• Här hör du de personliga berättelserna som definierar vår tid.

  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände.
  Ansvarig utgivare: ƞîlan Diljen

 • Rättegångspodden fördjupar sig i uppmärksammade brott och sammanställer rättegångarna till dokumentära berättelser.

 • Undersökande dokumentär från en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rättsfallen som chockerar, förbryllar och förfärar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande ämnen från personerna som själva var inblandade. Med hjälp av deras berättelser försöker vi förstå. Hur kan man beröva en annan människa livet, för blott några tusenlappar? Varför sätter inte det svenska samhället stopp för ett mord som bara väntar på att ske? En mörk historia produceras av Joel Silberstein Hont och Carl Fridsjö för JUST STORIES. Har du tips eller intresserad av samarbeten/annonsering i våra produktioner? Mejla info(a)juststories.se för mer information.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Bråk mellan kompisarna reds ut medan de diskuterar det senaste skvallret, världsläget och deras egna i-lands issues, ofta med hjälp av en känd person på telefon som tar upp alldeles för mycket tid av avsnittet och ibland (väldigt sällan) tillsammans med en halvkänd gäst i studion.

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl DĂšman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kĂ€nda för sina trĂ€ffsĂ€kra sketcher och förmĂ„ga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi tar upp allt mellan himmel och jord.

  Klippare Magnus Silfvenius Öhman

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Larsson.

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

 • Efter att ha gjort en vĂ€ldigt lyckad bebis tillsammans tar Nour El Refai och Henrik Schyffert nu det Ă€nnu större steget och skaffar podd ihop. Producerad av Blixten & Co. Producent Matilda Berggren.

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En person, ett öde – dokumentära berättelser från Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • Följ med bakom kontona i Hanna ”Hannalicious” Fribergs och Lovisa ”Lojsan” Wallins liv. Det bjuds pĂ„ pinsamma historier och starka Ă„sikter. Och DU kan alltid vara med och styra samtalet. Behöver du hjĂ€lp med nĂ„got eller har önskemĂ„l om vad vi ska prata om? Tveka inte att höra av dig pĂ„ mandagsvibe@munckstudios.com HĂ€r ska vi ha kul tillsammans och börja veckan pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. För du vet vĂ€l om veckan börjar bra... dĂ„ blir den bra!! Vi Ă€lskar mĂ„ndagar. Make Mondays Great Again.
  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg

 • Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

 • Nu slĂ€pper bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip sin nya podd Isabella söker Sheila tillsammans med bĂ€sta vĂ€nnen och stöttepelaren i livet, Sheila Arnell. För första gĂ„ngen nĂ„gonsin bjuder Isabella in sina följare bakom kulisserna till sin vardag genom podden – i givande samtal med sin bĂ€sta vĂ€n om kĂ€rlek, vĂ€nskap och kvinnohĂ€lsa. Men Ă€ven om sĂ„rbarhet, misslyckanden och ensamhet.

 • Från Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt från relationer, kärlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frågor. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många härliga skratt mellan två bästa vänner vars vänskap växt fram ut ren kärlek.


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.


 • Erik Niva och Håkan Andreasson berättar om fotbollsklubbar och säsonger som på ett eller annat sätt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar såväl inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt.

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra. Podden görs av Emilie Olsson.

 • I podden kommer Keyyo och Hampus med satir och ironi att diskutera allt från de mest bisarra funderingar till vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk vegansk? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök?

 • Svenska Mordhistorier är en podcast där Sebastian Krantz varje måndag går igenom verkliga mordfall såväl som fiktiva som baserats på verkliga händelser.


 • Fredagspodden med Hannah Widell och Amanda Schulman

 • Berättelser från verkligheten
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!

 • I den här podden får du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i läskiga, sanna & riktigt spännande mordfall.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

 • Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa Anckarman och Emelie Bergstedt det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt.

 • I den hĂ€r podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gĂ„tt. PopulĂ€rkulturella frĂ„gor stĂ„r i fokus men det blir Ă€ven inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag!

  Klippare Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod

 • Kom in på djupet på influenserna & entreprenörerna Ida Warg & Alexander Pärleros. Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till idawarg@idawarg.se

 • Problem… dom kan vara stora… dom kan vara små… men det enda som är säkert… är att alla har vi dom. Och nu kan ni äntligen få höra vad humorgruppen IJustWantToBeCool hade gjort för att lösa dom. I deras nya podd Vad Hade Du Gjort? ställer dom varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kanske ni också kommer lära känna killarna lite bättre.


 • Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med seriemördare från olika delar av värden. Podden görs med och av Dan Hörning - känd bl a från podden Palmemordet och Massmördarpodden.

  Om du gillar Seriemördarpodden kan du vara med och bidra till poddens fortlevnad på https://www.patreon.com/seriemordarpodden

  Det går bra med att bidra med Swish också, skicka ett meddelande till podden på Facebook (se nedan) för detaljer.

  Om du gillar Seriemördarpodden gillar du nog systerpodden Massmördarpodden också. Den finns på appen podme eller podme.com.
  På podme.com hittar du även Seriemördarpodden Premium som du även får tillgång till via patreon.com/seriemordarpodden om du sponsrar.

  Musiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune. Lyssna på tripnaha här: https://open.spotify.com/album/5BHcdM9m4Qqn58pgZRBMjl
  Seriemördarpodden på Facebook: https://www.facebook.com/Seriemördarpodden-317166098642416/
  Twitter: @danhorning

  Varning! Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den.

 • Har du någonsin tänkt tanken att det kanske finns en annan version av verkligheten? För det har vi - och i podden Konspirationsteorier kommer vi att berätta allt från mystiska sammanträffanden till alternativa teorier. Allt för att ditt konspirationsälskande sinne ska vakna till liv! Välkommen att lyssna på podden som får dig att ifrågasätta allt det du varit helt säker på - tillsammans med Viviann Le och Aida Engvall.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka slĂ€pper vi tre avsnitt dĂ€r vi pĂ„ mĂ„ndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste frĂ„n Silly Season. PĂ„ onsdagar och fredagar slĂ€pper vi intervjuer med allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Philip De Giorgio och Marcus Birro.

  Support till showen http://supporter.acast.com/studioallsvenskan.

 • Bengt Ohlsson och Liv Strömqvist svarar på publikens frågor.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror. Kända och okända förvaltare.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaden att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.


  Programledare är Jesper Norberg, Ellinor Beckett och Pär Ståhl
  Twitter: @EkonomiJesper @EllinorBeckett
  & @par_stahl

 • I podden Helt ärligt möter Sebastian Stakset personer i ett ärligt samtal om livet, vändpunkter, mörker och ljus.

 • Dramatiska dokumentärer om komplexa händelser i Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Sîlan Diljen

 • Podden där youtube-kändisarna Kammi och Eskil tar sig an frågor från sina fans. Vägen till att hitta sig själv är inte spikrak och aldrig självklar. Hur vågar ni vara så egna? Hur kommer jag ut som gay? Hur hittar jag min passion? Är några av frågorna Kammi och Eskil ofta får. Vill du bli lycklig och lära dig konsten vara ditt autentiska jag? Lyssna på Kammi och Eskils livserfarenheter och tips i podden "Vadå då?".

 • President Donald Trump satsar stenhårt för att vinna en andra mandatperiod i Vita huset. Hör allt om utmanarna, politiken och valdramatiken i USApodden.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • En podcast från gänget bakom succén "Den som skrattar förlorar" - din oas i hjärndödhet.

 • Om vi ska kunna leva tillsammans behöver vi prata med varandra. Därför bjuder vi in smarta, utmanande och relevanta gäster till en podcast där olikheter uppmuntras och gör oss klokare. Samtalet fort-sätter.

 • Ställ en fråga om precis vad som helst så gör vi så gott vi kan för att hitta svaret
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Svanevik

 • TrĂ€ningspodden Ă€r Sveriges största podcast om trĂ€ning & hĂ€lsa. HĂ€r fĂ„r du massor av inspiration och information om trĂ€ning, kost, hĂ€lsa, mm. Men ocksĂ„ skratt, familj, resor och annat om att vara en aktiv kvinna mitt i livet nĂ€r Jessica AlmenĂ€s och Lovisa "Lofsan" Sandström varje vecka samtalar om högt och lĂ„gt. För mer info och community, besök TrĂ€ningspodden pĂ„ Facebook, @traningspodden pĂ„ Instagram eller maila traningspodden@lsgroup.se.

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post podd@avanza.se

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Sîlan Diljen

 • En podd om vad som händer om det värsta inträffar. Saker står på spel. Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Matti Lilja


 • Karin Bastin och Isabelle Monfrini medelålderskrisar. Häng med!

 • Sanna och Ida Ă€r radarparet frĂ„n Göteborg som i en inbjudanade podd pratar om allt frĂ„n hur det Ă€r att vara bonusförĂ€lder vid 22 Ă„rs Ă„lder till hur livet som influencer faktiskt Ă€r. Hur mycket hybris har Sanna egentligen? Och Ă€r det verkligen bara bonussonen som Ida uppfostrar?

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik dĂ€r ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll pĂ„. Med Tove Lifvendahl, Ivar Arpi, Lydia WĂ„lsten och Maria Ludvigsson.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

 • Importing ...

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • En vetenskapstörstande podd om populĂ€rkultur, psykologi och mĂ€nskligt beteende. Lina ThomsgĂ„rd armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen sĂ€ger om mekanismerna bakom mĂ€nskligt beteende. Om vi Ă€r sĂ„ rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat?

  I samarbete med Acast

 • Dramatiserade ufo-mysterier baserade på verkligheten med Moa Gammel som berättare.
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • En varm, generös och underhĂ„llande podd om konsten att vara mĂ€nniska med Mia Törnblom och Yvonne Brokvist. Att vara sĂ„rbar Ă€r motsatsen till att vara svag, det handlar istĂ€llet om att vara sĂ„ trygg i sig sjĂ€lv att man vĂ„gar vara modigare och Ă€rligare.

  I varje avsnitt gÀstas Mia och Yvonne av en person som generöst delar med sig om sin egen sÄrbarhet.

  Mia kÀnner de flesta till sedan tidigare men alla vet inte att det Àr tillsammans med Yvonne hon utvecklat sina metoder. De Àr inte bara bÀsta vÀnner, utan Àven kollegor sedan 2003. Yvonne har fram tills nu velat verka i det tysta men Àntligen fÄr fler möjlighet att lÀra av hennes klokskap.

 • Runt ”det vanliga” - som partipolitik, budgetarbete, gudstro, terapi och annat - kan sekten uppstĂ„.

  - Jag skulle aldrig gÄ med i en sekt!

  Inte? 

  Du möter övertygade och leende vÀnner, ibland i lycklig eufori.

  HjĂ€rntvĂ€tt syns inte. Du ser inte rĂ€dsla, indoktrinering, hemligheter, manipulation, det hĂ„rda slitet, pengarna, hot, förvrĂ€ngd sex, vĂ„ld, psykisk tortyr. 

  - Vi vet, vi har varit dÀr, sÀger Emma GembÀck och Rigmor RobÚrt.

  Emma, upphöjd pastor i Knutby blev utfryst och nedtryckt. Rigmor, lÀkare och psykoterapeut, var med om liknande, men i ett helt annat sammanhang utomlands.

  I podden följer vi kommande KnutbyrĂ€ttegĂ„ng dĂ€r ”Kristi brud" och hennes medpastorer Ă„talas. Vi belyser en terapeutsekt runt Quickfallet. Samma terapeuter hetsade i da Costa-fallet upp opinion mot tvĂ„ lĂ€kare. MK Ultra - kan hjĂ€rntvĂ€tt och trauma anvĂ€ndas för ett rikes sĂ€kerhet? ”Rebellerna”, en vĂ€nsterextrem sekt i 68-rörelsen. Stallsekter - mĂ€n som Ă€ger hĂ€star har krĂ€vt sex och slavarbete av hĂ€stflickor. Finns det likheter mellan maffia och sekter? Med mera..

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • Mammasanningar är podden med Vivi Wallin och Carin da Silva som pratar om det osminkade föräldraskapet med humor och stor igenkänning.

 • Följ Amanda Strand och Felicia Aveklew i denna nya heta podd. MĂ„let med denna podcast Ă€r att du ska kĂ€nna dig som den tredje bĂ€sta vĂ€nnen och en i gĂ€nget. Följ tjejerna pĂ„ Instagram: @amandaastrand och @feliciaaveklew . Vi hoppas att du kommer gilla det du hör!

 • En podd om AIK. Med Christopher Kviborg, Christoffer Svanemar och Jesper Hofmann.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

 • Varje vecka ger vi dig konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt.

  Ekonomi är nämligen ett av få områden där du kan får goda resultat med relativt små insatser utan att behöva bli en ekonominörd eller lägga massor av tid på det.

  Vi tror nämligen att många är som vi, man vill göra kloka val, ha tid för familjen, barnen, vännerna, sina fritidsintressen och sin karriär samtidigt som man lägger grunden för en god privatekonomisk framtid.

 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.

  Support till showen http://supporter.acast.com/somna-med-henrik.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


 • Hasse Aro om podden "Under alla år som jag gjort Efterlyst har jag träffat hundratals brottsoffer som alla vill ha upprättelse genom att den skyldige ställs till svars, men den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste FALLEN JAG ALDRIG GLÖMMER..."
  Mail: fallen@ilikeradio.se

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.

  BrandkÀrrmordet

  2006 mördas en kvinna i sitt kök i en lĂ€genhet i BrandkĂ€rr i Nyköping. Polisen blir övertygad om att ett vittne har sett mordet. Kvinnans son ska ha varit i köket och sett en omaskerad man skjuta ihjĂ€l mamman. Pojken Ă€r sju Ă„r gammal. I polisförhör pekar pojken ut mördaren. En lokal krögare vid namn Son Do. Polisen hittar ingen teknisk bevisning pĂ„ platsen. Det enda som binder Son Do till mordet Ă€r pojkens utsaga. ÄndĂ„ döms Son Do till livstids fĂ€ngelse. Men Son Do har hela tiden nekat till brottet. SpĂ„r hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken pĂ„ vad som egentligen kan ha hĂ€nt i BrandkĂ€rr.

  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

 • Norrländsk humor när den är som bäst.
  Ansvarig utgivare: Matti Lilja

 • TvĂ„ legitimerade psykologer diskuterar Ă€mnen relevanta för förĂ€ldrar och pedagoger sĂ„som barns psykiska hĂ€lsa, förĂ€ldraskap, förĂ€ldrastilar, barnuppfostran och barnkultur. Liv Ă€r leg psykoterapeut, och Lars Ă€r forskare, och tillsammans ser vi till att ge rĂ„d och info som Ă€r bĂ„de anvĂ€ndbara och grundade i vetenskapliga studier.​

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Savér och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Produceras av: Kunskapsstudion AB

 • Med mycket skratt (och en gnutta allvar) pratar musikerna Lancelot Hedman-Graaf och Linton Calmroth om livet i stort och smĂ„tt. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som Ă€r nyfiken pĂ„ duons pinsammaste ögonblick, smaskigaste avslöjanden, dementerade rykten, hemliga gĂ€ster och mycket, mycket mer!

 • Döden, tvivel, vad Ă€r maskulinitet och hur funkar egentligen intuition? Kan det goda samtalet skingra det mörker som ibland hotar omsluta oss? I podden Björn & Navid tar vĂ€nnerna Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri upp en rad olika existentiella Ă€mnen som önskats av lyssnare över hela landet. I tankevĂ€ckande, varma och reflekterande samtal ger de bĂ„da sinsemellan olika mĂ€nnen inga fĂ€rdiga svar, bara inspiration till hur vi alla kan bli bĂ€ttre pĂ„ att prata med och lyssna pĂ„ varandra.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport.

  (Lyssna Àven pÄ Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • Olösta Fall Ă€r en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. BĂ„de Ă€ldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

  Support till showen http://supporter.acast.com/olostafall.

 • En eftermiddagstalkshow i P3 med aktualiteter, exklusiva intervjuer, populärkultur och humor.
  Ansvarig utgivare: Silan Diljen

 • Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpodden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa. Drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg.

 • Här hör du nyheter från Sveriges Radios Ekoredaktion. Senaste nytt från hela världen - dygnet runt, året om.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Nemo Hedén slår sig ner öga mot öga med kända profiler & tar reda på allt det där han länge undrat över. Nytt avsnitt varje måndag.

 • Vi bjuder på genuint och ocensurerat snack. Allt från sex till opopulära åsikter. Enjoy! Maila oss på lakiochkatten(a)gmail.com

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

 • Spännande fiktion att fastna i utan att tvingas sitta still.
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

 • Ammades Alex Schulman lĂ€nge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi Ă€r kanske inte först – men vi Ă€r garanterat fördomsfullast. Nu slĂ€pps CafĂ©s första podcast: Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet gĂ„r ut pĂ„ att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en kĂ€nd person – pĂ„ den kĂ€nda personen i frĂ„ga.

 • I Bathina – en podcast trĂ€ffar Bathina Philipson extremt framgĂ„ngsrika personer och vĂ€nner som alla har en stark historia att berĂ€tta. Bathina gĂ„r till botten med bakgrunden och uppvĂ€xten som prĂ€glat dem. Valen och upplevelserna som format dem. Hur Ă€r det att komma till Sverige som flykting egentligen? Hur prĂ€glas man av att se sin mamma bli skjuten i unga Ă„r? Vad sĂ€tter en barndom full av misshandel för spĂ„r? Och vad har egentligen Carrie Bradshaw i Sex and the City betytt för en av Bathinas gĂ€ster?

  Det Ă€r i Bathina – en podcast vi fĂ„r svaren genom Bathinas hjĂ€rtliga men filterlösa frĂ„gor som tvingar gĂ€sten till Ă€rliga och raka svar. Varje gĂ€st avslöjar dessutom en hemlighet de aldrig tidigare berĂ€ttat offentligt


   

  Bathina Philipson Ă€r född och uppvuxen i en arabisk/muslimsk familj med Ă„tta syskon dĂ€r varken veckopeng eller oxfilĂ© fanns att tillgĂ„. Sedan dess har hon gjort en ordentlig klassresa dĂ„ hon idag lever i den svenska societeten med en ekonomisk trygghet de flesta bara kan drömma om. Klassresan och hennes obotliga nyfikenhet kring mĂ€nniskor har givit henne en unik förstĂ„else för det svenska samhĂ€llets olika skikt och situationer. Ett social geni som aldrig vĂ€nder kappan efter vinden oavsett möte


  Producerad av Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod

 • Ett humorprogram där vi pratar om ALLT mellan himmel och jord.
  Med Anis Don Demina och hans kompanjon Sebbe Lundborg.

 • Historia Nu Ă€r en historiepodd som varje vecka intervjuar historiker, journalister, författare och museifolk om spĂ€nnande historiska hĂ€ndelser och historiska personer frĂ„n forntiden fram till modern tid. Vi vĂ€ljer Ă€mnen brett efter det som intresserar oss just nu. Tipsa oss gĂ€rna! Bakom Historia Nu stĂ„r journalisten och poddaren Urban Lindstedt samt journalisten och förlĂ€ggaren Erik Osvalds som var med och grundade bokförlaget Historiska Media samt tidningarna PopulĂ€r Historia och Allt om historia. Det vi har gemensamt Ă€r att vi Ă€lskar och fascineras av historien och gillar att lika mycket att lyssna pĂ„ historia som att lĂ€sa historia. Vi blir lika fascinerade av Gustav den III:s ambitioner att upprĂ€tta det kungliga envĂ€ldet som vikingarnas sjöfĂ€rder till Amerika eller evakueringen vid Dunkirk. VĂ„r ambition Ă€r att göra historien levande för alla och att alltid förmedla den senaste historieforskningen nĂ€r vi berĂ€ttar om en hĂ€ndelse eller skeende.

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Support till showen http://supporter.acast.com/historianu-med-urban-lindstedt.

 • Fotboll, nyheter och rena fantasier. #Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet. Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och massor mer. FrĂ„n Sportbladet, programledare Patrik Syk.

 • En podd med parhĂ€starna Sanna Lundell och Ann Söderlund. Tillsammans har dom nio barn 2 hundar nĂ„gra böcker och jĂ€kligt mĂ„nga frĂ„gor och spaningar pĂ„ hur det Ă€r att vara morsa i ett land som bĂ„de shamar och hyllar den nya tidens supermamma som ska palla typ allt .Det gĂ„r vĂ€l inte ihop, eller? En ifrĂ„gasĂ€ttande, befriande, rolig, antiidealiserande, smart och ganska hĂ€rlig podd som ni verkligen borde lyssna pĂ„ bums!

 • Vi går på djupet i forskningen.
  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • I filmens värld är oftast bovarna genomtänkta, logiska och med tydliga motiv. Men verkligheten kan vara en helt annan, dålig planering & rent ut sagt korkade skurkar. Podden görs av Mattias Bergman & Andreas Utterström som tidigare gjort även Misslyckade Affärer och Misslyckade Makthavare

 • En podd som spelas in inför publik varje måndag. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson pratar om saker som hänt senaste veckan.