podcasten vill vi lyfta pĂ„ skĂ€mskudden, sĂ€tta igĂ„ng snacket och hjĂ€lpa mĂ€nniskor till en sundare tillvaro med mindre stress och press. Prestationspodden produceras av Caroline Norbelie och Per Lundevall. Sedan Mars 2019 produceras podcasten av Caroline.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!

 • Två gäster reder ut vardagens moraliska och filosofiska dilemman.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Poddintervju med de mest aktuella, intressanta och spännande personerna – varje dag.
  Ansvarig utgivare: Beror på sändningsort, se respektive avsnitt

 • Snabb Fakta är en podcast om historiska händelser, mystiska försvinnanden, mänskligt beteende och allt däremellan. Helt enkelt en renodlad faktabaserad podcast som går rakt på sak.

 • Här kan du utbilda dig i hur det svenska vårdsystemet fungerar, vad du som patient har rätt till.

 • Roligare Ă€n ni tror - Livet efter 50 plus ++ med Amelia Adamo och Susanne Hobohm Ă€r en podd med livskunskap frĂ„n en mogen horisont! I podden vill vi spana pĂ„ mĂ€nskligheten i all dess hĂ€rlighet och med alla dess brister. Vi kommer att tala personligt om allt frĂ„n en kvinnas fuck-off-kapital till varför hjĂ€rnan Ă€lskar repetition och vad som hĂ€nder i kroppen i vĂ„r Ă„lder nĂ€r man vill gĂ„ ner i vikt - men inte lyckas.
  ...Och sÄ blir det lite kungligt skvaller frÄn förr och nu.

  Glöm inte att prenumera pÄ podden sÄ missar du inte nÄgot avsnitt. Varje torsdag slÀpps ett nytt program!

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att utvecklas som människa. Han är författare till böckerna Fuck Your Fears (2014), Tough Love (2018), Peppa mig eller flytta på dig (2019) och Starkare (2020).

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Ställ en fråga om precis vad som helst så gör vi så gott vi kan för att hitta svaret
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelserna om kriminaliteten och utsattheten som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi knyter ihop världspolitik och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Viaplays Janne Blomqvist & Erik Stenborg guidar dig genom det senaste inom Formel 1.

 • FĂ„ experternas svar pĂ„ dina frĂ„gor om de allra minsta barnen 0-3 Ă„r. Konkreta och vettiga rĂ„d för dig som Ă€r smĂ„barnsförĂ€lder!

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy.

 • Genom historien finns kvinnorna som gĂ„tt före. De som slagits för sin frihet, krossat normer och sprĂ€ckt glastak. De berĂ€ttar ocksĂ„ historien om oss som kommit efter. I podden "I kvinnans fotspĂ„r", berĂ€ttar Therese Lindgren om kvinnorna som satt avtryck i historien, med sin person och gĂ€rning.

 • “Almost a perfect crime.” The hacking ring and an attempt to steal a billion dollars. Investigators blame North Korea. Pyongyang denies involvement. The story begins in Hollywood.

 • Vi bjuder på genuint och ocensurerat snack. Allt från sex till opopulära åsikter. Enjoy! Maila oss på lakiochkatten(a)gmail.com

 • Det här är en podd om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Går inte att överdosera.

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Förundersökningspodden läser, granskar och diskuterar förundersökningsprotokoll i aktuella rättsfall i Sverige.
  Stötta oss gärna på patreon: www.patreon.com/fupodden
  Eller följ oss på sociala medier!
  Facebook: https://www.facebook.com/fuppodden Instagram: https://www.instagram.com/fuppodden/ För kontakt och förfrågningar: fuppodden@gmail.com

 • En spoilertjej och en avdankad dokusåpadeltagare. Nessa och Amelia ger sina lyssnare skvaller från baksidan av influencervärlden och sanningar om reality.
  Tillsammans med sina varierande gäster, som influencers, sugarbabes, poliser och försvarsadvokater finns det inget ämne de inte vågar ta upp.
  - Problematiken i förorten? Fuckboys? Livet med en sugardaddy?
  Det är bara att älska eller hata podden.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Brian Brushwood (Scam School, Modern Rogue, Scam Nation) brings you the hidden stories behind the most audacious con jobs, swindles and heists in history.

 • TvĂ„ legitimerade psykologer diskuterar Ă€mnen relevanta för förĂ€ldrar och pedagoger sĂ„som barns psykiska hĂ€lsa, förĂ€ldraskap, förĂ€ldrastilar, barnuppfostran och barnkultur. Liv Ă€r leg psykoterapeut, och Lars Ă€r forskare, och tillsammans ser vi till att ge rĂ„d och info som Ă€r bĂ„de anvĂ€ndbara och grundade i vetenskapliga studier.​

 • Chef Dilemma är podden där du får träffa de hetaste och mest intressanta ledarna just nu. Här möter Chefs chefredaktör Cissi Elwin förebilder och ledare som delar med sig av konkreta tips och ärliga berättelser. I varje avsnitt ställs de också inför olika chefsdilemman.

 • 15 countries. 15 true crimes. Ashley Flowers takes you on a wicked world tour, exploring notoriously high-profile cases and the cultural details that make them unique. International Infamy is a Spotify Original from Parcast. New episodes every Tuesday. Listen free on Spotify! 

 • I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen pĂ„ börs och marknad.

 • Vilka sex låtar skulle du ta med dig till en öde ö, om du bara fick spela de låtarna resten av ditt liv?
  Bagge och Wåtz ställer den frågan och flera andra till sina gäster.
  Strandsatt med Bagge & Wåtz är en podd som kommer bjuda på överraskningar och galna och intressanta samtal.
  En ny gäst varje vecka, som dom tar med sig till en öde ö.

 • Runt ”det vanliga” - som partipolitik, budgetarbete, gudstro, terapi och annat - kan sekten uppstĂ„.

  - Jag skulle aldrig gÄ med i en sekt!

  Inte? 

  Du möter övertygade och leende vÀnner, ibland i lycklig eufori.

  HjĂ€rntvĂ€tt syns inte. Du ser inte rĂ€dsla, indoktrinering, hemligheter, manipulation, det hĂ„rda slitet, pengarna, hot, förvrĂ€ngd sex, vĂ„ld, psykisk tortyr. 

  - Vi vet, vi har varit dÀr, sÀger Emma GembÀck och Rigmor RobÚrt.

  Emma, upphöjd pastor i Knutby blev utfryst och nedtryckt. Rigmor, lÀkare och psykoterapeut, var med om liknande, men i ett helt annat sammanhang utomlands.

  I podden följer vi kommande KnutbyrĂ€ttegĂ„ng dĂ€r ”Kristi brud" och hennes medpastorer Ă„talas. Vi belyser en terapeutsekt runt Quickfallet. Samma terapeuter hetsade i da Costa-fallet upp opinion mot tvĂ„ lĂ€kare. MK Ultra - kan hjĂ€rntvĂ€tt och trauma anvĂ€ndas för ett rikes sĂ€kerhet? ”Rebellerna”, en vĂ€nsterextrem sekt i 68-rörelsen. Stallsekter - mĂ€n som Ă€ger hĂ€star har krĂ€vt sex och slavarbete av hĂ€stflickor. Finns det likheter mellan maffia och sekter? Med mera..

 • Kom in på djupet på influenserna & entreprenörerna Ida Warg & Alexander Pärleros. Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till idawarg@idawarg.se

 • Ett program om hur språk används och förändras. Här kan du som lyssnare ställa dina frågor om språk. Programledare Emmy Rasper.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Om klassiskt filosofiska ämnen såväl som vår tids mest brännande etiska, existentiella & politiska dilemman.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Investerarens Podcast är fortsättningen på #PrataPengar och drivs av Nicklas Andersson (@Investeraren). Syftet med podden är att vara din finansiella partner i den ekonomiska djungeln för att motivera och inspirera kring sparande och investeringar!

  Min vision är att skapa förutsättningar för alla att ta kommando över sin ekonomiska situation och bli VD över sin egen ekonomi! Varje måndag tar jag på mig mina ekonomiska glasögon med spännande teman för att förklara och inspirera kring börsen och ett nyhetssvep med de senaste finansiella nyheterna.

  I podden pratas det #sparande, #aktier, #fonder, #privatekonomi, #börsen, #pension och mycket mer! Var med och påverka innehållet genom att maila till kontakt@investeraren.com eller skriv under hashtagg #PrataPengar eller #Investeraren i social media. Avsnitten är ca 45 minuter långa och släpps på måndagar.

 • Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

 • Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet?

  I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig.

  Välkommen in i coachingrummet!

 • Dan Hörning (kĂ€nd frĂ„n Seriemördarpodden och Palmemordet) tar upp olösta mord, försvinnanden och mysterier i en podd som bara stĂ€ller frĂ„gor utan att ge nĂ„gra svar.

 • Allt du behöver Ă€r nĂ„got att sĂ€ga, Elaine EksvĂ€rd ser till att det landar snyggt oavsett om det Ă€r en löneförhandling, avslut med en kompis eller rĂ€dda en situation dĂ€r det gĂ„tt helt fel! Snacka Snyggt Ă€r retorikexperten i ditt öra som hjĂ€lper dig i ditt vardagssnack. VĂ€lkommen till Snacka Snyggt!

 • Styrkelabbet är podcasten för dig som älskar styrketräning. Värdarna Daniel Richter, Philip Wildenstam och Sandrine Quignaudon guidar dig genom gymmets snåriga djungel – och hjälper dig till effektivare och roligare träning!

 • HĂ€r Ă€r finanspodden för dig som kanske inte vill lyssna pĂ„ de allra nördigaste samtalen men dĂ€r du samtidigt vill lĂ€ra dig mer kring börs och aktier och kanske framför allt fĂ„ hjĂ€lp att komma igĂ„ng med ditt sparande. I Calles och Mohammeds vĂ€g mot miljonen kommer det pratas om allt frĂ„n att bygga sin egen pengamaskin till konkreta aktietips och aktiestrategier. Börsen Ă€r för alla, oavsett kunskaps- eller ambitionsnivĂ„.

 • I den här gränslösa podden kommer Youtube-stjärnan Anty och tv-profilen Diana prata ofiltrerat om allt ni önskar att ni visste. Duon kommer lyfta allt ifrån baksidan av influencervärlden, kändisskvaller till kärlek, sex & relationer. Fuck jantelagen, låt oss visa er vad real talk är - på riktigt.

 • Vi älskar hemligheter! Att ha dem, dela dem och hata dem. På lördagsmornarna står lyssnarnas hemligheter i centrum när Hanna Hellquist och Samir Yosufi tar sig an dem tillsammans med gäster och experter.
  Ansvarig utgivare: Jenny Norberg

 • Sparka igång helgen med P3:s fredagsquiz!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • I podden DUO kommer du att få lära känna Andrea Norrman & Mimmi Kapell på ett helt nytt sätt, varje avsnitt svarar dom på två frågor som deras följare ställt & diskuterar kring detta. Det bjuds även på en härlig överraskning i slutet utav varje avsnitt!

 • I podden ÄLSKA OSS kommer det pratas ofiltrerat om livet, graviditet, förlossning, fest, lycka och smĂ„barnsliv. Hur pĂ„verkad blir man egentligen av att ha en uppvĂ€xt med en frĂ„nvarande pappa? 

  och vi grÀver djupt i frÄgan om hur man lÀr sig att Àlska sig sjÀlv? nÄgot vi sjÀlva inte alltid gjort. Kanske kan nÄgon av vÄra gÀster hjÀlpa oss med detta? Mys till det med Malin och Nanna varje Onsdag

  Tveka inte att höra av dig till Alskaosspodcast@gmail.com vid frĂ„gor eller om vi tillsammans med er ska gĂ„ djupare i ett Ă€mne. 

  ❀ VĂ€lkommen till podden ÄLSKA OSS med Malin Gabrielsson & Nanna CebnĂ©r ❀

  __________________________________

  Malin Gabrielsson @malingabrielssons

  Nanna Cebnér @nannacebner

  __________________________________

  Producerad av @podcastproduktion | www.podcastproduktion.se

  Musik av @peterkaofficial


 • Magnus Hedman och Nemo Hedéns gemensamma resa började på en mörk scen i Gislaved hösten 2010. Den gamle fotbollslegendaren hade blivit DJ och Nemo var skandalomsusad reality-kändis efter dokusåpan ”Kungarna av Tylösand”. Det var sprit, droger, dekadens och misär. Den kvällen skulle dock bli startskottet på en relation som idag är något helt annat. För idag, exakt 10 år senare har Nemo varit nykter och drogfri i 5 år och Magnus i 3 år. Grabbarna skriver böcker, föreläser och brinner för en gemensam sak - beroendefrågor. Och vad finns då kvar att göra inom ämnet? Jo, en podd! Denna podcast vill sprida kunskap, krossa tabun och sprida hopp till alla som kämpar mot beroendesjukdomen där ute. Med nya spännande gäster och teman varje vecka vill vi göra något spännande och intressant av ett annars ganska mörkt och svårt ämne.

 • Influencer-systrarna Victoria Törnegren & Alexandra Brings podcast om livet bakom de perfekta flödena.

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Visste du att det finns fler avsnitt av Fördomspodden? Hör alla exklusivt hos PodMe. LĂ€s mer pĂ„ podme.com - 

  Ammades Alex Schulman lĂ€nge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi Ă€r kanske inte först – men vi Ă€r garanterat fördomsfullast.
  Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet gĂ„r ut pĂ„ att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en kĂ€nd person – pĂ„ den kĂ€nda personen i frĂ„ga.

  Fler avsnitt hittar du pÄ https://podme.com/se/fordomspodden

 • Bildningspodden är en del av Anekdot – det digitala bildningsmagasinet. Här hör du våra underhållande och fördjupande forskarsamtal om historiska personer, företeelser, idéströmningar eller konstverk – och Anekdots essäer i ljudproducerad version. Inga förkunskaper krävs. Anekdot är ett samarbete mellan Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet och Kungl. Vitterhetsakademien.

 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.

  BrandkÀrrmordet

  2006 mördas en kvinna i sitt kök i en lĂ€genhet i BrandkĂ€rr i Nyköping. Polisen blir övertygad om att ett vittne har sett mordet. Kvinnans son ska ha varit i köket och sett en omaskerad man skjuta ihjĂ€l mamman. Pojken Ă€r sju Ă„r gammal. I polisförhör pekar pojken ut mördaren. En lokal krögare vid namn Son Do. Polisen hittar ingen teknisk bevisning pĂ„ platsen. Det enda som binder Son Do till mordet Ă€r pojkens utsaga. ÄndĂ„ döms Son Do till livstids fĂ€ngelse. Men Son Do har hela tiden nekat till brottet. SpĂ„r hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken pĂ„ vad som egentligen kan ha hĂ€nt i BrandkĂ€rr.

  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

 • Det hĂ€r Ă€r en podcast med oss: Tove Norström, Klara Doktorow och Sofi Fahrman. Alla 30-plussare som gissar oss fram i livet, med allt vad det innebĂ€r. Barn, karriĂ€r, nostalgi, samtidsoro, kronisk "vad fan ska jag bli nĂ€r jag blir stor"-kĂ€nsla osv. Och det speglar innehĂ„llet hĂ€r ocksĂ„. Trev, trev och gissningar. Du kommer förmodligen inte att lĂ€ra dig nĂ„got viktigt alls. Men du kanske har kul. Och kĂ€nner dig lite mindre vilsen..? Eller mindre ensam om att va vilsen i alla fall? Om inte annat kommer vi ha kul! En podd frĂ„n Aller media.

 • Anton Magnusson, Simon Gärdenfors och Albin Olsson plus minus någon gör en podcast.

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varannan mĂ„ndag!

  Stötta oss pÄ Patreon!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Få koll på det senaste inom kultur- och populärkulturvärlden och ha roligt under tiden.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Varför Ă€r det sĂ„ fĂ„ som pratar om klimakteriet pĂ„ ett positivt och konstruktivt sĂ€tt? Visste du att de första symptomen börjar redan vid 40? I Klimakteriepodden intervjuar Åsa Melin intressanta och spĂ€nnande personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av kvinnohĂ€lsa och Ă„ren kring menopaus. Avsnitten handlar om vad som hĂ€nder i kroppen och psyket, varför och hur du sjĂ€lv kan pĂ„verka ditt mĂ„ende och din hĂ€lsa pĂ„ alla plan. Du fĂ„r veta allt om hormoner, humörsvĂ€ngningar, sexlust, relationer, kost, motion, hjĂ€rnan, tarmarna och mycket mer. Allt för att du ska kĂ€nna dig stark, ha livslust, energi och en hĂ„llbar kropp. Det finns mycket okunskap och myter kring klimakteriet och kvinnligt Ă„ldrande som förtjĂ€nar att redas ut. Klimakteriepodden erbjuder allsidig kunskap och vetenskaplig fakta.

 • Fördjupar dagens stora händelser i Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • De senaste Ă„ren har mĂ„nga dörrar öppnats för Tomas Andersson Wij. Eget tv-program, SĂ„ mycket bĂ€ttre, bokutgivningar och större scener. Men gud vet att han har haft sina hundĂ„r. Han har spelat för 18 betalande i Odense, haft en döv ljudtekniker i Hjo och gjort ensamma norrlandsturnĂ©er bara för att betala av skulder för gigen som gick back. Det var sĂ„ idĂ©n till podcasten HundĂ„ren kom, en intervjuserie för alla som i likhet med Tomas blivit fed up pĂ„ framgĂ„ngspoddar och succĂ©historier. I podcasten tas vi genom hundĂ„ren hos kĂ€nda svenska artister, författare och komiker.

 • I livsstilspodcasten Holy Crap pratar Amanda Miklin och Mathilda Ritzén om ämnen inom spiritualitet och självutveckling tillsammans med gäster och experter. Tillsammans utforskar vi en värld som ger oss möjlighet att se oss själva och vår omgivning med nya ögon.

  Kom ihåg att prenumerera för att inte missa nya avsnitt! Följ oss på instagram @holycrappodcast för regelbundna uppdateringar, inspiration och info. Nya avsnitt varje måndag!

 • En podd om Allsvenskan och svensk fotboll från Expressen. Med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 • Ståuppkomikern Ina Lundström och GP:s Kristian Wedel är sällan överens, men en sak har de gemensamt: Ett närmast osunt intresse för Göteborg (de vägrar att säga ”Götet”) och allt som är göteborgskt. I Brôta på pratar de om Göteborgs historia som du aldrig hört den förut. Vi utlovar historiska rallarslagsmål, svaret på frågan om huruvida det finns intelligent liv i Göteborg, och kanske också en senkommen ursäkt till Frederikshavnsborna, för allt elände göteborgare utsatt dem för genom åren.

 • P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Vem gjorde vad i ekonomivärlden i veckan? Vad var störst, viktigast? Och vilken var detaljen alla missade? Varje vecka diskuterar Ekonomiekot Extra de mest spännande händelserna inom samhällsekonomi och näringsliv. Programledare Hanna Malmodin.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Godmorgon, nu blir det Frukostfolket-podd! FrukostĂ€lskarna och livsnjutarna Hanna Stefansson och Johanna Bradford tar nu med lyssnarna hem till deras egna köksbord. VĂ€nnerna, som bland annat grundat konceptet Frukostfolket dĂ€r de vanligtvis anordnar workshops med fokus pĂ„ frukost och hantverk, tar vidare idĂ©n till en hĂ€rlig frukostpodd. Det kommer pratas frukost - sĂ„ klart - men Ă€ven inredning, mode och livet i stort och smĂ„tt. Om du vill veta allt om Hanna och Johannas bĂ€sta frukosttips, nĂ€sta drömresa och ta del av livshĂ€ndelser som tvĂ„ vĂ€nner delar med varandra över en kopp kaffe och nybakat bröd - Ă€r detta podcasten för dig. SĂ„ hĂ€ll upp en kopp, ta pĂ„ dig lurarna och gör oss sĂ€llskap! En podd frĂ„n Aller media.

 • I Fredagsintervjun fĂ„r du Sveriges vassaste politiska samtal. En gĂ„ng i veckan – varje fredag – intervjuar Kvartals programledare Jörgen Huitfeldt en person av stor betydelse i den svenska offentligheten. Fredagsintervjun utgĂ„r alltid frĂ„n sak, inte person.

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Ett aktualitetsmagasin om lag och rätt, brott och straff med spänning och djup.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Djupdykning i nyhetsflödet. Ülkü Holago och Sanna Torén Björling tar sig an dagens viktigaste nyhetsämne och gör dig lite klokare.

 • Josefine Molén och Dan Hörning (känd från bl a Seriemördarpodden och Palmemordet) diskuterar mord och försvinnanden. Om du gillar podden och vill att den ska komma ut oftare kan du vara med och sponsra den på https://www.patreon.com/user?u=10466265

 • A true crime podcast that recalls the brutal slaying of BETTY ANN SULLIVAN on a snowy night in January of 1988, a night that, more than 30 years later, the small town of Jefferson Township, New Jersey has yet to fully recover from. The violence of that evening shocked the nation for the perpetrator... was her own son, a boy of fourteen who would take his own life only hours later. What the investigation revealed left a community in tatters, unwilling to believe the evil that had befallen them.

 • I Skugge och Wollin pratar Linda Skugge och Malin Wollin om sĂ„dant som Ă€r aktuellt och angelĂ€get, för dem, just nu. All eventuell igenkĂ€nning Ă€r slumpartad men ocksĂ„ skön. Kanske har Sveriges vassaste pennor Ă€ven Sveriges vassaste tungor? En podd frĂ„n Aller media.

 • Omni Pod samlar nyheter frĂ„n hela vĂ€rldens medier och ger dig den perfekta sammanfattningen – sĂ„ att du vet vad som hĂ€nder.

 • Nisse Edwall och Manne Forssberg pratar om pappalivets mirakel, katastrofer och mysterier.